- MWC 2026: Két fülhallgatóval bővült a Motorola tartozékainak kínálata
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- MWC 2026: Két új Motorola telefon kapott foci-vb különkiadást
- MWC 2026: Végre mindent tudunk a Motorola Razr Foldról
- MWC 2026: Xiaomi roller, nyomkövető, fülhallgató, aksi is jöttek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
Nem en mondtam h a feketéért veszi lényegében, hanem ahonnan a vita indult. Én sem értek ezzel egyet.
De kezlegyintessel sem illik az oled hatranyairol beszelni, marpedig vannak. Sot vegyes hasznalatra kifejezetten nem ajanlanam senkinek es nem, nem feltetlenul a beeges miatt.
Egyebkent epp ma neztem meg ujra egy samu g8at MMba (ergonomiailag az a bejovos de nem 300k-ert) hat eleg kiabrandito volt hogy igy jobban szemugyre vettem, mert a feher eleg lilas arnyalattal viritott, a betuk kontrasztja meg okádék.
A tvnel a benne levo kepjavitok miatt nem erzekelek ezekbol semmit vagy a woled miatt?
-
ggbuffon1897
őstag
Halál fölös, olyan gép kell amivel van elég FPS és akkor nincs gond. OLED mellé gondolom nem 3 generációval ezelőtti középkateg gépet használnak az emberek, szóval non-issue.
Attol h teged nem erdekel attol meg issue. Foleg ha egy 4k kijelzon RTvel nem valami agyhalott kompetitivet akarsz jatszani..
De nem vitazok, ahogy irtam OLED parti vagyok, de azert a hatranyairol nem tudomast venni az meresz..mert lenyegeben tenyleg oda jutsz ahova az eredeti megallapitast tettek, h a feketeert fizetsz egy rahedli penzt..
-
ggbuffon1897
őstag
Azert az eleg meno kijelentes kishazankban ahol ugyebar minden is szar, h 200+k -s kijelzok tartossaga senkit nem erdekel...
Kepminosegre egyetertek h nincs jobb az olednél, de kompromisszum itt is van szep szammal, valszeg erre gondolt a kollega.. mondjuk az nem epp egy kezlegyintes egy x szazezres cucctol (ami foleg jatekra van ajanlva) h kapcsold ki a vrr-t mint alapveto funkciot es akk nem fog villodzni. Es azert meg lehetne sorolni jopar olyan defektet amelyek az alap felhasznalast is erintik..
En oled párti vagyok, van egy bxem meg egy c2om, de monitorban egyre jobban megvagyok gyozodve rola h ennyi penzert en biztos nem kotok meg még olyan egyszeru kompromusszumot sem h rejtsem el a tálcát.
-
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok,
Jelenleg egy acer 27 es (franc tudja a tipus kodjat mar) 144hz es ips monitort hasznalok, szivesen valtanek 34re es 2 oled tv utan jo lenne oledre abbol is. (A jot konnyu megszokni..)
Segitene nekem valaki abban hogy mi a franc a kulonbseg a ketto kozott az ár es a csatlakozokon kivul? Olvasgattam redditet meg mindenfelet, de mar annyi a tipus meg kódjel hogy elvesztettem a fonalat teljesen.
Egyaltalan ajanlott ez a tipus? (Mert lattam akik odaig vannak erte es van aki a pokolba kivanja)
Bevallom oszinten h egy 2,5 honapos csecsemo mellett semmi szuksegem ra igazabol, ez csak onjutalmazo reflex
, de ha vmit kitalalok ugyis az lesz. Illetve nekem ergonomiai szempont is fontos, es bar tudok h blodseg, de ennek a talpa nekem nagyon bejon, szemben ezekkel az ormotlan szetallo csipeszlabakkal amik meg sok helyet is foglalnak. Es ami fontos h legyen beepitett hangszoroja.Beeges stb bullshit nem izgat, 4,5 eves bx oled tvm koszoni jol elvan napi 12-15 ora hasznalat utan is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de ha vmit kitalalok ugyis az lesz. Illetve nekem ergonomiai szempont is fontos, es bar tudok h blodseg, de ennek a talpa nekem nagyon bejon, szemben ezekkel az ormotlan szetallo csipeszlabakkal amik meg sok helyet is foglalnak. Es ami fontos h legyen beepitett hangszoroja.
Skynet258