- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #255945 üzenetére
Igen is, meg nem is.
Hosszú dolog, a lényeg, hogy az eredeti Prime világot már elfoglalták a Kromaggok, de a végén eljutnak egy olyan világba, ahol ismerik őket de végül el akarnak jönni onnan, azonban csak Rembrandtnak sikerül egy idegen eszközzel. Onnantól vége a sorozatnak, így nem tudni hogy mi lett az énekes és a többiek sorsa.Legalábbis nagyjából ennyire emlékszem. Utolsó szezon összecsapott lett, kiszedték az eredeti színészeket is... á sajnáltam. -
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #255945 üzenetére
Imádtam régen.
Lehet elkezdem nézni újra felnőtt fejjel, remélem valahol meg is találom.
-
conorr
tag
válasz
hombre[EU] #255808 üzenetére
Top 3:
1. FF7 remake
2. Judgement
3. Bloodborne / Persona 5 -
lazioforever
tag
válasz
Ha már top 3 exkluzív a kérdés, leírom én is az eddigi legjobbakat, sorrend nélkül:
Uncharted 4
Horizon Zero Dawn
Ratchet and ClankHozzá kell tennem, hogy a Spiderman, Last of Us 2, Ghost of Tsushima trió még hátravan az exkluzívok közül (illetve a Death Stranding is, de az szigorúan nézve nem tartozik ide), és lehet teszek egy próbát a Bloodborne-al is. (bár nagyon nem az én stílusom)
-
pulffy
őstag
válasz
Nálam a top 3 , de nem tudom rangsorolni
Detroit
God of War
The Last of Us par 2 -
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #255901 üzenetére
Nekem az szúrja a szememet, hogy a Driveclubban szebb az eső effekt meg a víz felverődése. Pedig eltelt pár év azóta...
-
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #255897 üzenetére
De legalább 4k@60 meglesz
Amúgy a sár meg az esőcseppek nem az igaziak, az tény.
-
ImACeltic
őstag
válasz
1. God of War
2. The Last of Us Part 2
3. Marvel's Spider-ManDe mindenképpen megemlíteném, hogy ezt a hármast nagyon szorosan követi az Uncharted 4, a Horizon Zero Dawn, valamint a The Lost Legacy.
Plusz ha itt tartunk, akkor leírom, hogy a "leggyengébb" exkluzív amivel én játszottam, az talán a The Last Guardian. Persze erre sem mondanám, hogy szar, csak játékmenetileg nem fogott meg annyira. Amúgy elismerem, hogy művészi cucc és sok szempontból nagyon jó. Ha pontoznom kellene, akkor 7/10.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Death Stranding (bár már nem exkluzív, de amikor játszottam vele, akkor még az volt)
Ghost of Tsushima
UC4 -
KaitouP
nagyúr
válasz
1. FF VII Remake
2. FF VII Remake
3. FF VII RemakeA többi számomra nem ér semmit.
Ami ugyebár nemsokára PC-re is megjelenik, ahova ismételten tervben van a megvétele, hogy még szebb grafikával élhessem át a páratlan kalandot.
-
3L1T3
addikt
válasz
1. God of War
2. Marvel's Spider-Man
3. Ghost of Tsushima -
Peace
nagyúr
válasz
Nekem top2 van. Mármint az utóbbi pontosan 2 évem a top, mióta megvan a ps4 pro!!! <3
-
Jim-X
őstag
válasz
Uncharted 4
Horizon Zero Dawn
The Last of Us Part IIA negyedik helyre a God of War futott be nalam.
-
hyggelig
senior tag
válasz
hombre[EU] #255851 üzenetére
A p4 épp folyamatban volt, amikor megjelent a Ghost of Tsusima, ezért félretettem, de mindenképp befejezem.
Az első embert, aki a tv világba került, már megmentettem.
Be kell valljam, a P5 után, ahol minden állati jól nézett ki, egy kicsit gyenguszkának tűnik, de adok esélyt arra, hogy erősödik majd a sztori. -
törölt tag
válasz
Bloodborne
Death Stranding
God of WarA két leggyengébb a Days Gone és a HZD.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #255838 üzenetére
Így van. Grafikailag nagyon jó. Játékmenet is jó. De...
-
Peetey91
senior tag
válasz
Nekem:
God of War
Days Gone
Spider-man (pedig nem vagyok nagy Pókemberes)Ghost of Tsushimat pedig most kezdtem el, majd kiderül kiüt-e valamit.
-
hyggelig
senior tag
válasz
mivel már a második kávémat iszom, megpróbálok rendesen válaszolni (hátha megy)
Top 3
Persona 5
Horizon Zero Dawn
Ghost of Tsushima(meg kell jegyezzem, hogy a Persona 5 azért is lett az első, mert konkrétan az életben is segített. A játék miatt tudtam fejből, amikor Tokióban jártam, hogy hol kell lemenni a metróhoz Shibuyában
)
-
nemorino
tag
válasz
1. Detroit
2. Spider-Man
3. Uncharted 4 (majdnem a Lost Legacy-t írtam, mert pár dolog nem tetszett a 4-ben, de összességében mégiscsak több minőségi tartalmat ad)Ha a remasterek is játszanának, akkor az Uncharted 2-3 lenne a 2-3. helyen a Detroit mögött. Rövidesen alighanem változni fog, már megvettem a God of War-t és a Ghost of Tsushimát is tervezem végigjátszani.
-
.LnB
titán
válasz
Az a durva egyébként, és ez a jó nekünk szerintem, hogy a képen szereplő kilenc játékból, (szerintem) 8 simán goty lehet bárhol/bármikor. És nagyon közel vannak egymáshoz minőségben, nem is egyszerű listát állítani köztük.
-
penge111
addikt
válasz
Bloodborne
Persona 5
God of War -
válasz
Én nem is tudok top3-at mondani
HZD, Detroit, UC4, SpiderMan, GoW, Days Gone
1. Detroit (egyértelműen top1 nálam, nagyon elkapott, kapásból 3x játszottam végig)
2. HZD (szintén imádtam, gyönyörű és a téma nekem nagyon tetszett)
3. UC4 (zseniális az egész széria)De a Days Gone-ért is oda voltam, imádtam. Pók és GoW is megvolt, azok is jó címek.
Hátra van még jó pár cím nálam: Persona, DS, FF VIIR, Ghost of csucsima ...
-
sting2
addikt
válasz
GTS
Spiderman
TLoU2
+1GOT) -
.LnB
titán
válasz
Uncharted 4
Death Stranding
Persona 5 -
Nayrobi
őstag
válasz
Ha tényleg csak három lehet, akkor tlou2, gow, driveclub
-
válasz
Ghost of Tsushima
TLoU Part2
GoW
(+ Death Stranding) -
hyggelig
senior tag
válasz
Persona 5
Horizon Zero Dawn
Ghost of Tsushima
Spider-man
Uncharted 4
Nier Automata
Detroit Become Human
God of warTudom, hogy ezek közül már pár nem exkluzív, de amikor én játszottam velük, még azok voltak. (Basszus, nem is tudok 10-et felsorolni. Még egy ok, amiért számomra ez a generáció még nem futott ki. Több játékkal még nem is játszottam)
Olvasni sem tudok. Top 3 volt. Pedig már megvolt a reggeli kávé
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #255810 üzenetére
FF7re meg mindig kivancsi vagyok mire akarjak kihozni. De eselyes ott is a PC.
-
mango21
csendes tag
válasz
Days Gonet hiányolom a játékok közül.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
#kocsogmodON
Ket cimet is latok ami nem PS4 exkluziv
#kocsogmodOFF
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU] #255791 üzenetére
Még mindig nagyon várós.
-
.LnB
titán
válasz
Lenne most kedvem egy ilyen játékhoz.
-
saelin
veterán
válasz
Még mindig: Breath of the Wild: The Playstation Edition™ vicc jut róla eszembe. Nem mondom hogy rossz játék lesz, de annyira látszik hogy az volt a fő inspirációs forrás.
-
válasz
wow
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #255742 üzenetére
Nem hàt, a GamePass Showcase utàn kb tök felesleges vàrakozni.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #255738 üzenetére
Szerintem nem lesz.Bevárják az xboxot.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #255602 üzenetére
Ott ahol én lakom jól ment, gondolom "közel" van a szerver. Az màr màs kérdés hogy a netszolgàltató stabilitàs terén nem épp megbízható.
Màr màsik topikban is leírtam, de Sonyverő, vagy az ex címeinek pàrjàt senki se vàrja Xbox oldalon mert nem lesznek soha.
Minél hamarabb elfogadjàk annàl jobb lesz.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #255509 üzenetére
Még szerintem is sértő egy ND-t egy lapon említeni a 343-vel.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #255436 üzenetére
Én meg tuti nem. Nekem kb. a TLoU2 az a határ amit még elviselek.
Pedig sajnálnám ha kihagynék egy Kojima játékot. -
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #255433 üzenetére
Nem, ez most tegnapi hír. [link]
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
hombre[EU] #255410 üzenetére
Ez igaz 4.-e az már kedd addig mondjuk már simán ki lehet már bírni.
FB-on látom sok ember egyáltalán nem örül, hogy ez a két cím lesz a PS Plusz-ban, én a Fall Guys-nak nagyon örülük mert amúgy is megvettem volna 20-30€ körül lett volna az ára, szóval ennyit is spóroltam most. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
hombre[EU] #255397 üzenetére
Hát @hombre[EU] így legyen mindig igazad
, mondjuk azt tudtam, hogy Augusztus 4-én jelenik meg maga a játék, de sohasem gondoltam volna, hogy a Fall Guys-t kapjuk PS Plusz-ban ingyen.
Tegnap néztem a kiírt főhíreiket Discord-on és ott írták, hogy valami "nagy" bejelentésre számíthatnak a PS4-es játékosok, de erre sohasem gondoltam volna.
Én azt hittem kapunk valami skineket ingyen vagy ilyesmi.
Most hétvégén 48 órás nagy béta teszt volt, de most héten hétvégére is még ígérnek egy 48 órás óriás tesztet megint, aki nem tudna augusztus 4.-ig várni, Twitter-en, Discordon, az élő Twitch channel-jükön folyamatosan osztogatják a PS4-es és Steam-es béta kódokat.Bár még így is sok embertől hallom hogy jelentkezett, de nem kapott e-mailben meghívót, úgyhogy érdemesebb ezeken az egyén helyeken megpróbálni lecsapni 1-1 béta kulcsra, vagy ha valaki nagyon szeretne jövő hétvégén tesztelni PS4-en még a megjelenés előtt, de sehogy se jut kulcshoz, írjon rám privátban, megpróbálok kérni a készítőktől béta kulcsot neki.
-
Edgar2621
őstag
válasz
hombre[EU] #255320 üzenetére
Ez de jó, nagyon tudom becsülni azokat akik ilyenekkel szórakoztatnak, ilyen kreatívak
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #255320 üzenetére
Még ha jönne is, akkor is skippelném. Van ilyen.
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #255292 üzenetére
Akkor felejtős. Köszi.
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #255104 üzenetére
Ott a 2.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
hombre[EU] #255090 üzenetére
-
válasz
hombre[EU] #255076 üzenetére
Amúgy semmi extra. De maga az email és a licenc is világosan fogalmaz, hogy ezen béta termék bizalmas, és használatával elfogadjuk, hogy nem lehet beszélni róla. Nem tudom mire fel ez a nagy titkolózás, azelőtt még nagyobb funkciók bevezetésénél is halomra küldték az elosztogatható kódokat.
-
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #254950 üzenetére
Felesleges a nagyobb csomag, egyrészt elég drágák, másrészt a Y3-4 operátorok fele felesleges/gyenge, a jókat pedig kifarmolod azzal, hogy játszol a játékkal.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #254569 üzenetére
Hogy oldottad meg?
-
adalbert1
veterán
válasz
hombre[EU] #254565 üzenetére
Az Infinite Warfare-nek volt olyan változata (Legacy Edition), ami mellé adták a Modern Warfare Remasteredet - Xbox One-nál ha jól emlékszem a lemezen volt, PS4-en pedig külön letölthető volt (gondolom kóddal, és ezt értékesítették tovább).
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #254565 üzenetére
Az igen.
-
RudY
addikt
válasz
hombre[EU] #254538 üzenetére
Csak 9 kiemelt figyelmeztetést ugrottam át...aludnom kell.
-
Frod
addikt
válasz
hombre[EU] #254484 üzenetére
Bármelyik dobogósod ellen úgy vélted van reális esély, hogy bejön a GoT a helyére? Vagy van, ami megingathatatlan helyen áll?
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #254458 üzenetére
Rosszkor. Most nem érünk rá.
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #254356 üzenetére
Talán az eddigi legjobb teszt, amit eddig láttam a játékkal kapcsolatban, köszi.
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #254397 üzenetére
Mindig találsz játékost, sőt ha benyomnék egy PS3-mas COD címet, akkor ott is gond nélkül találna embereket, csak a megmaradt a hardcore réteg szórakozik ott, azok ellen meg nem biztos, hogy akkora feeling játszani.
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #254368 üzenetére
Én toltam, de túl pixeles. Egyébként kevesen tolják már. Ha minőségi multit akarsz, akkor ott a Modern Warfare. Minden szempontból kiváló, eddigi legjobb COD nekem. Raklap tartalom van benne, ilyen például a kampány, coop, hetente updatelt playlist, battle pass, millió fegyó, változatos pályák, ötletes játékmódok stb.
-
Frod
addikt
válasz
hombre[EU] #254382 üzenetére
Köszi a tippet!
Bár már megrendelve már, és jóval olcsóbban - plusz ahogy olvasom, ez csak sima slipcase, nem pedig steelbook. Egy 'papírtasakért' pedig ennyi többlet nekem sok személy szerint. -
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #254356 üzenetére
köszi, megnézem
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #254351 üzenetére
A Neon Abyssal most játszom! Eléggé fun, de a rougelike aspektusából fakadóan néha tud frusztráló lenni. Pl a legleg OP-bb buildem egy robbanó lövedékes képernyő takarítós volt, ami sajnos ha közel robbant fel engem is megsebzett. A másik véglet meg a teljesen RNG és szinergia nélküli buildek amik sajnos sokkal gyakrabban elő szoktak jönni. Ebből a legidegesítőbb egy nehezen haló pet volt, aminek a speciális képessége az, hogy a szíveket felvéve volt rá esély hogy pajzsokat adjon. Ugyan ez jól hangzik elsőre, de a gyakorlatban 10 szívet benyelt és csak néha dobott egy-egy pajzsot. Gyakorlatilag elszedte előlem a heal-t.
Ezt az RNG-t leszámítva egy kellemes csalódás. Ha elkapja az embert tiszta addiktív tud lenni. Most is csak ezért hagytam abba a játékot, mert menni kell dolgozni...
Pedig simán menne bele még 1-2 óra.
wolf13
Wtf? Mi ez az ár? -
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #254333 üzenetére
Nem nagyobb ismerem őket, csak hallottam róluk, gondoltam most megnézem a videót a játékról.
Tizedik perc körül kezdett gyanús lenni, hogy csak fény, árnyék, felhők és társaik voltak porondon, szóval ők a játék technológiai oldalát elemzik, pedig sokat vártam a 23 perctől. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #254351 üzenetére
Neon Abyss megy a kívánságlistámra.
-
törölt tag
válasz
Valamit találtak a Sony-nál mert a TLOUII-nél is nagyon gyorsan betöltött ha meghaltál. Közben a Shadow of the Tomb Raiderben van vagy egy perc mire 100 métert gyorsutazok
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Azért vannak benne hibák + bosszantó dolgok bőven. Remélem a FOV állítható lesz, max patch után.
-
Frod
addikt
válasz
Ezek teljesen valid számok, bár minden ow játéknál csak ennyi lenne a töltés!
-
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #254338 üzenetére
Folyamatosan bővülni fog
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #254336 üzenetére
Destiny style játék lesz, ahhoz is volt. Jöhet felőlem.
-
TCr
veterán
válasz
hombre[EU] #254269 üzenetére
Az Amerikai Ninjákon szocializálódott dumbfuckistaniaktól nem is várható más.
-
VTom
veterán
válasz
hombre[EU] #254267 üzenetére
Nocsak. Ha ilyen magasságokba emelik, akkor nem lehet rossz azért.
-
malystryx
senior tag
válasz
hombre[EU] #254255 üzenetére
Tényleg így néz ki a sziget, nemrég lett egy cikk ide linkelve, nyilván a játéktér nagyobb, de sok minden belekerült onnan.
"Tsushima is a real place, a Japanese island located between the Japanese mainland and the Korean Peninsula. We visited Tsushima multiple times during the project, a beautiful place crowded with mountains and dense forests. Green covers what seems like every inch of the island, a rolling tree line from the top of the mountains all the way down to the ocean." -
törölt tag
válasz
Samurai Cinema módban kell nyomni!
-
RangerFox
veterán
válasz
A játékban bármilyen felfedezett pontra gyorsutazhatunk, így a collectibles összegyűjtése nem nyújtja el annyira a játékidőt, csak akkor, ha kizárólag lovagolva közlekedünk benne. Én 45 órára saccolom platinával.
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #254253 üzenetére
Több helyen láttam már hivatkozást 50-60 órára. Lehet az a max mindent felderítek a mapon style, kicsit sokallom is, de ha sikerült értelmes mellékküldetésekkel megtömni mint a Witchert, akkor áldásom rá.
Egyébként az az érdekes helyzet állt elő, hogy az assassinnak csúfolt sorozat Valhalla epizódjában szinte epizódikus szerepet kap majd az assassinkodás, ami érthető is a vikingek körében, itt meg majd vígan nindzsáskodhatunk.
Jut eszembe, a színek. Mint egy lsd trip Ozorán, el is tört a retinám, lehet nem véletlenül lesz benne fekete-fehér mód is.
-
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #254245 üzenetére
A Watch Dogsba azért elég korrekt close combat animációk kerültek.
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #254211 üzenetére
Én ezt úgy képzelem mint a Nioh-ban, csak kevesebbet spammeli a támadásait az ai. Hogy ha megüt/vág, akkor az olyan mintha egy kamion csapota volna el a HP-d egy részét. Meg ha jól emlékszem az egyik dev videóból vannak speciális mozdulatok, amik valamilyen pont rendszerhez kötöttek és ezeket a pontokat parry-vel vagy killel gyűjtöd, majd elhasználod azokat active skillekre, kombókra, finisherekre stb. Érzésre biztos sokkal jobban adja mint videón keresztül (khm Nioh), mert ott a feszültség, hogy téged is ilyen könnyen levághatnak mint te őket. Másik topicban már írtam, hogy vajon a halál után mi lesz? Instant visszadob valahova? Régebbi mentést kell betölteni? Gyűjtött cuccok megmaradnak vagy sem? Sok még a kérdés.
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #254211 üzenetére
Kíváncsi leszek. Ami még szemet szúrt, hogy elég butának tűnik az AI, Odyssey feelingem volt miközben néztem, bár az is igaz, hogy ezt a X v 1 csatákat nehéz jól kivitelezni.
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #254206 üzenetére
Van egy ilyen is, igaz eléggé spoileres, bár az első x perc nem tudom mennyire számít annak.
[link] -
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #254198 üzenetére
Ez a része nem tűnik nagy durranásnak és target lockkot se vettem észre, valami kifinomult, de egyben forradalmi kardozást vártam, ez ilyen Horizon Zero Dawn-szerű addig ütöm míg meg nem döglik szint. Remélem a lopakodás ránk lesz kényszerítve, nem úgy mint a fentebb műben, ahol bottal vertem agyon mindig mindenkit.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Először azt hittem új választható karakter a valhallában.
-
ldave
félisten
válasz
Ez most jó vagy rossz?
-
Frod
addikt
válasz
hombre[EU] #254153 üzenetére
Megelőlegeztem a feltételezését annak, hogy az Ubi bármilyen jellegű történelmi kutatást végzett, és nem csak beletették a dupla pajzs használatát, mert "cool as f*ck"
(bár talán pont az Odyssey kapcsán volt 'balhé' amikor volt egy mozdulat talán, hogy eldobta a kardot(?) az ellenbe - szintén csak azért, mert menő -, ez viszont a spártaiaknál elég nagy bűn volt, mármint a fegyver elvesztése. Valami hasonló rémlik
)
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #254147 üzenetére
Nem a stílus a kérdés, persze mindent meg lehet csinálni, de az én agyamat kellően átmosta a Vikings című sorozat és nem tudom elképzelni, hogy női karakterrel aprítok.
Elhiszem pl hogy anno Abby jó shield maiden lett volna, de ennyire már nem akarok átesni a ló túlsó oldalára.
Kasszandra kánon volt, oké, de én egy vérben úszó, zsíros szakállú, baritonban üvöltő berzerkerrel képzelem el a szászok abúzusát. -
Frod
addikt
válasz
Vagy ahogy a bemutatóban volt: dual shield wield
(Egyébként ez bármilyen szinten megállja a helyét? Mármint volt ilyen a valóságban tényleg?) -
VTom
veterán
válasz
Biztos fürtökben teremtek a hős viking harcos hölgyek anno.
Már várom, hogy mikor lesz opció az első nyíltan meleg karakter is a játékokban. -
Peace
nagyúr
válasz
hombre[EU] #254133 üzenetére
Botrányos volt, tudom. Csak már a megjelenés előtti napokban lehetett olvasni minden tesztben, hogy a férfi átélése förtelem. Szóval ha az unalomba fulladó kérdőjel farmolás és a gyenge story mellé kaptam volna még egy ilyen főhőst is, akkor végképp eret vágtam volna. Így legalább pár hónap pihentetéssel sikerült elszenvednem magam a végéig.
-
Nayrobi
őstag
válasz
hombre[EU] #254078 üzenetére
Idén kivételesen nem láttam a devolvert, csak onnan sejtem, hogy pont aznap jelenik meg amikor a váltás van, ettől a hónaptól kezdve mindig jön egy indie cím psnowba, és előrendelni is csak steamen lehet
-
Gery9112
őstag
válasz
hombre[EU] #253959 üzenetére
Most, hogy mondod tényleg az Odyssey hajlamos volt erre PS4-re.
Pedig direkt megjelenés után fél évvel álltam neki játszani vele.
Ubisofttól megszoktam, hogy közvetlenül a megjelenés utáni állapot nem tükrözi a véglegest, éljen a live service. -
VTom
veterán
válasz
hombre[EU] #253944 üzenetére
Én viszont igen, és osztom a véleményét.
Azért azt is lássuk be, hogy
1. Olyan méretű játékoknál, mint az Origins, Odyssey, Wildlands lehetetlen, hogy bugmentesen jöjjön ki egy játék (a Breakpointot nem veszem ide, mert az tényleg sz*r lett)
2. Nagy divat lett a haterkedés..Nekem nem unalmasak az új AC részek, anno PC-re, most PS-re is megvettem mindkettőt, ha befejezem az Odyssey két DLC-jét, elkezdem majd az Origins-t is előbb-utóbb.
Úgy látszik én vagyok a célközönség -
fausto
addikt
válasz
hombre[EU] #253944 üzenetére
Mondjuk ja. Az Oddysey volt a "legfrissebb", amikor megvettem, de már akkor is pár hónapos megvolt.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #253851 üzenetére
Devolver Direct mindig kurva jó. A játék ipar legnagyobb trolljai
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #253876 üzenetére
Köszi! 2 megvan ezek közül de mindig volt más amiket helyettük játszottam. Többire ránézek!
-
Bazsi1987
őstag
válasz
hombre[EU] #253849 üzenetére
Nincs hír switch-es változatról?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #253849 üzenetére
Hàt ez rohadt jó.
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #253836 üzenetére
Jah ,azt hittem annyira rossz megkomponálású.Nem láttam a trailert. Valami fanmade videót dobott csak ki.
Már a Prince of Persiáról is jöttek hírek,miszerint a God of Warra fog hajazni.
Az mondjuk hátrány nem lehet. -
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #253833 üzenetére
""istenem ubi""
Van olyan ütős mint ez ? -
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #253833 üzenetére
Mintha a Breaking Bad forgatására csöppentem volna.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #253733 üzenetére
Szegény nem beszélni ànglus.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #253679 üzenetére
Biztos, a BB-en kívül màsban nem làttam, és az sem most volt.
Amúgy csak szerintem tök jó hogy ismert szinészek adjàk az arcukat és hangjukat egy-egy jàték karakterének, és nem random karaktereket kapunk?
-
myckey
veterán
válasz
hombre[EU] #253633 üzenetére
Persze persze, a harcrendszer nagyban befolyásolni fogja az egészhez való hozzáállásomat.
De erről is, meg a többi mechanikáról szintén többet, ha már van valami kézzelfogható, vagy mások által tapasztalt .De alapjaiban ez is jó lehet, gyors hatékony és sallangmentes támadások. Ésszel, megfelelő ritmusban kivitelezett ellencsapások stb....ilyen olyan harcmodor etc.
Itt -IS- nagyon remélem, hogy autentikus lesz a játék, leginkább ez foglalkoztat az egészet tekintve.
Ez nem egy fantasy lesz, nagyon bízok benne, hogy megfelelő körültekintéssel nyúltak a dolgokhoz. A realitásból sokat lehet meríteni ennél a játéknál.Jó lesz az !
ha meg nem, majd sírunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest