Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• crey

addikt

válasz Wannabeapro #2186 üzenetére

Reagálnom kell ezekre, kár hogy nem tegnap beszéltük meg :)

Az elsőt én nem látom, membershippem van, biztos idegesítő a felugró notification.... :(

A memberek ülepét azért nyalják ki, mert nem $5/5 EUR értékben veszek 500 SC-t, és azt elköltögetem hetek - hónapok alatt, hanem minden hónapban fizetek nekik egy valag pénzt.

Ha nem lennének pozitívan diszkriminálva a memberek (ahogy eddig nem nagyon voltak), akkor én is gyorsan visszamondanám a membershippet, és vennék néha SC-t amikor akciós, oszt csókolom.

"Azt se igazán értem, hogy player studio miért nem érhető el non-membereknek. Szerintem több bevételük lenne abból, hogy non-memberek is vásárolgatnak, mint abból, hogy esetleg csak ezzel szereznek több membert."

A player studio az EU-n belül nem elérhető, még mi memberek sem férünk hozzá. Régebben volt, sajnos már nincs egy ideje.

Az SMS support meg nem véletlenül lett kinyírva. Sajnos a mobilszolgáltatók általánosan 25-30-40%-os (vagy akár többet) sápot szedtek le az emelt díjas SMS-ek után. Ez nem éri meg, még ha kényelmesnek tűnik akkor sem.
    Megoldás: PayPal.

Új hozzászólás Aktív témák