- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
67100 - 67001
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 69901 69900 - 69801 69800 - 69701 69700 - 69601 69600 - 69501 69500 - 69401 69400 - 69301 69300 - 69201 69200 - 69101 69100 - 69001 69000 - 68901 68900 - 68801 68800 - 68701 68700 - 68601 68600 - 68501 68500 - 68401 68400 - 68301 68300 - 68201 68200 - 68101 68100 - 68001 68000 - 67901 67900 - 67801 67800 - 67701 67700 - 67601 67600 - 67501 67500 - 67401 67400 - 67301 67300 - 67201 67200 - 67101 67100 - 67001 67000 - 66901 66900 - 66801 66800 - 66701 66700 - 66601 66600 - 66501 66500 - 66401 66400 - 66301 66300 - 66201 66200 - 66101 66100 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
emvy
félisten
Tildynek igaza van abban, hogy a trambulint nem ajánlják kisgyerekeknek, de ez nem a fáradásos törés miatt van elsősorban, hanem a gyakori nyaksérülések miatt. Én legalábbis így tudom.
-
Vérboci
addikt
mi a nagyobb erohatas, ha kvazi 0 uton lassul le az esesi fazis vegen (sima foldon futas / ugralas) vagy ha egy hosszabb uton veszik el az energia (rugos tema)?
már tegnap este is a futást akartam én is példának hozni, de látom, megtette más
mindazonáltal a trambulingyártók nem fognak csődbe menni, ha tildyék nem vesznek trambulint.
ugyanakkor több lábszártörés sem lenne a világban ha vennének.
mert abban remélem egyetértünk, hogy a házi trambulinok száma magyarországon a 80-as évekhez képest a nulláról többezerre növekedett, mégsem hiszem, hogy a 6 éven aluli gyerekek lábtörése ilyen drasztikusan nőt volna.
az ilyen cikkekbe meg mindig kimarad valami, amire apa\anya nem büszke, hogy ti. éppen telefonált, mikor a kis dzsorden a trambulin szélére esett és tört a csont. csak ezzel nem lehet pert nyerni...
hanyatló nyugat... -
concret_hp
addikt
Nem tudom miért kell ennyire védened, és az oltastagadokhoz hasonló szintre emelnek, de szimplán csak hülyének beállítanod bennünket. Esmeint is meg engem is. Nem chemtrail, nem oltastagadas, de bocs már, ha úgy gondoljuk, hogy 6 éven aluli gyermekünket nem szívesen látnánk rajta.
Concret hp: úgy fut az ember , hogy alulról visszapattintja egy rugós valami?
mi a nagyobb erohatas, ha kvazi 0 uton lassul le az esesi fazis vegen (sima foldon futas / ugralas) vagy ha egy hosszabb uton veszik el az energia (rugos tema)?
-
tildy
nagyúr
Tiszta szerencse, hogy belinkelted a két másik cikket is, azoknak legalább van értelme. Az elsőben épphogy nincs ufóészlelés, vagy említés róla, hogy jézus arca is megjelent a trambulin védőhálóján a baleset idején.
‘Mindig mondtam, hogy a trambulin az ördög szekere, nemhogy 6 év alatti, de semmilyen gyereknek sem szabadna össze-vissza ugrabugrálni. Jézus nem helyesli az ilyesmit. - nyilatkozta Smith tiszteletes, a kis Colton lelki vezetője.’
p
Nem tudom miért kell ennyire védened, és az oltastagadokhoz hasonló szintre emelnek, de szimplán csak hülyének beállítanod bennünket. Esmeint is meg engem is. Nem chemtrail, nem oltastagadas, de bocs már, ha úgy gondoljuk, hogy 6 éven aluli gyermekünket nem szívesen látnánk rajta.
Concret hp: úgy fut az ember , hogy alulról visszapattintja egy rugós valami?
-
concret_hp
addikt
Miért is?
Jóval nagyobb erőhatas lép fel rajta , mintha szimplán az ágyon ugrálna. A picik csontjai erre a folyamatos rúg anyós terhelésre nincsenek felkészülveItt van egy két cikk:
Colton fell and broke his femur, the strongest bone in his body, while innocently jumping alongside his dad and I. Come to find out, according to the AAP and the AAOS 'children under the age of 6 should never use a trampoline'.
"This is due to the fact that their fragile bones are not meant to withstand the repetitive pressure from jumping. We had no idea and were shocked to find this out from our pediatric orthopedic surgeon during Colton's hospital stay."
[link]Erdeya: teljesen más azért .... Engem meggyőzött az, hogy nem természetes mozgása az embernek a a folyamatos ugrál ás, plusz hogy több helyről is hallottam labserulesrol, főleg kicsiknél.
nem természetes mozgása az embernek a folyamatos ugrálás
a futas by definition ugrasok sorozata, azt meg azert nyomta az osember ha enni akart / nem akarta hogy megegyek es annyira azert nem gyors az evolucio, hogy ehhez mar nem kell alkalmazkodnunk es ki is hal.
-
Tothgera30
veterán
-
parandroid
félisten
Miért is?
Jóval nagyobb erőhatas lép fel rajta , mintha szimplán az ágyon ugrálna. A picik csontjai erre a folyamatos rúg anyós terhelésre nincsenek felkészülveItt van egy két cikk:
Colton fell and broke his femur, the strongest bone in his body, while innocently jumping alongside his dad and I. Come to find out, according to the AAP and the AAOS 'children under the age of 6 should never use a trampoline'.
"This is due to the fact that their fragile bones are not meant to withstand the repetitive pressure from jumping. We had no idea and were shocked to find this out from our pediatric orthopedic surgeon during Colton's hospital stay."
[link]Erdeya: teljesen más azért .... Engem meggyőzött az, hogy nem természetes mozgása az embernek a a folyamatos ugrál ás, plusz hogy több helyről is hallottam labserulesrol, főleg kicsiknél.
Tiszta szerencse, hogy belinkelted a két másik cikket is, azoknak legalább van értelme. Az elsőben épphogy nincs ufóészlelés, vagy említés róla, hogy jézus arca is megjelent a trambulin védőhálóján a baleset idején.
‘Mindig mondtam, hogy a trambulin az ördög szekere, nemhogy 6 év alatti, de semmilyen gyereknek sem szabadna össze-vissza ugrabugrálni. Jézus nem helyesli az ilyesmit. - nyilatkozta Smith tiszteletes, a kis Colton lelki vezetője.’
p
-
tildy
nagyúr
Miért is?
-
e=mc²
őstag
Nekem M220 egerem van. Jo, nincs hangja a kattanasnak, wireless, kicsi, nincs gumi, (otezer)
-
parandroid
félisten
no ezt mondjuk pont nem tudtam
Nem véletlenül nem hallottál még róla.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
-
Vérboci
addikt
a Föld lapos, az oltással chip-et ültetnek belénk, a repülők mérget szórnak, a trambulin eltöri a gyerekek lábát.
ilyen ez a világ.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
concret_hp
addikt
-
tildy
nagyúr
Ami 6 év alattiaknak épp nem ajánlott, mert nem újra ugrabugrara vannak a csontjai. Több gyereknek is tört úgy csontjai trambulinon , hogy nem esett ki belőle. Nálunk nem lesz.
-
concret_hp
addikt
Arról nem is beszélve, hogy ugye a vezetékes egeret el sem tudja hajítani, mert hozzá van kötve a géphez.
p
én gépestől szoktam

-
parandroid
félisten
-
lenox
veterán
Vegre valaki erti. Eleve azert kell ra a gumi, mert wireless, az meg leesik. Lehet, kellett volna egy-egy smiley valahova...
-
Tim82
félisten
Nem az a szabvány, inkább lightning.
-
parandroid
félisten
-
emvy
félisten
Pont ennek ellentéte vagyok, évek óta IMO 1.1-et használok, ahol csak tudok. Biztosan nem váltanék gumiborítású, wireless egérre, pedig kipróbáltam már szinte mindent.
En is ezt hittem a G Pro-ig

-
ToBeY
nagyúr
Jah,bocs ezt nem tudtam!!44!!

-
Tothgera30
veterán
Pont ennek ellentéte vagyok, évek óta IMO 1.1-et használok, ahol csak tudok. Biztosan nem váltanék gumiborítású, wireless egérre, pedig kipróbáltam már szinte mindent.
-
EQMontoya
veterán
Naja, a farkam pl. nem wireless, es ugyanazt a gumit hasznalom tobb eve! Oh, wait.

-
Vérboci
addikt
egyébként ez tuti, hogy így van, mert pl. az autók sincsenek állandóan a benzinkúthoz kötve és kopik is rajtuk a gumi.
-
parandroid
félisten
-
ToBeY
nagyúr
Ez is működik még,csak éppen okádék ahogy kinéz.Az esztétika miatt cseréltem le,nem azért mert besz@rt.
-
lenox
veterán
Latod, egy kanocos meg mindig birna. A kanocos egereim miota nem golyosak mind mukodnek, wirelesst meg mar a harmadikat hajitottam ki, ugyhogy eleg is volt. Na jo, nyilvan egy hangyafasznyi trollkodas elkepzelheto, hogy felmerult, de legalabb dolgoznak a szerverek.
-
Winner_hun
félisten
-
ToBeY
nagyúr
Az előző sokszor leesett a földre,soha nem lett baja.Viszont a gumiborítás levált róla az évek során ezért kukáztam.

-
Vérboci
addikt
-
fokukac
nagyúr
Találkozás a régi egeremmel..
Rossz kábelköteg
a kutyának való...
És az ember már nyávogni sem mer
Mert az egér csak csendben fogható...
Ui. Nem jó a vezeték nélküli, mert leesik.

-
ToBeY
nagyúr
Ebben az a jó,hogy ezt lehet két kézzel is fogni(nem egyszerre
)attól függ hogy esik jól.Nincs benne az a hülye curve ami a legtöbb egérben,hogy csak jobb kézzel essen jól a használata.
Szerintem két kezes vagyok,csak bal a dominánsabb vagy ilyesmi... -
Pttypang
veterán
-
ToBeY
nagyúr
-
Pttypang
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
emvy
félisten
-
lenox
veterán
-
emvy
félisten
Par hetente kb. fel orara kell a G Pro-t kabelre dugni, szerintem az nem olyan macera.
-
lenox
veterán
Annyira zavaro egy kabel?
Nem. Annal sokkal jobban. Igazabol ez sem igaz, mert meg annal is zavarobb egy kicsit.
Mindenbe beleakad, mikor felfele tolod, becsuszik az asztal moge, mikor huznad, nem akar visszajonni...
Es megis minek a kabel? Ha online fps-t tolsz, akkor talan van ertelme, de munkara? Ugyan.Az MX Performance sem nehez pl, foleg nem teflon talpakon. De most az irodaban magicmouse-okat hasznalunk, ez is teljesen oke.
Hat nem tudom, ti mit csinaltok a kabellel, de valoszinuleg nem azt amit kene. Amugy a tomege tenyleg lehet, hogy nem gaz, viszont a toltes az sokkal nagyobb macera (nekem), mint a kabel.
-
Spet
addikt
-
bitpork
nagyúr
Kondiba’ jár, szerintem azt az egy ceruzaelem pluszsúlyt el bírja tologatni az asztalon, emelgetni meg nem kell. Meg legalább Bleki se szólja meg, hogy egész nap csak tesped, amennyit tologatja jobbra-balra, csak éget valami kalóriát, ha nem is annyit, mint nagyapáink aratáskor.
p
Saz egérsúlyzózásnak mi a neve?
-
EQMontoya
veterán
-
Spet
addikt
-
EQMontoya
veterán
Annyira zavaro egy kabel?
Nem. Annal sokkal jobban. Igazabol ez sem igaz, mert meg annal is zavarobb egy kicsit.
Mindenbe beleakad, mikor felfele tolod, becsuszik az asztal moge, mikor huznad, nem akar visszajonni...
Es megis minek a kabel? Ha online fps-t tolsz, akkor talan van ertelme, de munkara? Ugyan.Az MX Performance sem nehez pl, foleg nem teflon talpakon. De most az irodaban magicmouse-okat hasznalunk, ez is teljesen oke.
-
parandroid
félisten
Kondiba’ jár, szerintem azt az egy ceruzaelem pluszsúlyt el bírja tologatni az asztalon, emelgetni meg nem kell. Meg legalább Bleki se szólja meg, hogy egész nap csak tesped, amennyit tologatja jobbra-balra, csak éget valami kalóriát, ha nem is annyit, mint nagyapáink aratáskor.
p
-
ToBeY
nagyúr
Utálom a vezetékes egeret, folyton beleakad mindenhová a kábel...
Mivel nem jàtszom(legalábbis pc-n),így olyan nagy percizitás sem kell mint egy vezetékes egérnèl van. -
lenox
veterán
-
Vérboci
addikt
Akkor vigye el a nagyi, baszki. Vagy adjon neki egy jegyet rá. Kezd az az érzésem lenni, hogy te sem a megoldást keresed, hanem élvezed a problémát, mi meg itt próbáljuk neked elrontani azzal, hogy megoldjuk.
p
én keresem a megoldást, csak ti nem azt a megoldást adjátok, amire én vágyom. vagyis a gyerek. vagy a nagymama

-
ToBeY
nagyúr
Sikerült vennem végre olyan wireless egeret,amit bal kézzel (is) kényelmes használni!
-
Pttypang
veterán
-
EQMontoya
veterán
Akkor vigye el a nagyi, baszki. Vagy adjon neki egy jegyet rá. Kezd az az érzésem lenni, hogy te sem a megoldást keresed, hanem élvezed a problémát, mi meg itt próbáljuk neked elrontani azzal, hogy megoldjuk.
p
Ugy erzed, ossze kellene kotni a kollegat Blekivel?

-
parandroid
félisten
amúgy is több értelme van, mint egy n+1-edik kacatnak. ebben egyetértünk, de a mama szeretne valamit átadni az onokának, emiatt nem opció az élményajándék.
pedig hogy én már hányszor mondtam, hogy inkább adja össze a család az elégetni kívánt pénzmagot, aztán akkor helikopterezhet is a gyerek, de ááááAkkor vigye el a nagyi, baszki. Vagy adjon neki egy jegyet rá. Kezd az az érzésem lenni, hogy te sem a megoldást keresed, hanem élvezed a problémát, mi meg itt próbáljuk neked elrontani azzal, hogy megoldjuk.
p
-
Vérboci
addikt
Vidd el az állatkertbe (vagy balcsira, vidámparkba, autóversenyre, gokartozni, mackósimogatóba, csigafuttatásra, lepkecsattogtatásra, lóversenyre, tajmasszázsra, focimeccsre, horgászni, kaszinóba, vagy kurvázni, nem kívánt törlendő), amúgy is több értelme van, mint egy n+1-edik kacatnak.
p
amúgy is több értelme van, mint egy n+1-edik kacatnak. ebben egyetértünk, de a mama szeretne valamit átadni az onokának, emiatt nem opció az élményajándék.
pedig hogy én már hányszor mondtam, hogy inkább adja össze a család az elégetni kívánt pénzmagot, aztán akkor helikopterezhet is a gyerek, de áááá -
parandroid
félisten
a biciklinek is van kereke

tele a kassza, úgyhogy természetesen bicója van, trambulin van, labda, hinta, minden kerti bizbasz.
Kifejezetten szülinapi kézbevevős "játék" kellene. Már kap egy autószállítós kamiont, mert nagyon szeretett volna, meg egy másik versenyautót (valami ferrari), mert azt is nagyon szeretett volna. De a nagymama is adna valamit, na erre nincs ötlet jelenleg. De annyira nincs, hogy komoly fejfájást okoz.
Gyurmával tele a ház, de most ez a műhomokos izé jött szóba valami útépítős készletben, vagy ilyen szivacs kard meg pajzs szett, hogy azzal majd kardozok vele. Bár lehet, hogy csak a nővérét fogja aprítani azzal...
Szóval vakon vagyunk.
Lehet beszabadulok a játékboltba, aztán megveszem az első holmit aminek nincs kereke és nem drágább kb. 6000 forintnál.A múltkor volt amúgy a teszkóban valami szett, amiben búvár volt, meg tengeralattjáró, meg egy bazi nagy bálna. Már bánom hogy nem kettőt vettünk belőle, mert egy olyan ment egy ovistársnak szülinapra és tetszett neki is, de azóta nincs ilyen a tescoban.

Vidd el az állatkertbe (vagy balcsira, vidámparkba, autóversenyre, gokartozni, mackósimogatóba, csigafuttatásra, lepkecsattogtatásra, lóversenyre, tajmasszázsra, focimeccsre, horgászni, kaszinóba, vagy kurvázni, nem kívánt törlendő), amúgy is több értelme van, mint egy n+1-edik kacatnak.
p
-
EQMontoya
veterán
-
ToBeY
nagyúr

tele a kassza, úgyhogy természetesen bicója van, trambulin van, labda, hinta, minden kerti bizbasz.
Kifejezetten szülinapi kézbevevős "játék" kellene. Már kap egy autószállítós kamiont, mert nagyon szeretett volna, meg egy másik versenyautót (valami ferrari), mert azt is nagyon szeretett volna. De a nagymama is adna valamit, na erre nincs ötlet jelenleg. De annyira nincs, hogy komoly fejfájást okoz.
Gyurmával tele a ház, de most ez a műhomokos izé jött szóba valami útépítős készletben, vagy ilyen szivacs kard meg pajzs szett, hogy azzal majd kardozok vele. Bár lehet, hogy csak a nővérét fogja aprítani azzal...
Szóval vakon vagyunk.
Lehet beszabadulok a játékboltba, aztán megveszem az első holmit aminek nincs kereke és nem drágább kb. 6000 forintnál.A múltkor volt amúgy a teszkóban valami szett, amiben búvár volt, meg tengeralattjáró, meg egy bazi nagy bálna. Már bánom hogy nem kettőt vettünk belőle, mert egy olyan ment egy ovistársnak szülinapra és tetszett neki is, de azóta nincs ilyen a tescoban.

Unokatesóm gyerekének ilyen dobozos régész készletet vett,tetszett neki meg minden.
Mondjuk 6-10év között írja,szal nem tudom.[link] -
Pttypang
veterán

Szóval vakon vagyunk.

Valamilyen trefl készlet? [link]
-
Vérboci
addikt
Sporteszköz; bicaj, roler, kori, labda, trambulin, hinta, mászóka, bújóka, vagy valami montessori-típusú fejlesztőjáték. Ha nagyon finommotorikát akarsz fejleszteni, akkor valami ügyességi játék, fe szerintem ne erőltesd. Esetleg szerelőkészlet, akár játékszerszámokkal, akár igaziakkal. Ha meg annyira odavan a járművekért, akkor fa kisvonat, építhető pályával. De én ilyentájt inkább a kinti cuccokra mennék rá, főleg, ha kert is van.
p

Szóval vakon vagyunk.

-
concret_hp
addikt
Sporteszköz; bicaj, roler, kori, labda, trambulin, hinta, mászóka, bújóka, vagy valami montessori-típusú fejlesztőjáték. Ha nagyon finommotorikát akarsz fejleszteni, akkor valami ügyességi játék, fe szerintem ne erőltesd. Esetleg szerelőkészlet, akár játékszerszámokkal, akár igaziakkal. Ha meg annyira odavan a járművekért, akkor fa kisvonat, építhető pályával. De én ilyentájt inkább a kinti cuccokra mennék rá, főleg, ha kert is van.
p
sporteszközre +1
trambulint pl minden kölök imádja, ha van neki hely
-
parandroid
félisten
4 éves fiúgyermeknek születésnapjára mit lehetne venni, ha a cél az, hogy olyasmi legyen, aminek nincs kereke (értsd: traktorral, dömperrel, kisautóvalautóval, kerekeskúttal tele a padlás), nem társas és nem könyv és nem lego? (tudom: lego
)A lányom ennyi idősen már szétszínezte, gipszöntőzte, ablakfestékezte, kirakózta a fél világot (a baba vonalon túl), de ez a legény csak nem akar kreatívkodni, fejlesztőzni. Mindig csak a kocsikázás...

p
-
kraftxld
félisten
-
Vérboci
addikt
-
concret_hp
addikt
-
fokukac
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
Ha csinálsz róla egy képet, és beküldöd a gyártónak, küldenek helyette egy másikat postán.
p
Beledobtam egy pohárba és kikanalaztam
Ha közért parkolójában nyitottam volna ki akkor visszamentem volna,de nem tudom mi lett volna - talán adnak egy másikat. -
parandroid
félisten
-
kraftxld
félisten
4 éves fiúgyermeknek születésnapjára mit lehetne venni, ha a cél az, hogy olyasmi legyen, aminek nincs kereke (értsd: traktorral, dömperrel, kisautóvalautóval, kerekeskúttal tele a padlás), nem társas és nem könyv és nem lego? (tudom: lego
)A lányom ennyi idősen már szétszínezte, gipszöntőzte, ablakfestékezte, kirakózta a fél világot (a baba vonalon túl), de ez a legény csak nem akar kreatívkodni, fejlesztőzni. Mindig csak a kocsikázás...

A fiúk (majdnem 4 és 7 évesek) most kaptak egy adag pókos piros és kék nyálkát (slime-ot).
Két napja ezzel játszanak
-
ToBeY
nagyúr
-
tope
addikt
-
EQMontoya
veterán
Az, hogy ilyenkor 20 percenként jár az 1-és villamos, mégis mi a fisz? (F#)
Nem szoktam járni vele, de igy megertem, ha más sem. -
ToBeY
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
papírja
gyártástechnológiailag én először a tölcsért tenném a papírba, és utána nyomnám bele a fagyit, meg rá a fedelet. Tehát nem jutott bele tölcsér, és simán a papírba nyomta a fagyit. Az akkor jó, ha kicsit gyengébb a logisztika, és egy rövid időre fagypont közelébe melegszik, mert a tölcsér megfogja a felolvadó fagyit, de a papír már kevésbé
Persze lehet hogy tévedek, de konkrétan cornetto típusút szerintem nem mutatnak a videón.
Itt meg a tölcsér készül 2:15-től kb. 4:00-ig. -
BlacKSouL
addikt
papírja
gyártástechnológiailag én először a tölcsért tenném a papírba, és utána nyomnám bele a fagyit, meg rá a fedelet. Tehát nem jutott bele tölcsér, és simán a papírba nyomta a fagyit. Az akkor jó, ha kicsit gyengébb a logisztika, és egy rövid időre fagypont közelébe melegszik, mert a tölcsér megfogja a felolvadó fagyit, de a papír már kevésbé
-
ToBeY
nagyúr
-
NoLF
veterán
-
ToBeY
nagyúr
Tegnap vettem egy tölcséres fagyit,kibontottam a papírból, és nem volt tölcsére a tölcséres fagyinak. -az élet kegyetlen!
-
elessar
tag

Mágneses-, összedugdosós-, vagy csavarozós építőjátékot

Ha már nem legó, legalább legyen mire rálépni éjszaka mezítláb
-
Vérboci
addikt

-
NoLF
veterán
Ez az hogy se kapálni, se kaszálni, se aratni, se a malacok alól a trágyát kiganézni nem kell, de a fát se kell behordani, szóval a modern városi embernek valamit ki kell találni hogy ne unatkozza össze és kellően lefárassza magát. Mikor ezt a spártai sárban fetrengőket nézem, ami csak akkor vót ám ha felb.sszák fészre, hogy vajon melyik állna neki hasznos munkával összeb.szni magát. Én annakidején nagyapámmal disznószarral meg fűrészporral, meg szénával meg fűvel, meg csalánnal, meg csirketáppal, meg moslékkal meg krumplisfölddel, meg kaszafénnel, meg birkafaggyúval, meg gombatörmelékkel kentük össze magunkat, de mindennek volt érrtelme és haszna, oszt egyikünk se vágyott rá, hogy feliratos fejpánttal fetrengjen a sárba mint a malac.
Ez nem ToBeY ellen van..
szvsz ez egy kicsit összetettebb történet, mint ahogy a magunkfajta szemellenzős szocipalkók gondolják. 30 éve a panelpestiek szerinted hányszor ganéztak disznó alól? vagy 40 éve? életükben nem láttak szalmabálát, mégsem mentek spartan dagonyára. akkor még gyárakban melóztak, a mostani gyári melósok meg egy boxban ülnek és pötyögnek egész nap a gép előtt. az ember elpöttyedt és ha egy kicsit is ember még, akkor egy idő után rájön, hogy mozognia kell. ha nem egyedül-súlyt-emelgető típus, akkor csapatsportot fog alkalmazni. ha kicsit már késő ahhoz, hogy labdajátékokhoz, vagy más, ügyességet igénylő mozgáshoz fogjon, akkor csinál mást, amihez ezek nem feltétlen szükségesek.
genetika alapján talán még mindig van bennünk csapatszellem, küzdeni akarás, a modern kor miatt pedig nyilván a magamutogatás, a meg-kell-mutatnom-a-világnak-hogy-sztár-vagyok attitűd.
bumm, jöhetnek a spartan bulik.
szv vége
-
BlacKSouL
addikt
A PMR446-os botantennás készülékeknél is körsugárzó antenna van beépítve? Tehát jelerősség szempontjából az adó és a vevő antenna-iránya is fontos? Magyarul ha én függőlegesen tartom, akkor a másikat is úgy kell, és akkor érhető el a legjobb átvitel?
-
concret_hp
addikt
egy rendes strandbufenel nem ez a modell

meg aztan 11kor nincs is meg rendesen meleg ugyebar
-
bitpork
nagyúr
sztem tart karokkal varnak

Nehogy azt hidd! Szegeden van egy nagyon jó lángosos. Tán még közeli faluból is járnak hozzá. A csóka reggel 6kor nyit és 11kor zár. Évente bő egy hónapot nyaralással tölt, legutóbb Dubai volt a cél. Nem vesz fel senkit amit ő maga megcsinál oszt jóvan
-
concret_hp
addikt
-
ToBeY
nagyúr
mondjuk a spartan az inkább buli, mint sportteljesítmény

amúgy meg sztem az a gond, hogy az egészséges mixet nem sikerül megtalálni az emberek többségének.
ill. ez is vissza tud kanyarodni örök vesszőfutásomhoz a részmunkaidős melóhoz. ha nem ragaszkodna mindenki (mármint főleg munkáltatói oldalról) görcsösen a heti 40 órás melóhoz, én tuti valami olyasmit nyomnék, hogy heti ~30 óra irodai meló és 10-12 valami fizikai (bringafutár, pizzasütő, ilyesmi tökre lennék heti pár órában, de 40ben azért sok szempontból nem)
Pl lángost sütni x órában valóba jó lenne - legalább mindig jó idő(m) lenne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vérboci
addikt

amúgy meg sztem az a gond, hogy az egészséges mixet nem sikerül megtalálni az emberek többségének.
ill. ez is vissza tud kanyarodni örök vesszőfutásomhoz a részmunkaidős melóhoz. ha nem ragaszkodna mindenki (mármint főleg munkáltatói oldalról) görcsösen a heti 40 órás melóhoz, én tuti valami olyasmit nyomnék, hogy heti ~30 óra irodai meló és 10-12 valami fizikai (bringafutár, pizzasütő, ilyesmi tökre lennék heti pár órában, de 40ben azért sok szempontból nem)
jó amit mondasz, már én is gondolkoztam ezen. a következő munkahelyemen (ha lesz) nem is leszek hajlandó 40 órát aláírni. havi díj és kész. feladatra fogok szerződni.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Én annakidején nagyapámmal disznószarral meg fűrészporral, meg szénával meg fűvel, meg csalánnal, meg csirketáppal, meg moslékkal meg krumplisfölddel, meg kaszafénnel, meg birkafaggyúval, meg gombatörmelékkel kentük össze magunkat, de mindennek volt érrtelme és haszna
nos ennek értelme és haszna az volt, hogy volt mit enni. ma szerencsére nem ez a helyzet. a csirke meg a krumpli ott van a polcon a boltba. van belőle jobb is, rosszabb is. aki ma falun háznál állatot tart (5 csirke 2 disznó szinten), meg krumplit, zöldséget vet, permetez, öntöz, az csak az idejét pazarolja. Látom nap mint nap, hogy apósom 12 óra munka (+ausztria ingázás) után jön a kertbe ténykedni és - bár n em mondja - a töke ki van vele, de hát ugye öregapánk is így csinálta. meg azért finomabb a házi...
hát szerintem annyival nem finomabb, hogy megdögöljek miatta.
én már rég befüvesítettem volna mind a 3000 nm-t, de én csak a csősz vagyok, nem a gazda.most arról nem beszélve, hogy a szomszéd (65-70 éves) 3 napi vetésforgóban fát vág (igaz, hogy van gázkazánja is és lóvé is van, mégis rönkhasítóz meg körfűrészel egész nyáron, hogy őszre legyen fa, mert hát a fát okosba szerzi), meg öntöz és permetez. Annyi permet szerintem a világ összes boltjában nincs a zöldségeken, mint annak egy paradicsomában. De házi. Persze.
apósom 12 óra munka (+ausztria ingázás) után jön a kertbe ténykedni és - bár n em mondja - a töke ki van vele, de hát ugye öregapánk is így csinálta.
Fut a beégetett szülői program. Ez nem szabad választás, hanem fel sem ismert belső kényszer, feszítés, ha nem csinálja, diszkomfort, szorongás.Így is lehet kertészkedni vagy lehet ez szabad választás is, nekem az, szeretek ezzel szöszölni. A reggeli joghurthoz friss ribizli, ebédre rántott cukkini, estére meg málna, piszke, áfonya. Nem krumplit termesztek, hanem olyat, ami drága vagy nem lehet kapni, vagy a bolti nem finom, nem szállítható, stb.
-
concret_hp
addikt
Ez az hogy se kapálni, se kaszálni, se aratni, se a malacok alól a trágyát kiganézni nem kell, de a fát se kell behordani, szóval a modern városi embernek valamit ki kell találni hogy ne unatkozza össze és kellően lefárassza magát. Mikor ezt a spártai sárban fetrengőket nézem, ami csak akkor vót ám ha felb.sszák fészre, hogy vajon melyik állna neki hasznos munkával összeb.szni magát. Én annakidején nagyapámmal disznószarral meg fűrészporral, meg szénával meg fűvel, meg csalánnal, meg csirketáppal, meg moslékkal meg krumplisfölddel, meg kaszafénnel, meg birkafaggyúval, meg gombatörmelékkel kentük össze magunkat, de mindennek volt érrtelme és haszna, oszt egyikünk se vágyott rá, hogy feliratos fejpánttal fetrengjen a sárba mint a malac.
Ez nem ToBeY ellen van..

-
Vérboci
addikt
Ez nem ToBeY ellen van..
Én annakidején nagyapámmal disznószarral meg fűrészporral, meg szénával meg fűvel, meg csalánnal, meg csirketáppal, meg moslékkal meg krumplisfölddel, meg kaszafénnel, meg birkafaggyúval, meg gombatörmelékkel kentük össze magunkat, de mindennek volt érrtelme és haszna
nos ennek értelme és haszna az volt, hogy volt mit enni. ma szerencsére nem ez a helyzet. a csirke meg a krumpli ott van a polcon a boltba. van belőle jobb is, rosszabb is. aki ma falun háznál állatot tart (5 csirke 2 disznó szinten), meg krumplit, zöldséget vet, permetez, öntöz, az csak az idejét pazarolja. Látom nap mint nap, hogy apósom 12 óra munka (+ausztria ingázás) után jön a kertbe ténykedni és - bár n em mondja - a töke ki van vele, de hát ugye öregapánk is így csinálta. meg azért finomabb a házi...
hát szerintem annyival nem finomabb, hogy megdögöljek miatta.
én már rég befüvesítettem volna mind a 3000 nm-t, de én csak a csősz vagyok, nem a gazda.most arról nem beszélve, hogy a szomszéd (65-70 éves) 3 napi vetésforgóban fát vág (igaz, hogy van gázkazánja is és lóvé is van, mégis rönkhasítóz meg körfűrészel egész nyáron, hogy őszre legyen fa, mert hát a fát okosba szerzi), meg öntöz és permetez. Annyi permet szerintem a világ összes boltjában nincs a zöldségeken, mint annak egy paradicsomában. De házi. Persze.
-
ToBeY
nagyúr
Mai városi ember élete merőben más mint az 30-50 évve ezelőtzieké.Már nem az van,hogy kint a mezőn,udarban,kertben fizikai munkát végez az ember 6-6ig(vagy amig világos van),hanem egy székben ücsörög és gombokat nyomkod.Viszont sokan ugyanazt a táplálkozást folytatják mint nagyszüleink (én nem) viszont nincs meg ugyanaz a fizikai aktivitás mellé.
Így ha egyszeri városi ember nem úgy akar kinézni mint egy telesz@rt búvárruha,(ez mondjuk magánügy is lehet) akkor elkzed valamilyen mozgásformát,hogy 40évesen ne annyira legyen fitt mint egy 70éves.
Nekem kb ez véleményem a dologról.Van ismsrős 50+ ismerős aki nem edz,de vasakat pakol napi 8 órában és jobban nézn ki mint bármelyik 20éves és jobb kondiban is van.
-
bitpork
nagyúr
Ez nem ToBeY ellen van..
Jah nekem is mondja barátom hogy konditerem!!! , de amikor hívom bútort cipelni a negyedikről laposabb mint a tehénszar a fűben

-
BlacKSouL
addikt
Ez nem ToBeY ellen van..
-
bitpork
nagyúr
Akasztófa?
Szerintem ez valami fancy mód a felfekvés elkerülésére.
-
Winner_hun
félisten
-
FehérHolló
veterán
-
ToBeY
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
Back to gym part 648 -meglátjuk meddig bírjuk egymást (ez legutóbb 5 volt)
Majd este megírom milyen volt -
ToBeY
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
67100 - 67001
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 69901 69900 - 69801 69800 - 69701 69700 - 69601 69600 - 69501 69500 - 69401 69400 - 69301 69300 - 69201 69200 - 69101 69100 - 69001 69000 - 68901 68900 - 68801 68800 - 68701 68700 - 68601 68600 - 68501 68500 - 68401 68400 - 68301 68300 - 68201 68200 - 68101 68100 - 68001 68000 - 67901 67900 - 67801 67800 - 67701 67700 - 67601 67600 - 67501 67500 - 67401 67400 - 67301 67300 - 67201 67200 - 67101 67100 - 67001 67000 - 66901 66900 - 66801 66800 - 66701 66700 - 66601 66600 - 66501 66500 - 66401 66400 - 66301 66300 - 66201 66200 - 66101 66100 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Építő/felújító topik
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Jelentősen ronthat a memóriahiányon egy holnap kezdődő sztrájk
- Mesterséges intelligencia topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- 16gb DDR4 3200Mhz bontott - 3 hónap garancia
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! i7-9700K / RTX 3070 / Z390 / 32GB 3200MHz / 2TB SSD / 850W Gold Plus!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 10400 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)attól függ hogy esik jól.Nincs benne az a hülye curve ami a legtöbb egérben,hogy csak jobb kézzel essen jól a használata.