Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
Hosszas gondolkodás után 2 hete vettem egy Sony WH1000XM3-at. A másik fejhallgató, ami versenyben volt, az a Bose Quietcomfort 35 II.
Hat, a ferjem is vett nekem pont ilyen sonyt. Mert o is bedolt a reviewknak, igy milyen jo , ugy milyen jo, teszt alapjan is veri a boset.PAr nap utan kuldtuk vissza, mint a huzat, mert bar a nagyon jo a zajszurese, de en meg ilyen nehezen kezelheto bt fulest nem lattam. Touch control meg katasztrofa volt. Meg ugy az egesz parositas bluetoothon. Rendszeresen nem latta a gepem, le fol kellett csatlakoztatnoma bt-n.
Arrol nem is beszelve, hogy egyszerre a bose ket eszkozhoz tud ugy kapcsolodni( amugy osszesen 8hoz) , hogy pl a gepen zenet hallgatok, de ha jon a telon bejovo hivas, azt is fel tudom venni, azonnal mukodott minden popecul.
Szoval azota egy boldog bose tulaj vagyok, hala egnek esmein is elismerte, mennyire katasztrofa a user interfce meg ugy az egesz a sonynal. Oke, a zajszures tenyleg jobb, mint a bose-nal ( az uj update elcseszte), de amugy..... Ja es raadasul itt majd 70 fonttaldaragabb is volt a sony , mint a bose.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 159.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest