- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shamat
aktív tag
-
cyberkind
félisten
-
törölt tag
válasz
#45378816 #113599 üzenetére
Biztos ezeken is sokat segít a Pro. Nézd meg a Digital Foundry elemzéseit a játékról.
Demóval az lenne a baj, hogy az ilyen teljesítmény bugokat tuti nem javítanák ki benne. Bár ha a teljes játék első 1-2 óráját engedélyeznék akkor ezt a problémát is kilőnék.
zoltannagy (#113609): Az Xbox One S az egyetlen játékkonzol jelenleg ami képes 4K BD lejátszásra. Az Xbox Scorpio lesz a másik ha majd megjelenik. Nem tudom egy dedikált lejátszó milyen árban van, lehet egy One S-sel jobban jársz akkor már.
-
marilllyo
veterán
válasz
#45378816 #113596 üzenetére
Az asylum szerintem nagyon jó!!! Nekem a legnagyobb bajom, hogy az originst kihagyták belőle. Én anno ps3-mon toltam le őket. Szerintem is kár kihagyni. Ha bejön a Batmanesdi akkor 6000-ért két jó hosszú játékot kapsz. Ha azt nézzük az A.K.is nagyon határ eset frame-ek tekintetében.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
#45378816 #112774 üzenetére
Nem tudom, melyik boltot használod, de pl a magyarban csak standard meg ultimate van, a középső csomagot (deluxe) nem listázza.
Dobozosan meg deluxe van itthoni boltokban, de ultimate-et nem látok...
Itt van amúgy, hogy mi mit tartalmaz. Én megelégszem a simával. -
válasz
#45378816 #112570 üzenetére
nem kell őket sajnálni, mindenki döntse el, mi jó neki
én rájöttem, hogy most inkább a single player gémek jönnek be és nem az az irány amerre a MS tart
+ ugye a jápán játékok csak PS-re jönnek szinte, és ha emiatt kihagytam volna a Niert, akkor egy óriási élménytől fosztottam volna meg magam -
marilllyo
veterán
válasz
#45378816 #111854 üzenetére
Persze kicsit lesarkítottam.
A három közül nálam a MadMax lett a leggyengébb láncszem. A sztori az hagyján. Nincs.... nem is érdekelne de az már zavart, hogy a küldetések nagyon gyengék lettek. 1-2 mellékküldi sokkal érdekesebb mint a fő küldetések zöme. Valahogy az nem húzott be. Plusz a megjelenéskor ott még voltak komoly frame problémák. Főleg a játék vége felé a térkép egy-két pontján.
Arkham Knight jó játék. A bossfightok voltak ott gyengék. Nem is volt igazán. Valahogy nem éreztem, hogy annyira behúzott volna mint a legelső az A.A.
A Mordor meg...nem ad sokat. De amit ad azt jól. Maga a játékélményben nincs hiba. De tény ahogy (#111852) echterion írta semmi más csak ölsz és ölsz. Hogy őszinte legyek halvány dunsztom nincs miről szől a Shadow Of Mordor annyira nem mozgatott a történet. Pedig figyelni szoktam. De én pl pont így voltam a Diablo 3-mal. Számomra az a játék egy hatalmas nulla. Abszolút nem értem mások számára mitől ennyire addiktív....De megjegyezném, hogy nálam harcrendszerben még mindig a Stories - Path of Destiny jön be legjobban. Nem egy kategória de indie játék révén maga mögé utasítja a legtöbb hasonlót.
-
törölt tag
válasz
#45378816 #111849 üzenetére
Én belepakoltam 50 órát a Mad Max-be de nem platináztam, egy lehetséges bug miatt nem is fogom. Nem nevezném nehéz játéknak, csak kicsit monotonnak. Én mondjuk először a mellékküldetésekre koncentráltam, így a nehezebb sztori küldetéseket mindig a lehető legtáposabb kocsival csináltam. Ha az ember csak a sztorira koncentrál, szerintem pár rész azért megizzaszthatja.
Batman játékokat csak az előző generációban próbáltam, nem nevezném őket nehezeknek.
-
marilllyo
veterán
válasz
#45378816 #111849 üzenetére
Mindhárom megvan. De csak a Mordor-t platkóztam.
WB játék ez is úgyhogy ugyanaz a harcrendszer mint a Batman és a MadMax-nél. Ütés-ütés-ütés majd ha felvillan a jelzés, hogy támadni készülnek akkor háromszöggel blokkolsz. Rém egyszerű. Egyébként fantasztikus játék szerintem. Egy bajom van vele, hogy....igazából ez egy tökéletes alap...az egész játékmechanika zseniális. Grafika is jó. Ez az Uruk rangsorrendszer is érdekes. Csak maga a sztori és a körítés nem lett eléggé kidolgozva. Az egész nem szól másról csak arról, hogy Urukokat mészárolsz. De azt valami nb1-es minőségben. Meg nagyon jól el van benne találva a nehézség. A nagyobb csaták mindig pont csak egy mm-rel sikerülnek..de sikerülnek és ettől full badass-nak érzed magad. (Nem need From software-es megjegyzés).
-
válasz
#45378816 #110830 üzenetére
Értem én a tréfát. Csak épp nem szeretem.
Igazából én egyelőre bizakodó vagyok. És nem csak azért mert kvázi "early adopter"-ként beleugrottam a VR-ba. Még nagyon az elején jár ez a dolog, de már a korai játékokon is látszik, hogy van benne potenciál, egész egyszerűen még nem eléggé kiforrott. Viszont a Oculus és a Vive-val szemben a Sony hozzáállása sokkal szimpatikusabb és bizakodásra ad(hat) okot. Nem elég a technológia, igenis kell a tartalmat is nyomni, kontrollálni, ellenőrizni. Hogy csak jó és megbízható VR játékok kerüljenek be a Store-ba (bár sajnos jelenleg vannak címek amik épp hogy súrolják az élvezhetőség határát). De talán idővel ahogy a fejlesztők egyre több tapasztalatot szereznek, egyre jobb és jobb VR játékok jönnek majd.
Legalábbis nagyon remélem hogy így lesz. Ha meg nem, hát puff neki, pár élménnyel gazdagabb leszek majd, meg némi pénzzel szegényebb. -
válasz
#45378816 #110821 üzenetére
Ácsi, azért közel sem olyan vészes a dolog, mint amit itt te kisarkítottál. A fent leírt problémák többsége (izzadás, súly, szorítóerő) a hardverből jön. A fejfájás/hányinger meg ahogy leírtam elsősorban egyéntől, és ami még fontosabb, játéktól is függ. A gyors, hirtelen mozgás pl. kerülendő.
Szóval a probléma kiküszöbölésének érdekében igen sokat tehetnek a játékfejlesztők. Szerintem a VR játékok egy teljesen más játékfejlesztési szemléletet követelnek meg, mint a nem VR-os játékok. A technológia limitáció és hátrányait figyelembe kell venni, nem elég simán VR adaptálni egy nem VR játékot, feltételezve, hogy nem lesz vele gond. Mert szinte biztos, hogy lesz.
Nem hiába látsz nagyon sok séta-szimulátort VR-ban, ahol a helyváltoztatás lassú (egyesek szerint körülményes), és sokszor teleportációra épít. Ez pont a technológia limitációkból adódik. Meg kell tanulnia a fejlesztőknek hogy mi az ami működőképes VR-ban, és mi az ami nem. Szerintem idővel egyre jobb VR játékok fognak majd jönni. Szerintem...De aztán az is lehet, hogy megbukik az egész, és egy vakvágány lesz. -
SH4D0W2011
őstag
válasz
#45378816 #110751 üzenetére
Hát most rövid keresgélés után csak a Konzolok Szervize kínálatában találtam KontrolFreek termékeket, de ez a típus nincs náluk.
Én a weboldalukról rendeltem, de úgy látom, ebay-en sem nagyon olcsóbb.
-
hyggelig
senior tag
-
törölt tag
válasz
#45378816 #110489 üzenetére
Ha látnád hogy használom! Egy kihúzott fiókra rakom, így a konzol alja is szellőzik.
(#110488) Tuomas: Köszi a tippet! Korábban már nézegettem ilyeneket, de csak baromi drága darabokat találtam, most viszont láttam egy 1200 forint körülit, délután szerintem meg is rendelem.
-
andro93
aktív tag
válasz
#45378816 #109765 üzenetére
Nem csak multiplayerre gondoltam jelen esetben. A From játékok, mint a Bloodborne, DS3 pl: néhány bossnál gusztustalanul droppol, tehát ilyen téren jelenthet előnyt. Múltkor Bf4-ről is áradozott valaki, hogy nagyon szépen tartja a 60 fps-t Shanghaion 64 playernél. Akinek ez számít, és megéri a felárat, akkor érdemes pro-t venni.
A boost mód bekerülésével én is azt mondom, hogy így már talán van értelme, mert az eddigi fícsörök mellett nem sok értelme volt Pro-t venni. Kivéve ha valaki nem 3 centire ült a TV-től vagy monitortól, és számolta a pixeleket. -
N@idia
őstag
válasz
#45378816 #109419 üzenetére
Teljesen komoly! Nagyon stabil az fps a Siege Of Shanghai az ami kicsit talán droppol, most mentem 1 kört ezen a map-on, és ott érezhető némi drop, de csak akkor, ha a torony már ledőlt addig amíg állt addig nagyon stabilan tartotta.
(#109416) glspeter1
Ezzel egyetértek alapból így kellett volna kiadni vagy mint a bf1-etAz állandó lagg és a netcode az továbbra is egy kalap szar, de legalább már jól fut a játék
-
-
hudekira0
tag
válasz
#45378816 #108299 üzenetére
Hát én beletettem 120 órát, élvezetes, főleg ha legalább 1 ismerőssel csinálod és össze tudtok játszani. Pc-n annyi hogy az anna-k mccree sokkal jobban szívatják az embert
itt inkább lassabb taktikusabb mint pc-n(értelem szerűen ott is taktikus ne érts félre
) a refleksz miatt de ez kb minen játékban van. Nem tudom konkrétan milyne mhideg, meleggel tudnék szolgálni
-
manu75
aktív tag
válasz
#45378816 #107945 üzenetére
Ami van levél a játékban a postaládában abból nem derül ki semmi csak, hogy február végéig lehet importálni. De találtam videót amiben xbox-ból importálnak originen keresztül. Ezt én nem ismerem, de ha onnan tudnak és pc-n is van origin akkor ha hozzárendeled a ps accod szerintem lehetséges.
-
Nayrobi
őstag
válasz
#45378816 #107954 üzenetére
Én is csak a Forzák miatt tartom a gépet, megvan mind a négy xone rész lemezesen, meg pár ex cím digitálisan, de ennyi. Megvárom hogy mit mutat a Forza 7 és utána meglátom mi lesz a sorsa, de igazából elfér a polcon, sok vizet nem zavar, csak sajnálom hogy ennyire nem használom ki.
A gowokat, halokat megvettem, de nem jött be egyik széria sem.
-
manu75
aktív tag
válasz
#45378816 #107936 üzenetére
Azt nem tudom, hogy pc-ről lehet e. Este hazaérek megnézem mit írnak a játékban pontosan erről.
szerk: Azt el is felejtettem, hogy a 2. részben lehet a karaktereket előléptetni is, plusz képességet kapnak pl. több lőszer, nagyobb hp, sebzés, gyorsabb töltés ilyesmik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest