- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
ABnormal #27089 üzenetére
Meg még pár pályát és autót! Simán be lehetett volna rakni, AP-s autókat még vettek volna is szerintem, mert egész jók. Mondjuk a Nissanoknál azt hiszem nem sikerült a licenset megszerezni. SFM pályákat meg a drift autókat se kellett volna kivenni, meg a drift módot se.
PT játékosoknak 200AP free. Én azért megcsinálom, hátha talán egyszer fogok valami mással nyomulni, az AP megmarad. Kulcsok emailben. (Persze most kaptam, ezelőtt nem kaptam soha kulcsokat
)
-
kekeeci
senior tag
válasz
ABnormal #26493 üzenetére
Amúgy pedig, ha - mint hírlik - a PT is ugyanolyan lesz, mint a LevelR, akkor mi értelme van otthagyni??
Kicsit más; már több hozzászólásban is láttam, hogy egyesek az írásjelek után elfelejtkeznek a szóközről. Engem eléggé zavar, főleg, hogy a Firefox helyesírás ellenőrzője se jelzi hibának.
-
bix-
tag
válasz
ABnormal #25003 üzenetére
Nekem van egy asztali gépem itthon, AMD Athlon XP 2600+ @1.91GHz, 1 GB RAM és 9600XT 128MB, Catalyst 2009.0929.2222.38284, de már a login képernyő sem jön be.
A processzor használat 100%, a játékkurzor irdatlanul lassan forog egy fekete képernyőn, ha mozgatom akkor is akad rendesen. Mire elfogyasztottam az ebédemet, ugyanez a kép fogadott....
Viszont van nálam egy gép, az egy AMD Athlon XP 2500+ @1833MHz, 768MB RAM és egy Geforce4 MX440 64MB, itt gond nélkül bejön a login is, csak a szöveg helyett színes négyzetek olvashatók.
Az ember azt gondolná, hogy a gyorsabb gépen kellene, hogy menjen, de mégsem...
Az utóbbi gép csak tesztelni volt nálam egy hibás vinyó miatt. Az első gép az saját, tehát ha arra lenne valakinek valami ötlete, hogy miért nem akar menni, azt megköszönném.
-
-
quadroracer
tag
válasz
ABnormal #24814 üzenetére
Szia! Ha lehet az ilyet is jelentsetek le plz! Mar ha nem tul nagy keres.
Annyi info kellene rola hogy mindig elojon e, sajat zenet hallgasz a jatekban vagy a defaultot. Es csatolni kellene a logodat, az utolsot aminel elojott. Ezen kivul egy dxdiag logot (start menu--> futtatas--> dxdiag, majd mentes maskent) Elnezest ha tudtad hogy kell nem akartalak megbantani, csak van aki nem ismeri.Es nagy koszi!
Udv,
Laca
UI.: Szivesen csinalok nektek eventeket, ha valamit hianyoltok, ami benne van a jatekban palya, jatekmod, de meg nem volt vagy csak keveset szivesen csinalok ra eventet! De azert igyekszem valtozatos lenni amennyire a keretek engedik!
Mas! Ha akartok zartkoru eventet, csinalhattok guildet, es akkor a guildfonok is tud csinalni eventet, de csak a sajat csapatanak! (Csak egy tipp)Crea!
Ez egy beta, es azert nincs tokyon nappal, mert egesz egyszeruen nem engedelyeztuk. Majd megnezem mit tehetek!
-
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #24565 üzenetére
A telepítőt minden képen le kell töltened. Az hogy hova csatlakozik nem külső paraméterrel van megoldva, így telepítened vagy legalábbis szerezned kell egy új exe-t valahonnan.
Igen a régi klienssel is működik a dolog!
Régi kliens telepít, frissít, játszik. Előtte közben az invictus beta oldalán regisztrál. -
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #24560 üzenetére
a béta telepítő 960 mega. Ez kb 2 perc múlva fent lesz a storage.to oldalon, adom a linket. Aztán persze más fájlmegosztóra is felteszem.
Mondanátok olyat ahova még lehet 1gigát egyben feltölteni?Akkor én még az előző bétát szedtem le... érdekes, hogy nem frissítették az oldalt időben :s
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
ABnormal #23628 üzenetére
pedig akkor meg a regebbi verzio futott, akkor meg az explorer is ert valamit. ahhoz kepest mar megeltunk egy szep, nagy, par orszagot erinto ip ban-t, de meg igy is, aki akar jatszani, az meg mindig jatszik. ha kellesz, ha nem kellesz, nekunk kell a PT, lehetlessz,hogy vannak mar modernebb programok, de soknak pl. csak ezt birja a gepe, ( enyem is )
-
hugoagagyilo
tag
-
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #23306 üzenetére
Én még mindig inkább PTzek, ha van kivel menni akkor még mindig veri az összes hasonló játékot, de a dirt2t is. Ez ingyen is van és változatosabb is. Ha sikerült leszervezni, ledumálni emberkékkel, hogy irány PT akkor lesz kivel menni, sőt ha a többiek is látják, jé itt vannak, akkor ők is jönnek.
-
JackShephard
tag
válasz
ABnormal #23089 üzenetére
Ahha, szóval akkor te vagy Tibee.
Te elég rég óta nyomod, ha jól sejtem. Csak gondoltam megtudom már kivel is vagyok egy csapatban. Azt tudom, hogy a tomka az cl2-ben jó, a Crea mindenhol, én meg sehol..
Jó csapat lesz ez! Majd ha kiderül milyen módokban versenyezünk, akkor azért tarthatnánk valami csapatösszerázó edzést, hogy lássuk ki miben jó. Bár, mint mondom, én semmiben..
(Az utóbbi időben kb. heti 1-2 órát ha játszom, sokat mondok)
-
tomkatomi
tag
válasz
ABnormal #23085 üzenetére
Hát, vannak jó néhányan, akiket nagyon is érdekel. Ma kb. 20 meccsem volt, abból 7-ben inkább kiléptek a játékból, mert vesztésre álltak. ( [QI] 'SyM volt, az előbb, a 6 körös futam utolsó körének közepén ).
De voltam olyan csapatban is, ahol megkértek, hogy ne játsszunk egymás ellen, ne rontsuk a másik ratingját...(mondjuk ez nálunk úgy működik, hogy kb. ugyanannyiszor nyer mindenki...)
Egyébként azt észrevettétek, hogy hiába egymás ellen(tehát csapaton belül) meccseltek, több futamot akkor is nő(het) a csapat rating?
Szerintem ratingból ennyi -
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #22900 üzenetére
Az tény, hogy nem jó a sift grafikus motorja, de nekem is hasonló a konfigom csak intel e7400-al, azon futott egész tűrhetően. Néha esett le 20 FPS környékére, meg az ati miatt vannak bizonyos részek ahol magas az FPS de kicsit meg-megakad. 1920x1080, max részletesség, csak AA nem volt és az aniztrop szűrés volt 4xeresen.
bakosg, nem fogom feltenni a shiftet, főleg nem végigvinni, hogy menjek Spa-ban gyors autóval. 4 óráig élveztem a játékot aztán annyi lett. Az MC12-vel ment Spa körödben otthagytál egy keveset, legalábbis szeretem.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
ABnormal #22752 üzenetére
A 9.10 es catalistot még nem próbáltam, de nem is tudtam hogy van már
de a többi feladta a leckét nekem is mire rájöttem hogy nem az igazi.
A HPT csapat benne van a versenybe, csak még nem tudom mennyi a minimum létszám amivel lehet indulni. De a verseny az nagy ötlet lenne.
ItsOver azért hanyagolja a régi accontját, mert a az új SIMISTER név alatt, nyert 1 fullos morellot amit kiakart próbálni, csak kellet hozzá 6.000.000. xp 3 hét alatt sikerült neki össze hozni.
-
tomkatomi
tag
válasz
ABnormal #22400 üzenetére
Hát, valszeg igazad van, de ez egy nagy baromság, ahogy Shephard kolléga említette. Most akkor verseny van, vagy mi a franc?
A gyerektől elveszik az örömét....egyébként pedig azt mondja, hogy egyedül ő volt lvl27-es szintű, a többiek mind 37-40-ig. Akkor milyen kezdőkről beszélünk? Két napja balance-olgatta az autóját, gyakorolt, mire elérte, hogy hogy .58.4-et tudjon vele futni.
Azt hiszem a többin el sem fog indulni...most akkor az a nyerő, aki a legközelebbi időt futja a limithez?
Tudom, olvassak fórumot (vagy olvasson ő, de azzal nem menne semmire, lévén németes).
Csak én meg magyar vagyok, roppant hiányos angoltudással, sajnos. -
VectraBali
csendes tag
válasz
ABnormal #22301 üzenetére
szerintem a következő a szitu:
mivel a "várd meg amíg nálad megjelenik" infó öregebb, mint a "PT-n folytathatjuk" infó, ezért valószínűleg ez utóbbi infót megelőzte egy kis kakaskodás feljebbi szinteken (talán a játékosok reakcióinak hatására, ki tudja), de lényeg a lényg, hogy ezek alapján valószínűleg maradhatunk a PT világában
-
bgabor6
csendes tag
válasz
ABnormal #22299 üzenetére
Szia!
Én is néztem, a fórumok között ott van a PH is. Amit Te néztél azok a fansite-ok, a nem hivatalos fórumok!
Olvassátok a GYIK-ot: GYIK: Level-R / Licencek régiónként megfeleltetése
frissítve: 2009. 10. 15.K: A magyar játékosok hol folytathatják a játékot?
V: A magyar játékosok a Project Torque-ban játszhatnak tovább. -
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #22228 üzenetére
A mostani német level R 1 FOS!
Autóbérlés
Kicsi fizetség
Kevés futható kör
Játékmódok hiánya
Csúnya németet beszél szinte mindenki
Elbaszott UI, nem designra, hanem használhatóságra értem - legbosszantóbb. állítom nem próbálták ki mielőtt kiadták vagy tojtak a teszterek visszajelzésére és "jó lesz az nekik" szöveggel kinyomták.Igen kipróbáltam kb 1,5 óra erejéig amíg végigvittem a jogsikat - mind arany
Majd mentem 1 versenyt. Nem érzem magam motiváltnak hogy játsszak vele.
Elenort kérem vissza a hibái javításával. Vagy alapítanom kell egy kiadót és ezt megrendelnem jópénzért és talán következő karácsonyra megkapom?!
-
kekeeci
senior tag
válasz
ABnormal #22006 üzenetére
Drága aranyos ABnormal és Creative997 fórumtársak.
Azt hiszem nem vagyok egyedül azzal a picinyke problémával, hogy az általatok közzétett szövegekből egy kukkot sem értek. Ha érteném, valószínűleg, az eredeti helyén is el tudnám olvasni, így viszont se itt, se ott nem érek vele semmit. Tudom, használjam a G fordítót, vagy ami éppen szimpatikus, de ennél én lustább vagyok.
Ellenben ha már úgy is fáradtok vele, és úgy tűnik, ti értitek, akkor inkább egy rövid, magyar összefoglalót szívesen látnék helyettük. -
JackShephard
tag
válasz
ABnormal #21947 üzenetére
Az tuti, én mentem most párat ebben az arcade/sim módban, a győzelemért ilyen 53-80RP-ket ad, ami elég vicces...
Ez a battle mód, meg nekem nem jön be, gyakorlatilag a pályán lévő itemek megérintésével lehet aktiválni bizonyos gátoló tényezőket (elektromos bénító, vízfolt, olajfolt, stb...) amitől az ellenfeled kicsúszik, lebénul a kocsija. Itt is a győzelemért valami 60RP-t adott. Nem is szenvedtem tovább, minek..
-
Creative997
őstag
-
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #20933 üzenetére
Van hogy annyira belassul a játék, hogy nem tudsz autót váltani. Nekem kb fél perc is eltelt egyszer és még akkor sem tudtam váltani verdád, mindig töltött valakit, hiába nyomtam a másik kocsira de semmi, mintha nem is csináltam volna semmit, szerencsére az EXIT ment
Bubi,
Nagyon ki tudod találni... pont előtte nap jövök haza nyaralásból és remélem vasárnap itthon tudok maradni kipihenni az üdülést, akkor le tudjuk majd zavarni. A részleteket találjátok ki addigra. Pálya, autó, feltételek mind indulási és nyerési...stb. Annyit tudok csinálni, hogy rating nélkül tudtok majd menni illetve 7 körre tudom állítani mindegyik pályát ha annyit akartok menni. Amelyik pályán több kör lehetséges akkor annyit is lehet, pl 10kör Machate. -
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #20911 üzenetére
Ha már be lehet jutni az élő futamra akkor inkább odamennék
Szurkolni az első sorból!
"Hajrá egyik, ne hagyd magad másik!" "Győzzön a jobbik!"
Ha tényleg lesz ebből valami, akkor mi lenne akkor ha:
Mind a ketten választotok autó kategóriát és hozzá pályát. Ezt pár nappal a futamOK előtt közölni a másikkal, így tudtok gyakorolni az ellenfél "területén". Ilyen "hazai pályából" többet is megjelölhettek. A verseny addig megy amikor valaki kikap hazai pályán, akkor a másik nyeri az egészet. - legalábbis én így csináltam. -
PaJa1
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Microsoft Excel topic
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Elektromos autók - motorok
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged