Hirdetés
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Ja es nalam is ez a monitor esti altatas utan max 1 ora hetkoznap, de hetvegen sincs mindig erom este meg odaulni. Szval 3rd genes panel ide vagy oda valszeg ez se nalam fog beegni.
Most nekem az a kerdes h manualisan egyszer raeresztettem egy pixel refresht, de ha kikapcsolom a gepet en a monitort is kiszoktam. Ilyenkor megcsinalja kikapcsolt allapotban? Mert a tv igen.
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Laraxior
üzenetére
Most hogy mondod...

Viccet félretéve, nem (elég) homogén szerintem. Főleg a jobb oldala sötétebb. Nyilván csak világos háttérnél látszódik.
Teljesen hülyét kapok ezektől a monitoroktól, de komolyan, bár lehet nekem túl nagyok az elvárásaim. Mindjárt visszateszem a PG32UCDM-t és megnézerm azon is.
Plusz a színekkel sem vagyok megelégedve, egyszerűen a QD-Oledes PG32 jobban elvarázsolt, mint ez az XG32UCWMG. Valahogy olyan fakóbb/fátyolosabb.
Na majd túrom még a beállításokat, de lehet ez is megy vissza és vissza sem küldöm az Alzának a PG32UCDM-t.
-
válasz
Laraxior
üzenetére
Aha, elég jó.
Én most beállítottam mindenre a hangvezérlést, így nem igen kell gombolgatni többet.
Közben Redditen megnéztem, azért nem láttam én még pixel refresh-t, mert csak akkor szól, ha 4 óránál többet megy a képernyő egyfolytában.
Olyan meg nálam nincs, 2 se nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS49A950UIUXEN) 5K DUAL QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258