- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
laszlohu
addikt
válasz
SylarHUN #28629 üzenetére
Ennek szerintem Szerzői Jogi okai vannak,
annak idején az Aeriagames - el közösen dolgoztak, és nehogy per legyen a név miatt szerintem,
a másik ok, hogy manapság ismertebb a Level-R név, lehet, hogy sokan még nem is hallottak a PT
névről.ui.: persze ez csak okoskodás részemről, nem ismerem a névadás indokait.
-
Creative997
őstag
válasz
SylarHUN #28317 üzenetére
Laca,
én már rég rájöttem, ezen nem érdemes keseregni, mert azok az idők soha, de soha nem fognak visszajönni; soha semmilyen kiadó, sem az Invictus nem fogja vissza hozni azokat az időket (akár külön egy "magán szerveren" az elvont, ős játékosoknak a régi verziót se). Így marad a nosztalgia (ami számomra a PT korszakból hallgatott zenék és ős videókból marad
).
Tegnap felraktam 1 év után a kormányt és lehet én is tolok 1-2 kört egy új/vagy megtalált accounttal, csak a régi fíling kedvéért, de sok mindenen nem változtat (egyben egy utalás Pajanak amit ígértem februárra
)
-
Creative997
őstag
válasz
SylarHUN #28241 üzenetére
Nekem is volt olyan verzió, a másik meg narancs volt karbon motorháztetővel
Amúgy hali. Grat az eredményeitekhez, látom az elitben vagytok a mezőnyben, nagyon helyes
Szóval van Sim a LR-ben? Olyan mint a PT-ben volt, mikor még nem cseszték el? Lehet majd futok pár kört, de időm nemigazán van játszani. Főleg nem úgy mint régen, felépíteni megint egy karriert. Csodálom a kitartásotokat -
-
JetiRulez
őstag
válasz
SylarHUN #28241 üzenetére
Kit zavartál? Tetszik.
Valamikor mostanában fogok Én is visszatérni a profilomhoz Level-R-be. Nagyon kevés Class1-es van a játékban. Nincs kivel játszani. Így muszáj lesz megcsinálnom az összes Single Player pályát legalább ezüstre, hogy legyen pénzem komolyabb autóra, illetve tuningra.
-
-
Attka85
tag
válasz
SylarHUN #27832 üzenetére
72-től van meg, 73-74-75-76 a fejlesztési szintek követelményei... most néztem mai napon, háát igen, kicsit magasak a szintek, de a gép sem semmi, ki kell érdemelni, meg hát nem ártana még a héten megvenni, mert szerintem ez lesz a legdrágább autó, szóval, amíg leárazáson van, addig kéne valahogy megkaparintani, akár 1000GP-t is spórolhatunk még most...(M3 2900gp, morello 3100gp) 2200gp körül van most, de sztem felmegy majd 3100-3300gp köré valahová, állítólag a héten Nissan-hét van, szóval vasárnaapig még ennyi maradhat
ahogy néztem a 76-os emberek xp-jeit, kb 5 millió xp a 76-os szint, nekem van 2.9 millcsi, huhh az még egy év, ha semmit sem használok...
-
JackShephard
tag
válasz
SylarHUN #27812 üzenetére
Toborozni azért csak szabad nem? Off topicban van téve a hsz., a moderátor sem szól érte, nem értem mi a probléma? Mi csak szeretnénk, ha a jó játékosok egy sokkal jobb, autóversenyzésre sokkal alkalmasabb játékban élhetnék ki a szenvedélyüket. Szerencsére már elég sokan rájöttek, hogy igazunk van és nagyon jó versenyeken vesznek részt velünk, nálunk. Természetesen mindenkinek meg van a saját választási lehetősége mivel játszik. Mindenesetre csapatunk továbbra is vár mindenkit szeretettel. www.obhunracing.com
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
SylarHUN #27799 üzenetére
Nálam is keveredés van,sőt másoknál is.Az én fullos Panamám most cl 8-as és ha belépek egy olyan szobába ahol szintán benn van egy fullos Panama,akkor a szoba jelzésénél csak annyit látni,hogy cl 6-os kocsi van benn.Erre én a kickelések elkerülése végett kiválasztok egy ténylegesen cl 6-os autót ( Stallion ) és rögtön rámindít a fullos Panamájával!
...tipikus
Azóta figyelem a szoba fejlécén inkább a játékosok nevét,mert mellette indexben ott van a kocsija neve is,ami sokat segít az ilyen helyzetekben!
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
SylarHUN #27794 üzenetére
Igen ez például csak akarat kérdése lenne kijavitani de a képet jobban megfigyeleve mégegy hibát észre lehet venni!Mivel nekem nem bivaj gépem van igy az efektek kivannak kapcsolva ugy mint árnyék is,és a képet elnézve nem is bánom.Mert a kocsi mellet közvetlen balra lévő oszlop árnyéka 3D szempotjábol helytelen olyan mintha a sárga fekete csikos keritést sik 2D felületnek venné a grafikus program.Hisz az árnyék a valoságban semmi féleképp nem vetülhet igy.De sajnos más gond is felmerült itt ami húzosabb Class2 autómal csináltam egy szokásos szobát amit Same Class kategoriában inditottam mindig igy teszem sosem tenék olyat hogy erösebb auto is bejöhessen.De mégis megeset velem versenyezgetek max 2 vagy 3 voltunk összesen a szobában reggel fél 5 fele minden gond nélkül daráltam ahogy szoktam nem is törödtem senkivel ki milyen autoval van a fent emlitettek miat,mig végül csak ketten maradtunk az elenfelem Wangant választott én utálom a sima gáztaposos pályát igy én a Japán szlalom szakasz pályára szavaztam ugy voltam vele 50-50 hogy Wangan lesz de ha mégis akkor legfeljebb bukok -7 a Ratingemből amit 3-4 verseny után visszadolgozok.
Hehe ez nem igy lett mert az elenfelem egy Class4 Cobrával lekaszált a pályán én meg csak pislogtam na ez most mi?-15 a ratingemből!Nos az eset után az ipse kilépet és persze egyedül maradtam a saját szobámban kiléptem és ujra inditottam a szobát nem e a Same Categoryt állitotam e be,de nem!Söt a server -40 levont a Ratingemből mert kiléptem a saját üres szobámból!Na mondom ez már sok egy kicsit!!!!Várakozok tovább majd jön valaki versenyezgetek majd visszaszerzem.Csak rengeteg munkám igy kárbaveszet.Belépet a szobámba egy Opel egyterü formáju auto,első dolgom megnéztem hanyas szintű Class2,mondom okés akkor lendüljünk neki.A pálya amin nyitom mindig a szobát a Japán éjszakai pálya,ami 5554m hosszú és 4 körös,szokásomhoz hiven vezettem hisz a rajt után hosszú egyenes majd egy 90fokos kanyar jön,rendesen fékezek hogy betudjak kanyarodni,de az elenfelem nem hanem a külsö falterelő elemeken fordult el maxi gázzal!Igy persze megvert de kérdem én ezt miért nem lehet megcsinálni egy játékban hogy ne olyan legyen mint az Undergrund hogy a falat ugy használjuk mint a hullámvasut a sineket.....Nos csak egyenlőre ennyi ez is túl hosszúra nyúlt ugyhogy nemadom fel nyomom tovább... -
JackShephard
tag
válasz
SylarHUN #27761 üzenetére
Ez pontosan így van, VALAHA! De már akkor is bennem volt a fejlődésre való vágy, éreztem, hogy nekem ez kevés. Én szeretek századokat keresni a féktávon, szeretem babrálni a kocsik beállításait, szeretem, hogy ha rálépek a gázra egy 500lóerős hátsókerekes autónál TCS nélkül, akkor leradírozza az aszfaltot, de ha kell akkor kezesbárányként is tudok vele menni. Elhiheted, hogy senki sem úgy született, hogy manuálisan tudott váltani. A csapatban 50éves emberkék meg tudták tanulni, sőőőt, le is tudják győzni a sokkal fiatalabbakat!
Attka, ha feljössz a csapat oldalára, akkor ott bárki tud neked segíteni mindenben akár a chaten, akár este a csapat TS-én. Szerintem neked mindenképpen nálunk a helyed, te ügyes gyerek vagy.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
SylarHUN #27742 üzenetére
Írtam egy levelet a Gamigo games supportra.
Tisztelt Gamigo Games
Döbbenettel tapasztaltam, hogy 2011-02-03, 1000 GP-ért vásárolt új becenevemet 2011.02.08 környékén megváltoztatták egy számsorra. Gyanítom, hogy a benne található érdekes karakterek miatt. Mivel nekem nem tetszett az önök által kreált számsor becenévnek, ezért 2011.02.09. ismét vásároltam 1000gp értékben egy nickname changert.
Szeretném kérni (jogosan) eme 1000 GP jóváírását a felhasználómba. -
laszlohu
addikt
válasz
SylarHUN #27733 üzenetére
Sziasztok!
SoleRacer írta a honlapjukon, hogy problémák vannak az Event-ekkel. Azért törölték, mert stabilitási gondokat okozott. Egy héten belül másodszor törlik. Már kb. egy hete küzdenek a problémával. Én pl. egy hete nem tudok bejelentkezni, ami szerintem ezzel függhet össze.
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
SylarHUN #27720 üzenetére
Köszönöm ez megnyugtatott hogy ezzel nem vagyok egyedül.
U.I:mint minden nap ma is fél 6-kor kelttem de mint hétvége felugrottam LevelR-ezni hisz miért is ne.Első pálya ha jól emlékszem a nevére a Kanagwa japán 3 körös pálya.Tegnap már csiszolgattam az autott igy nekivágttam és két három kanyar után élretörttem majd a távolság nöttön növe stabilan első voltam,a lényeg a pályán a rajt után közvetlen egy jobbos hajtű van amit full fékkel kell bevenni...és lám csodát a hajtű kijárati ivén mi áll???Kereszteben egy boldogtalan kezdő HAHAHA gombot nyomogatva azt hitte belerohanok és karamba...de nem mivel ghostom van igy megszivta elentétben a mögöttem jövö vérprofi ghostnélküli ugy pörgöt mint a ringlispill...röviden enyit arrol miért jó a ghost....és persze arrol nem beszélve nem kényszerithetnek olyan ivre ahonnan kelemetlenűl jönnék ki azaz elözésre képtelen helyzetbe hozna.
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
SylarHUN #27694 üzenetére
Neharagudjatok nagyon szerettem a PT--ét még a LevelR-el is megbarátkoztam ugy ahogy de az utobbi napokban ugy laggolttam rajta hogy csak néha néha kukantok fel inkább vissza megyek Juced-ezni ott senki nem tud kidobni mert gyengébb gépem van és nem töltök be 20 másodperc alatt.... + negativum ami a LevelR ellen szolt anno az ember türelmes volt és várt mert összemérhette erejét mással,ma már sajna nem erről szól "TOMBOLJUNK!" két értelmes verseny között duzzogva azzon hogy miért vagyok utolsó kezdöként,elegem van!Anno nem derogált senkinek megnyomni a 9 gombot,és ezzel tisztelettet téve másnak mert nyert!Most inkább tele Trunk-olják magukat gyorsan és visszavágnak majd kilépnek.A Rating visszaélőkről nem is beszélve tudatosan bejönnek egy kezdő szobába és 4 akár 5 megnyert varseny után kilépnek elégedetten persze akinek nem inge nem vesszi magára ,de fordult a kocka érzésem szerint a LevelR hamarabb tünik el a süjesztőben mint társa a PT.
U.I: arról nem beszélve a PT-ben a profik megvárták a kezdőket hogy még ök is beérjenek és hamarabb fejlödjenek,itt NEM!Az 1600 Rating-ű bemegy hogy minnél többet kaszáljon mint a többi,semmi fearplay és társas játék erő összemérés,egyenesen csak negativumok szürödtek le a LevelR-röl......Persze ez nem azt jelenti hogy esetlegesen egy csapat versenyben nem lennék benne de egyenlő esélyek mellet mint anno!De ez egyenlőre szerintem a Gamigo-tól rossz huzás volt erre terelni ezt a nagyban is társasági játékot.
-
Attka85
tag
válasz
SylarHUN #27688 üzenetére
Pontosan.
Üdv! a játékban...Ismét vannak a generalokon kívül gamigós naptári eventek, szóval örülök, ezt hiányoltam már nagyon!! Viszont ma este én is észrevettem, hogy 1 óra játék után elkezdett szaggatni, de csak kb 4-5 másodpercenként, viszont elég nagyokat, és a menüben(!!) is... remélem elmúlik, vagy csak nemtom mi lehetett, de idegesítő volt nagyon
-
-
m3tr0
őstag
válasz
SylarHUN #27664 üzenetére
Én nem ilyenre gondoltam.
Ma TA-ban volt egy csávó, aki minden körben feltartotta a népet, persze engem ahányszor elmentem mellette mindig eltalált. Kurvára örültem neki, mivel voltam első is...Bár szerintem mind1, mert megvettem a Hexan D1-es gépet...de azzal mindent lehet csak menni nem. Szóval,sztem végleg leteszem a játékot.
Gp-t nem fogok venni, anélkül meg évek alatt lehet valahova felfejlődni.
Arra meg nekem nincs időm...meg idegeim sem. Sok kis köcsög pattanásos német/osztrák hülye gyerekkel nem fogok viaskodni 500-600 Rpkért...Nevetséges.
-
Attka85
tag
-
nkarcsik
csendes tag
válasz
SylarHUN #27569 üzenetére
Szia!
Jól látod, valóban felfelé ível a csapat 17-18 tagot számlálunk immár. Mostanában az rfactor-ral játszunk. Saját mod, BMW E92, saját bajnokság: BMW (most vasárnap volt a 4. forduló), illetve Opel GT kupa (szombaton volt az 1. verseny).
Info a csapatról és a jelentkezési lehetőségekről: http://www.obhunracing.com/ .
Saját szerver, weboldal, FTP elérhetőség.
Izgalmas, néha pedig már nagyon is komoly versenyek, állandó 12-13 fővel. -
laszlohu
addikt
válasz
SylarHUN #27539 üzenetére
Sziasztok!
Nem értek veled egyet, ugyanis én rendszeresen olvasom a Német , ill. Angol nyelvű Level-R fórumot, és sokat az ott kértekből már megvalósítottak, csak idő kérdése, hogy mindent kijavítsanak. Amit a német nyelvű Level-R fórumon kértek, a HO játékban már felfedezhető. Lehet, hogy régen nem javították ki, amit kértetek, de mostanában már más a helyzet. Ha sokan írnak a support-ra, ill. a német, ill. angol nyelvű fórumra előbb - utóbb kijavítják.
A HO/Level-R még nincs kész, de szerintem bolondok, hogyha nem csinálják meg azt, amit a nagyérdemű kíván, ugyanis ez egyértelműen a végüket jelentené.
Csak egypár példa, amit már megvalósítottak a Heat játékban:
Dinamikus osztályozási rendszer : ugyanaz az autó lehet cl1 - es ill. cl3-as.
új CTF , TCTF mód
Drift mód
Remélem, hogy a SIM VS mód belekerül a Heat/Level - R játékba a köv. release-ekben!!!!!
Én csak azt nem értem, hogyha az új CTF, ill. Drift mód csaknem bugmentesen működik a Heat játékban, mért csak 18 - án, vagy később lesz Level-R-ben. Csak feszültséget szül ez a két program közötti különbözőség.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
SylarHUN #27372 üzenetére
Nekem az NFS World Online már túlontúl árkád. Nem kérek többet a sínautózásból. NFS részről a Shift kezdett elmenni a jó irányba fizika terén, faszán lehetett érezni a kocsit, az erőhatásokat (kormánnyal). Most meg megint kijönnek majd egy árkád foschal (Hot Pursuit), ahol ilyen nitrózós bugatti veyronok mellett mész el 500-al a tuningolt lambóddal, azzal a címszóval, hogy ez kell a népnek. És a nép örül is neki (főleg amcsik), de gamepodon is éltetik, merthogy ez igazi nfs lesz. Oh my god!
Visszatérve a World Online-hoz: csak lvl10-ig ingyenes. Szóval itt is elég érdekes jelentéssel bír a FREE. A LevelR-be meg valahogy nincs kedvem belekezdeni. Az online játékot az jelenti nekem, hogy lövöldözök 1-2 órát cod4 multiban, több nem is kell. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
SylarHUN #27244 üzenetére
Most olvasok az invictus oldalán egy tegnapi hírt.
Az Invictus-Games Kft. ma megegyezett az Innologin Kft-vel, hogy tegye elérhetővé a Level-R-t az észak-amerikai régióban, ugyanis a jelenlegi szolgáltató az ott "Project Torque" néven futó játékot holnap leállítja.
A játék Heat Online néven lesz elérhető az USA, Kanada és Mexikó területén.
Az Invictus tárgyalásokat folytat a magyar üzemeltetési jog tulajdonosával, a Gamepot Inc-kel arról, hogy ezután is csatlakozni lehessen az amerikai szerverre Magyarországról.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
SylarHUN #27076 üzenetére
Szép kis tabló
Régebben valahol láttam nagy méretben is nem tudnád belinkelni azt?Igaz én nem vagyok rajta mert talán késöbb kezdtem de pár tagunk gyerekkori fotoját felfedeztemAzok jól jönnének a honlapunkra.
Azért van ott egy pár fanatikus aki a mai napig tolja,gratula nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest