Hirdetés
- xiaomi redmi note 14
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nokia N9 - az első mohikán
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz
RichieTri
üzenetére
A körbeoldalazáshoz a Magridernek közel kell lennie, ha közel van nem tudja kioldalazni a lövéseidet és nem túl nehéz eltalálni sem. Annyi kell csinálni a nyeréshez, hogy mindig fordítod a tankod orrát a Magrider felé és betalálsz minden lövéssel. Természetesen, ha a Magridernek van AV lövésze, neked meg nincs, vagy AP lövedékkel támadnak rád, neked meg HE van berakva, akkor bukó van.
Szerintem a tankok jól ki vannak egyensúlyozva jelenleg, egyedül a Vanguard túl gyenge pajzs nélkül, de ezt a pajzs jól kompenzálja.
-
crey
addikt
válasz
RichieTri
üzenetére
Akkor hadd sírjak már én is egy picit...
Próbált már valamelyikőtök combat situationben strafelni? A Magrider nagyon fain, csak ne kelljen vele közelharcba bocsájtkozni, ahol akár már két felé kell öszpontosítani, mert a Vanguarddal és Prowlerrel ellentétben a torony fixen van beágyazva, és nem tudom forgatni, vagy hirtelen megfordulni vele.
Úgy veszem észre, hogy a SOE elég jó Balance munkát végez, mert mindenki amiatt sír, hogy a másik empire szarja mennyire OP, de igazából kisebb kilengéseget leszámítva eléggé kiegyenlített csaták zajlanak a népek között....
Szóval én annak a pártján vagyok, hogy minden fajnak van OP tulajdonsága és fegyvere, a te dolgod az, hogy erre erősíts, a gyengeségeit kihasználó ellenfeleket pedig igyekezz kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- xiaomi redmi note 14
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- További aktív témák...
- LG OLED77G58LW 58HÓ GYÁRI GARANCIA
- Monacor MBR-50 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Monacor MBR-70 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest