Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grampy
aktív tag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Aki OLED-et vesz, annak tisztában kell lenni a hátrányaival, mert azért van, főleg ennyi pénzért, de azért több az előnye, és még mindig a legjobb kijelző technológia az irodai felhasználás kivételével. Mindent fel lehet nagyítani, sokan már úgy tekintenek rá, mint múzeumi tárgyra, amit babusgatni kell. Én is vigyázok a cuccaimra nagyon, de az utóbbi időben lejjebb adtam pld a beégési parámból, arra van a gari. Aki meg QD-t vesz, legyen tisztába vele, hogy igen jobban karcolódik, mint egy WOLED, de cserébe kap pld nagyobb színfényerőt, egyenletesebb szürkét. Ahogy írod, felesleges mikro karcokat keresgélni, normál használat mellett nem látni, főleg, hogy az OLED sötét szobába van tervezve.
-
MPowerPH
félisten
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Benchmarkozás az hobbi, e mellett segít megtalálni a stabil beállítást azért, hogy kicsit spec fölött tudjad használni a pc -d egyes részegységeit, avagy jóval alacsonyabb fogyasztással.
Sérülékenység biztos van, benne van a kézikönyvben. De az OLED tv esetén is leírták. A többi felsorolt dolgot nem értem... De minden embernek más az igénye, más az ingerküszöb. Én a léghűtés hangját nem bírom, nem értem, hogy lehet olyan géppel egy szobában tartózkodni, ahol a VGA -n süvít a léghűtés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- LEGO klub
- iPhone topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258