Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BlacKSouL
addikt
így egy merő sivatag lesz minden
karvastagságú repedések száradtak már a földekre
a növények kiégtek, elszáradtak
a sivatagi állatok kiszáradással és végelgyengüléssel küzdve vonszolják el magukat a kiszáradt patakok partjára
de mindhiába. fejük utolsó bólintásával a meder alján található száraz homokba buknak
a nap pedig percek alatt perzseli hamuvá testüket -
BlacKSouL
addikt
Mikor jön már az eső? Úgy ki van itt száradva minden ebben a kurva aszályos kánikulában, hogy a sivatag ehhez képest esőerdő.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem 24" 1080p van,nincs skálázva 100% használom
karnyújtásnyira ülök és látom.(pedig tudom hogy nem jó a szemem...)
Néztem üzletben 32" 4k pont ideális lenne úgy gondolom (de még csak felületesen ástam
bele magam a témában) -
bobsys
veterán
Monitor vasarlas egyelore felrerakva, feleseg kap ket moniort a munkahelyerol itthona. Megprobalok egyet lenyulni

-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
A fax kivan amugy ezekkel a magas native felbontasokkal. Rengeteg helyen az orvosi programok meg 1024*768-ra vannak meretezve. Nem felhotlen az orom cserekor

BestBuy-bol elhozhatod ket hetre kiprobalni es ha nem jon be 15 napig vissza adjak a teljes osszeget, nincs re-stock fee monitorra ha jol tudom. ( azert kerdezd meg)
-
válasz
bobsys
üzenetére
Nem rossz, csak mivel kis hely van neki, nem lehet tökéletesen megvalósítani, kevésbé homogén a kép.
A betűmérethez pedig
a 24 colos FHD monitor képpont-távolsága 0,2745 mm,
egy 27 colos 4k monitor képpont-távolsága 0,1554 mm.
Ebből kiszámolhatod, arányaiban mennyivel lesznek kisebbek a betűk. -
tildy
nagyúr
Az volt leginkább a baj, hogy mind a telon mind a gépen külön be kellett mindig menni a Bluetooth menübe, hogy kegyeskedjek csatlakozni. Azt hittem én vagyok balfék, de Esm azért otthon van ezekben a kütyükben, ő is azon a véleményen volt , ilyen elcseszett kezelést ő meg nem látott . Az hogy két eszközt is használjon egyszerre az meg lehetetlen volt.
Kb így működött : mentem munkahelyre , telohoz csatlakozik. Munkahelyen gép bekapcs, beállítások, Bluetooth, Connect. Oké nem csatlakozik, mert a fülesen hosszan kell nyomni a gombot, hogy párosítása. Oké, be nyomom, megint klikk connect. Oké , végre nagynehezen csatlakozik. Visszafelé ugyanez. Disconnect a gépen, filesen párosítás mód, telon Bluetooth connect. És megy.
Na most bosenel ez annyi, hogy fulesen lépegetek, connected to ildiko’s iPhone, and ildiko’s Laptop, lajos’s iPhone, ildiko’s iMac es így tovább . Egyik eszközön se mászkálok Bluetooth menube.
Szóval vagy kifogtunk egy rosszat, vagy ilyen alapból ( legalább 3x olvastam el a manuált, hogy jól csinálom-e és tényleg így volt, lazán nem tudtam egyik eszközeik a másikra váltani)
Azt hogy nincs rajta fizikai kezelőgomb, nekem nem jött be, nem akarta azt csinálni amit én. Egyébként a Bose zajszűrése korábban jó volt, az egyik frissítés után kezdtek el panaszkodni a tömegek hogy az a BD-t elrontotta. Az egész történetben leginkább férjemet sajnáltam, mert tényleg végigtúrta a revieweket és örömet akart szerezni, hogy a legjobbat kapom, én meg majdnemhogy azt mondtam neki hogy ez mi ez a francNa jó annyira durván nem fogalmaztam, de látta rajtam hogy nagyon nem jön be. Az a baj ezzel, hogy ami kezelésre nem jön be, azt nem is vagyok hajlandó használni. Ja és első Sonym meg boseom volt, meg csak hozza se lehettem szokva. -
bobsys
veterán
+#66770) concret_hp
2x 27" nem fog elferni, masfel meter szeles asztal es a ket szelen mar van 1-1 Edifier hangfal. Addig jutottam, hogy IPS panel jobb, de itt meg is allt a tudomanyom. A mostani 24" HD is mar ugy van beallitva, hogy 125% nagyitas. Eleg nagy szoras van, HD 24" Samsun/LG mar van $150-160 ("gamer" monitor) korul meg van $200-$220 is (ha direkt office monitort keresek)
-
lenox
veterán
válasz
bobsys
üzenetére
Nekem otthon 2 hd monitor van, azzal jol elvagyok. Dolgozoban 2 uhd, azzal is. Szerintem a 2 biztos jobb, mint az 1. Hogy kell-e nagyobb felbontas arra, amire irod azt neked kene eldonteni. En amugy inkabb 2x 27-et vennek, de biztos nincs annyi helyed? Ha megvan a meret es a felbontas, akkor lehet valasztani konkret tipust.
-
concret_hp
addikt
-
adalbert1
veterán
Nekem eddig nem volt problémám a touch controllal (igaz legtöbbször a telefonomon vagy a laptopomon állítom a hangerőt vagy az éppen lejátszott tartalmat), de megértem, ha a fizikai gombok jobban tetszenek.
Igen, az eszközök közötti váltást kiemelték mint pozitívumot a bose-nál, egész jó featurenek tűnik (habár én általában pár órát fixen egy eszközhöz csatlakozva használom, szóval azért megvagyok nélküle).
Itthon pont fordítva van, a Sony 92k volt, mikor vettem, a Bose-t pedig eddig legolcsóbban 120k-ért láttam, ez viszonylag megkönnyítette a döntést.
Mindenesetre azért kíváncsian várom a következő generációkat, hogy milyen újdonságokkal tudnak előrukkolni, vagy hogy a Bose mennyit fejleszt a zajszűrésen.gaborbol: nálunk is rengeteg helyet foglalnak a könyvek a polcokon, de eddig még nem tudtunk/akartunk megválni tőlük, pedig mostanában Kindle-ön olvasgatunk mind a ketten. Az elmúlt időszakban tudatosan próbálom csökkenteni a tárgyak számát otthon (több-kevesebb sikerrel), illetve minimalistább módon élni, így idővel szerintem a könyvektől (vagy egy részüktől) is meg fogunk szabadulni - viszont valahogy a kulturális értékek ilyen kézzel fogható megjelenésétől a legnehezebb megválni.
Most eladtuk a régi, már nem használt babakocsinkat, és a felszabadult helynek talán jobban örültem, mint a pénznek, ami bejött belőle.Ha már tableten olvasás: használ valaki 9.7"-es ipadet pdf-ek olvasására? 1-2 órás sessionöket nézve nem kényelmetlen a mérete, túl nagy a tömege?
Át szeretném rágni magam a következő hónapokban pár ezer oldalon, viszont monitoron nem szeretném, sokkal jobb lenne a kanapén ülve vagy az ágyban, és a 8" és 10" méretű, 4:3-as képarányú tableteket nézegetem - egyszerre 1 oldalt megjelenítve egyértelműen a nagyobb a nyerő, viszont a kisebb sokkal kezelhetőbb méretű és kisebb tömegű, szóval még egyelőre gyűjtöm az információkat (talán a legjobb egy 9" méret lenne, az ideális kompromisszum lenne, de olyat nem igazán láttam). -
bobsys
veterán
Otthonra szeretnek monitort. Munkara, e-mail, chat, excel, word, powerpoint, visio diagrammok, remote desktop, youtube, reddit. Nem jatszom es nem kodolok. Milyen parametereket nezzek a monitoroknal? Valoszinu, hogy veszek egy monitor tartot igy a swivel/pivot nem fontos azt megoldja a kar. Annyira nem tudtam meg eldonteni, hogy 2x24" vagy mondjuk egy 27" vennek.
-
parandroid
félisten
válasz
gaborbol
üzenetére
Együttérzek a nejeddel. 3 ikeás billy polcom van tele könyvekkel, angol, magyar, kb felesben, meg pár német is azért. Mo-n is van még olyan 2-3 kartonnyi. Szerencsére arról viszonylag hamar sikerült lekattanni, hogy 1 eur-ért vegyem őket ebayen, de mocsok sok angol nyelvű klasszikus scifit, fantasyt szedtem így össze. Más kérdés, hogy ez az időszak pont egybeesett azzal, amikor én is abbahagytam a papíralapú olvasást. Szóval meg kéne tőlük szabadulni, de a szívem szakad bele. Ja, anyámnál otthon két 3x5m-es fal van fullra bepolcozva, egyiken csak könyvek, másikon vannak hanglemezek, cd-k, illetve dvd-filmek is bőven. Gondolom forintosítva egy lyukas garast nem ér a gyűjtemény, de neki az egész élete benne van (magyar-ének szakos, de tanított történelmet, művészettörténetet is).
Egyszerűen nincs jó megoldás, nyilván előbb-utóbb menniük kell. Aztán persze jöhet addig valami összeomlás, de akkor sem a szépirodalom, a kortárs fiction, meg a bölcsészettudományok lesznek a kemény valuta...
Amúgy a németeknél rengeteg helyen van egy-egy telefonfülke bepolcozva, ahhoz hasonló közösségi könyvtárként, mint amit említettél.
p
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
nagyon ott van

@vérboci: ne vegyél a csemegepultban semmit, és akkor nem lesz baj.
-
Lortech
addikt
válasz
elessar
üzenetére
Szintén. A nátrium-nitritmentes pure jelölésűeket preferálva (nitrittől rosszul vagyok). Még az aldi kínálata oké, de a többi áruházban katasztrófa, a 80% hústartalom mindenféle adalékkal már a top prémium kategória, drágábban mint a Lidlben. És megy a csodálkozás, ha a két diszkontlánc felfalja a piacukat.
-
gaborbol
őstag
Van ket kis jatszoter a kozelben, egy 2-5 eves korig meg egy 5-9- ig. Mind a kettonel van egy kis kozossegi konyvtar ahol nincsenek szabalyok.
Annyi konyvet viszel-hozol amennyi befer vagy eppen van, visszahozod, nem hozod, tenyleg semmi szabaly nincs. Ertelem szerunen ,tobbnyire gyerek konyvek vannak a korcsoportnak megfeleloen, de van par felnotteknek valo klasszikus is.
A felnotteknek valo regeny ertheto, de hogy ki pakolja tele 400-500 oldalas 10+ eves Java meg .Net konyvekkel oket azt megsaccolni sem trudom

Windows server 2008 -ota nem vettem papir alapu konyvet. Mire kijon mar modositani kene rajta, helyet foglal, az eletronikusba siman keresek kulcsszo alapjan, mindig elerheto.
Feleseg angol tanar, rengeteg konyv van a padlason bedobozolva, a nappali konyves polcan, 5 eve egy konyvet nem vett a kezebe, mar csak a tableten olvas, de azt mondja keptelen elengedni a papir konyveit.
Gondolom majd a kovetkezo koltozesnel megint elojon a tema.
-
Vérboci
addikt
bár a tojás saját (mármint nem én, hanem a mi tyúkunk tojta, viszont őt sajtburgerrel etetjük
), de szerintem kevesen vannak akik sonkát meg sajtot gyártanak odahaza.
Az étel beszerzési forrása a bót. Nem értem hova akarsz kilyukadni.
Mindig ez az áldozathibáztatás
FehérHolló: egész pontosan Regnum paprikás gusto sonka az áldozat. A Spar oldala szerint 70% a hústartalom.

-
tildy
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
Hosszas gondolkodás után 2 hete vettem egy Sony WH1000XM3-at. A másik fejhallgató, ami versenyben volt, az a Bose Quietcomfort 35 II.
Hat, a ferjem is vett nekem pont ilyen sonyt. Mert o is bedolt a reviewknak, igy milyen jo , ugy milyen jo, teszt alapjan is veri a boset.PAr nap utan kuldtuk vissza, mint a huzat, mert bar a nagyon jo a zajszurese, de en meg ilyen nehezen kezelheto bt fulest nem lattam. Touch control meg katasztrofa volt. Meg ugy az egesz parositas bluetoothon. Rendszeresen nem latta a gepem, le fol kellett csatlakoztatnoma bt-n.
Arrol nem is beszelve, hogy egyszerre a bose ket eszkozhoz tud ugy kapcsolodni( amugy osszesen 8hoz) , hogy pl a gepen zenet hallgatok, de ha jon a telon bejovo hivas, azt is fel tudom venni, azonnal mukodott minden popecul.
Szoval azota egy boldog bose tulaj vagyok, hala egnek esmein is elismerte, mennyire katasztrofa a user interfce meg ugy az egesz a sonynal. Oke, a zajszures tenyleg jobb, mint a bose-nal ( az uj update elcseszte), de amugy..... Ja es raadasul itt majd 70 fonttaldaragabb is volt a sony , mint a bose. -
Vérboci
addikt
[kép]
Finom vacsora helyett jól felb@sztam magam.
Ment is a levél...
Tisztelt Spar Magyarország,a csatolt kép magáért beszél... 2019-ben még mindig a pultos mögött kell állni és minden lépését követni amikor kérek valamit a csemegepultban?
3 szelet (direk 3 szeletet kértem!) 3000 Ft\kg (!) Regnum sonka helyett 1 nagyon vastag szelet sonkát, továbbá egy vastag szelet és egy vékonyabb szelet zsírt kaptam.
'86-ban az Áfész boltban is felháborító volt, hogy a parizer utolsó két centijét ahelyett hogy a bolti macskának adták volna, beledugták két teljes szelet közé.
Adják azt a tetves sonkát 500 forinttal drágábban, az sem érdekel, legfeljebb nem veszek, de dobják ki az ilyen szeletet a francba, ne nekem kelljen már ilyen mocsokért fizetni.
Remélem olyan "jól" esik a pultos kolléganőnek a mai vacsora, mint nekem... -
-
Ez sajnos nem jó hír. A bíróság szokott ingatlan szavatosságnál olyat nézni hogy elvárható körültekintés - aminek egyik jó igazolása egy statikus, egy villany és egy víz-gáz szerelő szakvéleménye. Így még a pereskedés is kérdéses. Bár ha mindent meg akarsz próbálni akkor az eladót keresd meg írásban hogy ez-és ez történt (ha megoldható egy csatolt szakvéleménnyel hogy ez egy hosszabb folyamat eredménye ami nem nálad kezdődött el), foglaljon állást hogy tud és hajlandó -e az elhárításban valamilyen részt vállalni. Ha normális az ember akkor legalább felajánl valamennyit kárenyhítésként ha nem is csináltatja meg teljesen.
A lakásbiztosítást meg nem értem. Mi volt a pontos ok hogy nem fizetnek?
MOD
(#66732) erdey_a: jó hát talpas Kossuth-ot nem szívnám

-
-
EQMontoya
veterán
Multkor voltam egy etteremben Erden, ott volt csapon. Ittam is egyet.
De szerintem a Clark kornyeken levo belgak valamelyikeben is tuti van.Uvegesen a venenumban is lehet kapni, illetve rendelni.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
speciel a pécsi sör (nem a szalon) szerintem a magyar sörIPAR csúcsa. a szűretlen búzájuk nálam az edelweiss-szel vetekszik.
de nem vagyok egy vájtfülű kézművezős, mint tudjuk...
(engem július 27-én meló után, 40 fokban egy kőbányai is lázba hoz
) -
lenox
veterán
En meg a kwak-ot hianyolom, regen volt tuskoban, most meg kb. sehol nincs. Kulminalisban neha.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Csak ugy emlitettem, nem veled vitatkoztam.
-
-
parandroid
félisten
-
EQMontoya
veterán
Ezzel egyetertek, foleg abbol a szempontbol, hogy legalabb csinaltak nemi versenyt, es nem ugyanannyiert ad minden nagyobb ceg ugyanolyan kukoricas lohugyot.
Viszont a kezmuves arakkal most mar kezdeni kelleni valamit, mert az valahol nem normalis szerintem, hogy a legolcsobb tisztesseges IPA az importalt Fuller 800Ft korul. (keretik eszrevenni, hogy az fel literes, a legtobb kezmuves pedig csak 0.33, felszorozva pedig mar dragabba valnak)
Ha ezzel nem tudunk az itthoni berkoltsegek mellett versenyezni, akkor komoly baj van.
Arrol mar nem is beszelve, hogy kint 1.5 fontert vettem a dobozos BrewDog Punkot, itthon 900Ft alatt nincs. Nem vekony a margin, na.
-
NoLF
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
nem, teljesen rutintalan vagyok a házvásárlás témában, ennek megfelelően szemrevételezéssel, plusz szüleim (pár fokkal rutinosabbak a témában) beleegyezése után lett jóhiszeműen megvásárolva. szerencsétlen esetek sorozatának végeredménye a mostani állapot, ami által mindkét szemem sír, és egyik sem nevet. most jöhet az ingoványos bürokratikus rendszer működéstani elemzése nélküli, folyamatos ütések kibírása. 10 kiló már lenn van, többet már nem akarok fogyni...
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
hogy egyesek szerint a soproni/borsodi a sörfőzés csúcsa, minden más csak sznoboknak való lóhúgy.
A soproni ipa egyebkent egesz ihato. Winkler sortesztjeit szoktam neha nezni youtube-on, vannak jo meglatasai.
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Úgy is jó

-
Pusztán szerotonin, azaz C10H12N2O...

-
-
Integrale
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ide is keverhetjük. Angol tudósok (
) szerint ugyan azt az agyi központot ingerli mindegyik. Egy másik kutatás szerint pedig azt, amelyiket a pénz, a szerelem vagy egy csoki megevése.Én úgy, hogy nem dohányzom, és negyed évente iszom 1-2 sört, és a lájkokat sem gyűjtöm, így egyik felet sem tudom megérteni. Nekem egy baromság mindegyik.
De a dohányosoktól automatikusan az jön, hogy neeem, a cigi az tök más, az kell!!!
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
#66719 BlacKSouL: Valószínűleg részben ezek miatt nem igazán nézek TV-t. De a népbutítás mindig is virágozni fog.
#66721 bitpork: A szövegkörnyezetből és előzményekből kiragadva, külön lenne értelme, de így sajnos nincs, mert összességében nézve teljesen más metódusban vizsgálom.
-
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
A cigi+kávé finom semmi köze a reklámokhoz. Ennyi erővel el lehetne ítélni egy jó salátát, hambit vagy egy pihe-puha anitallergén párnát is

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
kormányhíradó, éjjalnappalbutapest, valótlanvilág, maricsui, segítségdélutániműsorsávbankellüvöltöznöm, sokműdrámaordításokkalsorozat, kormányhíradó, katasztrófafilmek, instalájkok, fészbuklájkok, dzsojnapok, glamúrnapok, plázázások, romkocsmák, és még miegymások
-
-
ToBeY
nagyúr
Az csak szerintem kínos,amikor két 30 körüli csajnál (pénztárnál előttem) az a téma,ki kapott több like-ot a képre FB-on?

Azt gondoltam ez csak tízéves kislányoknál téma.
-
adalbert1
veterán
Múltkor barátnőm lerántotta az asztalról az E6420-at, és a laminált padlónak nagyobb baja esett, mint a gépnek
- igaz bosszantóbb is, egyáltalán nincs kedvem a padlót kicserélni, szerencsére annyira nem látszik/nem gáz a sérülés rajta.Hosszas gondolkodás után 2 hete vettem egy Sony WH1000XM3-at. A másik fejhallgató, ami versenyben volt, az a Bose Quietcomfort 35 II.
Az allee-ban található Bestbuy-ban mindkettő ki van állítva, lehet őket próbálgatni, igaz ebédszünetben egy 10 perces teszt alatt sok különbséget nem vettem észre közöttük.
Viszont mivel a Sony 92k-ra le volt akciózva (így olyan 30k-val olcsóbb volt mint a Bose), így a Bose már nem volt opció (tesztek szerint zajszűrésben jobb a Sony, kényelemre nekem azonosnak tűntek pár perc próba után, a Sony-nál mondjuk negatívumként felhozható, hogy panaszkodnak a touch control meghülyülésére hideg vagy szél esetén), nem igazán láttam volna értelmét +30k-t kiadni rá.A zajszűrés funkció nagyon jó, konkrétan az irodai alapzajból semmit nem hallok, ha leveszem, akkor tűnik fel, hogy még a folyosóról is rengeteg apró zaj bejön, ahogy ott közlekednek/beszélgetnek a kollégák. Igaz, a fő dumagép kollégámmal azóta kb. felváltva voltunk HO-ban, szóval az igaz teszt csak ezután jön majd.

Kipróbáltam még az egyik irodaház aljában található menzán is, 100+ étkező/sorbanálló ember esetén szinte minden zajt kiszűrt, ez is nagyon tetszett.
Hangminőségben hozza a Sennheisereim szintjét (HD 558, 598cs), telefonról flac-t lejátszva ldac codecet használva nagyon jól szól (igaz annyira nem vagyok vájtfülű).
Tegnap takarítás közben is használtam, azért mozgás közben jól bele tud izzadni a fülem/fejem, de ez minden hasonló zárt fejhallgatónál probléma lehet kisebb-nagyobb mértékben.
Összegezve a két hét tapasztalatait, eddig elégedett vagyok vele. -
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
valószínű maradunk, és rendelek a kertbe egy toiotoi wc-t, amíg szét nincs verve a fürdő, addig tudunk fürdeni és vödörrel kiviszem a vizet az utcai csatornába leönteni. amíg nincs engedély az új csatornabekötési ponthoz, addig nem vernek szét semmit a házban. az engedélynek milliónyi előfeltétele van, már elkezdtem utánaolvasni, aztán sírva fakadtam és ittam egy üveg páleszt.
az új rendszert terveztetni kell, anélkül soha nem adnak engedélyt, ha tótágast állok, akkor sem.
kérdés... épületgépész/csatornatervező ismerős valakinek?
szerk: a biztosító semmit nem fog fizetni, mert mióta él a biztosításunk, azóta itt semmi baj nem történt. előtte viszont igen, arra meg nyilván az én új biztosításom nem vonatkozik. előző tulajé talán, de az már nem él...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Háztartási gépek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjuk mindig fentartásokkal kezelem az időjárás-jelentést,de ez akkor is kiábrándító.

Ennyiért már egész elfogadható söröket is lehet venni.

de nagyobbnak valahogy sosem sikerül