- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #11302 üzenetére
neeeeem.....tulajdonképpen azt mondtam, hogy cask reaperrel, és majommal nem vagy béna
ha igy nézed -
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #11300 üzenetére
szerintem jobb vagy majommal mint rein-el...lehet azért érzem igy, mert Reint viszonylag sokat látok jót/vagy nem rosszat, majmot meg csak elvétve (Skitzoo is ügyes vele, de Ő is ritkán hozza), meg majommal el sem tudom képzelni, hogy nem haltok meg két pillanat alatt...de reaper-el is igy vagyok, ötletem nincs, hogy müveled vele....amit.
jólvan nem szopkdlak Tesa'
, mindenki ott volt a szeren (pl. phara sem tudott mit kezdeni, mert Bocskay cincálta), még a random társak is (ana-t nem számolva, de köv körbe Ő is normális volt, mert cserélt sym-ről mikor megkértük)
-
MK VII
veterán
válasz
sirszevenap #11282 üzenetére
Pont az a bajom, hogy kipróbáltam... Tehát Lucio nekem úgy gyors, hogy játszok vele.. Nem úgy, hogy nem tudom kilőni...
Nem tudom, hova vezet ez a nagy sebesség mánia, de nem tartom jó dolognak, hogy minden játékot már úgy felpörgetnek mintha muszáj lenne... -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
sirszevenap #11282 üzenetére
Olyan sebbeségváltozásai vannak most, hogy ember legyen a talpán aki leszedi fejessel. Akár widow counternek is jó...
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
sirszevenap #11262 üzenetére
Már miért ne írhatna valaki XD-t? Nem szólásszabadság van?
ennyire ne legyél nazimod..
-
Madwe
nagyúr
válasz
sirszevenap #11200 üzenetére
Mi ne lenne oké? A játékosbázis köszöni szépen jól van, kompetitív része, versenyek annyira nem pörög mint egy nála ezerszer idősebb dotanál, lolnál, de az is elvan. Az, h próbál egyéb blizz játékokból átcsábítani plusz embereket, nem azért van mert amugy döglödik s így próbálják életben tartani, hanem azért, mert 3 sor bepötyögésével lehet fognak pár új hotsost. Akik meg majd fizetnek nekik, ha úgy tartja kedvük, ergo pénzt szereznek kb ingyen. Az más kérdés h maga a q szar, mert így h qmbe kényszerítenek mindenkit, s jön 3 random ow-s aki afk végig, épp h büntetések elött lecsap egy mobot azt csá, így nyilván nem sokaknak fog bejönni. Ha pl 3 win lenne a feltétel, máris sokkal nagyobb eséllyel tetszene meg egyeseknek.
Mellesleg nyilván nem mindenkinek kell tetszen a moba, s azon belül a hots, attól még h valaki fps, vagy esetleg blizz játékokat kedvel, akkor sem.Nem mellesleg ez nem egy lebutított moba, hanem teljesen más. A dota/lol az tipikusan a carryzős tipus, ahol 1 pro player 4 retardáltat győzelemre tud vezetni, míg a hots csapat alapú, 4 jobb játékos egy gyökérrel valszeg veszteni fog 5 normális, de bénább játékos ellen. (namost ebbe beleengedni afkzó embereket nyilván jót tesz a léleknek
)
Attól még h itt talentek vannak s nem itemek, nincs last hit, illetve nem personal hanem global xp van, nem lesz kevesebb, sőt. A pályák változatosságáról nem is beszélve.
Önkínzásnak nevezni meg lol... Nyilván aki 2+ éve nyomja s többezer játékot letolt már az szenvedni szeret, nem? egyszerűen csak annak kínzás, aki így éli meg, de ne általánosítsunk. Nekem pl wow kínzás, AC kínzás, lego játékok kínzás, de nem jelentem ki, h aki azzal játszik az mazochistaMindenesetre nagyon off ez itt, s egyrészt sajnálom, h embereket hots játékra sarkalnak amikor nem akarnak vele játszani, de ha egyszer valaki lootwhore s skinért bármit, az fogadja el sorsát s szenvedjen
Alig várjuk már mi is egyébként h vége legyen s a sok noscope afk-s ow-s visszamenjen oda, amivel szeretne is játszani... PEACE
-
válasz
sirszevenap #11211 üzenetére
Reméltem is, hogy átlyön!
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #11218 üzenetére
de Raszpi nincs fent PH!-n..meg nem volt harag, csak nem játszottunk 3 hétig
bár Zalán tegnap azt mondta, hogy neki még friends....lehet mégsem szeretett minketjó csak visszafogtuk a teljesitményét.
amúgy megértem, hogy rámugrottak horgász topicban, nekik másról szól a dolog, én meg újként (mégcsak nem is horgászként hozzászóltam), lehet én is ezt tettem volna...töröltem is (sok segitséget úgy sem kaptam), de itt ne kezdjen már el oltani, egy harmadik dolog miatt....most biztos rámszürt, és nézi, hogy hol mit szóltam hozzá...segitek, volt, hogy a mosógépes topicban konfrontálódtam...ott szürjön rám.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
sirszevenap #11198 üzenetére
Várjál, nem te voltál, aki nem érette hogy kell kimondani a nevemet? Vagy az 500h az eredeti dotára vonatkozik, nem a 2-re?
-
MK VII
veterán
válasz
sirszevenap #11211 üzenetére
Grétsy tanás úr megérjezett.
De amúgy ja. -
HoyHoy2
tag
válasz
sirszevenap #11200 üzenetére
szerintem is az tartozik a fő okok közé, hogy utoljára jött a 3-ból, viszont egy teljesen új felfogásba képzeli el a MOBA-t és ez ilyen formába ekkora közönségnek aki hozzászokott másik 2 valamelyikéhez azok teljesen elzárkóznak a HotS elől. Olyan játékosoktól akik először a HotS próbálták ki majd a másikat(okat), (van ilyen
) ugyanazokat a véleményeket olvastam/halottam, mint amiket a HotS is kap ellenkező estben. Szerintem nehéz helyzetben van a Blizz jelenleg, és nem is fog változni egy darabig csinálhatnak bármit, és lesz bármilyen jó ötletük. Ameddig csak az a jó ami pont olyan mint a DOTA és/vagy a LOL semmi más addig ...
-
tepenzed
őstag
válasz
sirszevenap #11198 üzenetére
4 éve Lolozok. Ha ez a játék hamarabb jött volna, mint a Lol és a Dota páros, akkor nagyon nem ebben a pozicióban lenne. Egyértelmű, hogy sokkal több munkát fektetnek ebbe a játékba, mint a másik kettőbe összesen. A LoL nem tud túljutni az alap térképen megjelenés óta, a csapat játék elhanyagolható soloban, egy ember képes lehet lehozni a meccseket (ezért sem jó ötlet az itemizáció).
Itt legalább több objective van, sokkal team orientáltabb (ami az 5 meccset játszó szakértőknek nem fog leesni) és sokkal kidolgozottabb (skinek, mapok, grafika). Aki meg folyamatosan a csapatot szidja és kiégésről beszél, az meg nem játszott mobával és ez alapján kezdi el oltani a játékot, ami szánalmas. A negatív visszajelzésről meg annyit, hogy meg lehet nézni Redditen, hogy mennyire negatív az a visszajelzés..
-
dashed
senior tag
válasz
sirszevenap #11191 üzenetére
remek, itt 33 perc.. wtf
-
horvi0813
tag
válasz
sirszevenap #11108 üzenetére
Pont, hogy az EU jogszabályok szerint az lenne a törvényes ha nem lennének ilyen régiók és különböző árak és ezt se a Blizz se a Steam stb. nem tartja be, voltak is már belőle gondjaik. Tehát 100%-ig törvényes ha így veszed, csak a Blizz szabályaival ellentétes és ha lebuksz jöhet a Ban(bár én nem vettem így soha semmit van olyan haverom aki igen és semmi gondja nem akadt vele). Te döntöd el.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
sirszevenap #11092 üzenetére
Telitalálat.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
sirszevenap #11092 üzenetére
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #10968 üzenetére
az A3-asról beszélsz gondolom
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #10951 üzenetére
hiszem ha látlak teso'
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #10888 üzenetére
Küzdök, lesz egy kis ikszpé a végére
Nálam Bocskay kockult néhány napig, de sose válaszolt... -
madexx
tag
válasz
sirszevenap #10888 üzenetére
Es meg hogy az en battlenet-em van bebugolva...
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
sirszevenap #10858 üzenetére
Jogos a shift-es állásokra nem is gondoltam, én alapból elvetem őket.
Nekem jó ez a 9-10 között járás és 4kor lelépés. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
sirszevenap #10855 üzenetére
Vagy mind 2.
Én 28 vagyok, de eszem ágába se jutna bent melohelyen tolni. -
akangels
tag
válasz
sirszevenap #10855 üzenetére
23 , vendéglátásban van hogy így jön ki a szabadnap
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
sirszevenap #10853 üzenetére
Én is azt lestem.
-
Edem05
őstag
válasz
sirszevenap #10823 üzenetére
JAAAAAAAJJ!
Hát ilyen ez a szél, mindig össze-vissza fújdogál
(#10824) pohár: Szerintem csak este várható. Olyan 7 felé.
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #10800 üzenetére
jóaszótesó!
nem az a baj, hogy nem tudja, hol az az ott...hanem, ha nem tudja ki az a widow...
és ez nem vicc, idő kell mire az ember tudja, hogy melyik karakter ki, aztán, hogy tudja az ember mit tud a saját, és a másik karaktere...aztán lehet ezt még überelni, ott a malac
vagy, hogy ne shield-et rakjon teleport helyettszerintem is kell bele órákat rakni, és nemcsak az lehet a baj, ha felsorolja, ugyanez van ha lerakja....mert ha ott azt tapasztalja meg az ember, hogy senki nem hoz support-ot, akkor simán elkönyvelheti, hogy ez egy hülye játék.
-
brumi1024
veterán
válasz
"mígnem szerencse folytán bevág majd mondjuk 2400 környékére (most mondtam valamit), mert jó volt a csapatod, smurf acc-osokhoz kerültél... akármi."
Ez azért nem fogja egyértelműen befolyásolni a dolgot, mert nem azon a tíz meccsen múlik a rangja, hanem az előtte lévő QP meccseken összeszedett hidden MMR-on. Az a 10 meccs szerintem meglepően keveset nem számít.
-
saen
veterán
válasz
Ez így van, bukni fog az elején. Azonban a QP teljesen más, mint a comp, ott nem lehet a comp-ot megtanulni. Persze engem nem zavar ha tanul még QP-ben
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
sirszevenap #10797 üzenetére
Még úgyis karakter megismerés lesz, de megfogadom.
Alapból competitive játékok híve vagyok, de pl cs:go és anno vcod/2/4-be és bf-ekbe is inkább tdm/cq-ztam meccsek előtt, azok jók voltak, igaz itt vannak képességek, de moba-zok is szóval az nem újdonság.
Itt vannak magyar szerverek, vagy emberhez joinolok ? -
knoxhu
senior tag
válasz
sirszevenap #10684 üzenetére
Nem kéne ennyit szapulni szegényt, nagyon segítőkész és figyelmes csapattárs. Emellett bárkinek segít elérni a gold rankot, legyen az illető akár platinum, diamond vagy master!
-
kicsako
őstag
válasz
sirszevenap #10618 üzenetére
Köszönjük hogy buta vagy
10éve volt divat ez a kazánozás, azt hinné az ember hogy itt már a jelenben élnek az emberek.
Játék megjelenése után több helyen (reddit+fórumok) olvastam hogy OW alatt sokkal melegebb volt a kártyájuk mint bármely más játékban. Emellett néhány embernek meg is halt a kártyája épp OW közben(persze ez véletlen is lehet, de anno sok összeesküvéselmélet volt erről).
-
MK VII
veterán
válasz
sirszevenap #10594 üzenetére
Mert azóta sem játszottam...
Nem játszok már nagyon.. Havonta kétszer elindítom a játékot 20 percre... Azért minek alkalmatlankodjak? Elvagyok AI-on. Ott legalább nyerek.
Competitivre mentem volna ,de ugye azt meg elkúrtam... -
saen
veterán
válasz
sirszevenap #10579 üzenetére
Ezt fejtsd ki bővebben
-
válasz
sirszevenap #10571 üzenetére
Elég erős lett szerintem. Amúgy sem acélos ana skillemmel pislogtam most miért még kevesebb a kiosztott dmg.
-
vraghdash
tag
válasz
sirszevenap #10571 üzenetére
ha support kell nekem top2 pickem zen/ana szóval most az 1ik szemem sír a másik üveg
-
saen
veterán
válasz
sirszevenap #9916 üzenetére
Meg egy szobor is megváltozott a pályán, most arany gazellafej van.
-
torik
senior tag
válasz
sirszevenap #9916 üzenetére
Noice
mondjuk sejteni lehetett, de attól még szép húzás
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
sirszevenap #9890 üzenetére
What kind of új HUD? Lemaradtam valamiről?
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #9885 üzenetére
yeap! hacsak a cenzúra le nem cenzúráz
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #9882 üzenetére
ha majd elég gyorsan pikkelsz feltéve
maradjál csak a blinkelésnél trace-errel -
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #9867 üzenetére
+1
quickben, meg most "holt időszakban" őt, trace-ert, mei-t, és reaper játszogatom...kevés sikerrel egyelőre (bár hanzoval 2-3x már voltam potg, ill. arany dmg is összejött vele többször, ez alapján érzek némi fejlődést, de ez nem éles játék ezért nincsenek hiú ábrándaim...még).
rohadt nehéz (nekem a fotel + TV nem is könnyiti), a lövés mellett a poziciózálás miatt is. Nagyon törékeny szegény, egy sombra szétszivat bármikor, meg úgy bármi, ha nem tudom egyhittelni egyből.
néztem pro videokat róla, hát volt, hogy a grmaster 30%-os accuracy-vel nyomta. A gyerek,kb lőtt folyamatosan szinte mindig volt rajta mercy, de igy tényleg jól haladtak vele
-
torik
senior tag
válasz
Sosem mondtam hogy könnyű vele játszani, azt mondom hogy azzal korrigálni bármifajta hátrányt/hibát hogy nagyobb az ellenfél hitbox szvsz nonszensz.
-
fuvi
senior tag
válasz
mondjuk automata fegyverek mellett nyíllal rohangálni...
-
Chrystian
csendes újonc
válasz
Igen ebben teljes mértékben igazad van, hogy nehéz vele a játék hasznosnak meg pláne nehéz vele lenni. Én azt gondolom ezt a Blizznek nem úgy kellene megoldani, hogy egy erősen kompetitív játéknál a lucky faktor döntse el, hogy egy karakter mennyire játszható.
-
skitzoo
senior tag
válasz
sirszevenap #9828 üzenetére
Sikerült közbe..
16:9 en volt alapból. 1680x1050-es felbontásban. És akkor volt ez a gond. 16:10-en szétnyujtotta.
De sikerült megoldanom. -
saen
veterán
válasz
sirszevenap #9824 üzenetére
Végülis igen. Bár ma 2-ből 2 győzelem, egyiknél se rajtam múlott
-
saen
veterán
válasz
sirszevenap #9822 üzenetére
Én nem, gyakorlok. Igazából még jó is, hogy nincs SR, úgyis csak buknék
-
Kanczy
veterán
válasz
sirszevenap #9820 üzenetére
Én is csak nézem, hogy tolják a srácok, én meg itt rohadok bent
-
Pocok256
veterán
válasz
sirszevenap #9812 üzenetére
3 óra plusz 300 mmr. Végénél már elszakadt nálam a cérna, innen látszik ennyi idő után már nem megy az önkontroll
Lehet későbbiekben lesz még rá esély
-
Pocok256
veterán
válasz
sirszevenap #9810 üzenetére
Nem hoyg jöttél volna velünk +200 mmr t húztunk eddig (2 óra alatt) new season high stb.. és csak ketten vagyunk
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #9802 üzenetére
jól cikázol a ki'csajjal....adok rá 3 csillagot
-
skitzoo
senior tag
válasz
sirszevenap #9801 üzenetére
De most már jó a gép!
-
bazs0811
tag
válasz
sirszevenap #9794 üzenetére
Tanusítom...volt egy Hanzo a csapatban a minap, mondom várja már meg a Zarya ultit, szólok ha ellövöm és akkor ultizzon ö is mert hatékonyabb. No response, 2 perc mulva mégegy hanzo ulti...ismét semmi kill. Mondnom jóóóvanakkor...ki is kaptunk. Következö party, ismét elultizik egyet a nagyvilágba...már nem is érdekelt. Késöbb valaki váltott parah-ra és 3 kombót nyomtunk el egy kör alatt. Na az jólesett.
Teszem hozzá nekem tracer is 10-böl 9szer 5vs6-ba teszi a csapatunkat, kevesen játszanak vele jól, az a kevés meg általában az ellenfél csapatába kerül.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
sirszevenap #9796 üzenetére
Hajaj, úgy nem szerencsés. A 6. ember általában teljesen külön játszik és beletojik az egészbe, minden egyes tanácsot kioktatásnak él meg és azt gondolja, hogy csak azért kapja, mert ő egyedül játszik. Nem jó úgy.
-
Joezyka
senior tag
válasz
sirszevenap #9796 üzenetére
nekem meg azt írtátok, hogy 5en nem mentek. most legyen paranoiás?
-
saen
veterán
válasz
Vannak akik szándékosan akarnak lefelé menni, ezekkel nem nagyon tudsz mit csinálni.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Azt hittem 6 fővel szoktátok csapatni, hogy elkerüljétek ezeket.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
sirszevenap #9791 üzenetére
Szerencsével meglehet az. Lehet nekem is játszanom kellene ma végig, hátha most mindenki értelmesen játszik. Bár 500-at tuti nem fogok húzni magamon
-
Kanczy
veterán
válasz
sirszevenap #9791 üzenetére
Platot írt a kolléga, nem diamondot
-
Edem05
őstag
válasz
sirszevenap #9768 üzenetére
Gondoltam, hogy ez jó lesz.
-
fuvi
senior tag
válasz
sirszevenap #9608 üzenetére
remélem nagy lesz a dmg dropja, különben soldier értelmetlen lesz
-
fuvi
senior tag
válasz
sirszevenap #9603 üzenetére
hát ezt gyalogosmódban agyonbuffolták
-
Edem05
őstag
válasz
sirszevenap #9595 üzenetére
Gugli első képtalálat.
kép
-
törölt tag
válasz
overwatch stuff amire rá kell keresni.
-
7
addikt
válasz
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
sirszevenap #9546 üzenetére
Off-nak akkor van vége, miután rászólsz xPraetoriaNx-ra, hogy ne hozza fel a témát 25 hozzászólás után is, miután már mindenki ráfelejtene, nem akkor, amikor van pofám megvédeni magamat.
(#9547) oxox
Tessék, itt a nagy OFF megint. -
fuvi
senior tag
válasz
sirszevenap #9510 üzenetére
pár napja kirakta streamjét/yt csatornáját
[link]
ez alapján nagyjából belőhető a teljesítménye -
nepszter1
addikt
válasz
sirszevenap #9489 üzenetére
Enis jönnek ha beferek 2000mr em van nepszter#2605
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #9487 üzenetére
és ha nem beszél rendes madzsar, akkor tanulhat is egy-két izjes kifejezést.
későre elfáradtunk, de szerintem is tegnap elég jól összeállt a dolog...elég sok időt toltam bele s azt látom, hogy 3embertől kezdődik a játék, mikor már nem annyira kő-papir-olló a dolog, persze hypernoobot ott is lehet találni (pl. apu acc-jével játszik valaki), de kisebb a szórás..
Meglepően jó volt a 6-os party is, pedig általában cidrizünk a 4+ játékos csapattól.
ill. ami nekem kezd kialakulni, hogy tudom, kitől-mire számithatok, pl. szerintem ha nincs phara a dmg szekciót ketten szépen lefedjük, én hozom a dmg-t. Te a killt, vagy ha tudom, hogy ki healel mögöttem, akkor nyugodtam vagyok, mint random pub -on, vagy combozni akár (pl. Zarya-zok)jóvolt, ma remélem repetázunk.
ui azt kell mondanom fórumon nagyon moderált vagy
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #9450 üzenetére
van, hogy én sem váltok (bár többnyire megamtól váltok ha látom, hogy nem megy), de van, hogy nem mert egyszerüen értelmetlen...
tegnap Anubis védő, sym-el voltam, overtime-nál vették be A-t, gondoltam első halálnál váltok, irta is az egy support ana, hogy váltsak, de leraktam shield generatort, és annyira ment (gold kill, silver dmg), hogy iram neki, hogy sorry de nem addig amig van generator...nem éreztem indokoltnak a dolgot, nem is vették be, és generator sem hullott le(potg-nál azért kérdeztem, hogy, hogy érzi kellett volna?
)
-
Joezyka
senior tag
válasz
sirszevenap #9325 üzenetére
én csak erre írtam:
"fölöttem megválaszolva.
pedig kerestem is, hogy volt-e már, de eddig már nem olvastam vissza." <- azaz, hogy eddig nem olvasott vissza, pedig nem volt sok hsz-el korábban. ennyi. nem bántani akartam az illetőt, tényleg, mert jó, hogy ilyen figyelmes, csak valahogy ez megszúrta a szemem. ellnézést is kértem, sok SR ponttal meg is fizettem a blizznek érte -
válasz
sirszevenap #9325 üzenetére
VPN tiltott, fogadjuk el. Még mindig ott a lehetőség privát írására!
De ha jól értettem akkor nincs is rá szükség!
-
tomazin
veterán
válasz
sirszevenap #9309 üzenetére
Nem tudom kijelenteni, hogy 100%-osan működik, eddig ami ilyen vpn-es móka volt nekem blizzarddal kapcsolatban az amazonon keresztül ment. Én nem próbáltam, meg nem is fogom, nem akarok OW-zni.
Ha úgy gondolod, hogy ez ilyen formában nem tuti töröld nyugodtan.fölöttem megválaszolva.
pedig kerestem is, hogy volt-e már, de eddig már nem olvastam vissza. -
Kanczy
veterán
válasz
sirszevenap #9225 üzenetére
Bár mocskosul gyors vagyok, de már írtam a posztot, amikor ezt az esélytelen kijelentést tetted, GA. A halált senki nem pusztíthatja el... MUHAHAHAH
-
válasz
sirszevenap #8917 üzenetére
De publikálni kéne, hogy jsonban le tudjam kérdezni!
-
Hunner
senior tag
válasz
sirszevenap #8917 üzenetére
Bele is írtam magam. hunn3r#2733 soloque-ban letoltam a placementjeim gold tetejére dobott, majdnem platba 7-3-al, előtte sosem toltam comp-ot
-
alpihun
senior tag
válasz
sirszevenap #8442 üzenetére
A másodikat kerek egyszer használták eddig, gondolom rohadt kiakadtál rajta még akkor
-
Edem05
őstag
válasz
sirszevenap #8160 üzenetére
Ennyire a szívedre vetted? Hát, nagyon sajnálom.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
sirszevenap #8099 üzenetére
Azért ezt az 1-es pontot gondold át mégegyszer... Leírod nekünk hogy "még egy ilyen szar kártya is" tudja tartani a 60 fps-t High-on... Miközben azt próbálod cáfolni, hogy kicsi a gépigénye a játéknak...
"Kávéfőzőn is elfut" = lószar konfigon is van olyan beállítás amin élvezhető fps-el megy a játék.Másrészt meg nem tudom hogy csinálod hogy ilyen szarul fut neked R9 380-on. Ahogy azt már többször leírtam a topicban, nekem 660Ti-n hozta a 60 fps-t Ultrán (ugye az van Epic előtt?) 1080p-ben, és a R9 380 elvileg (jó 15-20%-al) erősebb mint a 660Ti...
-
headhunter86
senior tag
válasz
sirszevenap #8091 üzenetére
Egy GTX1060-at egy Overwatch szintű játéknál miért kell húzni, nem is értem
Ez a játék egy kávéfőzőn elfut. -
Maxidrake
csendes tag
válasz
sirszevenap #7281 üzenetére
Hali nekem is gtx 1060-am van. Sose láttam ijen hibát. Szerintem is a kábel a ludas.
-
MaYDaN
tag
válasz
sirszevenap #7998 üzenetére
Jah, ez bennem is felmerült, de reménykedtem, hogy már hamarabb is lehetséges valami. De azért köszi.
-
skitzoo
senior tag
válasz
sirszevenap #7982 üzenetére
Ne legyél irigy.
-
MK VII
veterán
válasz
sirszevenap #7970 üzenetére
Töröld nyugodtan...
Tudom nem vagyok sokszor kompatibilis a fórummal... Ez van..
Az a baj, ha máshogy fogalmazok akkor nem megy át az, hogy miért állok úgy a játékhoz ahogy és nem értitek meg... -
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #7960 üzenetére
+ nem csak azt tanulná meg más karakterrel, hogyan kell vele játszani, hanem a szopórészén azt is, hogy mi jó ellene
, pl genji, dva phara kombónál lehet a bastion nem a legjobb választás
-
MK VII
veterán
válasz
sirszevenap #7943 üzenetére
Ne forgasd a szemeidet..
Mikor megyek nem egyedül megyek így sem.. Egyik barátommal, meg innen topikból másokkal.. Szóval minimum hármas csoport megvan.. De ígérem legközelebb rád klikkelek... Csak te is általában csoportban vagy és egy játék közepében. Nem akarok alkalmatlankodni. -
pohár
félisten
válasz
sirszevenap #7860 üzenetére
& brumi... köszi urak, ugye majd jön patch is kliensoldalra? onnan legalább látszani fog, hogy megjött-e már a cucc
-
Maxtreme
addikt
válasz
sirszevenap #7750 üzenetére
Jaja.
Remek bizonyíték arra hogy mire is képes 20kg vakolat...Kompetitív mókára én is mennék ha van még hely. (nem vagyok profi előre szólok
)
KisTücsök:
Jó kérdés. Ebben én is rengetegszer belefutottam már.. (meg olyanba is mikor már csak a defeat képernyőt láttam...) -
Edem05
őstag
válasz
sirszevenap #7750 üzenetére
Zsizi féle sminktanácsokat láttad?
Ő is megmondja a tutit.
-
Maxtreme
addikt
válasz
sirszevenap #7734 üzenetére
Szellemileg? True!
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
sirszevenap #7585 üzenetére
hát azért odáig nem mennék el hogy így hívjam magam, de valami olyasmi
szerk.: odaraktam mindenkinek, és 3 perc volt
nem mind működik, nem tudom miért, valszeg az account nem kereshető
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
sirszevenap #7583 üzenetére
én is dolgozom, szerinted honnan van ennyi időm?
4 perc alatt akkor már inkább írok scriptet google sheetbe, hogy legyen ott egy gomb ami mindenkinek legenerálja
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
sirszevenap #7581 üzenetére
rászánjam azt a 2 percet excelben, hogy mindenkinek ott legyen a linkje?
-
7
addikt
válasz
sirszevenap #7539 üzenetére
Nem akarja elrontani az MMR-t
-
Pocok256
veterán
válasz
sirszevenap #7362 üzenetére
Kb úgy tudnám leírni mikor egy reinel vagyok tudom hogy előzőleg ott volt és számolok hogy most ott meg másik két helyen lehet direkt ugy pozicionálok a csapattal és a csapat is hoyg számolunk vele és ő egy harmadik helyen lesz (vagy hiába számolunk vele a counter deflectes genjo elbvénázza az akciót és 1 élettel tovább darál) és egész csapatot derékba töri... és mikor ezt 3-4 szer eljátssza az durván demoralizáló tud lenni
Mert érted mindent megteszel ellene legjobb tudásoddal játszol és mégis overplayt tol de olyan ocsmány bastiopn módon ami ellen nem tudsz normálisan védekezni
Az a tehetetlen düh ami ilyenkor van teljesen tiltre vág
-
törölt tag
válasz
sirszevenap #7357 üzenetére
tedd fel a Hearthstonet és kezdj el "grindelni", aztán pár napon belül megtudod mi az a "tilt".
valahogy úgy lehetne leírni, hogy előjön a "..ssza meg semmi se sikerül" felfogás. ez elég jól elmagyarázza -
Pocok256
veterán
válasz
sirszevenap #7355 üzenetére
Mikor overflow -ot kap az agyad
-
MK VII
veterán
válasz
sirszevenap #7357 üzenetére
Egyféleképp tudom elfogadni az xd-t. A BMW hátulján az XDrive rövidítéseként.
-
MK VII
veterán
válasz
sirszevenap #7355 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék...
Biztos valami xy térségi szleng...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dji RC N3 távirányító
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest