- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bazs0811
tag
válasz
Mad_Wolf #10406 üzenetére
Imserös, 3-4 napja lassan de biztosan haladok felfelé, meg is lepödtem a sikereken nah de tegnap, fordult a kocka...csupa alacsony szintü silver-gold csapatba tett 4-5 csillagos gold-plat csapatok ellen. 4-szer egymás után, amiböl 2 meccset úgy ahogy megúsztunk, a másik kettön leave-er votl tehát instant bukta. Gyorsan be is fejeztem a játékot. De hogy egy klasszikust idézzek:
„Van, hogy megeszed a medvét… És néha… hát… a medve esz meg téged.”
-
Maxtreme
addikt
válasz
Mad_Wolf #8129 üzenetére
Sok esetben nem is tudnak ellene mit tenni Ami igazán ellenfele az a soldier, meg esetleg a roadhog a 20 millió méteres kampójával. (esetleg bastion-el be lehet még elég nagy eséllyel darálni)
Tényleg apropó kampó? Ezzel nem akarnak valamit kezdeni? Elég gáz hogy az ember tényleg sokszor épp látótávolságban áll, és simán elkapja a kampó...szerk: Ja meg igen. A sniper is elég kellemetlen tud lenni Phara-val szemben.
(már aki foglalkozik vele, mert volt olyan hogy 2 is volt az ellenfél csapatába, de pont leszartak)
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Mad_Wolf #7840 üzenetére
De mondjuk ilyen van kb 5 (OFF)(vagy kevesebb)(/OFF) összesen a játékban. Ez nem taktikai FPS ahol lépten-nyomon falombok meg bokrok vannak.
Mondjuk egyébként az ilyet mindig is elég unfairnek tartottam... Tudom régebben sok játékban divat volt akkor is megalow grafikán tolni ha amúgy atomerőműved van, pont ezért. Valszeg én vagyok túl radikális, de amúgy úgy gondolom, hogy ha akinek olyan gyenge gépe van ami megfekszik 10 fűszál megjelenítésétől, akkor azt ne előnyhöz juttassuk, hanem játsszon szépen 5 fps-sel amíg nem bővít vasat. Pláne egy Overwatchnál ami több éves konfigokon röhögve elfut magas grafikán is.
-
knoxhu
senior tag
válasz
Mad_Wolf #6501 üzenetére
Már ne haragudj, de ha neked ez a kínod, akkor részvétem.
A Mad Wolf magyar fordítása nem Őrült Farkas? Akkor ez miért csúfolás?
Véletlenszerű nyitások figyelembevételével semmi se garantált, viszont minél többet nyitsz, annál nagyobb lesz az esélyed. Nem ismerem az in-game tartalmak pontos számát, így nem tudok Neked korrekt statisztikai mutatókkal szolgálni. Neked is további jó játékot! -
knoxhu
senior tag
válasz
Mad_Wolf #6498 üzenetére
Rendben nézzük meg más szemszögből.
Elnézésedet kérem korábbi válaszomért, ami minden nemű együttérzést nélkülöz. Tehát adott egy játékos, mondjuk nevezzük Őrült Farkasnak, ami egy törzsfőnöki névnek is elmenne. Őrült Farkas megvásárolt egy játékot, amiben ingyenes tartalmakhoz jut csupán azért, mert szórakozással tölti az idejét. Őrült Farkasnak az a problémája, hogy INGYENES tartalomhoz jut, de nem ahhoz amit Ő epedezve vár, hogy villoghasson játékostársai előtt. Kérdezem én, miért nem vásárol akkor Őrült Farkas 1,2 vagy akár 200 kincses ládát magának ha elégedetlen az ingyenes kiosztott lehetőségekkel? Hiszen ezzel növelhetné saját esélyeit az áhított jutalom megszerzésében. Kíváncsian várom a választ!
Köszönöm a jókívánságokat, nekem kicsit nagyobb vágyaim vannak mint egy virtuális kozmetikai eszköz.
Igyekszem a szám egész napos hallgatására időt szakítani, de sajnos ott van még a másik kedvenc Justinom, Bieber.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Elden Ring
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 10
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest