Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
az áremelés? az nem hiba, az következmény.
a hiba az, hogy szarabb lett a pizza, meg az, hogy a drágább pizzához az én fizetésemet nem igazították hozzá.
tegnap vettünk 3 kebabot, 3900 forint volt.
nem volt az olyan régen, hogy fekete-fehér fotó legyen róla, amikor ennyiből étteremben, itallal együtt is megvacsoráztunk.ugyanakkor pl. a felszolgálók (pl. becses nejem) fizetése - fogalmazzunk úgy - ettől eltérő ütemben nőtt
bosszantó, hogy mindig nyílik az olló, és a dolgok egy egységnyi drágulását nem egységnyi fizetésemelés követi.
én pl. 2017 óta nem kaptam egy forint emelést sem. Persze, váltsak munkahelyet...
De 2017-ben b*szott jó fizuval vettek fel, 2018-ban új emberként nyilván nem is járt emelés. 2019-ben emelést nem, de a s*ggem alá egy céges szekeret kaptam. 2020-ban járvány miatt ugye mindenki behúzta a féket, de most 2021-ben még nem találtam indokot, aztán mégse akarnak emelni.
Pedig most már 2017-hez képest maximum "jó" fizum van. De ilyen infláció mellett jövőre már "nem jó" lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest