- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
iszoke
senior tag
Én sose értettem, miért azzal próbálják a gyártók lenyomni egymást, hogy az egyes monitorok max fényerejével lassan ki lehet égetni az ember retináját. Nyilván nem előnyös, ha tök sötétség van a képernyőn függetlenül a rajta lévő tartalomtól, de lehetne most már egy standardizált max fényerő amit célzott tartalomhoz tudnia kell (pl. HDR a komolyabb játékokhoz), azon túl viszont ne akarják tovább erőltetni.
-
iszoke
senior tag
válasz
deathcrow42 #1370 üzenetére
Látom, csak én parázok amiatt, hogy meddig bírja, mielőtt beégést tapasztalnék.
Milyen teszteket néztél erről?
-
iszoke
senior tag
válasz
deathcrow42 #1368 üzenetére
OLED képernyőnél milyen gyakran kell pixelfrissítést csináltatni? 4 óránként, vagy elég az alap 8?
-
iszoke
senior tag
válasz
deathcrow42 #1348 üzenetére
Neked mióta van meg és pontosan milyen típus hány óra használattal, ha szabad kérdeznem?
-
iszoke
senior tag
Amúgy mekkora jelentősége van annak, hogy egy moniror 1.4 vagy 2.1 DP bemenettel rendelkezik? Amennyire látom, sokan a 2.1-et mondják mint olyat, amit hosszútávon érdemes venni.
-
iszoke
senior tag
válasz
deathcrow42 #1348 üzenetére
Most lehet hülyeséget kérdezek, de mi a tököm az a PH?
És mióta használod összeségében?
-
iszoke
senior tag
válasz
deathcrow42 #1346 üzenetére
Most legszívesebben váltanék pár keresetlen szót az illetővel aki így átvert itt az oldalon... akkor viszont már csak egy kérdésem lenne. Vegyes asztali/gamer használat esetén (értelemszerűen nem egész nap) mennyire kell aggódni beégés miatt?
-
iszoke
senior tag
-
iszoke
senior tag
PG32UCDM monitornál kinek milyen tapasztalata van VRR flickert illetően? Nekem először egyáltalán nem volt ilyen, aztán hirtelen szinte minden játéknál elkezdett előjönni (miután váltottam Win10-ről 11-re), így aztán vissza is vittem, mivel nagyon zavaró volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest