- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
nagyúr
válasz
Hauptmann
üzenetére
Sőt inkább magát a csatornát linkelem:
[Monitor Unboxed]
#4812Moby
:
Érdekes, hogy nálad így elcsúszik a HDR Calibration Software. Nekem a G6 Samsung és most a Philips OLED is helyes értékekre állítható Windows-ban.
400-430nit között, Peak brightnessel High-al volt ez a 400nit --> 450nit-re húzható. -
HEAHEA
aktív tag
válasz
pistabyte
üzenetére
Összességében meg vagyok vele elégedve.
Negatívumok számomra:
A menüben a magyar fordítás itt-ott nem az igazi.
A műanyag V-talp gagyi "légyxaros-pöttyös" dizájn, sok helyet foglal az asztalon. (Monitor- tartó karra cseréltem.)
PC leállítás után a monitor készenléti ledje nem folyamatosan világít, éjszaka zavaró lehet.(Leragasztani/eltakarni ezesetben pl.)
Az oled képfrissítés után, ami kb. 5-6 perc, nem a beállított képmódra tér vissza ( én Energiatakarékosban használom), hanem az alapra, így manuálisan kell visszaállítani.
Tesztvideókban azt mondták, hogy az ambilight nincs szinkronban a vetített tartalommal, egy kicsi csúszás van közte. Nem használom, nem tudom javították-e?
.
Teljes képernyős módban tovább tart X-szelni az oldalt, a másik kezemmel is kell már használni az egeret, mert nagyon "kicombosodott" a jobb karom.
Ez a képarány megosztó. Valakinek bejön, valakinek nem.
Egy 34"-os , 21:9-esről váltottam, de nem mennék vissza más képarányra.
A támogatott játékoknál sokat dom az élményen. -
Elmör
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Megnéztem MSI oldalán és van benne közelség érzékelő vagy hívjuk aminek akarjuk, úgyhogy azt kell átállítanod, de nem biztos, hogy a monitor menüjéből lehet, inkább szoftveresen ha jól láttam.
[MSI oled care 3.0] -
4264adam
nagyúr
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Igen, 50-70cm ülő távolság nem is kíván akkora fényerőt. De te szerintem SDR-ről beszélsz. HDR esetén hagyjuk a fényerőt a metaadat szerint.
Annyi értelme van, hogy nem izmozás hanem
technolgia mérföldkő ugrások illetve a minél nagyobb nit képesség egyre jobb sprektrális megjelenítés tesz lehetővé “ kék zöld piros” színek sokkal szebben “erőteljesebben” látszanak. A fekete 0 nit már megugrott lépcső
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kés topik
- Micro Four Thirds
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Benq 27" PD2706U IPS LED
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
A támogatott játékoknál sokat dom az élményen.
Skynet258