- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosquitoo
senior tag
Van egy felesleges kódom, akinek kell, dobjon egy PÜ-t.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Hilly_8 #16593 üzenetére
Ne engem csesszél le, nem én találtam ki!
A 7 vendégfiók tényleg extrém eset, én eddig csak úgy használtam egy vendégfiókot, (ahogy a fórumról nagyon sokan) hogy például Explorer szobába kellett még egy ember, de nem volt több online haver, akit lehetett volna segítségül hívni... Szóval nem egyedi eset. (Mielőtt kiközösítenél vagy ilyesmi.. lol
)
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
UnConnecteD #16589 üzenetére
Az egy gépről csak úgy lehetséges, ha létrehozok 7 vendégfiókot?
-
Mosquitoo
senior tag
Az egyik ember érdekes helyeken mászkált... lol
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16401 üzenetére
Úgy néz ki, szét vannak csúszva Aeriáéknál... előbb az 1400 RP-s fuel, most meg ez...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #16366 üzenetére
Hát a múltkor sztárjkolhattak, vagy nem tudom, de engem béreltek föl (missionben), hogy Steerloaderrel ott valami hordókat pakoljak...
(Pont miután a Hangárban targoncával ládákat hurcolásztam.. lol)
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
JackShephard #16355 üzenetére
Valamit benéztek, mert 10 db 299 AP vs. 8k RP, viszont 30 db 499 AP vs 1400 RP
Ez igen! Pofátlanság a köbön!The Panama and the Spiedo Forte is added to the in-game mystery box!
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mariann294 #16243 üzenetére
Nekem már a padláson is ezek vannak, szóval küldenék szívesen
de sajnos nem lehet...
-
Mosquitoo
senior tag
Egy Xploreres massolás alatt csúszott 2 steerloader és 1 puppy, így már összesen van 5 puppym és 4 steerloaderem...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
UnConnecteD #16202 üzenetére
Basszus, hogy erre nem gondoltam, hogy a már készeket mégegyszer meg lehet csinálni!
Paja: 41 vezethető kocsi?? A Shopban az All Cars-nál van 35, ezeken kívül van még a C-Racer, a TA-Rookie, a Bobtail meg a puppy...
-
Mosquitoo
senior tag
Wow, CTF-ben még nem kaptam ennyit!
8 játékossal brutális volt!
És nyertem!
-
Mosquitoo
senior tag
Ez igen!
3 kulcs egyszerre!
Csak pont olyankor, amikor nincs több férőhely a piros kulcsoknak... :/
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
csaba0223 #16177 üzenetére
Ricco_hun: "Én azt veszem ki belőle, hogy te ne előzz meg senkit 3 körön keresztül (az első kör nem számít). Olyan vs futam legyen ahol több mint 5-en vagytok."
csaba0223: "Szerinted az milyen feladat lenne hogy ne előzz meg senkit?
Csak 1 helyben kéne állni!"webfordítás: Nem előz meg senkit egy több mint 5 résztvevős, 3 körös mérkőzés. (Az első kör nem számít.)
Na akkor most hogy is van ez? Ennek tényleg semmi értelme...
Ha valaki megcsinálta már ezt a taskot akkor legyen szíves mondja el, hogy mit kell benne csinálni!
-
Mosquitoo
senior tag
Itt most mi a feladat? Hogy én ne előzzek meg senkit vagy hogy engem ne előzzön meg senki?
Zöld kulcsot másra tartogatom, de amíg ezt nem tudom megcsinálni, addig pocsékba mennek a piros kulcsok...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
UnConnecteD #16150 üzenetére
Hát a handling szerintem sem egyenlő a kormányozhatósággal...
-
Mosquitoo
senior tag
Úgy néz ki, hogy most lebetegedett nálam a PT és minden szétesik...
-
Mosquitoo
senior tag
Na akkor most hányas szintű is volt a koma?
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
JackShephard #16119 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam, hogy megy faltól falig a gyerek, aztán a kanyarban belső íven elhúzok mellette, megpróbál kilökni, aztán rám mondja h cheater...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #16111 üzenetére
Az szép! Korábban én is kaptam Grip Kit 1-et, amit nem tudtam mire vélni....
Csaba: szerintem csak még, én is csak most, 2 hét elteltével kaptam meg a cuccokat (a hsz-em a 18. oldalon volt). -
Mosquitoo
senior tag
Végre megjöttek az achievementekért a cuccok!
Így már annyi nitróm van, mint a szeméééét
És már van 20 RP Popperem!
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16057 üzenetére
Ilyen égbolteltűnősdi nekem is volt, sőt, csak az út látszódott, a többi fekete volt, de mire észbekaptam, már összerakta magát és nem tudtam shotot csinálni...
Mariann: nem arra tervezték a fizikai modellt, ilyen igénybevételnek legyenek kitéve! -
Mosquitoo
senior tag
válasz
csaba0223 #16019 üzenetére
WOW azért babyrunnernek van még egy érdekes videója
Crea a tiéd se rossz! -
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #16007 üzenetére
Amelyik szobákban én vagyok (CTF/Xplorer) ott mindig az a baj, hogy CTF-be bejön egy 10> szintű, és amint meglátja a bent lévő kocsikat akkor kilép, Xplorerben meg bejönnek a Combo Only szobába és magyarázni kell nekik, hogy mi az a combo...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mariann294 #15989 üzenetére
Meg jobb optimalizálást... A gépemen highon kéne emnnie 60 FPS-el, ehelyett mediumon van, hogy 20 alá esik
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
zoleeeeeee #15936 üzenetére
Yes you will need some AP cars to compete in the event.
Számomra itt ki is fújt ez a dolog.
-
Mosquitoo
senior tag
Ha megnézitek Dani első 2 képét, akkor látni, hogy az elsőnél csak jelzi, hogy talált, a másiknál viszont ki is írja, hogy talált: 50 GP. Szóval lehet, hogy ha nem ír mellé mennyiséget, akkor csak 0-át kapsz és csak akkor kapsz ténylegesen AP-t (GP-t), ha egy bizonyos mennyiséget is ír mellé!
-
Mosquitoo
senior tag
ProHardver - PH-sok helye. A chat ablakban jobbgombbal kattints az egyik fülre, aztán Channels -> Channel List -> és ott csatlakozol a ProHardver - PH-sok helyéhez.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #15833 üzenetére
Jaja, a buggy... 425 kg, 954 ccm3, 150 LE, a kipufogója meg mint egy lángszóró
Akár 5 és fél milláért vehetsz magadnak egyet
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #15796 üzenetére
Csak nem a Bajnokok Tornája ihletett?
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #15775 üzenetére
Némelyik missionben előre tuningolt kocsikat kapsz, de általában a sajátoddal kell menni. Amit kapsz, azzal csak azt a missiont tudod megcsinálni, 'csak úgy' nem tudod őket használni. (Nézd csak meg a Shopban, ott figyel a buggy is 99k RP-ért.
)
Crea - teleport rulez -
Mosquitoo
senior tag
válasz
DerStauner #15717 üzenetére
Az 1. hsz-be több, mint egy éve lett betéve az a link, és azóta már jött jónéhány cucc, szóval igen, ez normálisnak mondható, hogy ennyit frissít. A letöltési sebességről meg csak annyit, hogy neked hiába van meg a sávszéled, ha a servernek nincs...
A játék frissítője hajlamos kis ideig nem válaszolni, eközben nem érdemes piszkálni. De nem fagy le, alapból ilyen.
Mellesleg nekem 5.8 gigát foglal a játék...ez_meg_emaz: 7000 XP-nként kapsz piros kulcsot (Missionhoz és Taskhoz kell), és minden 75 mérföld megtétele után kapsz sárga kulcsot (A Driving Challengekhez kell), vagy Explorerben is elvétve lehet találni a ?-ekben.
-
Mosquitoo
senior tag
Boldog Karácsonyt, Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #15457 üzenetére
Zsír lett. Még a TOP 5-ben is benne lehetsz... A kocsikon a sapka háát ez kéész
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #15448 üzenetére
Bővebben?
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mariann294 #15437 üzenetére
Ahogy MaciG mondta, nem a memória mérete számít... hanem sokkal inkább az órajelek.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #15413 üzenetére
Jaaj bakker ez leépít
-
Mosquitoo
senior tag
Na, sikerült működésre bírnom az elsőként regisztrált profilom is.... Aeriára be tudtam vele lépni, PT-be pedig nem. Nem tudtam, hogy miért, aztán rájöttem, hogy a PTben az angol billentyűzetkiosztással kell beírni a jelszavat, ahol ugye a különleges karakterek máshol vannak... Beléptem Aeriára, megváltoztattam a jelszavam, és Ta-Daaaa
Úgyhogy ne csodálkozzatok, ha megláttok egy lvl 5> szintű, pH_Mosquitoo_HUN nevű játékost...
-
Mosquitoo
senior tag
Új pályákat nálam is lassan tölti!
-
Mosquitoo
senior tag
Lagolásért kaphatok bant?
Verseny közben azt írták chatbe, hogy fucker vagyok, aztán megnéztem a visszajátszást és azt vettem észre, hogy hozzá se érek az előttem lévőhöz, mégis kicsúszik... Itt van róla egy videó részlet.... Most ilyenkor mit tudok tenni, ha netán jelentene?
szerk: kaptam aeriától egy mailt, amiben van egy link, ahonnan le tudom tölteni a Shin Megami Tensei: Imagine Onlinet... most ezzel lehet AP-t szerezni? Vagy ennek semmi köze hozzá? -
Mosquitoo
senior tag
A class 2,3,4 upgradek kint vannak sale-n, kéne farmolni csak megint kell muttinak a gép...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #15092 üzenetére
Húúúúúúúúúúú hááááááááá izééééééééééééééé aztaaaaaaaaaaaaaaaa
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[pH]Lacika #15034 üzenetére
Hát akkor biztos tud valamit, de nyilván nem billentyűzetről nyomult.
-
Mosquitoo
senior tag
Én csak azt nem értem, hogy amikor TA-ban megyek, és nem is ütközök semminek, akkor is elvész a Clear Sector Bonus... Vagy ahhoz végig az ideális íven kellene menni?
-
Mosquitoo
senior tag
Tud valaki jönni explorerezni, vagy fánkozni? Kéne egy kis RP-t szereznem.
Akciós a Buggy, szeretnék lecsapni rá.
-
Mosquitoo
senior tag
Vagy jobbklikk a smyliera, kép címének másolása, itten meg Kép, és
On: a Carrer missionöknél ez a Syndicate rész már nem olyan könnyű, mint az előtte lévő... A Gate Hunt még hagyján, a Drift könnyű volt, de amikor Circuiton kell a bólyákat kerülgetni, kábé a felénél lejárt az időm...
-
Mosquitoo
senior tag
Na, ez milyen explorer volt? Ott voltam, de mégse...
[kép]
-
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[HUN]Dani #14953 üzenetére
Próbálkoztam így is, az RX-7-est még csak-csak eltérítettem, de jött mögötte az a sárga izomszar és ellökött a p*csába...
Azóta már, rengeteg próbálkozás és különféle technika után, végre sikerült.
Ennek örömére mentem egyet Xplorerezni, a Santa Rideos pályára, azt hiszem Gift Area a neve, de én nagyon rossz lehettem idén, mert a kérdőjelekben vagy mágnes vagy bomba volt...
-
Mosquitoo
senior tag
Ez nem lehet igaz... ezt a qrva missiont meg se lehet csinálni...
Leszorítom, és amikor ott áll egyhelyben kb. 10 másodperce, akkor fogja magát, resetel, és megy tovább, mintha mi se történt volna...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #14896 üzenetére
Ezekszerint jobb, mint a targonca? Biztos azért, mert 4WD-s
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mariann294 #14891 üzenetére
Akár most.
Összeszedhetnénk néhány embert egy Xplorerhez, ugyanis van új fun class car! Mégpedig egy Bobcat! (A játékban Bobtail).
-
Mosquitoo
senior tag
Hú, a 4. Driving Challenge az MR-2 GTS-el már nem könnyű... 10 méterrel az utolsó checkpoint előtt lejárt az időm...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[pH]Lacika #14874 üzenetére
PaJa: aki meg új PTben az látja, hogy van magyar sárga, akit lehet zaklatni
Igen, ezt tapasztaltam.
Meg amikor versenyben rámköszönnek, hogy: - csá
mire én: - jó tudni, hogy magyarok is vannak itt
erre ő: - nekem könnyebb dolgom volt :] -
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mariann294 #14866 üzenetére
Szerintem jó lenne úgy, mint a mostani felállás, hogy klánnév elöl, és a nemzetiség a név után. Tehát: pH_Mariann_HUN Ha jól emlékszem a 3G-ből Morphinnak is valahogy így van: |3G| MorPhiN *Cz (Már ha a Cz azt jelzi, hogy Cseh.)
-
Mosquitoo
senior tag
Inkább az új Swift. Legalábbis a hátulja.
-
Mosquitoo
senior tag
Annak nem tudom mi lenne a következménye ha csak úgy fogná magát valaki és ketenné valamelyik csapat tag-ját a nevébe aminek nem is tagja. Nem akarok belegondolni micsoda vihar keletkezne abból.
Ne mondj ilyeneket, mert a végén még valamelyik elvetemült megcsinálja!más: TA-ban kéne Ghost mód.... 15 körös verseny, utolsó kör. Az eleje óta küzdök a 2. helyért, amit tartok is. Ketten draftoltunk, és utolértünk és leköröztünk egy n00bot. De a hülyéje nem elengedett, hanem elekzdett draftolni, és mindenkit visszaelőzgetett.. és mindezt addig csinálta, amíg ki nem leökött!!!
(és nem csak engem) Természetesen annyi a 2. helyemnek... Mit gondoltok, küldjem a replayt Aeriának?
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #14837 üzenetére
Ezek közül minden követelménynek megfelelsz?
-4 days on track. (will normally make then about lvl 20+)
-Minimum of 3 months since they started.
-Must be active in community. (Helping forums and ingame etc.)
-Must be a friend of more then 3 3G members. (This is important because all of us are close friends here in 3G)
-Please be 18 and over. Exceptions are made on certain occations.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #14636 üzenetére
Na, egy jó kis Explorerezés után szereztem elég kulcsot, és megnyertem a fránya Class 1 kocsikat.
Most egy Spiedo Fortera gyűjtök, mert a teszt alapján elég kezelhető és nem megy rosszul.
Csaba: nem rossz -
Mosquitoo
senior tag
Tervezek nyitni egy TA-Rookie jelszavas szobát, van érdeklődés?
A jelszó: phhu, szoba neve: pH-sok ide!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest