- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok, az apex motorja 300fps-t enged, de ugye 360hz a monitor, és 300fps-el fut a game, nem tudom meddig menne, mert ugye ez a max amit mutat. Érdemes bekapcsolni a g-sync-et? Vagy a sync csak a monitor frissítését veszi figyelembe, hiába alatta van a játékon belül a korlát. fuu lehet nem fogja érteni senki, mit is akarok xd
-
válasz
deathcrow42
üzenetére
Nálam is ki van kapcsolva driveren belül, de a monitor beállításában az adaptive-sync be van kapcsolva, gondolom ez most így hiába, ha a driverben ki van kapcsolva, de akkor ne legyen a monitoron is kikapcsolva?
-
Én sem tudnék így, és alapból játék nélkül is nagyon zavarna, és nem sok volt hogy vettem egy ilyen monitort, most itt bosszankodnék
nekem sokkal jobb a g6 ablak mellett ülök, semmi nem tükröződik vissza. Plusz még az jobban zavarna, hogy 300fps fixen játszom az apexet, a 240hz miatt kapcsolhatnám vissza a szinkronizációkat -
Ha valakinek g6 van, újabb frissités jött rá, már a második az elmúlt 1 hónapban, de az hogy mi van benne senki nem tudja, mit javítottak stb.. 1005.3 a friss
-
4264adam jimpo Köszönöm, 7800x3d az biztosan nem lesz, mivel 2023 2. negyedév azt hiszem, 2 évvel fiatalabb mint a mostani cpu, de a 9800x3d legalább már 2024 év végi, ha már veszek alaplap, cpu, ram, ami igy összesen minimum 3kiló, nem veszek 2-3 évvel ezelőtti cpu-t bele, 1 éven belül meg vegyek megint. De értem amit mondasz, hát be kell adagoljam asszonynak

Nem találtam hirtelen más videót, ami mutatja az fps-t csak ezt, jobb felül, ha meg meg állítod a videót azért látni hogy inkább 200 fps, és szeretném a 300 fixet az apexba. [link] -
-
válasz
4264adam
üzenetére
Pedig örülnék ha kipróbálnád az apexet, mert engem csak az érdekel
4070 Super vga-val akkor felejtsem is el a 4k 32"-t? Neked milyen vga van? Nem nagyon találni a neten teszteket ilyen monitoron milyen az apex, mi az a hardver követelmény ami még elmegy. Egyébként, örülök ha bejön, használd egészséggel 
-
válasz
deathcrow42
üzenetére
Bizony az, 1 éve van meg, de imádom még mindig, egy csöves telefonnal készült, de azért látszik, hogy csak az oled
[link] -
válasz
4264adam
üzenetére
"Már csak azt kellene eldönteni milyen mélységű asztallapot csináltassak: Most 1200x500 van. Lakásban "csak" 1430-at enged szélességben. Majd a házban meg amit akarok de addig is túl közel van a monitor.
1200x500 -----> 1430x700-ban gondolkodom"Nekem nagy tapasztalatom van ezen a területen, mivel 10x szabattam át az asztalt mire jó lett, magasság, mélység stb, de amit biztosan tudok, hogy mélységre minimum 70cm, de nekem inkább 75cm lett, oda jó a 27-32-34 col is, de ez a minimum, bárhova állítod van lehetőség, van hely, ha nem gépezel, hanem csak mást matatsz az asztalon, akkor is használható stb.. szélességre meg mivel nekem 2 monitor van, kell a 135cm, igaz egynél meg jobban néz ki, és a 2 hangfal is jobban elfér, de ahogy elindul a lakásfelújítás, át lesz szabva még 1x, ami 150cm x 80cm lesz, az lesz a tökéletes.
-
válasz
4264adam
üzenetére
Nagyon jól néz ki, bár a talpa az borzalmas, mondjuk én nem használnám, csak a kart, és a hátulja is csúnya nekem, főleg a g6-hoz képest, de az szintén senki nem nézi kategória, főleg hogy a fal van mögötte, csak esetleg a tudat. Fél éjszaka nem aludtam, nem tudok dönteni, annyira jó kompakt a g6, és minden területen megfelel amin használom, sok videót megnéztem, de több mint 100.000ft lenne a csere, ha jól tudom eladni a g6-ot és szerintem (nekem) nem ér annyit, ami előnye van, legalább annyi hátránya is a g6-hoz képest, erre is kéne vennem azonnali cseregarit ami 35200ft (3kiló felett lenne így) és ha kicseréltetem a g6-ot újra, bontatlanként se hiszem hogy el tudom adni 200-ért. Persze a márkafüggőség is benne van egy kicsit, 9 cuccom van ami Samsung, soha nem volt gondom egyel sem, bár ez nyilván hülyeség, de Samut egy philipsre, nem tudom
de még mindíg nem tuti, lehet az lesz a vége, megy az agyalás azért
Ha most még az asus 34"-os lenne, mert azt cseréltem le a g6-ra biztosan ezt venném már. -
Melyik a legjobb választás most 4k 27 colba?
-
Nem fogalmaztam jól, aránytalanul magast úgy értettem, hogy nekem, az ülés pozíciómhoz képest stb.. nyilván a 32 col azért ilyen magas mert 16.9. Nekem volt 2db 34 colos 21.9-es az 36.5 körül volt magasságra, emlékszem az még jó volt, de a 32 col több közel 6 centivel, az nekem sok. Viszont nálam a 16.9 még mindig a nyerő, ezért azt hiszem egyelőre megálltam 27 colnál.
-
Hát én azt hiszem ki is ábrándultam a 32 colból, mert ha ezek a méretek igazak, akkor nagyon magas maga a panel, fel le emelgetni a fejed, egy gyors fps játékban, hát egy 34 colos ultrawide monitor alacsonyabb. Majdnem 42cm, a bitang sok, még oldalirányba el is mozgatom a fejem, de fel le
Azt hiszem marad a 27 col egyelőre az csak 35.5cm 
Nem volt még 32 colos monitorom, csak 34 meg 27, nem is tudtam hogy ilyen a méret Mindenképp élőben kell ezt megnézni, vagy leginkább kipróbálni...
-
válasz
4264adam
üzenetére
Visszamondtad? Még jó hogy megírtad, különben és is majdnem berendeltem
Ilyet szeretnék csak samsungba
Az a bajom nekem 330k-ba van a g6, azonnali cseregari meg ilyenek miatt, nagyon rosszul tudok kiszállni belőle, olcsón meg sajnálom eladni, hogy lecseréljem egy ilyen 4k 32"-ra
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nekem volt ilyen, és nem tudom hogy oldódott meg, de a g6 megvétele után jött a jelenség, kb 1 éve volt ez és win 11-et meg megjelenése óta használok, szóval biztosan nem a win 11 a gond. Valami windowsal induló program volt, de már nem tudom mi, de ha eszembe jut jelzem
-
Az komoly.
Én a 7. szezon végén kezdtem, addig Csak a Doom Eternal ment
Azután kipróbáltam, és nincs más játék ami hozzáfogható számomra, bár már egyre kevesebbet veszem elő, de mivel az apex miatt van csak DC-m is, így néha belesodor
1975.12.25 születtem, szóval karácsonykor betöltöm az 50-et, szerintem nem sokan tolják ennyi évesen, max a bátyám, mert őt is megfertőztem
na de ez már nagyon off, szval, az oled legyen veletek 
-
"Továbbá a 360hz mellett nem azért állok ki, hogy hitegessem magam, hogy nem feleslegese vettem (tény persze, hogy nagyon kevés olyan játékom van, ami ki tudja használni és az is, hogy kevés igényli)."
Nem bántam meg én sem a 360hz-et egy szemet sem, igaz még soha nem használtam ki, mivel egy játékot játszom csak, az meg max 300fps-t enged. Nem vetted feleslegesen, és én sem, imádom nagyon, az biztosan nem lesz évekig gond, hogy kevés a 360-as monitor
Egyébként meg értem, mit mondasz, és egyetértek
én csak egy játékot játszom, bár megvan sok más is, de csak az apex ami szóba jöhet sok éve. Én ennél a játéknál, lehet azért mert alapból butított grafikán játsza mindenki, de nem vettem észre szinte semmit a 144 vagy 300 fps között, mindkettő simán futott stb.. de már nem akarom leírni többször, más játékoknál lehet észrevehető, nem tudom, de eltudom képzelni. -
Én soha nem voltam még predator, de amikor master lettem 2x, azt 120fps átlaggal tettem, 144Hz-es 27 colos 2k monitoron rtx3060ti-al
[link] Most meg hetente megyek 1-2 meccset, már elég a plat vagy dia is, nincs az a lendület és motiváció, meg öreg is vagyok már ehhez
nekem az erősebb vga, jobb monitor nem tett hozzá hogy jobb legyek, sajna, és soha nem vettem észre számottevő különbséget, csak most hogy oled lett, ott is csak azt hogy szebb, tisztább a kép, távolabbról látom az enemyt. -
válasz
szasanyi
üzenetére
Már nem hajkurászom az fps-eket, inkább legyen csak 100+fps de az bitang minőségben, ezért is fogom majd lecserélni a g6-ot 32 col 4k-ra, ha egyszer lesz samsungba ami legalább 4gen

Mikor megvettem a 360hz-es monitort, és fixen hozta az apexba a maxot, 299fps, azt hittem predator leszek, de nem

-
Kicsit le vagyok maradva, szeretnék Samsung fronton maradni, van valami infó 4.gen 32 col 4k területen?
-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Elsiklottam az felett, hogy első generációs mind a 3, a mostani g6 az ha jól tudom 2. generációs, viszont lentebb nem szeretném adni, most elbizonytalanodtam, nagy a különbség az 1 és 2 generáció között?
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nálam ez tartott majdnem 1 hétig, már vissza akartam cserélni
-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Köszönöm akkor lehet ez lesz 34" AOC AGON AG346UCD 252k és nem 337k mint a Samsung, bár én Samu párti vagyok, de akkor ezt lehet elengedem, nem ér annyival többet.
-
válasz
deathcrow42
üzenetére
34" GIGABYTE MO34WQC
34" AOC AGON AG346UCD
34" Samsung Odyssey OLED G8 (G855D)
Ez a 3 van linkelve -
válasz
Hegyirabló
üzenetére
hát késssssszzz
-
válasz
deathcrow42
üzenetére
mármint az egérpad -
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Én meg irigylem az ilyeneket mint te, mert az én rendmániám sem jobb, sokkal jobb lenne ha "lazább" lennék, mivel az egész asztal egy egérpad, így ha van egy szösz vagy folt, azonnal megy a mosógépbe, vagy jön a kefe ha az megoldható gyorsba
Egy vezetéket nem tudok elviselni az asztalon, a telefontöltő meg az óra inkább máshol van a lakásban, elég volt eltüntetni a géphez tartozó kábeleket, na meg vezeték nélkülit használok inkább mindenből amiből lehet. [kép] [kép] -
válasz
Hegyirabló
üzenetére
sorry, de tudom nem vicces, de te megvagy átkozva ezzel a monitortémával
-
válasz
Lizard0828
üzenetére
Nem fogod megbánni
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ha belegondolok hogy a g6 volt nekem 330k, így már bánom hogy nem azt vettem plusz 100k+-ért amit te.
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Hogy bírod ki addig? Nálam úgy van ha nincs az alzaba azonnal nem is kell, vagy max másnap, de az a max

-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ebben biztosan nem fogsz, grat hozzá, használd egészséggel.
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Mikor megvettem a 15 pro maxot, vettem apple törlőkendőt is, utána vettem 1000 ft-os noname kendőt a dm-be az jobb volt
-
-
Én 40-en használom a fényerőt (max 50) alatta számomra nagyon rossz, igaz nekem olvasó szemüveg is kell már, meg kb 55-60cm-ről nézem, lassan 6 hónapja van meg, csak ajánlani tudom, legalábbis a 360hz-es verziót, évekre vesz az ember monitort általában, én a helyedben már azt venném.
-
G6-nál meg lehet nézni mennyit ment?
-
Mikor kikapcsolom a gépet, és kikapcsol a monitor is (g6) de a hátulján tovább világít a led, akkor tudom hogy optimalizál, és kb fél óráig csinálja, majd kikapcsol a led is. Viszont ha bekapcsolom befejezés előtt akkor írja hogy nem fejeződött be. Őszintén szólva, jobb lenne ha nem is adna infót ezzel kapcsolatban, minek? Csak összezavarja és aggodalmaskodik az ember, majd csinálja ha van ideje, meg akarja
-
válasz
szasanyi
üzenetére
Már vittem vissza, 3 monitort is azt hiszem, meg 3x egy fejhallgatót Logitech g935-öt, de azóta már csak 1x lehet ezzel élni, viszont már nem csak az első évben, hanem ameddig a garancia tart, nem jött be, leadod hogy baja van, mind1 mit írsz rá, az azonnali cseregaranciának az a lényege, nem kell várni hogy kivizsgálják, hanem cserélik azonnal, ha nincs raktáron 24 vagy 48 órán belül, már nem emlékszem, hoznak, ha nem tudnak visszakapod a pénzt. De ez nem egy gusztustalan átb@szás, ezt ők találták ki, ők is tisztában vannak ezzel.
Mondjuk ennek a részemről akkor van értelme ha el akarom adni, beviszem, kicserélik és bontatlan újként tudom árulni, nem hiszem hogy közel 3 év múlva mielőtt lejárna a garancia, kicserélném egy ugyanilyenre amit meg is tartok, 3 év múlva biztosan mást akarok majd, nagyobbat, jobbat stb.. -
válasz
szasanyi
üzenetére
Én pont ezért vásárolok az alzába, mert nem ér meglepetés, én a g6-ot 330.000ft vettem, azonnali cseregarancia volt 35k, de azt tudom, ha van baja a terméknek, ha nincs, 2027.11.22-ig ha visszaviszem, azonnal cserélik, ha nincs ugyan ilyen g6, akkor visszakapom a teljes összeget, azonnali cseregaranciával együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus T.U.F gaming monitor 34"
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- új PHILIPS OLED 27M2N8500 27" QHD OLED / 240Hz gamer monitor Garis
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi