- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
Jo csak par napja az egyik kollega fellengzosen nyomta h mennyire nincs kompromisszum. Holott serulekenyseg, szovegmegjelenitesi problemak, vrr problemak stb, amik azert 200+k felett azert nem annyira jelentektelen dolgok.
De tovabbra is azt mondom - ugy h en amugy a targyaimra vigyazok-, h akinek van ideje mikrokarcokat keresgelni, vagy retteg ettol, az ne vegyen ilyet. (Ahogy vganal is ezt is ezt mondom aki allandoan a benchmarkokat meg a 28 milliofele fps-t kemleli jatek kozben, mert az igazabol nem jatszani akar..)
En tolom a bxnek meg a c2nek sima nyeles portolo "kefe" , aztan monitortisztito mikroszalassal aztan csa. A talpon hamarabb eszreveszem h retkes sajnos (porosodik sajnos a lakas)
-
Grampy
aktív tag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Ez csak a QD-OLED-re vonatkozik. Az LG fényes paneljei sokkal ellenállóbbak. Én is csak száraz mikroszálassal törlöm le a port a C5-ről, de az nem "sérül".
-
ggbuffon1897
őstag
Ezek a mikrokarcos kerdes erdekes . Egyik lg oledemen se porogtem ezen, mindketto fenyes. Portorlo mikroszalas torlo aztan csa. Sztem nem kell tulbonyolitani.
Nem vagyok hajlando allandoan mikrokarcokat keresgelni meg himestojaskent szorakozni egy alapvetoen hasznalati targgyal.
Ahogy nagynenem bolcsen mondta: azert van h o szolgaljon ne en ot..
-
-
Csandi
addikt
válasz
deathcrow42
üzenetére
Itt mosógép volt, 30 fokon, semmi baja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lézervágás, gravírozás
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258