- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
nem igazán kell egyedül carryzned mindent. alapvetően az az elv, hogy ha a te csapatod tele van hülyékkel, mert az egész rank tele van hülyékkel, akkor az ellenfél is csak azzal van tele. viszont a te csapatodnak ott vagy te. persze van luck factor, meg az ellenfél is lehet jó, de azért ha elég sokat játszol, akkor nem nagyon ragadsz lent.
főleg hogy a játék aktívan a statjaidat nézi, és az alapján ha nem akarja hogy ott legyél, akkor nem leszel ott. ezt az évadot 2600on kezdtem, de volt hogy 3 vereség után, a rendszer szimplán egy győzelemre több SR-t adott vissza. sőt igazából nekem még most is többet akar adni, csak én vergődöm, mert hét közben nem kéne játszani (szóval ezt neked is ajánlom, hogy találd meg azokat az órákat, amikor úgyahogy normálisabbak vannak online)j
a statokon meg nem igazán akadnék fenn a helyedben, mert nem sokat mondanak, főleg Lucionál
(#10431) knoxhu szerintem az 500as limitet simán kezdhetnék már 3000 felett. ha a diamondot is verik ezzel a 7nap 7játék rank decay hülyeséggel, akkor legalább megkaphatnák az 500as limitet is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Megújult a PROHARDVER!
- EA Sports WRC '23
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest