- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Microsoft Rewards
-
5000 - 4901
5013 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-19 22:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
Mert még nem használtál. KB úgy képzeld el, mintha új vgat tennél a gépbe

-
Tense
támogató
Engem meggyőzött az oldel játékra, én ezt vettem [aw3425dw] (g60sd-t váltotta) így kb 12 monitor után bátran mondhatom, elképesztő.
Tense Discord - https://discord.gg/c7ytMJbbNw -
Asbee
veterán
Csak Tandem Woled létezik?
-
CriticalHit
addikt
Még mindig nem tudott meggyőzni az OLED játékra:
[ Every 1440p 280Hz Tandem WOLED Gaming Monitor tested ]
A legjobb ár/érték: Gigabyte MO27Q28GR Glossy"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead." -
4264adam
nagyúr
-
Silent77
veterán
-
4264adam
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
-
Silent77
veterán
Végül visszamondtam a THERMALTAKE RGB monitor-t.
Amúgy se lenne jó az asztalomhoz, fabrikálni kell majd rajta.
ARCTIC X1-3D rendtelem, amitől féltem beigazolódott. Hiába 10kg a teherbírása, a 7,4kg AOC már nehéz. Le kell fixálni a 3 csavart, így nem lehet dönteni. Ha kicsit is engedek rajta, rögtön lebukik.
Sokat nem akarok rákölteni, de nem tudom melyik lenne megfelelő.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek -
TBT
addikt
-
-Uatu-
csendes újonc
Sziasztok!
Ezt a 3 monitor nézem,
ASUS ROG Strix OLED XG32UCDS
MSI MPG 321URX
GIGABYTE MO32U2
Mindenképpen matt vagy legalább kevésbé tükröződő monitort keresnék, mert napközben fényesebb helyre kerülne.
A felhasználás főleg film, és némi játék.
Van érdemi különbség, vagy vegyem a legolcsóbbat? -
F-ECT$
titán
-
Csandi
addikt
-
sixpak
nagyúr
-
Tense
támogató
-
ACE-
addikt
-
Silent77
veterán
-
Skynet258
Topikgazda
-
Skynet258
Topikgazda
Én is betegesen vigyázok mindenemre, amit eladtam itt Hardverapron az gyakorlatilag gyári állapotú volt, legyen az telefon, tv, konzol, több tucat dolog. De a tálcát akkor sem vagyok hajlandó elrejteni mert baromira zavar ha nincs ott. Ez már tényleg megalkuvás lenne és olyan szintű amire nem vagyok hajlandó.
-
Skynet258
Topikgazda
-
RazoR
veterán
-
Wiz Khalifa
veterán
-
ACE-
addikt
Ki mondta hogy kell folyton, amit írtam, csak egyszer kell, és utána jó. Csak a szoftverét lődd ki hogy ne induljon el system start-nál.
-
sixpak
nagyúr
Hát fogalmam nincs.
Nálam minden Corsair....de valami vezérlő biztos kell, ha nincs Icue Link hub, akkor Philips Hue...https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/ -
Wiz Khalifa
veterán
-
Tense
támogató
-
sixpak
nagyúr
Ha fontos neked az ambient fény, akkor az Icue-val tudsz csinálni.
Van Philips Hue, Goove és Nanoleaf integráció is.
Ilyesmi lesz a vége:https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/ -
ACE-
addikt
Korábban már írtam, nekem is Evnia 8900 van, és azt vettem észre, hogy csak akkor szar a lekövetés, ha a saját szoftvere fut a háttérben. Próbáld ki 4264adam Te is, hogy kilépsz a szoftverből, ki-be kapcsolod a monitort, és néha még az is kell neki, hogy manuálisan a menüben beállítod újra a videó követést. Nekem így reszponzívan működik rendesen. Én ezt bejelentettem bug reportra a Philips-nek, és azt akarta hogy küldjem szervízbe

-
4264adam
nagyúr
Nekem Philips Evnia 32M2N8900 monitor van, szóval átérzem a fájdalmat

lehetőség van használni, esély már nincs élvezni

-
Wiz Khalifa
veterán
-
Tense
támogató
+1
Lassan már ott tartunk, amire készült, és használjuk, az nem rendeltetésszerű?
Ha beég az a gyártó és nem a felhasználó hibája szerintem. Veszek egy fél milliós monitort és míg kimegyek a mosdóba+egy cigi, kikapcsolom, nehogy beégjen már? vicc
4264adam
nagyúr
Semmit nem tudsz rajta javítani, a FW így viselkedik.
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Vettem egy ideje egy Philips 27M2N6501L/00 monitort amivel nagyon megvagyok elégedve minden tekintetben, de egy bajom lenne, hátha van rá megoldás.
Be van nekem kapcsolva az AmbiGlow méghozzá videó követéses módra, de kicsit lassabban, darabosan követi le a képet, nem olyan mint minden videón, stb... amit lát az ember.
Mit kellene beállítanom, hogy jó legyen?
Köszi előre is a segítséget.
Smoke some weed nigga! -
4264adam
nagyúr
-
Lauda
titán
-
Márton
nagyúr
-
Tense
támogató
-
ForRedGlory
félisten
-
4264adam
nagyúr
-
Lauda
titán
-
ACE-
addikt
-
Silent77
veterán
+1

GeneraL_XTX: 10-en éve nem játszom, de majd utánanézek.
Skynet258: Ez igaz, viszont én megrögzötten vigyázok a cuccaimra.
Tense: Most bekapcsoltam minden védelmet a monitoron, engedélyeztem a tálcát. nem látom, hogy bármi is történne.
d@vee: Nem tudom, de ha van más jelölt szívesen venném.
Alzásat is néztem, de ott is van sok negatív értékelés.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek -
koxx
MODERÁTOR
-
Tense
támogató
""Eltűnő tálcát kell megszoknom, soha nem használtam, számomra nagyon fura, és zavaró.""
Én sem bírtam megszokni, már próbáltam néhányszor, de nem csak zavaró, hanem idegesít is, vagy csak megszokás, ha meg nem vagyok a gépnél 3 perce beállítottam a képernyőkímélőt, és csókolom.Tense Discord - https://discord.gg/c7ytMJbbNw -
Csandi
addikt
-
ACE-
addikt
Ez mondjuk érdekes, higy bizonyítják a nem rendeltetésszerű használatot? Én használom a tálcát, általában 40% SDR-ben használom napi 5-6 órát, és az enyémben (Philips Evnia) van direkt Taskbar védelem ami be van kapcsolva. Nem gondolnám hogy így elutasíthatnák a garanciát....
-
TBT
addikt
-
Ribi
nagyúr
-
Skynet258
Topikgazda
A monitor van értetek és nem fordítva, ha nem jó az eltűnő tálca akkor ne állítsátok be, nekem sincs. Egy év alatt eddig nem égett be és napi 12 órát minimum megy a monitor (dolgozok is rajta), de ha majd beég akkor ott a gari.
-
GeneraL_XTX
veterán
-
Márton
nagyúr
-
Silent77
veterán
Köszi, hogy írtad a pixel refresht, figyelni fogom.
Állítás előzőnél is nehéz volt. Egyszer beállítom, és kb soha nem nyúlok hozzá.
Nem akartam 4k monitort, 4070ti van, de játék estén én is lentebb fogom venni.
Képminőség számomra perfekt. Sokkal jobb mint a G7 volt.
Eltűnő tálcát kell megszoknom, soha nem használtam, számomra nagyon fura, és zavaró.Állvány téma.
THERMALTAKE RGB monitor kar 17"-49"
Sok infót nem találtam róla, de első ránézésre szimpatikus. Van aki használ ilyet?Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek -
ggbuffon1897
őstag
Hat a g-menu 3 naponta jelez firmware frissitest, aztan radugva az usb b-t nem csinal semmit. Ahogy utananeztem, elv a sw jelez tevesen. Honlapja is verszegeny.
Illetve annyi h ugy nez ki h pixel refresh only manual. Feldobja a 4 orankenti kerest, de se keszenleti se kikapcsolt modon nen csinalja meg (a monitor oled care menujeben latszik a ciklusok szama es az annyi ahanyszor en elinditottam).
Kb ennyit a negativumokrol. Kepminoseg panel sztem rendben van, a talpon mondjuk egy kicsit ingatag maga a panel es nehez allitani. A 165hz meg untig eleg, 4k -ban igy is elhasal a sima 9070em
ugyh vissza szoktam tenni 1440pben, es en olyan hatalmas diffit nem veszek eszre, csak annyit h dupla az fps. -
Eagle16
addikt
-
Silent77
veterán
Sziasztok!
Pár napja tulajdonosa lettem egy AOC AGON PRO AG326UD-nak.
Nem tudok belekötni, játék még nem volt, de nem is arra vettem. Majd talán később.
Lehet nem jó helyen kérdezem, de nem találtam rá topikot.
Vennék monitor állványt, asztalra rögzítőset.
Milyen lenne az ajánlott?
Vesa 100, és ha jól néztem 7,4kg, de később váltanék nagyobbra.
Amazonon találtam: [link]Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek -
Csandi
addikt
-
Tense
támogató
Na jó, megnyugodtam, a desztillált víz megoldotta
Tense
támogató
-
Csandi
addikt
-
Tense
támogató
Hát 1-2 órája van meg most ez a cseredarab, de már látok egy pöttyöt, olyan fémes világosszürke, fekete képernyőnél látszik, már nem merek hozzányúlni. Csandi köszi, nem tudtam hogy van a dm-ben is akkor veszek, az asszony naponta jár oda

Ui: Még annyit, ahogy látom hdmi-n keresztül engedi a 12 bitet is, gondolom a 10 bites panelnál ez teljesen felesleges, jól gondolom?
Csandi
addikt
-
WhiteAngel89
aktív tag
-
Tense
támogató
-
Csandi
addikt
-
Tense
támogató
Értem, rendelek valahonnan desztillál vizet, hát 3 napig bajlódtam vele, nem akart lejönni, mikor írtam ezt a posztot már az alázából jöttem visszafelé, elálltam a vásárlástól, és vettem egy ugyanilyet, csak most vettem rá azonnali cseregarit, ez most csili vili, de nem merek hozzányúlni egyelőre ha kénytelen leszek megtakarítani

A másik kérdésem (tudom főleg te nem szereted ezt az IA dolgokat
) de ezt írja a monitoromra, ez valóban igaz? Lehet hinni neki? Használjak hdmi kábelt inkább? Néztem egyszer amit visszavittem, hogy hdmi kábelen meg azt írja nem g-sync kompatibilis, bár eleve ki van nekem kapcsolva, így annyira nem fontos, csak fura, hogy azon keresztül nem az.
ui: koxx teljesen igazad van, bevallom soha nem jut eszembe az összefoglaló, elnézést
koxx
MODERÁTOR
-
Csandi
addikt
-
Tense
támogató
Srácok, biztosan volt már, de nincs kedvem visszaolvasni 100 oldalt
Vettem egy Dell Alienware AW3425DW (glossy) mivel tisztítsam? Előtte matte volt azzal nem volt bajom, de ezzel már most meggyűlt, egy kis pöttyöt 20 perc volt mire letakarítottam, kaptam hozzá kendőt, de sima ioncserélt vízzel próbáltam, vagy rosszul csináltam, de ha bizonyos szögből nézem lett ott egy lilás folt, na most az vagy egy zsíros folt még ami nem jön le vagy nem tudom, de tartok tőle hogy baja lett?Tense Discord - https://discord.gg/c7ytMJbbNw -
Csandi
addikt
-
Márton
nagyúr
Csak érdekelne:
- a windows tálca automatikus eltűnésre van állítva nálatok (én nem szeretem) vagy vannak modellek, amik már bírják azt is, ha napi több órát ott figyel a tálca?
- ha kb. full screenen fényes tartalom jön elő, akkor látszik, ahogy visszaveszi a fényerőt vagy ez is már inkább a múlt?
- van akit zavar az apró, színes szöveg éle 27" QHD felbontás mellett 50-60 centiről nézve?Még bizonytalan vagyok ezekben, látnom kéne..
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz" -
weri
senior tag
-
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Olyan problémája volt már esetleg itt valakinek, hogy pixel frissítés után valamiféle diagnosztikai képernyő jött elő? Tegnap történt először, azóta nem. Piros, fekete, fehér, zöld színek teljes képernyőn váltakoztak egymás után, ahogy felébredt a monitor pixel frissítés után, nem reagált semmire. Kikapcsoltam majd bekapcsoltam a monitort, azóta jó. Remélem hogy többször nem fordul elő.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿ -
Márton
nagyúr
-
hunym
tag
-
Márton
nagyúr
-
hunym
tag
Márton: AOC Q27G41ZDF
Milyen az apró színes szöveg rajta?
Úgy tudom 27" QHD-n ez még mindig probléma.
Nekem ips 27" QHD-ról semmit sem vettem észre kb. közelről nézve tényleg más, de ez embertól és látási viszonyoktól függ. én nagyon szeretem a mai napig.you are now my darling! -
ForRedGlory
félisten
Kezd máshova is beszivárogni a monitor. Az iPon hirtelen 740-ről "leakciózta".

-
barnam_
nagyúr
Én nem is az Amazon.de -t jelölném meg mint #1 probléma forrás - úgy mint dolgozói lopás, hogy üres csomagot kaptam volna, soha nem fordult elő. Ez persze nem jelenti azt hogy nincs ilyen.
Ellenben ami visszaküldésekkel kapcsolatos reklamáció, az nálam mind DHL-hez köthető... (elveszett, vagy meglopott csomagok) -
gaben88
őstag
Segítsetek kérlek, mert elvesztem!
27-es 4K IPS LG-ről váltanék, 34-es UWQHD OLED-re. Az ára és a mindig fekete feketéje miatt hajlok az LG GX9-ek felé. GX900A-B és a GX90SA-W között melyik az ajánlott, ha ajánlottak egyáltalán? Érdekes, hogy a GX90SA a smart verzió és még is jelentősen olcsóbb, mint a másik, pedig a Freesync Premium Pro vs Freesync Premium szolgáltatáson kívül semmi ésszerű magyarázatot nem találok.
Vagy hagyjam a fenébe és ugorjak inkább bele egy MSI MPG 341CQR QD-OLED X36-ba?
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch 2, Steam Deck OLED, Quest 2, Apple Watch S10 46mm -
barnam_
nagyúr
-
Pilu723
csendes újonc
Most linkelni nem tudom de ha rákeresel típusra kidobja: ASUS XG27AQWMG
(amazon a seller) -
ForRedGlory
félisten
-
Csandi
addikt
Na ez pont nem igaz

Amazon.de notorius a doglozói lopásokról, nézz fel redditre, főleg elektronikai cikkeknél. Nekem és baráti körömben másnak is volt már soha nem megérkező amazon csomagja amit az amazon leszállítottnak írt és segíteni sem tudtak még rendőrségi feljelentéssel sem. Végül a nemzetközi fogyasztóvédelem aki vissza tudta szerezni a pénzem több hónap után.
Ja igen, ahogy barnam_ mondja: Ha az amazon az eladó és a raktár akkor valszeg 0 risk. Nekem egy Garmin óra (a Garmin saját amazon oldaláról tehát nem valami noname 3rd party) ami sosem jött meg. -
barnam_
nagyúr
Monitort speciel nem, de sok más nagy értékű terméket igen (mondjuk csak országon belül, tehát Németországba). Soha nem veszett még el csomag, de ha mégis eltűnne, akkor visszafizetik az árát.
Amazonnak van szerintem az egyik legjobb ügyfélkezelése. Arra figyelj, hogy lehetőleg Amazon legyen a raktár és az eladó is - egyéb céges is hirdetnek a platformon, az ő ügyfélkezelésük más lehet. -
TBT
addikt
-
Pilu723
csendes újonc
Sziasztok,
Valaki rendelt már az amazon.de -ről monitort? Mennyire lehet megbízható, most találtam egy asus tandem oled monitort 200k-ért, és erősen elgondolkodtam rajta, de félek, hogy eltűnik kiszállításkor, ezért kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
köszönöm. -
WhiteAngel89
aktív tag
-
Bossp
addikt
-
Szinyák
őstag
OLED.-nél elvileg minden Sync off mert nem kell olyan gyors a válasz ideje..
Nálam pl minimális flickert csinált a aorus fo32u .-nSzinyák -
WhiteAngel89
aktív tag
üdv, érdemes így használni ezt? ez le tilt minden színprofilt elvileg azt tudom.
honda civic 1.8 8th gen | house music never die -
Rico33
aktív tag
-
Tense
támogató
Mondjuk nekem még soha nem volt a gyári talpon egyik monitorom sem, de ez most pont igen, azért mert kék és tetszik
ggbuffon1897
őstag
-
Tense
támogató
-
iceQ!
addikt
Nagyobbra váltás miatt volt csere vagy inkább csak a kíváncsiság hajtott milyen egy másik monitor?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS | PC: CPU:AMD 9800X3D, RAM: Ripjaw 32GB 6000Mhz, GPU:Zotac 5080, Case:Be quiet Light Base 900 FX; AIO:Be quiet Light Loop 360 -
Tense
támogató
Tegnapi nap folyamán, eladóvá tettem a 27" Samsung Odyssey OLED G6-ot, leváltotta egy 34" Dell Alienware AW3425DW [link] Kérdésem az lenne, van e valakinek már ilyen 34" Dell, és a tapasztalataira lennék kíváncsi, mielőtt elvinnék a Samsungot, meg el tudok állni az új dell-től
Egyelőre nem találom a számomra tökéletes beállítást, bár az alapbeállítások sem rosszak, nem bántam meg egyelőre, de azért érdekelne, ha van valakinek ilyen.Tense Discord - https://discord.gg/c7ytMJbbNw -
Moby
veterán
Tegyél egy infraledes lámpát az asztalra, azzal sötétben is látni fog a kamerája. Nem is értem miért nincs a monitorban ...
-
ForRedGlory
félisten
Olyan jól vihetik a monitort, hogy megy fentebb az ára.

Más. Az MSI X36-nál tök jó ez az "AI care" szolgáltatás. Itt végre az is beállítható, hogy akár 10 másodperc alatt kikapcsoljon, ha eljövök a gép elől. A kikapcsolás és a visszaülés utáni visszakapcsolás is óramű pontossággal működik.
Egy dolog viszont nagyon idegesítő benne. Este kevés fényben "nem lát", így rendszeresen kikapcsolja a monitort annak ellenére, hogy előtte ülök kb 80 cm-re.
-
Moby
veterán
Ja, csak az ACM totál bugos máig. Ha elmegy a monitor sleepbe 10-ből 3x-4x úgy jön vissza, hogy inaktív az ACM (mármint működésben). Van rá egy trükköm, redditen pár hónapja leírtam, de az sem teljeskörű megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5000 - 4901
5013 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mini-ITX
- Gitáros topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest