- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
alpihun #8466 üzenetére
Az valóban nincs, cserébe van 4 év League of Legends (Nasus és Shaco+Heime release közt kezdtem, 2009. október - még Bowser Rammus skinem is van!
Aztán Yasuo és Vel'kozt közt után hagytam abba, 2013. december - 2014. február intervallumban valamikor), meg toltam egyéb kompetitív játékokat, sz'al megesik az ilyen.
Ha valami miatt olyan gyenge ellenfeleket kapsz, hogy egyedül leölöd az ellenséges csapat felét, akkor jó eséllyel a másik felét a csapatod maradéka leszedegeti, akármennyire csimpifonok.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
alpihun #8460 üzenetére
Én mindig amondó voltam minden játékban, hogyha valami miatt szarabb besorolást kapsz mint "amilyen jó vagy igazából" akkor az neked csak jó, mert olyan embereket rak be ellened akiket csukott szemmel agyonversz, ergó lesz sikerélmény, mert egy ideig rakéta jelleggel mászol felfele a "létrán".
-
brumi1024
veterán
válasz
alpihun #8460 üzenetére
Lehet lépkedni akár soloban is. 1405-ön indultam a szezon elején, már több mint egy ezrest ugrottam felfele, 60 meccs alatt.
Más: És az utolsó pillanatban, de meg tudtam venni a Pharah skint, így az összes Winter eventes skin, emote, potg intro és voice line kipottyant.
-
GODx
tag
válasz
alpihun #8449 üzenetére
Lövés+melee sokkal gyorsabb, 200 hp-s emberke nem úszhatja meg mert egyszerűen lehetetlen túlélni azt a sebzést, még akkor is ha van valamiféle pajzsod vagy akármid mert nem fogod tudni elnyomni, csak akkor élheti túl maximum ha kap egy Zarya pajzsot még az utolsó pillanatban vagy a 2 centire levő D.va társa odairányítja a pajzsát.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
alpihun #8406 üzenetére
Ana max csak akkor a legjobb healer, ha pro sniper player vagy
de azokon a pályákon, ahol szűkösebb helyen van a védeni való pont, ott nem sokat ér.
Még ha tudsz is jól sniperezni, Ana csak a csapattól távol jó healer, mivel semmi mobilitása nincs mercyhez képest, ha hátba támadják képtelen elmenekülni, ez mondjuk mercyre is igaz abban az esetben, ha nincs körülötte egyetlen csapattárs sem.
Birom mikor healért kiáltanak egy épület tetejéről, de képtelenek oda állni a szélére, hogy mercyvel felrepülhessek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest