- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
hombre[EU] #248646 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #248726 üzenetére
Az is lesz, ebben biztos vagyok.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #248726 üzenetére
Nem kell ehhez PC portot hozni, a Ghost is Tsushima-nál is felszisszentek páran, hogy ez rohadtul nem úgy néz ki, mint a trailer-ben.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Lehet Nekem is meg kéne majd nézni kíváncsiságból mondjuk egy Fortnite végjáték alatt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rohadt jó, hogy már a cutscene alatt felment 110bpm-ig.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
hombre[EU] #248631 üzenetére
Ez account ban. Ilyenért nem is hiszem, hogy bannolhatnának gépet. Szerintem ott bejátszott egy kis exploitka...
-
fausto
addikt
válasz
hombre[EU] #248628 üzenetére
Hogy lehet tartozás az acc-on?
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #248401 üzenetére
Jah Jófejek
Haver vett ps4-et,át is csattogtam a witcher 3-al,had nyomja.......
Fehér gyömölcsöskert után kezdett neki is vicces lenni
Valahogy a fast travelhez van köze a crashnek,de mondjuk adta már be küldi közbe is szóval.... -
Gery9112
őstag
válasz
hombre[EU] #248329 üzenetére
Hosszú még az idő júni 19 14 óráig sajna, de már nagyon várom.
-
proly01
őstag
válasz
hombre[EU] #248283 üzenetére
A playastation magyarország hivatalos youtube oldalán még az van hogy 1 napja már feltöltötték. Van magyar felírat is meg minden. Érdekes
-
Neoteric
addikt
válasz
hombre[EU] #248284 üzenetére
Hat nem hugyoztam ossze magam tole.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #248235 üzenetére
Hát és így ránézésre semmiben nem különbözött a normál fokozattól.
-
Frod
addikt
válasz
hombre[EU] #248140 üzenetére
Első blikkre így kora reggel Fifa Theme-nek olvastam, és csodálkoztam is, hogy mit köszöngeti itt mindenki, hogy betehet egy focis témát - pláne, hogy a múltkor sokan kifejtették, hogy utálják is ha dinamikus + le is van némítva - de most már mindent értek.
Köszi -
penge111
addikt
válasz
Thx, viszlát Sekiro theme
-
.LnB
titán
válasz
Köszi!
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Remek, köszi!
-
RangerFox
veterán
válasz
Köszi, hiányoltam eddig a store-ból, be is állítottam
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #248106 üzenetére
A 7. pont jól hangzik.
-
Sirandrish
legenda
válasz
hombre[EU] #248074 üzenetére
Ezen most NEM bántódom meg !
-
wolf13
őstag
válasz
hombre[EU] #247999 üzenetére
Köszi.
-
Peace
nagyúr
válasz
hombre[EU] #247956 üzenetére
Uuuuu....és akkor itt valószínű fenn lesz a holnapi szám is. Köszi!
Neoteric: Nem lenne rossz, ha nem kéne 3 hónapra előfizetni.
-
alratar
addikt
válasz
hombre[EU] #247928 üzenetére
A Predator íj csak fps, a többi tps.
-
felixo
őstag
válasz
hombre[EU] #247928 üzenetére
Köszi, megnézem majd. Engem zavar ez az fps nézet.
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #247718 üzenetére
Egyebkent sztem a Nioh 2 egy nagyon nagyon jo jatek csak az 1-essel nincs semmi ertelme osszhasonlitani a mostani allapotban mert annyival jobb az 1 mar csak a tobb tartalom miatt is.
Nem ertem amugy ezeket az marhasagokat miert kellett belenyomni.
Pl. az 1esnel amikor meg csak wotd volt akkor ha bementel a dojo-ba Okatsu-hoz akkor vagy megtanultal normalisan egy countert(Shrike,Backwave....) vagy pressure game de tonfa akkor meg meg nem volt.
Most meg bemegy a dojoba ott minden boss nyomja az idiota skilleket neverending amiket nem is lehet counter-elni es egy ertelmetlenul elnyujtott kivaros marhasag az egesz.
Ha meg be tudsz vinni pl. egy Shrike-ot akkor hopp felpattan de nem am csak ugy hanem egybol fordul 180-at meg valojaban lenn se marad nagyon.A legnagyobb csalodas nekem a Random Encounters, az egy igazi sheetshaaw.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #247727 üzenetére
Ez legyen a Microsoft útja.
-
Madoc
veterán
válasz
hombre[EU] #247684 üzenetére
Had játszak már vele anélkül hogy kioktatnátok!? Felhoztam hogy eddig nem jön be, erre jöttél hogy állitsam nehezebbre, de nem nehezítést akarok hanem beszippantó játékelemeket.
Azt meg én tudom milyen tipusú játékok jönnek be, ha nem jönne be a stítus el se kezdem. Írtam mik a jó játékok szerintem, ha elolvastad találsz nem egy hasonlót.
-
Madoc
veterán
válasz
hombre[EU] #247673 üzenetére
Nem mazochista vagyok hanem egy könnyed játékra vágyom csak. Elég nekem a normal nehézség itt. Végigjátszom mert elhatároztam, majd a végén meglátjuk.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #247648 üzenetére
Első végigjátszásnak normalon sem mondanám bántóan könnyűnek, lőszerből sosincs elég, és mindig vannak olyan események benne, ahol ellövöldöztetik veled a készleted mikor már kezdet azt hinni, hogy jól állsz. Még úgy is, hogy tényleg végszükség esetén használok fegyvert és csak fejre lövök.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #247635 üzenetére
Na làtod, ez a te hibàd. Ha jól címezted volna, nem szólok be a kenyérrel.
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #247588 üzenetére
Az jogos, hogy ameddig meg nem jelent a program, addig nem szitkozódunk, maximum poén szinten, egy cseppnyi őszinteséggel. A dolog csak megjelenés után válik véresen komollyá.
Én csak azt mondtam, hogy hülyeség azt mondani, hogy ne utálkozz, mert "már mennyi mindent leraktak az asztalra". Konkrétan még semmit nem rakott le a ND ezzel a felállással. Soha nem tudhatod, hogy ki is az igazi ész a csapatban, vagy milyen belső változások mentek végbe az előző játékhoz képest. Egy távozó is lehet súlyos veszteség a stúdiónak vagy jelezhet valami belső problémát.
Két példa:
Mass Effect.
Emlékeim szerint a három után egy ember hagyta el a BioWare-t. Az Andromeda katasztrofális lett.Konami:
Amikor Kodzima lelépett, ott már mindenki tudta, hogy valami gáz van a Konamival.A 2k,ea... példát pedig azért hoztam, mert régen mindegyiknek kiváló játékaik voltak, manapság viszont inkább elrettentésként szolgálnak.
Eddig a ND volt az etalon. Bármit letettek, ömlöttek utánuk, minden játékuk előtt. Most viszont valami változott, és ezt jobb észben tartani. Hozzáteszem, ugyanígy kételyeim fognak támadni, ha majd a CDPR lesz ugyan ilyen helyzetben.
-
EczkE
veterán
válasz
hombre[EU] #247566 üzenetére
O is hogy eltunt mostansag.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #247560 üzenetére
Ettől most olcsóbb lett a kenyér?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
hombre[EU] #247502 üzenetére
Akkor már egy Zelda Breath of the Wild, olyan forradalmi megoldások vannak benne, amik játékokban ismeretlenek még mindig
-
Mike
veterán
válasz
hombre[EU] #247535 üzenetére
ütemre kellett nyomkodni az ütést
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #247520 üzenetére
Harcrendszer:
Nem tudom, hogy csak a 3-al játszottál-e, vagy szerencséd volt az 1-hez is.
Ugyanis az egyben olyan harcrendszer volt, amit máshol nem nagyon láttam. Én szeretem azt a játékot, de a közönség 90%-a a mai napig utálja a harcrendszer miatt.
A harmadik rész azért olyan, mert az emberek "passzívan" megkövetelték a minimalista harcrendszert. Erre volt igény.RPG:
Azért az nem egy hardcore rpg. Alapból van egy karakter, aki előre fixált fizikummal, harcstílussal rendelkezik. Ezen nem változtathatsz olyan mélységeiben, max. az ilyen-olyan statok variállásában, mint a tűz/jég/akármi ellenállás, stb.Magyarul nem csinálhatsz Geraltból egy stealth archert, mert az se nem lenne Geralt, sem pedig witcher.
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #247514 üzenetére
De akkor tulajdonképpen mi is hiányzott a witcherből?
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #247510 üzenetére
A komplexebb nem feltétlenül jobb.
Ez is egyén függő, én pl. utálom, ha keverik műfajokat.
Vegyük az említett MGS5-öt.
Mi a pöcsömnek kellett bele a bázismenedzselés?
Én nem akarok bázist menedzselni, én menni akarok, azt kiiktatni a célpontot, vagy kimenekíteni a túszokat.De még tudok ilyen játékot mondani (bár nem ps-en).
The Incredible Adventures of Van Helsing:
Azt a játékot addig a pontig élveztem, ameddig nem jött a towerdefenzes pálya. Ott abba is hagytam.
Mass Effect 2:
Imádom a teljes szériát, de abba a játékba minek erőltették bele a nyersanyag-szükségletet? Unalmas, monoton, kizökkent a játékmenetből.Persze, én egy 10 órás minden pontok kiváló csőjátékot többre értékelek, mint egy 60 órás monoton openworld valamit.
A kevesebb néha több.
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #247506 üzenetére
De a W3-ba nem is a nehézség a lényeg.
Vagy ami könnyű játék az nem lehet a generáció legjobbja? -
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #247502 üzenetére
Mediumon valóban egy arkham játékkal vetekszik, de koxon már taktikáznod kell, használni a főzeteket (azokhoz össze kell szedni a cuccokat), az itemeket, meg a kraft rendszert. A küldik is változaáltozatosak voltak, meg az a nyomkövetős rendszer is egész jó volt szerintem.
Ezzel így egész egyedinek mondanám.
A metal gear is jó volt, mert ott nagyon erős volt az ai. A taktikázást meg a többit azért nem hozom példának, mert az a játék arról szól. Meg azért tudok hozzá hasonlót mondani a styx személyében.
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #247471 üzenetére
Lesz akkor egy történelmi rakéta kilövés is, ha érdekel valakit.
Már megy a live.
-
KisTücsök
addikt
válasz
hombre[EU] #247471 üzenetére
Nagyon nem mertem rákeresni spoiler veszély miatt, de akkor ezért látok ilyen hypeolt címeket már most... Rendben, köszönöm!
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #247428 üzenetére
Tudtommal az egyben is előre voltak renderelve. Aztán lehet tévedek.
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #247416 üzenetére
Biztos sok lesz benne az átvezető.
-
cyberkind
félisten
válasz
hombre[EU] #247416 üzenetére
PS5-re alap lesz a 2 lemezes BD kiadás, és még ehhez is tölteni kell majd pluszban dolgokat, nagyon jó buli lesz az is.
-
válasz
hombre[EU] #247409 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #247217 üzenetére
Barbàrok, nem szàmítottam màsra tőlük.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #247202 üzenetére
Ha te mondod...
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #247194 üzenetére
Gyanítom nem tegnap lettek kész a Devkitekkel, meg a PS5-tel a Sony-nàl. Mikor elkezdték ezt a két jàtékot màr biztos kész volt hogy milyen lesz a nextgen gép.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #247189 üzenetére
Nyitócím alatt úgy értem hogy alapból arra kellett volna írni.
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #247110 üzenetére
VR-t én is akartam már venni,de nem tudom milyen lehet.Pár felhasználótól azt hallottam hogy "nem az igazi".
Majd ki akarok próbálni egyet hogy milyen is -
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #247110 üzenetére
A VR-t minden évben legalább a BF idején hülyére árazzák le, évek óta niovemberben zsákolható 60K környékén. Szóval a "végre leárazták" felütés totál invalid.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #246967 üzenetére
CP topikban is lett linkelve pár napja. Tavaly év végi az anyag, ahogy a másik topikban is írtam, egyedül Reeves mozis szinkronhangja tetszett benne egyedül.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Nagyon durva jó lenne ha ilyen lenne első nap venném a játékokat
-
válasz
Nekem is új, de nagyon ütne ha ilyen minőségű magyar szinkronnal jönne a játék.
-
Zoleee83
addikt
válasz
hombre[EU] #246962 üzenetére
"GTA5, Witcher3, HZD, FF XV, MGS5, DyingLight stb"
Ebből a felsorolásból megvan a GTA5, Witcher 3, HZD, a többit meg sem vettem.
A HZD platina, a GTA5 meg a W3 mai napig nincs végigjátszva, unikornis számomra mindkettő, pedig 3 hónapja HO van. -
cyberkind
félisten
válasz
hombre[EU] #246962 üzenetére
A Mafia jelenleg az a széria, ami jobban jár, ha fordítva adják ki a játékokat, most mindenki eksztázisban volna folyamatosan 4 éve.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #246915 üzenetére
Akkor vágod, jól van.
Játszattja magát. Meg hát azért én komálom az ilyen stílusú játékokat. Nagy kár, hogy az eredeti nekem kimaradt. -
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #246900 üzenetére
4-5 órát? Én szombaton és vasárnap ~16-ot.
Tegnap addig nem kapcsoltam ki konzolt amíg nem lettem gugoló bajnok.
Ez így leírva fura, majd megtudod...
Jó a Netflix, már csak a The Last Dance-ért is megérte idén. Mi sokat nézzük mert kábel tvnk már nincs. -
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #246808 üzenetére
Ejnye-bejnye mindig csak a trollkodás....Tiltották a disqus reggedet ?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #246805 üzenetére
Még megeszi ezeket. Van ilyen.
Oriic #246803
Mehetne összefoglalóba is. -
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #246765 üzenetére
Nálam a spiderman 10 óra után unalomba fulladt,elég nyögvenyelőssen vittem végig.
Ellenben a Batman Arkham Knigthot most játszom harmadszor ki.
Az ilyen jellegű összehasonlítások nem reprezentatív értékűek.Kinek mi tetszik -
keIdor
titán
válasz
hombre[EU] #246667 üzenetére
Megtanultam már, kivéve amikor ilyen "sárga ködöt" csinál azt nem tudom kivédeni.
Általában túl messze van és nem tudom nekivágni a "kalapácsot".
Itt a kolléga szépen megoldotta minimális hp-vel a maradékot, ez az, ami nekem nem megy.
Gondolom tudatalatt jobban rástresszel az ember, azt engem le is ver onnantól.
Kár, hogy nem lehet a valkűröket még egyszer leverni, mert ha megcsinálnám újra a 8-at, akkor ez a királynő is jobban menne, csak picit lassabb tempó kéne, mert ez olyan random olyan gyorsan támad, hogy...
Újra nem szeretném kezdeni, 50 órás játék...james001: Grat, nekem is két hete lett meg. Grim Reaper nem vészes, én is paráztam tőle, egyszer haltam csak alatta.
-
felixo
őstag
válasz
hombre[EU] #246656 üzenetére
Akkor május 25-től mi lesz ?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #246564 üzenetére
Pont fordítva, sokkal reszponzívebbek, ezért azonnal észre veszed az input lagot. A régebbi játékok jóval toleránsabbak erre, mert ott eleve nagyobb volt a kontroller válaszideje, mint a mai kontrollereknek.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #246549 üzenetére
Erősen játék függő, van ahol észre sem veszed, máshol a játszhatóság határát súrolja. De ez nem ps now sajátosság, az xcloud is ilyen, a halo például teljesen jól játszható, a gears meg már már játszhatatlan, de legalábbis akkor a türelem kell hozzá, mint egy souls játékhoz. A kontroller input lagra kevésbé érzékeny játékok viszont teljesen jól futnak, tényleg csak azokkal van baj, amik a konzolon ki lettek hegyezve az alacsony kontroller késleltetésre.
-
válasz
hombre[EU] #246549 üzenetére
Mondjuk a PS4-es játékot le is töltheted a gépre, nem? Vagy PC-n játszottál?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #246547 üzenetére
Fogalmam sincs. Gondolom mert itt van szerver németben.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #246544 üzenetére
Csak de, és nem éreztem azt hogy stream lenne. (kivéve mikor ez a szerencsétlen német nem megadta magàt)
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #246505 üzenetére
Ahogy egy másik témához írtam a játékkal kapcsolatban:
Szálljál le a bolygóra, juss el a piramishoz (vagy hova), nézd végig az epic robbanást, repülj el, repeat...
Igazából lehet beindul a dolog a későbbiekben, de én már itt eluntam.
-
sting2
addikt
válasz
hombre[EU] #246435 üzenetére
Már 260 nál jár.., és innen már lassan be is ér abba a "ligába" ahol az általa is felsorolt tulajdonságok tényleges értelmet is nyernek.
Nem fontos megjelenéskor venni a készülékeket.
A tudatos vásárló hosszú távra tervez, és nem az olcsót keresi....
-
undercover
őstag
válasz
hombre[EU] #246435 üzenetére
Jah nem 1500-ért kéne. Gondolkoztam most az 55-ösön csak az túl nagy lenne a szobámban
Akkor jöhet a kompromíszum. Mondjuk lehet kiváncsiságból megvárom mennyibe kerül majd az LG Oled 49 bár lehet simán 350-el fog nyitni. Rtings-et olvasgatva még két TV-t találtam 49-es szekcióban. Samsung QN49Q70RAFXZA vagy SONY XBR49X900F. De ezeket nálunk ilyen nével lehet kapni? Mert nem nagyon találtam. Vagy már túl régiek és kiestek? Mert igaz csak 4k 60fps de jókat írnak a többi dologgal kapcsolatban.
-
crue
őstag
válasz
hombre[EU] #246415 üzenetére
Erről pont szó van a videóban, hogy kisebb és gyengébb vagy, nem te vagy a legerősebb a terepen és ezt érezni is lehet a harcokban.
-
undercover
őstag
válasz
hombre[EU] #246289 üzenetére
És mi az LG megfelelője?
Vagy ez Samsungnál a legjobb?
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #246246 üzenetére
Azért az durva, hogy a ps+hoz mérve 97-98%-al kevesebben fizetnek elő a now-ra.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #246271 üzenetére
Ponnyó
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #246266 üzenetére
Ez engem azokra a training-ekre emlékeztet " Ha lenyomva tartod az R2-öt lősz,Ha nem nyomod le,nem lősz"
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #246264 üzenetére
"A játék fő fegyvere a katana lesz"
Milyen meglepő,én azt hittem m4A1-el kell menni
-
NyMRooD
őstag
válasz
"Mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy külön kiemelték a PlayStation Now sikerét és a felhasználóbázis folyamatos növekedését is, hangsúlyozva a játékstreamelés, illetve a távoli elérést biztosító Remote Play fontosságát. A jelek tehát egyértelműen arra utalnak, hogy ezek a PS5 esetében már fontos alapkövekké léphetnek elő, ahogyan arra az eddigiek alapján is lehetett számítani." - Gondolom jönni fog több országba is (talán hozzánk is), a PSNow, remélem a hozzátartozó játékkönyvtárban több lesz majd a frissebb cím.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #246252 üzenetére
Nincs még preload hozzá?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #246248 üzenetére
Ravasz vagy....
Még is ki az akinek a holiday a nyàri szezon? Mikor jött új konzol nyàron?
Azért innentől ez màr csak 5-6 hónap nem sok idő. Nyàron júliusig biztos minden kiderül mindkét oldalon. -
Wesder
titán
válasz
Na így akkor még igaz is lehet az októberi rajt. Tudom tagadtàk, de hàt muszàj volt.
-
válasz
hombre[EU] #246135 üzenetére
Igen, ez az ausztrál Store-os ár, ott néztem mert azt írtad, hogy ott van már fent.
Gondolom arányaiban itt is ennyivel lesz olcsóbb. Itthon 11.990 az eredeti sima változat, szóval kb. 9.000 forintra lehet számítani. Persze ha 30€, akkor kicsit drágább is lehet ennél.(#246139) Lackooo84: Jah, már párszor majdnem megvettem ennyiért, de eddig mindig győzött a józan ész!
-
Peace
nagyúr
válasz
hombre[EU] #246135 üzenetére
Az csúnya lenne......mármint az az egyetlen, ami érdekel a három rész közül.
-
válasz
hombre[EU] #246127 üzenetére
Úgy tűnik, hogy a Mafia III Definitive Edition olcsóbb lesz mint az eredeti sima változat, vagyis $69.95 helyett csak $49.95 az alapár. Plusz a Season Pass tartalma ingyenesen jár majd hozzá, viszont itt is külön kell majd letölteni; Main game only. DLC available for free separately. Kíváncsi vagyok, hogy a grafikán mit tudtak turbózni, mert kb. ugyanakkora a két változat telepítési mérete.
-
Peace
nagyúr
válasz
hombre[EU] #246127 üzenetére
Bezzeg az első nincs. Csak az a lényeg pedig!
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #246109 üzenetére
"4-5 kitömött zsebū seggnyaló"-val a kutya se nézné.
Jófej Microsoft meg nem létezik, se más ekkora cég. Az excel táblázat ezt dobta ki, hogy megérné ebbe beleszállni. Ezért beletettek egy kis lét. Ha meg nem beszélhettek volna ilyen nyiltan, akkor el se válalták volna a Stökiék, ezt mondták is. -
BoneDragon
veterán
válasz
hombre[EU] #246020 üzenetére
Ennek a játéknak nem erre a genre kellett volna megjelennie.
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #246020 üzenetére
Engem a múltkori gameplay-ig nem is érdekelt annyira a játék. A full fantasy-tól mentes gyönyörű világ viszont felkeltette az érdeklődésem és a harcrendszer sem az a kaszabolós agymenés mint amire számítottam, sőt, egy kicsit talán a Sekiro-ra emlékeztet néhány eleme.
A halál unalmas AC Odyssey-be is bele tudtam ölni sok sok órát, hát még akkor itt mi lesz! Csak legyen jól megtömve tartalommal.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #245871 üzenetére
Nekem nagyon tetszik. Jól ötvözték az open world világokat és jó érzékkel mondták, hogy az idei Assassin's Creed lehet
Még ami érdekel, hogy mekkora világ lesz bejárható, milyen lesz az utazás (ló tudom, de fast travel)... de tetszik nagyon
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #245866 üzenetére
Hát elkészült végre
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #245839 üzenetére
Nem jut eszembe, kínálgatta itt a nemi szervét, de most pihenőn van.
-
sting2
addikt
válasz
hombre[EU] #245706 üzenetére
Én is onnan szoktam leszedni, Pendrivera kimásolni és be a tévébe, jó móka elővenni később.
Sok, sok, ilyet csináltam az elmúlt 6 - 8 évben így, ha másra nem is volt jó, arra mindenképp, hogy natívan letudjam követni a változásokat a végleges megjelenéshez viszonyítva.. -
Frod
addikt
válasz
hombre[EU] #245706 üzenetére
Jó ötlet, én is lekapom majd onnan.
Reggel megint ránéztem YouTube-on, de még mindig szörnyű itt-ott a minőség.
Igen, volt benne stance-váltás, kérdés, hogy itt ez mit jelent majd (lehet egy-az-egyben átemelik a Nioh-ból?) -
_drk
addikt
válasz
hombre[EU] #245490 üzenetére
Azért a bazi nagy mapon rengeteg a ctrl c + ctrl v.
Rengeteg kopár hegy, meg rengeteg víz.Na nem az AC-t akarom szidni, mer ezen legalább látszik a munka. Na ennek kellett volna a +1 év.
De nem 6!A tervező asztal meg ne az Anthem-es példa legyen ahol 3 évig csak a kokain ment aztán semmi nincs a játékban.
Szerintem rengeteg helyen szarul megy az egész, az összes fázis elejétől végéig aztán 1 év alatt dolgoznak 3at hogy legyen valami. -
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #245490 üzenetére
Meg az sem mindegy mennyire gyorsan lehet haladni az adott eszközökkel. Engine, modellezés, mocap ha van, ha nincs kézileg leanimálni, zene+ egyéb hangok és a többi. Bazi sok meló egy játék és bizonyos feladatok meg sem oszthatóak.
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #245463 üzenetére
Nem sajnálom őket. Középszerű játékokat adnak ki szép grafikával és ez az ő hibájuk, senki másé. Egy AAA developer igen is dolgozzon meg a pénzéért és kreatívkodjon egy kicsit, hogy mégis hogy lehetne valami maradandót alkotni a digitális világban. Ne ez a szint legyen már a sztenderd amit az Ubisoft, EA és hasonló nagy cégek képviselnek. Miért nem kaphatunk (régi) Blizzard vagy CD Projekt minőséget annyi pénzért? Már lassan ott tartunk, hogy egy indie fejlesztő jobb játékokat gyárt mint a nagyok (Hellblade, Plague Tale így első blikkre).
Örülök neki hogy a grafika fejlődik, a mocap egyre elterjedtebb és úgy érezni, hogy technikailag fejlődik a játékipar, de ez ne menjen már más szempontok minőségének romlásához! Már tényleg csak arról van szó, hogy futószalagon jönnek lefelé a játékok amit lamantinok írnak. Mi meg habzó szájjal vesszünk őket a megjelenés előtti hónapokban. Valahogy nem jó ez így.
BoneDragon
Azt hogy? -
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #245460 üzenetére
Alig vártam már hogy valaki megkérdezze: [link]
Amúgy a mostani AC Valhalla fps témára utaltam ezzel. Egyik PC-s ismerősöm trollkodott vele nemrég.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #245376 üzenetére
Tony Hawk Collectors lesz a téma állítólag.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #245380 üzenetére
Mondjuk igaz, nagy cuccra nem kell számítani. Bár én erre a Konami-s témára nagyon rá vagyok kattanva. Kicsit túlságosan is..
szerk.:
Tessék akkó':Officer Dick
Private Carrera
Spider-Man
Trixie (Xbox és Dreamcast)
Mindy -
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #245376 üzenetére
fucKonami címek?! #fingerscrossed
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest