Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Az volt leginkább a baj, hogy mind a telon mind a gépen külön be kellett mindig menni a Bluetooth menübe, hogy kegyeskedjek csatlakozni. Azt hittem én vagyok balfék, de Esm azért otthon van ezekben a kütyükben, ő is azon a véleményen volt , ilyen elcseszett kezelést ő meg nem látott . Az hogy két eszközt is használjon egyszerre az meg lehetetlen volt.
Kb így működött : mentem munkahelyre , telohoz csatlakozik. Munkahelyen gép bekapcs, beállítások, Bluetooth, Connect. Oké nem csatlakozik, mert a fülesen hosszan kell nyomni a gombot, hogy párosítása. Oké, be nyomom, megint klikk connect. Oké , végre nagynehezen csatlakozik. Visszafelé ugyanez. Disconnect a gépen, filesen párosítás mód, telon Bluetooth connect. És megy.
Na most bosenel ez annyi, hogy fulesen lépegetek, connected to ildiko’s iPhone, and ildiko’s Laptop, lajos’s iPhone, ildiko’s iMac es így tovább . Egyik eszközön se mászkálok Bluetooth menube.
Szóval vagy kifogtunk egy rosszat, vagy ilyen alapból ( legalább 3x olvastam el a manuált, hogy jól csinálom-e és tényleg így volt, lazán nem tudtam egyik eszközeik a másikra váltani)
Azt hogy nincs rajta fizikai kezelőgomb, nekem nem jött be, nem akarta azt csinálni amit én. Egyébként a Bose zajszűrése korábban jó volt, az egyik frissítés után kezdtek el panaszkodni a tömegek hogy az a BD-t elrontotta. Az egész történetben leginkább férjemet sajnáltam, mert tényleg végigtúrta a revieweket és örömet akart szerezni, hogy a legjobbat kapom, én meg majdnemhogy azt mondtam neki hogy ez mi ez a francNa jó annyira durván nem fogalmaztam, de látta rajtam hogy nagyon nem jön be. Az a baj ezzel, hogy ami kezelésre nem jön be, azt nem is vagyok hajlandó használni. Ja és első Sonym meg boseom volt, meg csak hozza se lehettem szokva.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS85Q-B - 31,5" NANO IPS QHD 180Hz
- CYBERLAB Telefon szerviz kijelzőcsere, akkucsere, javítás Oroszlány
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 32GS95UX-B Monitor 4K-240hz/ Fhd-480hz 2ÉV GYÁRTOI GARANCIA!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest