Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 17 - alap
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wannabeapro
tag
Eddig csodálkoztam, hogy a SOE mennyire "nem pénz orientált". Persze az volt eddig is, de nem látszott ennyire és nem erőltette a játékosokra a membershipet. A fegyerek Cert - SC érték aránya is egész jó volt.
De ez a sok add ami jött a tegnapi patchel. Vegyél membershipet betöltő képernyőn, a deploy gomb felett, meg jönnek a notification üzenetek...
A memberek ülepét meg majd kinyalják ezekkel a dupla xp hétvégékkel, meg az 1SC-s itemekkel
Azt se igazán értem, hogy player studio miért nem érhető el non-membereknek. Szerintem több bevételük lenne abból, hogy non-memberek is vásárolgatnak, mint abból, hogy esetleg csak ezzel szereznek több membert.
De ha már így van akkor, néha napján kedveskedhetnének a mezei játékosoknak is, hogy pl 1 hétvégén elérhetővé teszik. Aki addig nem vett membert valószínű utána se fog, viszont a studios vásárlások biztos megugranának.Az SMS supportnak meg lőttek...

-
Wannabeapro
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nem szeretnék belemenni, hogy melyik frakció erősebb, mert ahoz nem játszok eleget TR-al és VS-el.
Szerintem a TR nagy hátránya, hogy unalmas (legalábbis nekem az).
Unalmasak a fegyvereik kinézete és összességében a koncepciók amikre a frakciók épülnek a TR-nál a legkevésbé érdekesek és ezekre lehet legkevésbé építeni.NC: Armor, erős fegyverek, shotgunok
VS: Hightech, futurisztikus, pontos; könnyen kezelhető fegyverek.
TR: Gyorsaság, nagy tár.Viszont ha csak járművekkel mennék folyton, lehet a TR-t választanám, mert Mossy uralja az eget, a Prowler meg anti infantrinak szerintem a legjobb (azt nem tudom armor ellen jobb e mint a másik 2).
-
Wannabeapro
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Van TR és VS karakterem is. És nekem is jobban bejön az NC Max. Köze lehet ehhez annak is hogy ezzel játszottam először és sokkal többet is játszottam már vele mint a másik kettővel.
De nem hiszem, hogy OP lenne, mert vannak nagy hátrányai is. 10-15 méteren túl már rosszabb és jóval kisebb a tára is a TR és VS Maxnél.
Egyébként régebben még sokan a TR maxeket tartották a legjobbaknak, ez lehetett az oka annak is, hogy ők kapták a leggyengébb Ability-t.+ Ha behozzák a lángszórókat akkor nektek is lesz egy kifejezetten közelharci opció, de az NC-nek még mindig nem lesz semmi medium- long rangre.
-
Wannabeapro
tag
Csak az hívja OP-nak az NC maxet aki még nem játszott vele

Tény, hogy közelharcban a legjobb, de közép és hosszú távon szinte használhatatlan. Ezért én nem nevezném OP-nak.
Ezzel szemben a TR és a VS Max is jó közel, közép és távolharcban is.Ha valami OP volt akkor az a ZOE Max (hónapokon át). Le is nerfelték szerencsére. Azóta nem is nagyon szeretik.
-
Wannabeapro
tag
Sok érdekes dolog jön a következő hetekben.
Infantry balance, Mission System, Hossin, Medic update, Resource revamp és egy új légi jármű a Valkyrie.Ha ebbe a Valkyriebe beszáll két anti-air max.... (remélem ezt nem lehet majd)
-
Wannabeapro
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nincs.
-
Wannabeapro
tag
válasz
Visormail
üzenetére
A /say-t csak a közelben lévő társaid látják.
A /yell-t tudod arra használni, hogy minden közeli játékosnak üzenj (más frakciók is látják).
A /tell <Játékosnév> privát üzenetet küld, de ha már rádírt korábban, /r szimplán és akkor az utolsó neked privátüzenetet író személynek válaszolhatsz.Vannak a különböző chat fülek General, Squad, Outfit és ha Squad vagy Outfit chatben van az illető akkor nem látja a privát üzeneteket csak ha visszavált Generalra.
-
-
Wannabeapro
tag
Annak ellenére, hogy ez egy ír ünnep pont az európaiak és köztük maguk az írek, nem kaptak igazi Szent Patrik napi ajándékot.

-
Wannabeapro
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
+ US accountokhoz lehet szerezni free SC-t, ha regisztrálsz más SOE játékokra. (legalábbis régen lehetett)
-
Wannabeapro
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ja, azt minden közel és közép távú fegyóra érdemes megvenni. Megnöveli a maximum damage ranget 6-7 méterrel.
-
Wannabeapro
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Tehát, ha híve vagy a supressoroknak és raknál supressort a 7 PDW-re is, akkor érdemesebb inkább megvenni az MKV-t.
De ha nem, akkor felejtős. Mert közelharcra jobbak a Vanu SMG-k, középtávra meg jobb a supressor nélküli PDW. -
Wannabeapro
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az annyiban más hogy alapból van rajta supressor, de valamivel jobb így mintha csak a 7 PDW vennél egy supresssort.
Személy szerint nem vagyok nagy híve a supressornak. Csökkenti a bullet velocityt (lősebességet), tehát hamarabb fog elkezedni lejteni a lövedék. Illetve a damaget is csökkenti kicsit. Előnye, hogy nem jelez pirossal a minimapon. (A legtöbb fegyveremen flashsupressort használok)
Vannak fegyverek és helyzetek amikor jól jön pl: közelharci smg-knél és ha egyedül rambózgatsz egy ellenséges bázisban. De nagy csatákban szerintem felesleges, mert annyi kis piros pont van a minimapon ilyenkor, hogy egyel több nem fog feltűnni senkinek se.
Azért se szívem csücske ez a fegyver mert ha valamelyik SMG-re sose rakok suppressort akkor az a 7 PDW. Mivel ennek épp az az előnye, hogy pontos és erős medium rangeben is, de a supressor épp ezt csökkenti... -
Wannabeapro
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ha 15 méteren belülre tudsz kerülni az ellenfélhez (ez Infiltratorrel könnyen megoldható), akkor legjobb választás a Sirius vagy az Eridani.
Igaz nekem NC a főkarim, de nálunk is ugyan ez a helyzet mint nálatok.
-A Syclone-nak (Eridani) nagyobb a damage, valamivel pontosabb távolra, viszont kisebb a lősebessége és kisebb tára van mint a Blitz-nek (Sirius).
-Az ok amiért én a Blitzet választottam (és már bőven 8000 kill felett járok vele) az az, hogy igaz a Syclone 1v1-ben jobb, de ha már több ellenfél van akkor a kis tár nagy hátrány.
-Valamint én általában nem használok optikát a célzáshoz (hip fire) SMGk-nél meg pláne, szóval hasznos tud lenni az Advanced Laser Sight (így kevésbé szór a fegyver hipfire-ben), de a kis tárú Eridani-nál döntened kell, vagy növeled a tárat és Extended Magazint teszel rá, vagy ALS-t.Ha gyakran lőnél 15 méternél távolabbra is, akkor egyértelműen a 7 PDW. De a legjobb az ha veszel egyet közelre is, és a csatához igazítva választasz fegyvert.
-
Wannabeapro
tag
válasz
RémuszBá
üzenetére
Fegyókat tekintve
Anti Infantry: M30 MUSTANG, termál optikával és extended magsel a legjobbb anti infatry és egész jó anti air ha arra kerülne sor.
Anti-Air: Vortek, de ha kevésbé vagy gyakorlott pilóta akkor talán az alap M20 MUSTANG a legjobb, a nagyobb tár miatt.
Anti-Vehicle: M30 MUSTANG és RocketpodsAz Anti Vehicle Loadoutot kivéve én második fegyót nem szívesen rakok be így marad az alap Afterburner fuel.
Anti-Infantry Slotok:
Utility : Scout Radar
Defense: Auto Repair
Performance: én jobban szeretem a Racert minden loadouton, de ide pl jó választás a Hover isAnti-Air Slotok:
Utility: Fire supression
Defense: Stealth
Performance: Racer, de jó a dogfight isAnti-Vehicle Slotok:
Utility: Scout Radar
Defense: Auto Repair
Performance: Racer vagy Hover -
Wannabeapro
tag
válasz
Blade_W
üzenetére
Korábban lehetett 50 SC-ért venni egyszer használható camokat, azok szerintem nagyon megérték. Ezért persze ki is vették azokat...
Maintance előtt 3 percel értem haza. Valaki nem tudja, hogy mi lett a már felszerelt single use camokkal mert ahogy olvasgatok, a loudaoutok resetelődtek...
-
Wannabeapro
tag
Ez a camós cuc tényleg király! Ráadásul nekem pont úgy volt eddig, hogy nem szetteket vettem (tehát nem ugyan abból a kamóból járműre, fegyóra és ruhára) hanem vegyesen ami éppen megtetszett az adott dologra.
így ha minden igaz lesz vagy 12 szett.Mondjuk az lett volna még jó ha ez érvényes lenne a single use camókra is, mert még régen azokat vettem.
-
Wannabeapro
tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Az új bolt action fegyók ha minden igaz 19.-én jönnek.
A Phoenixel azért nem egyszerű infantryt ölni, mivel egy telitalálatba se fog belehalni és mozgó célpontot még egyszer is nehéz meglőni (és eleve csak távoli célpontokra érdemes használni, persze 250 méteren belül).
Egy nagyon tuti módszer azért van infantry ellen: ha enginer áll a turretjénél és azt szétlövöd akkor az engi is meghal
-
Wannabeapro
tag
válasz
Amantius
üzenetére
Minden nagyobb bázison (Amp, Bio, Tech), azok outpostjain, és Toweren lehet kérni akkor ha a Warpgatel összeköttetésben van legalább egy Techplantje a frakciódnak.
Tehát ha pl Esamiron, az egyetlen Techplant nem a tiétek akkor Main Battle Tankok felejtősek. Viszont ha van Techplant de nincs összeköttetésben a Warpgatel akkor szintén csak a Warpgateről lehet kérni.
-
Wannabeapro
tag
Csak engem dob a betöltőképernyő után erre az oldalra ??
Ilyenkor mit lehet csinálni ?
Most látom, hogy server downtime
-
Wannabeapro
tag
Egyetértek.

Több hónap NC után, kipróbáltam a vanut és első gondolatom az volt, hogy ha ilyen brutálisan jók az alap, fejlesztés nélküli fegyverek akkor milyeneket lehet venni 1000ért ?
Egy kezdő nem sokat ér az erősebb NC fegyverekkel, ha egyszerűen el se találja az ellenfelét. A legelőnyösebb és legkönnyebb koncepciót a VS-nek adták, szerintem ez egyértelmű és részben érthető is (mégiscsak valami fejlettebb lények).
Az a nagy hátrányuk, hogy nem mindenkinek jön be ez a futurisztikus stílus és szerintem ezért játszanak vele kevesebben. -
Wannabeapro
tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Reaverel én nem tudom megcsinálni, de szerintem többivel se lehet. Az viszont segíthet a fékezésben (sokkal hamarabb lassul le a gép) és valamennyit elvesz az előredöntéssel járó gyorsulásból is, ha a az alap féket az Analog (throtle)re állítod át.
Azért érdemes az alap féket is meghagyni (nálam ez az F), mivel ha Analog throttellal lassítassz akkor nem fog leszállni a talajra a gép (ha pl javítani akarod), hanem csak lebeg folyamatosan a föld felett.
-
Wannabeapro
tag
válasz
vaakuum
üzenetére
A Zoe a VS, a Lockdown pedig a TR maxek képességei amit be lehet rakni az "Ability slotba".
Mindkettőt akkor tudod aktiválni (miután megvetted és beraktad a slotba), ha benyomod az F betűt.
A Zoe megnöveli a Max bármelyik fegyverének sebzését, viszont ilyenkor mikor aktiválva van az armor gyengül.
A Lockdown mikor aktív, az újratöltés gyorsabb illetve a golyó sebesség is, viszont a Max nem tud mozogni ilyenkor.Az NC maxek képessége pedig az Aegis shield, ha aktiválják akkor a max előkap egy pajzsot és ez szinte teljesen védi a szemből érkező lövedékektől. Ennek is van külön életcsíkja ha elfogy akkor egy ideig nem használható.
u.i: ez a videó óta azért már nerfelték valamicskét a shotgunokat.
-
Wannabeapro
tag
Sajnos a szerón ahol kezdtem, magyar NC-k nem játszanak így maradt a solo és ilyenre a legjobb kaszt az infi.
Nagyon poén vele a játék, csapatmunka szempontjából talán a legkevésbé hasznos de ha csak öldöklésre megy az ember akkor szerintem ez a legjobb. Konkrétan squadokat lehet "rettegésben" tartani vele (ha jól használják) -
Wannabeapro
tag
750-nél nem lesz nagyobb.
Hallottatok róla, hogy most nagyon rámennek az optimalizálásra (amd rendszereknél különösen) ?
Már saját bevallásuk szerint is "elfogadhatatlan a mostani helyzet".Legyen így !!
(többet itt) -
Wannabeapro
tag
Hali,
Radeon HD 7770, AMD FX-6300, 4gb RAM mellet kb mekkora fps-re számítsak közepes ill nagy csatákban (high felbontás - 1920x1020)?
-
Wannabeapro
tag
Most frissült annak ellenére, hogy volt ékezetes benne szóval valószínűleg javították, de azért biztos ami biztos átírom inkább. Köszi a tippet

+ Nálatok előszokott az fordulni, hogy random eltűnik a suit slotból a cucc amit beraktatok ? (lehet, hogy ez is az ékezetes betű miatt)
-
Wannabeapro
tag
Planetside2 Players-en a profilomnak automatikusan updatelni kéne ?
Mert ezt írja:
LAST UPDATED: MAR 4 2013 5:42:06 PM. És ahogy nézem másoknak gyakrabban updateli. -
Wannabeapro
tag
Ti betudtok loggolni ? Mert nekem 15%-nál megáll a betöltés
-
-
Wannabeapro
tag
Izgalmas ez az alert cucc és eddig NC nyeri az Alerteket Ceresen
(legalábbis amikor én fent vagyok) -
Wannabeapro
tag
Nem kellemes ez a leállás, de hát ha valamit elrontottak, akkor azt meg kell csinálni és jó munkához idő kell.
Unalmamban regisztráltam amerikai szerveren ( watersonra ). Lehet, hogy csak nagy mázlim volt, de azon a szerveren még a BR40+os játékosok is agyatlanul rohangáltak...
-
Wannabeapro
tag
Nektek is leáll 98%-nál a betöltés?
-
Wannabeapro
tag
A supressor nélküli fegyverek lövése milyen távolságból látszik a minimapon ??
-
Wannabeapro
tag
Ahogy nézem legtöbben Vanus és TR-sek vagytok, de nem tudjátok véletlenül, hogy van e magyar NC outfit Ceresen ?
Ceresen játszó NC-s társaim vegyetek fel friendnek a nickem: OstobaTuk

-
Wannabeapro
tag
Köszi az újaknak is.
Fps-em mellé GPU szokott kiírva lenni. Ez azt akarja jelenteni, hogy GPU limitem van ?? -
Wannabeapro
tag
Köszönöm szépen, a gyors válaszokat.
Biztos meglesz a megoldás. Nem vagyok nagy igényű Planetside-al kapcsolatban, mivel most közepes csatákban is 20 krüli fps-em van LOW-on, szóval ha már valamivel 30 fölé megy ilyen csatákban is, akkor én már boldog ember leszek.
-
Wannabeapro
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Igen tudom, hogy nem épp a megfelelő topikban írtam. Csak főként olyanok tanácsára vagyok kíváncsi aki játszik a planetside-al és tudja milyen gép igényes egy játék.
-
Wannabeapro
tag
Egyébként köszönöm a válaszokat, most épp gép újítás közepén vagyok, eddig táp és videókártya csere volt.
De 50-60.000-ből ki lehet hozni egy új alaplap, proci, RAM triót (HD 7770 mellé) ami azért átlag 30- 40 körül tartja az fps-t PlanetSide-ban (medium vagy high beállítással) ?
-
Wannabeapro
tag
Játszik valaki Ceresen NC-vel ?
-
Wannabeapro
tag
intel E5300 2.6 ghz
sapphire HD7770
4GB DDR 2 RAMA Planetside 2 low grafikán megy átlag 20-25 fps-el.
GTA 4 1920*1080-on, full graffal 40 felett.A proci vagy a RAM a fő oka a kevés fps-nek ?

-
Wannabeapro
tag
Szerintetek terveznek valami nagyobb szabású optimalizálást a készítők ?
-
Wannabeapro
tag
Sziasztok,
Egy haverom kapott 250 StationCash-t ingyen

Tudja valaki, hogy sikerülhetett neki ? Mert még ő maga se tudja. -
Wannabeapro
tag
Légyszíves aki tud világosítson fel.
1,Ellenfelet spotolni, azaz megjelölni (kis piros háromszöggel), hogy kell ? És csak az infiltrator tud ?
2, Az miért van hogy nem enged akárhova deployolni ? Csak olyan területre lehet ahol éppen csata van ?
3, Van valami magyar csapat Ceresen ? -
Wannabeapro
tag
Sziasztok.
3 napja kezdtem a játékot, annyira nem látom át a dolgokat ezért tapasztaltabb játékosok segítségét kérném.
Mivel egyedül játszok, úgy gondoltam, hogy talán a legjobb választás az Infiltrator lenne és igazából tetszik is ez a "kaszt".
-Szerintetek érdemes ezzel kezdeni ?Másrészt pedig, trialban kipróbáltam a legjobbnak tartott sniper puskát a "long shotot" és ahogy észrevettem az is ugyan úgy sebez mint az alap fegyver (legalább is 2 lövés testre, 1 fejre) talán újratöltésben van difi.
-Érdemes megvenni 1000-ért ? (most 420 körül vagyok [ még semmit sem vettem eddig])
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos cigaretta 🔞
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Robotporszívók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(többet
??? Nekem több mint 1 hónap óta.
Egy kisebb platoonnal az utolsó percekben foglaltunk el egy vanu bázist, aztán volt egy jó kis küzdelem, hogy megtartsuk bár már úgyse lett volna idő visszafoglalni.