- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Tegnap megjött az MSI MAG 271QPX QD-OLED E2.
Tapasztalatokról majd később, egyelőre nagyon tetszik.
Ti HDR módot használtok a monitoron? Azt vettem észre, hogy HDR módban nem lehet fényerőt, contrastot ill. hasonló dolgokat állítani. Korábbi IPS monitorom is HDR képes volt, de azon nagyon ronda volt a HDR mód, ki is kapcsoltam.
-
BaLee
addikt
Sziasztok!
Most, hogy elérhető árba kezdenek beesni az OLED monitorok szeretnék egyet magamnak. Tudom mi fán terem az OLED, van egy LG CX tv-nk szóval nem is kérdés, hogy OLED-et akarnék monitorként is használni.Hely miatt max 27" férne el, QHD felbontással (most is ilyen van csak IPS és bármennyire imádom, sötétben nagyon zavaró az IPS glow meg a led bevilágítása).
Láttam most az alzán a 26,5" MSI MAG 271QPX QD-OLED E2 monitor egész jó áron van (180k). Látom, hogy fényes és, hogy van tükröződésmentes kijelző. Mostani monitorom mellett van az erkély és kb 2m-re az ablak. Ha délután direktbe betűz akkor most is lehúzom a redőnyt, kérdés, hogy a nap maradék részében nem azért nem magamat kell nézegetnem a monitoron ugye?
Vagy ha matt jobb lenne akkor hasonló tulajdonságokkal mit lehet nézni? Az MSI-ben az tetszik, hogy nagyobb a fényereje, mint a belépő szintű QD OLED-eknek. 1 000 cd/m2 vs 200 cd/m2 a Samsung Odyssey OLED G5-nél.Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258