Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Nekem eddig nem volt problémám a touch controllal (igaz legtöbbször a telefonomon vagy a laptopomon állítom a hangerőt vagy az éppen lejátszott tartalmat), de megértem, ha a fizikai gombok jobban tetszenek.
Igen, az eszközök közötti váltást kiemelték mint pozitívumot a bose-nál, egész jó featurenek tűnik (habár én általában pár órát fixen egy eszközhöz csatlakozva használom, szóval azért megvagyok nélküle).
Itthon pont fordítva van, a Sony 92k volt, mikor vettem, a Bose-t pedig eddig legolcsóbban 120k-ért láttam, ez viszonylag megkönnyítette a döntést.
Mindenesetre azért kíváncsian várom a következő generációkat, hogy milyen újdonságokkal tudnak előrukkolni, vagy hogy a Bose mennyit fejleszt a zajszűrésen.gaborbol: nálunk is rengeteg helyet foglalnak a könyvek a polcokon, de eddig még nem tudtunk/akartunk megválni tőlük, pedig mostanában Kindle-ön olvasgatunk mind a ketten. Az elmúlt időszakban tudatosan próbálom csökkenteni a tárgyak számát otthon (több-kevesebb sikerrel), illetve minimalistább módon élni, így idővel szerintem a könyvektől (vagy egy részüktől) is meg fogunk szabadulni - viszont valahogy a kulturális értékek ilyen kézzel fogható megjelenésétől a legnehezebb megválni.
Most eladtuk a régi, már nem használt babakocsinkat, és a felszabadult helynek talán jobban örültem, mint a pénznek, ami bejött belőle.Ha már tableten olvasás: használ valaki 9.7"-es ipadet pdf-ek olvasására? 1-2 órás sessionöket nézve nem kényelmetlen a mérete, túl nagy a tömege?
Át szeretném rágni magam a következő hónapokban pár ezer oldalon, viszont monitoron nem szeretném, sokkal jobb lenne a kanapén ülve vagy az ágyban, és a 8" és 10" méretű, 4:3-as képarányú tableteket nézegetem - egyszerre 1 oldalt megjelenítve egyértelműen a nagyobb a nyerő, viszont a kisebb sokkal kezelhetőbb méretű és kisebb tömegű, szóval még egyelőre gyűjtöm az információkat (talán a legjobb egy 9" méret lenne, az ideális kompromisszum lenne, de olyat nem igazán láttam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi