Hirdetés
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamesz
tag
Én előrendeltem egy ilyet: AOC Q27G4ZDR. 155ezer forintért ettől jobb árú nem nagyon van. Youtube teszteket találtam róla, ott nem sorolják a rosszak közé, hiába a legolcsóbb. Egy Samu VF S7-et fog váltani. 4k-ról lesz egy kis visszalépés, de az megmarad mellé visual studiora, vagy excelre. Kíváncsi leszek, ha nem jön be, visszaküldöm.
-
Rico33
aktív tag
Megjött a cucc. Elsö blikkre; súlyban fele annyi mint az előző ugyanekkora AOC Agon. Első bekapcsolás; régió, wifi, reg, x-elj ide, oda, lépj be etc...jó jó de lessuk mit mutat. A fekete feketébb, a szinek szinesebbek, világít, zenél. Eddig csak youtube videokkal néztem, holnap játékteszt.
( nemide való, de most rendelhetek hetente vmit, sikeresen flörtöltem a postással
mégmielőtt: lánynemű, csak hozzám túl fiatal, lehet vagy 35, én meg 53 . Egy próbát azé megér, 2 hét mulva tán jön Alirol a kijelző
)jah, a csodarongyot holnap intézem, elnézést kivánok, ma már nem volt időm melo előtt
-
Csandi
addikt
Szerintem nem kell a márkával foglalkozni csak a panelt kell nézni. Van 2 panelgyártó, néhány modellel, minden monitorba azok kerülnek. Azt kell venni ami a legjobb áron van és igényeidnek megfelelő. Meg persze az a generációs panel van benne amit szeretnél.
Ja meg ha nem akarod karra tenni lábat érdemes még nézni.. csöves csirkelábaktól falra mászok, elfoglalja a világ összes helyét. Sima négyzet a legjobb, vagy kar.
-
hunym
csendes tag
Sziasztok! AOC QD-OLED monitort érdemes venni, vagy más márkát nézegessek?
Azt olvastam az AOC-ról hogy viszonylag rossz a menü illetve a firmware. esetleg van valakinek tapasztalata? -
-
-
Rico33
aktív tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Mesemesék kép.
Vannak oledes eszközeim de nem ekkora méretben.
DM van itt is, pont a Billa mellett ahova járok, az meglesz hamar. Ellenben az Alival vannak gondjaim, a fórumtárs álltal ajánlott TURZX 9.2-t próbálom magamévá tenni, de a címemet nem tudom megváltoztatni. Talán otthon pc-ről, most teloval nem küzdök vele. -
Skynet258
Topikgazda
A jobb VA paneleknek is elég jó a feketéje, de persze az OLED a csúcs ebben. Ha még olyan szinten vagy OLED szűz, hogy teljesen, és semmilyen eszközön nem használsz OLED kijelzőt, akkor ámulás és bámulás lesz a jutalmad.
A rongyválasztásért pirospont, desztvíz a DM-ben. Vagyis osztrákiában vagy... akkor valahol ott.
Nem bírtam ki és az AI-jal generáltattam egy képet, amire mind büszkék lehetünk (a desztvíz a felhőkben rejlik):
-
Rico33
aktív tag
Jönni akartam kifejezni ámulatomat az új , meglepő módon a samsung oldalán ajánlott legjobb árú 34 colos g8-ról, de az osztrák királyi posta ugy döntött, még egy napig izgalomban tart. Eddig oled-szüz voltam, várom mekkora lesz a wow-faktor egy VA után.
Addig is rendelek vhonnan csodakendőt
-
Moby
veterán
válasz
Hauptmann
üzenetére
Csak akkor frissít, amikor nincs jel. Ez így történik minden oled esetén, mindegy, hogy monitor, vagy TV. Ha megszakítod a hosszú regenerációt bekapcsolással, akkor közli, hogy nem ment végbe, és futtasd kézzel. A rövid regenerációt meg pl a QD-m nem engedi megszakítani(a tévéim igen). Ezzel néha a sírba tesz.
-
Csandi
addikt
Ja nálunk amúgy elég kemény a víz, meg ugye matt a kijelződ az nagyban megkönnyíti az életet.
Meg ha csak 2 havonta törlöd az nem is sok, én kb. hetente. Ugye 40 centire van a fejemtől a monitor, és 99%-ban úgy játszom, hogy beszélek közben haverokkal/csapattársakkal szóval 1-2 hét alatt már zavaróan tele van köpködve
-
válasz
deathcrow42
üzenetére
Ja, nem drága amúgy, csak nekem vannak itthon objektívekhez/távcsövekhez kapott törlő ruhák.
Vizet lehet veszek egyszer, ha nem felejtem el, bár egy éve csapvízzel mosom, hibátlan...
Bár a csapvíz sem mindenhol egyforma, lehet csak szerencsém van. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
deathcrow42
üzenetére
Őszinte leszek, én szemüvegtisztító kendővel takarítom a monitorokat, tv-ket évek óta. Utána max száraz mikroszálas kendő.
Ez eddig mindig bevált mind matt, mint fényes felületre.. Nem karcol, nem mattította meg a fényes felületet sem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- Autószerelők, autószerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ZIDOO médialejátszók
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- További aktív témák...
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch monitor garanciával
- LG 24MR400-B IPS Monitor! 1920X1080 / 5MS / 100hz / FreeSync
- LG UltraWide 32UL950-W IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms / FreeSync
- LG MyView Smart 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz /
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Update 01.23. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mégmielőtt: lánynemű, csak hozzám túl fiatal, lehet vagy 35, én meg 53 . Egy próbát azé megér, 2 hét mulva tán jön Alirol a kijelző
)

Mesemesék kép.