Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp #78046 üzenetére
Akkor te sem tudod, hogy DLC-t mikor kapjuk meg hozzá? Hiába beszélek a vállamhoz Bill Gates nem válaszol
-
ToBeY
nagyúr
Úgy tűnik kicsit megöltem a topicot sorry not sorry
ma én is megkapom az 5G chipet
Nagy mákom van ahogy elnézem hogy BP kaptam időpontot,mvel volt aki Dunaújvárosban kapott csak -
fokukac
nagyúr
válasz
Viktor0610 #78039 üzenetére
nicsak, még egy régen látott modi!
hát mi van itt, rijúnion?Amúgy ez a p@na volt a srác eddigi legértelmesebb hozzászólása, nehogy már bántsd pont emiatt..!
-
-
Tim82
félisten
válasz
Mondjuk azért, mert szerencsétlen egy, a konkrét topikban hosszú idő óta létező belső poént próbált (amúgy annak ismerete nélkül) alkalmazni, pont nem kéne leb@...
szúrni.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Valóban elférne,ha az első vagy második ilyen lenne,de sajnos a sokadik.
De lehet én vagyok erre már túl szenzitív... -
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31 #78037 üzenetére
Azért az komoly, hogy a kereső használatával még mindig komoly gondok vannak... [link]
-
Marcsello31
őstag
válasz
Marcsello31 #78036 üzenetére
Akik meg kapták az oltást, nekik nem volt mellékhatásuk?
Nekem sajnos aKad, de jobb mint maga a vírus.
120 vérnyomás mellett elkezdett dobolni a jobb fülemben lévő ér néha,
Meg kapar a torkom.Jól belettem oltva én is.
-
Marcsello31
őstag
Pin@.
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #78034 üzenetére
grat. nagyon cuki.
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
bitpork #78029 üzenetére
persze.
de azért van egy bajom az ilyen ábrákkal, ti. hogy nem igényelnek gondolkodást vagy értelmet...
Az, hogy 2008-ban 150 Ft volt a dollár, (144 volt a minimum), most pedig úgy 300 körül van, nyilván marginális eltérés...
Arról pedig ne is beszéljünk, hogy akkor 20% volt az áfa (régi szép idők), és a jövedéki adó is alacsonyabb volt. -
válasz
bitpork #78025 üzenetére
Valahol ott keresek, párom valamennyivel többet, és nem mondanám hogy minőségileg jobban toljuk mint mondjuk öt éve, pedig akkor fele ennyit kerestem/ünk. Nem élünk pazarló életmódot, hitel csak a lakáson van egy kevés, mégsem lapátolom az anyagi bevételt. Fura hogy elértéktelenődött a fizetőeszközünk.
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
erdey_a #78024 üzenetére
A problema szerintem abban a keresendo, hogy szepen sikerult leertekelni a forintot, a fogyasztasunk jelentos resze pedig import.
Szoval a KSH hazudhat barmit az altala osszeallitott, a valos fogyasztasokat semennyire nem tukrozo fogyasztoi kosar altal szamolt inflaciobol, a valosag pedig az, hogy az elmult evek inflacioja nem 3-4% volt, hanem inkabb 6+, es ekkor kijon, hogy a legtobb embernek bizony vasarloerteken csokkent a fizetese.Ezert van az, hogy az arak tobbet nottek, mint a fizuk.
-
erdey_a
addikt
válasz
bitpork #78025 üzenetére
én 300 nettónál azért jóval többet hozok haza, de speciel a zasszony meg csak a felét.
nyilván az igényeink is inflálódnak, de mivel elég nélkülözős gyerekkorból jövök (sajnos annak minden pszichológiai tünetével a mai napig), nem tudok nyugodt szívvel, szó nélkül kiadni mondjuk 4000 forintot valami közepes éttermi kajára, ha az 1 éve csak 3000 volt, és én nem keresek 30%-kal többet. hová lesz az az 1000 forint?persze az is érdekes hatás, hogy a kisker árak mennek felfele, az autóipar ugyanekkor folyamatos árcsökkentést követel \ ír elő a beszállítói láncban.
-
-
erdey_a
addikt
az áremelés? az nem hiba, az következmény.
a hiba az, hogy szarabb lett a pizza, meg az, hogy a drágább pizzához az én fizetésemet nem igazították hozzá.
tegnap vettünk 3 kebabot, 3900 forint volt.
nem volt az olyan régen, hogy fekete-fehér fotó legyen róla, amikor ennyiből étteremben, itallal együtt is megvacsoráztunk.ugyanakkor pl. a felszolgálók (pl. becses nejem) fizetése - fogalmazzunk úgy - ettől eltérő ütemben nőtt
bosszantó, hogy mindig nyílik az olló, és a dolgok egy egységnyi drágulását nem egységnyi fizetésemelés követi.
én pl. 2017 óta nem kaptam egy forint emelést sem. Persze, váltsak munkahelyet...
De 2017-ben b*szott jó fizuval vettek fel, 2018-ban új emberként nyilván nem is járt emelés. 2019-ben emelést nem, de a s*ggem alá egy céges szekeret kaptam. 2020-ban járvány miatt ugye mindenki behúzta a féket, de most 2021-ben még nem találtam indokot, aztán mégse akarnak emelni.
Pedig most már 2017-hez képest maximum "jó" fizum van. De ilyen infláció mellett jövőre már "nem jó" lesz belőle. -
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid #78017 üzenetére
Ja értem
Az a tény megnyugtat, hogy a rendes sörből szeretem a búzát(hoegaarden nagy kedvencem) ,stout-t,porter-t?
És nem vagyok ratykómatykó (nem mintha ez probléma lenne)
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid #78014 üzenetére
Félve kérdezek vissza mit?
-
ToBeY
nagyúr
Mai nap sikere,sikerült időpontot foglalnom pfizer-re
-
tbs
addikt
gulden draak - meg mindig
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid #78007 üzenetére
Igen,szeretem ha valamilyen ízű a sör.A sör sört nem szeretem.
Esetleg barna "Stout" szeretem még
-
-
erdey_a
addikt
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid #78003 üzenetére
Sör alatt én craft-ra gondoltam,(fehér nyúl,horizont stb)ha már egy évben 2x iszom sört,akkor belefér egy normálisabb.
Bár tegnap ittam soproni málna /meggy ale-t az nem volt rossz,és olcsó is volt. -
erdey_a
addikt
válasz
parandroid #78003 üzenetére
hát én sem ma ittam házon kívül sört...
de annak fényében, hogy a helyi pizzéria a járvány óta háromszor emelt árat (a pizza meg csak szarabb lett), tippre 800-900 forint egy "csapolt borsodi" valami mezei helyen.szerk.: meg is néztem a honlapjukon: 750 a korsó csapolt krusovice
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest