- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wannabeapro
tag
Eddig csodálkoztam, hogy a SOE mennyire "nem pénz orientált". Persze az volt eddig is, de nem látszott ennyire és nem erőltette a játékosokra a membershipet. A fegyerek Cert - SC érték aránya is egész jó volt.
De ez a sok add ami jött a tegnapi patchel. Vegyél membershipet betöltő képernyőn, a deploy gomb felett, meg jönnek a notification üzenetek...
A memberek ülepét meg majd kinyalják ezekkel a dupla xp hétvégékkel, meg az 1SC-s itemekkel
Azt se igazán értem, hogy player studio miért nem érhető el non-membereknek. Szerintem több bevételük lenne abból, hogy non-memberek is vásárolgatnak, mint abból, hogy esetleg csak ezzel szereznek több membert.
De ha már így van akkor, néha napján kedveskedhetnének a mezei játékosoknak is, hogy pl 1 hétvégén elérhetővé teszik. Aki addig nem vett membert valószínű utána se fog, viszont a studios vásárlások biztos megugranának.Az SMS supportnak meg lőttek...

Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs