- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Az volt leginkább a baj, hogy mind a telon mind a gépen külön be kellett mindig menni a Bluetooth menübe, hogy kegyeskedjek csatlakozni. Azt hittem én vagyok balfék, de Esm azért otthon van ezekben a kütyükben, ő is azon a véleményen volt , ilyen elcseszett kezelést ő meg nem látott . Az hogy két eszközt is használjon egyszerre az meg lehetetlen volt.
Kb így működött : mentem munkahelyre , telohoz csatlakozik. Munkahelyen gép bekapcs, beállítások, Bluetooth, Connect. Oké nem csatlakozik, mert a fülesen hosszan kell nyomni a gombot, hogy párosítása. Oké, be nyomom, megint klikk connect. Oké , végre nagynehezen csatlakozik. Visszafelé ugyanez. Disconnect a gépen, filesen párosítás mód, telon Bluetooth connect. És megy.
Na most bosenel ez annyi, hogy fulesen lépegetek, connected to ildiko’s iPhone, and ildiko’s Laptop, lajos’s iPhone, ildiko’s iMac es így tovább . Egyik eszközön se mászkálok Bluetooth menube.
Szóval vagy kifogtunk egy rosszat, vagy ilyen alapból ( legalább 3x olvastam el a manuált, hogy jól csinálom-e és tényleg így volt, lazán nem tudtam egyik eszközeik a másikra váltani)
Azt hogy nincs rajta fizikai kezelőgomb, nekem nem jött be, nem akarta azt csinálni amit én. Egyébként a Bose zajszűrése korábban jó volt, az egyik frissítés után kezdtek el panaszkodni a tömegek hogy az a BD-t elrontotta. Az egész történetben leginkább férjemet sajnáltam, mert tényleg végigtúrta a revieweket és örömet akart szerezni, hogy a legjobbat kapom, én meg majdnemhogy azt mondtam neki hogy ez mi ez a francNa jó annyira durván nem fogalmaztam, de látta rajtam hogy nagyon nem jön be. Az a baj ezzel, hogy ami kezelésre nem jön be, azt nem is vagyok hajlandó használni. Ja és első Sonym meg boseom volt, meg csak hozza se lehettem szokva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- AliExpress tapasztalatok
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- További aktív témák...
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 650 G2 15,6" FHD, i5-6200 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest