- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem néztem teszteket specifikusan a beégés ellen: amikor vettem még közel sem volt ennyi OLED lehetőség, hardveraprón jött egy jó ár, megvettem és használom.
Beégésnél az volt akkor is a jó tanács, hogy kapcsold be a shiftinget, 5 perc környékén kapcsoljon ki a monitor - megkapta. Azóta használom
-
-
-
4264adam
veterán
2025-ben megjelent monitorokon van csak DP2.1 és DP2.1 kimenet RTX50xx és RX90xx szérián található meg.
Plusz poén hogy még ezzel is DSC-d van, tehát értelmetlen a DP2.1
Elméletileg a DP2.1-be DSC nélkül kellene a sávszélleségbe beleférni. Gyakorlatilag nincs monitor elektronika amiért DP2.1 meglétével DSC mentes legyél.
Szép marketing fogás. -
-
-
-
4264adam
veterán
240Hz 360Hz Panel révén ki szoktuk kapcsolni a G-sync Free-sync-et mert a panel natív fix teljes frissítése 2.3ms (360Hz) 3.2ms(240Hz)
Ez már az a gyorsaság ahol szabad szemmel nem látsz képtörést. A sync-ek a képtörést hivatottak meggátolni de a panel frissítése lelassul az FPS értékre.
60-75-100-120-144Hz-nél még látom értelmét a Sync-nek. De felette már csak lassított felvételen láthatod. 200Hz fölött meg végképp nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gerner1
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest