- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok,
megjött a GIGABYTE AORUS FO32U2-m, az előző 1440p IPS 27-es monitorom ment másodlagosnak (a korábbi 1080p-s másodlagos helyett).
Eddig az 1440p-s IPS-em volt szép a FHD-s alap IPS mellett, de amint mellé került a csúcs OLED 4k felbontással, eszméletlen a különbség.
70 centiről nézve az 1440p "mosottas" (elég jó a szemem még szerencsére) a 4k-hoz képest (amíg nem volt mellette, nem volt ennyire látványos a különbség), illetve kipróbáltam gyors az X4: foundations játékkal, ami sötét űr nagyjából, és a 2 monitor közt ég és föld a különbség.
Köszönöm mégegyszer, hogy linkeltétek a 250e-res alzás akciót!
-
Dreadloord
senior tag
válasz
Colinka
üzenetére
Igen, én is tegnap rendeltem meg. Akkor 1 db volt Alzán fent, amint megrendeltem, megint készlethiányos lett, gondolom most is 1-2 db van fent, ami fura nekem, hogy mi a logika ebben, hogy naponta lehet venni 1-2 db-ot tőlük.
1,5 éve megjelent csúcs monitor, 500e forintért lehetett venni, de idén januárban is még 350e volt az ára. Jelenleg 1440p-s 27-es monitorokból próbálnak ennyirért még eladogatni a nagyobb márkák 1-1 modellt.
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok,
erről a monitorról van már infó valahol?
Acer Predator X27UW3bmiiprx
Elvileg új típus, és az ára is elég baráti
-
Dreadloord
senior tag
válasz
deathcrow42
üzenetére
A 32" GIGABYTE FO32U2 mennyivel jobb, mint a többi 250e körüli OLED 32-es 4k-s monitorok (pl. AOC AGON PRO AG326UD vagy MSI MAG 322UP QD-OLED E16 ).
A 240 vs 165 hz mindegy, mert 4k felbontáson játékok alatt a 160 fps-t se tudja semmi, windowsban meg nem hiszem, hogy 160 hz felett nagyon kijönne bármi is ebből. Szóval panel minőségben, stb. mi a helyzet?
-
Dreadloord
senior tag
-
Dreadloord
senior tag
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok,
Acer Nitro XV272UPbmiiprzx -et váltanék, illetve az menne másodlagos monitornak.
Ugyanúgy 27" 2560*1400p, viszont már OLED monitort vennék, mert most néztem, hogy 200e alatt van már belőlük bőven választék, sőt 150e körül is vannak.
Itthoni esti netezéshez, hobbi játékhoz, youtubhoz keresnék monitort, aminek a jelenleginél azért szebb a képe

Mit érdemes választani?
radeon 7900XTX a videókártyám, 5800 x3d procival, szóval van alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Fogyjunk le!
- Lexus, Toyota topik
- Arch Linux
- Napelem
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Horgász topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása