Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wannabeapro
tag
Eddig csodálkoztam, hogy a SOE mennyire "nem pénz orientált". Persze az volt eddig is, de nem látszott ennyire és nem erőltette a játékosokra a membershipet. A fegyerek Cert - SC érték aránya is egész jó volt.
De ez a sok add ami jött a tegnapi patchel. Vegyél membershipet betöltő képernyőn, a deploy gomb felett, meg jönnek a notification üzenetek...
A memberek ülepét meg majd kinyalják ezekkel a dupla xp hétvégékkel, meg az 1SC-s itemekkel
Azt se igazán értem, hogy player studio miért nem érhető el non-membereknek. Szerintem több bevételük lenne abból, hogy non-memberek is vásárolgatnak, mint abból, hogy esetleg csak ezzel szereznek több membert.
De ha már így van akkor, néha napján kedveskedhetnének a mezei játékosoknak is, hogy pl 1 hétvégén elérhetővé teszik. Aki addig nem vett membert valószínű utána se fog, viszont a studios vásárlások biztos megugranának.Az SMS supportnak meg lőttek...

Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue- ÚJ, BONTATLAN, független, 1év garancia
- Asus GL553VD FY010T - Intel i7-7700, 16GB RAM, GTX1050 4GB, Samsung 970 NVME 250GB
- Logitech G SAITEK Farm Sim Controller
- Eladó Google Pixel 7pro 8/128. OLVASS
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest