- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hegyirabló #1026 üzenetére
hát késssssszzz
-
válasz
deathcrow42 #988 üzenetére
mármint az egérpad
-
válasz
Hegyirabló #984 üzenetére
Én meg irigylem az ilyeneket mint te, mert az én rendmániám sem jobb, sokkal jobb lenne ha "lazább" lennék, mivel az egész asztal egy egérpad, így ha van egy szösz vagy folt, azonnal megy a mosógépbe, vagy jön a kefe ha az megoldható gyorsba
Egy vezetéket nem tudok elviselni az asztalon, a telefontöltő meg az óra inkább máshol van a lakásban, elég volt eltüntetni a géphez tartozó kábeleket, na meg vezeték nélkülit használok inkább mindenből amiből lehet. [kép] [kép]
-
válasz
Hegyirabló #970 üzenetére
sorry, de tudom nem vicces, de te megvagy átkozva ezzel a monitortémával
-
válasz
Lizard0828 #947 üzenetére
Nem fogod megbánni
-
válasz
Hegyirabló #746 üzenetére
Ha belegondolok hogy a g6 volt nekem 330k, így már bánom hogy nem azt vettem plusz 100k+-ért amit te.
-
válasz
Hegyirabló #744 üzenetére
Hogy bírod ki addig? Nálam úgy van ha nincs az alzaba azonnal nem is kell, vagy max másnap, de az a max
-
válasz
Hegyirabló #708 üzenetére
Ebben biztosan nem fogsz, grat hozzá, használd egészséggel.
-
válasz
Hegyirabló #640 üzenetére
Mikor megvettem a 15 pro maxot, vettem apple törlőkendőt is, utána vettem 1000 ft-os noname kendőt a dm-be az jobb volt
-
-
Én 40-en használom a fényerőt (max 50) alatta számomra nagyon rossz, igaz nekem olvasó szemüveg is kell már, meg kb 55-60cm-ről nézem, lassan 6 hónapja van meg, csak ajánlani tudom, legalábbis a 360hz-es verziót, évekre vesz az ember monitort általában, én a helyedben már azt venném.
-
G6-nál meg lehet nézni mennyit ment?
-
Mikor kikapcsolom a gépet, és kikapcsol a monitor is (g6) de a hátulján tovább világít a led, akkor tudom hogy optimalizál, és kb fél óráig csinálja, majd kikapcsol a led is. Viszont ha bekapcsolom befejezés előtt akkor írja hogy nem fejeződött be. Őszintén szólva, jobb lenne ha nem is adna infót ezzel kapcsolatban, minek? Csak összezavarja és aggodalmaskodik az ember, majd csinálja ha van ideje, meg akarja
-
válasz
szasanyi #476 üzenetére
Már vittem vissza, 3 monitort is azt hiszem, meg 3x egy fejhallgatót Logitech g935-öt, de azóta már csak 1x lehet ezzel élni, viszont már nem csak az első évben, hanem ameddig a garancia tart, nem jött be, leadod hogy baja van, mind1 mit írsz rá, az azonnali cseregaranciának az a lényege, nem kell várni hogy kivizsgálják, hanem cserélik azonnal, ha nincs raktáron 24 vagy 48 órán belül, már nem emlékszem, hoznak, ha nem tudnak visszakapod a pénzt. De ez nem egy gusztustalan átb@szás, ezt ők találták ki, ők is tisztában vannak ezzel.
Mondjuk ennek a részemről akkor van értelme ha el akarom adni, beviszem, kicserélik és bontatlan újként tudom árulni, nem hiszem hogy közel 3 év múlva mielőtt lejárna a garancia, kicserélném egy ugyanilyenre amit meg is tartok, 3 év múlva biztosan mást akarok majd, nagyobbat, jobbat stb.. -
válasz
szasanyi #474 üzenetére
Én pont ezért vásárolok az alzába, mert nem ér meglepetés, én a g6-ot 330.000ft vettem, azonnali cseregarancia volt 35k, de azt tudom, ha van baja a terméknek, ha nincs, 2027.11.22-ig ha visszaviszem, azonnal cserélik, ha nincs ugyan ilyen g6, akkor visszakapom a teljes összeget, azonnali cseregaranciával együtt.
-
Nem akarok tovább offolni, mert már nem oled téma, de limitálva az fps még rosszabb lett, nem tudom nálam mivel van a baj, de most nincs limit, kikapcsolva mindenféle szinkronizáció, eddig a legjobb, de most sem az igazi, azért köszönöm mindenkinek a segítséget, majd csak egyszer megoldódik, bár ezt mondom 4 éve.
-
válasz
Icewloxy #399 üzenetére
Már évek óta, amióta apexet játszom, küzdök ezzel a gonddal, már közben volt vga csere is, csak alaplap proci nem, de mindenki másnál tökéletesen fut, csak nálam nem, néha scópolok, és látom elugrik a kép lövés közben, idegbaj..
a vga az Gainward GeForce RTX™ 4070 SUPER de előtte Asus RTX 3060ti volt, az ugyan ez. -
válasz
4264adam #341 üzenetére
Nekem mindig töredezik a kép, vagy laggol, nem tudom eldönteni, most kikapcsoltam a monitoron a VRR-t meg a Nvidia panelban a G-Sync-et, valamivel talán jobb, de nem az igazi, egyáltalán kell a szinkronizálás abban az esetben amikor többet tud a monitor mint amit az adott játékban a vga?
Nekem ez a teszt sem mutatott még 360-at, és nincs semmilyen applikáció ami gátolná -
** Az 1440p OLED kijelzőkön csúnyák a betűk? **
Alapvetően mondhatjuk, hogy igen. A WOLED megoldásokon leginkább, de a QD-OLED sem teljesen mentes ettől (bár a 3. és 4. generációs modelleken már egészen korrekt a megjelenítés). A Windowsban használt Cleartype nem erre a pixelelrendezésre lett megalkotva, így a betűk szélei nem simák, akár még egyfajta lilás aura is megjelenhet körülöttük, ami bizony zavarja a szépérzéket, fárasztja a szemet, akár fejfájást is okozhat arra érzékenyeknél. Ha tehát nem vagyunk elégedettek a betűk kinézetével, próbáljuk ki bátran a MacType nevű programot, illetve hozzá javasolt a SoftGrayNoHinting vagy a DeepGreyNoHinting preset használata (ez utóbbiakat külön kell letöltenünk, a programban lévő sok-sok preset között nem fogjuk őket megtalálni). Így már sokkal szebb betűket kapunk, ez a kis hiba gyakorlatilag elfelejthető!
Én ezt alkalmaztam (SoftGrayNoHinting) és tökéletes lett
-
válasz
Skynet258 #205 üzenetére
Jólvan főnök, értettem
De azért vicc, hogy aki nem ért hozzá, és vesz egy g6-ot, hazaviszi, és azzal szembesül mikor élvezni szeretné a gémeket, hogy villog, minden baja vanhonnan kéne tudnia egy normál usernek hogy driveren belül a g-sync-et kapcsolja be, kapcsolja be a monitor menüben a vrr controllt, kapcsolja be monitor menüben adaptive-sync-et, kapcsolja ki az automatikus színkezelést, kapcsolja be vagy ki az összes ki/be kapcsolható f@szságot és jó lesz, hát alapból így kéne lennie, nem?
-
válasz
4264adam #197 üzenetére
Lehet hogy keverem a dolgokat, sorry, nem értek hozzá, g-sync az be van kapcsolva az nvidia-n belul, bár írja hogy nem g-sync hitelesitett, de bekapcsoltam, a monitor menüben van a vrr controll, azt ha bekapcsolom, megszűnik a villogás, azért kerdeztem, ha bekapcsolom akkor megnő a bemeneti késés, és az hátrány fps online játékban, ezért irtam, akkor inkabb villogjon, mintsem hátrány legyen.
-
Online lövöldénél hátrányt jelent a VRR bekapcsolása? Ha jól értelmezem.
The VRR Control setting is designed to reduce VRR flicker. If you set it to 'On,' there's no visible flicker. However, when enabled, the input lag increases to 4.9 ms at the maximum refresh rate, which is an extra 2.8 ms of lag. Additionally, there's a lot of stuttering when it's 'On.'
-
válasz
4264adam #152 üzenetére
Akkor megnyugtattál
A lényeg hogy lassan 3 ezer órám van apexba, nehogy már ne egy csúcs monitoron toljam tovább
jött egy jobb
[link] kemény vagyok mióta ez a monitorom van
, sorry hogy ennyit beszélek, de elment az asszony a lányoméknál, magamra hagyott, unatkozom
na nem offolok tovább
-
válasz
4264adam #137 üzenetére
Én is remélem, engem érdekel a téma nagyon.
Szerintem nem mondok sokat, ha azt mondom, az elmúlt 4 évben volt legalább 10 monitorom, mindegyikkel volt valami bajom, 24 coltól a 34 colig, mind felső kategóriába, vagy felső közép. De ez marad, ez sem tökéletes, nem vagyok elfogult, de ez messzemenően az eddigi legjobb. -
Lehet hogy még teszek egy próbát majd HDMI kábelen keresztül, ebben a videóban is ha jól látom HDMI-n keresztül lett 12 bit, lehet hogy hülyeség, de miért nem DP-on keresztül lett a teszt? A konzolok is HDMI mind, vagy DP van már ott is? Valamiért ott jobban működik a HDR az biztos [link]
-
válasz
4264adam #134 üzenetére
Jaja, világos, viszont első perctől kezdve, mikor megvettem a monitort 10 bitre vettem át, nem volt rossz, de hogy erre felhívtad a figyelmem, hogy fakóbbak a színek, így számomra teljesen tökéletes lett SDR 8 bit-en. Ezzel a beállítással
ui; Telefonnal fényképezve, milyen furák a színek, pedig nem ilyen -
Ma reggelig tartott a HDR használata, van ahol valóban sokkal jobb, pl.. apexba, több fényerő, jobban látni az enemyt, de egyébként az összes többi felhasználási területen rosszabb. Egyszer majd eljutunk oda, mikor a HDR lesz az alap, de lehet hogy én azt nem élem meg
-
válasz
4264adam #115 üzenetére
Ha a Gépház > Rendszer > Kijelző > Speciális kijelző lehetőségre lép, és a kijelző nem minősítettként jelenik meg (a nem található üzenet látható a HDR-minősítés elem mellett), annak az lehet az oka, hogy nem rendelkezik HDR-tanúsítvánnyal, vagy a kijelző gyártója nem tett közzé HDR-minősítési információkat a kijelzőhöz.
Még jó hogy ennyiért ez sincs -
Köszönöm Ádám hogy próbáltál segíteni, de nem szenvedtem tovább, csináltam egy win alaphelyzetbe állítást, az megoldotta, most minden ok.
-
Most aztán f@sza lett
nem tudom mi történt de a windows ahogy bejön mind a két monitorom elsötétül 3x egymás után néhány másodpercre, majd helyrejön. Minden indítás követően ezt csinálja.
-
QD-OLED a s27dg60 360Hz, vagyis azt hiszem az
Hát a led világítás azért élőben nagyon ott van, a képen nem jön át, sőt kimondottan csúnya a képen, csak az asztalt világítja meg, és nem a szemembe, meg itt a képen 80%-on volt a kép miatt a fényerő, de egyébként 30%-on használom.Az asztalt mondjuk én úgy használom, akár játék közben is, hogy az egész alkarom fent van, lehet ezért is kell nekem ilyen mélység..
A monitor meg nekem így van beállítva, lehet lehetne jobb is, de amit letöltöttem rtings-es profilt, nem tudtam telepíteni
-
Nekem maxon van a fényerő, igaz én ledvilágítás mellett használom este, de talán még a 40 belefér de alatta nekem nem jó, mondjuk a szemem sem jó már, olvasó szemüveg kell
Amúgy csoda hogy elférsz azon az asztalon, mélységre gondoltam, nekem 75cm mély, igaz én vettem állványt, de ennyi mélység kell, nekem legalábbis
-
válasz
kurtiszp78 #32 üzenetére
Nagyon jó ár érte, én 330.000ft vettem az alzába néhány hónapja, azonnali cseregaranciával, nekem ennyit is megért, nem bántam meg. Szóval nagyon jó annyiért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG UltraGear 27GN800 (IPS/2K/144Hz)
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest