- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wannabeapro
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Van TR és VS karakterem is. És nekem is jobban bejön az NC Max. Köze lehet ehhez annak is hogy ezzel játszottam először és sokkal többet is játszottam már vele mint a másik kettővel.
De nem hiszem, hogy OP lenne, mert vannak nagy hátrányai is. 10-15 méteren túl már rosszabb és jóval kisebb a tára is a TR és VS Maxnél.
Egyébként régebben még sokan a TR maxeket tartották a legjobbaknak, ez lehetett az oka annak is, hogy ők kapták a leggyengébb Ability-t.+ Ha behozzák a lángszórókat akkor nektek is lesz egy kifejezetten közelharci opció, de az NC-nek még mindig nem lesz semmi medium- long rangre.
Új hozzászólás Aktív témák

- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest