Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saen

    veterán

    válasz knoxhu #12444 üzenetére

    Úgy emlékszem magas rangod van, szóval 99%-os winrate-ed lenne jó eséllyel.
    Egyébként kb ilyen:
    A védelem úgy néz ki, hogy ketten nekiállnak spawn campelni, hamar meghalnak, így a pont védése 6vs4-ben van. Ami innen általában snowball, de meg se próbál senki összeállni, tehát folyamatos emberhátrány. Ebből akkor lehet kikeveredni ha az ellenfél is hasonlóan jár el. A healer csak a tankokat gyógyítja, akkor is ha ott állsz a Mercy mellett és a tank már maxon van. Reinhardt meg folyamatosan charge-ol és lengeti a kalapácsot, ha véletlen meghal akkor béna a support. Ha az ellenfélnél Pharah van és esetleg jól is játszik, akkor nálad a csapat jön a Junkrat+Symmetra + Reaper kombóval, hogy counterelje.
    Támadásban a tankok a choke pontra beállnak, onnan akkor se mozdulnak ha kiszedsz kettőt az ellenféltől. Akkor jönnek be amikor te már foglalod a pontot és megöltél mindenkit :D Ha 1vs6-ban nem nyersz DPS-ként, akkor a csapat megállapítja, hogy szar a DPS. Persze healt ekkor se várj, mert a tankot kell támogatni az ajtóban, minél tovább kibírja.
    Ha oda való vagy akkor kb ilyen, ha nem, akkor egész más. Ha felállsz egy magaslatra akkor kb senki nem fog bántani egész meccsen, mert high ground-ot nem ismerik. Akkor se ha lelősz mindenkit... A support általában a Rein pajzsa előtt ugrál, a dps az flankel valahol ki tudja merre. Ha véletlen mégse akkor nem tudnak lőni, körbelőnek rendesen, az összes váza és doboz szétesik körülötted, te meg sebződés nélkül leszeded. Egy molten core-os turret meg bármilyen szituációt lehoz egyedül. Néha vannak smurf accountok, akkor az nyer ahol erősebb a smurf, de ez azért ritka. Van néha lecsúszott Mercy main is aki félistenként játszik, folyamatosan tolja a 4-5 emberes reseket, de akkor is kikapnak, mert annyira szar csapatot kapott. Lehetne még sorolni, de még gold szemmel is vicces néha ami ott megy. Diamondoknak vagy felette gondolom még könnyebb az egész.

Új hozzászólás Aktív témák