Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
piacok kockázatosabbá válására számítok.
Ez végülis nekünk sem rossz, ameddig fee alapon mennek keresztül rajtunk a trade-ek.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem mondom, hogy hulye csak amit mond azt kicsit kemenynek gondolom es a trend, hogy rasszista, nogyulolo, idegengyulolo es a felelemre jatszo beszedekkel valasztast lehet nyerni meg kilepni az EUbol. A kovetkezo ket ev lesz erdekes, mind a haz es a szenatus is republikanus tobbsegben maradt csak kaptak egy republikanus elnokot.
szerk: elkezdtem nezni hazakat, holnap is megyek megnezni egyet, de jegelem a vasarlast
-
FehérHolló
veterán
-
bobsys
veterán
Florida lesz az elso amit elvisz a viz a globalis felmelegedes miatt, erre mit csinalnak a floridaiak, megvalasztanak egy olyan palit aki nemcsak, hogy tagadja a globalis felmelegdest hanem egyenesen egy kiani hoaxnak titulalja.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
azt észre se vettem eddig...
részvétem.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hondára:

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
ja, bocs

ui. ez ugyanaz a program, biztos?Uui. akkor húzd odébb azt a gombot, hogy ne legyen a frissítés mellett...
Uui. csak a keretes szerkezet miatt, hogy szép screenshotot csináljak, beszúrom a screenshotomról készült screenshot-odat

-
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Eszem ágában nincs a lapok mögé rakni az új lapot, ahogy jött úgy ment is. Mindig minden egy helyen legyen, külön csoportokban.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pttypang
üzenetére
Böngészőben új lapot akartam nyitni, a frissítés mellette van, arra sikerült rákattintani. F5-öt meg pont hogy el nem távolítanám, van a böngészőben, a billentyűzeten és az egér egyik gombja is rá van állítva (ami néha elállítódik és nagyon zavar, de nincs rá megoldás - illetve lehet hogy van, fel kéne tenni egy régebbi szoftververziót, de odáig még nem jutottam el).
Meg amúgyis, most van nagyobb problémám is
-
Talán a legegyszerűbb és legolcsóbb lenne, ha kivennéd az f5 gombot.
-
válasz
parandroid
üzenetére
bingó, igen, mert bármely gépről, mobilról, bármikor szerkeszthető. Nem kell fájlokkal bajlódni, a formázása normális, de egy klikkeléssel elérhető a plain text is.
Mindegy, nem neked akartam seggíteni, hanem a motkánynak...

-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Miért, te láttál már olyan gépet, amin nincs notepad?
De most komolyan: miért szerkesztenél online felületen szöveget?

Ja, közben megvan, hogy el tudd menteni piszkozatként, és utána máshonnét is elérd. Ebben lehet valami, bár erre én speciel nem emailt, hanem a dropbox dokumentumjait szoktam használni, vagy a txt fájlt küldöm fel mailbe. A webes felületekneknek ugyanis olyan elcseszett formázása tud lenni, hogy kopipészt után nem mindig azt kapod, amire számítottál, egy plain text formátum esetén meg nincs ilyen probléma.
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
a gmail mindenhonnan elérhető

-
7
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Firefoxnak nincs valami extensionje ilyesmire? Ugyis szamtalan kiegeszitot hasznalsz.

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
írj, szerkeszd a szöveget a gmail-ben, az folyamatosan menti - aztán kopipészteld be a fórumba.

-
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Sok alkatérszből állnak a bútorok ahol nem csak méreteket kell megadni + van hogy mást is csinálok közben.
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
hogyan tud egy form kitöltés több órányi munka lenni?
-
in general mi a véleményetek a ceu-s képzésekről? megéri beletolni pár mihályt a dologba szerintetek? az ilyen mérnök-közgazdász dolgokat már elengedtem, az szerintem nem egy jól hasznosítható dolog.
-
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem kivitelezhetetlen, de jól és szépen megcsinálni, valamint hogy csak akkor maradjon meg a beírt adat, amikor az kívánatos, ne legyen mindenféle fura mellékhatása, az nem annyira egyszerű és általában tök felesleges komplexitást jelent.
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
F5 után visszagomb? Namégegyszer
Ha elnavigálok és utána nyomok visszagombot, max. akkor jó a vissza gomb. De akkor se jönnek vissza az adatok. Ha bezárom a lapot és visszahozom akkor is elveszik minden. Itt a fórumon megmaradt minden F5, elnavigálás-visszanavigálás, lapbezárás-visszahozás után. -
válasz
concret_hp
üzenetére
degeczen is van hentes..?

-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
ha be van ikszelve az űrlap mentése a böngészőben, akkor általában nem szokott elveszni.
a vissza gomb is kitűnő megoldás

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Vissza gomb nem hozta vissza az adatokkal kitoltott oldalt?
-
Winner_hun
félisten
Tényleg olyan bonyolult dolog / kivitelezhetetlen egy weboldalon hogyha az ember valamit beír és véletlenül nyom egy F5-öt akkor a beírt adat NE vesszen el?
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Minden eletszakasznak meglenne a maga "panaszkodasi csomagja" ?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Olyasmi
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Óbazmeg most egy 16 éves emléket szakítottál fel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus
üzenetére
ha ezt csak úgy hívod, hogy A hentes, akkor pediglen könnyen lehet hogy bme-re jártál

a vásárcsarnokos témát én sem nagyon értem, főleg hogy az eredeti termelőtől ami ugye a funkciója lenne az ilyesmiknek igen alacsony %ban tudsz vásárolni
szóval kitüntetett jelzővel illetünk egy valamit ami nem az ami ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
az oldschool hentes a budafoki-karinthy sarkon az remek
ha kicsit fancybbre vágysz extrajó húsokkal akkor mészársteak a 12-ben. -
-
Na. Ha Trump nyer, eladom a lakasom.
-
vrmus
csendes tag
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Túl sokat éltél Bécsben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én csak 8 éve élek BP-n. -
FehérHolló
veterán
Köszi mindenkinek!
Még 10 év után is kilóg a számból a szalmaszál?

-
Spet
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Itt felvetődik, hogy miben jó és miben megbízható?
Ha bármelyik piacon akarsz friss húst venni, akkor mindig hét elején menj. Ha meg nem akarod, hogy átverjenek, akkor nézd a kezüket.
Esetleg még nézd meg a dohány utcai hentesüzletet a blaha felől.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Az emberben általában "a" vásárcsarnok címszó alatt a Fővám téri él.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Amikor nem mondják, hogy melyikben, akkor általában egyértelműen a Fővám térire gondolnak

-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Állitólag a vásárcsarnokban van egy egész jó.
-
FehérHolló
veterán
Tud valaki jó (és megbízható) hentest ajánlani a 8-9-11 kerületek valamelyikében?
-
trialboj
őstag
Nincs itt egy Top gear rajongó?
Szeretném megnézni a speciális adásokat, le is töltöttem egy csomagot ami elméletileg tartalmazza, de nem vagyok benne biztos hogy minden benne van-e.
Ezeket találtam egy listában, de pl pont tőlük hallottam hogy voltam Romániában is és a Transfagaresean hegyi utat is kipróbálták, és álltólag a legkirályabb útnak találták. "America East Coast special adásban hangzott el, akkor néhány évvel ezelőttre utal"
Nekem ezek vannak meg: [link]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Na most ezzel kezdtem. Ennyit logolt, miután csatlakozott, de még nem volt net:
Nov 4 17:14:18 kernel: eth1: received packet with own address as source addressDe ez nem tűnik úgy, hogy okozója lenne, vagy mittudomén.. Netkapcsolat létrejötte után semmi új sor nem született. Most megebédelek, és aztán lenyomom a repeatert, megnézem mi változik.
(Ja igen, a rendszeridő nem téli időszámításos
)
Ja igen2: a vezeték nélküli naplóban viszont nincs külön logolás csak a wlanra vonatkozóan, általános rendszerállapotot mutat, meg a beállításokat. -
Nekem a lidl magnezium meg multivitamin kepezi a reggeli italt, azota, miota a magneziumot szedem, azota nem gorcsol a vadlim, korabban ezzel volt gondom. A rossz etrend miatt nekem kifejezetten ajanlott tudtommal, a multivitamint eg csak azert, mert koeabban a c vitaminosat ittam a magmeziummal, de egy ideje nem kaphato, a multivitaminban meg bennevana c vitamin is

-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ne aggodj, tultesszuk magunk rajta. Esmein kicsit maskepp, en is kicsit maskepp.
Viszont mivel 1, nem vagyok mar annyira fiatal, 2. ez volt a 3. terhessegem 2.5 even belul, amibol csak 1 gyerek szaladgal kisbolygokent korulottem, kivizsgalasok sora var ram.
Valoszinuleg el fogok menni a budai endokrinologiai kozpontba is, illetve egy full verkepet kerek az orvosnal itt ( aztan vagy kapok vagy nem) Mindenesetre anti-tpo, tsh, t4 szintek vizsgalata tuti lesz, fogok ragaszkodni a haromhavi cukorvizsgalathoz is. ( 50-56os HbA1c ertekre azt mondtak, cukorbetegeknel normalis, nem kell a 3 havi check. De, kell, mert lehet koze ehhez) MEg ha sikerul, akkor kerek metabolikus szindromara is kivizsgalast.
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nekem a secitec mega daily one plus vált, be azt szoktam szedni a téli hónapokban.
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére

Egyik kedvencem újabban. (Remélem tudok képet beszúrni mobilról.)
Ezzel együtt azért vitamint is szoktam azért reggelente szedni, meg edzés után valami magnéziumos-ásványi anyagos löttyöt, illetve amikor elkezdtem rendszeresen edzeni, ízületerősítőt is szedtem. Mondjuk beteg én sem voltam évek óta (kivéve egy bacis fülgyulladást, de az a hülye langyos víztől volt, amikor rossz volt a kazán), de ettől még lehet placebo.
p
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Egyetertek vele, bar az, hogy o most termekmenedzser ott, az teljesen irrelevans
a tudomany jelenlegi allaspontja szerint semmi ertelme a napi ajanlott adag szazszorosat beszedni barmibol (a legtobb dologbol meg konkretan artalmas). -
BlacKSouL
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Nem emlékszem...lehet hogy még nem. Anno kapásból kettőt vettem, mert a mostani konfiguráció volt a cél, és szerintem azonnal be is lőttem mindkettőt.
Na majd akkor így indulok el, előbb a csatoltat lenyomom, és megnézem úgy hogy viselkedik. Aztán ha nem változik, akkor megpróbálom megcserélni.
Köszi egyelőre.Vitamin: érdekes ez, volt már erről máshol is, itt is sok vita. Nekem ott kezdődik, hogy hogy kell elképzelni egyes vitaminokat? Kristályos? Por alakú? Színes, fehér? Hogy állítják elő? Szintetikusan színtiszta vegyipar? Hogy mennyi az egészséges szervezet számára ajánlott átlagos beviteli mennyiség? Nem a maximum, nem a minimum. És hogy az az asztalra kiöntve hogy néz ki? Hogy a C-vitaminnak legalább 1 grammnak kell lennie, és az mondjuk egy negyed kockacukornyi fehér por lenne az asztalra kiszórva? És hogy hogyan kerül hordozóra/-ba? Hogy egyáltalán egy pezsgőtablettában milyen formában lehet jelen? Illetve hogy mi van, ha mindenből a sokszorosát szedné be az ember? Mondjuk 1000 meg 10000 mg-os cévitaminból 5-6-ot, hogy egész biztos elég legyen. Vagy ugyanezt bármely másikból. A szervezet honnan tudja, hogy neki mennyire van szüksége? Vagy hogy egyes nem génkezelt, nem növényvédőszerrel telített növényekből nagy mennyiségben kinyerhető vitaminok növény formájában történő fogyasztásával lehet-e túladagolni?
Ilyesmik.
Szóval ha minden nap megiszom egy multi pezsgőtablettát, akkor legalább ne ártson, ha esetleg semmit nem is használ. Placebónak jó? -
ToBeY
nagyúr
Vannak olyan multivitaminok,amiben többfajta, és nagyobb dózisú vitaminok vannak.(érdekes mód ezeket nem reklámozzák) pl.Dr lenkei,scitec multivitamin,biotech usa vitamin termékei.
Amíg a centrum,eurovit és agyonreklámozott társait szedtem, simán megbetegedtem,viszont a fentebb szedett cuccoknál érdekes módon nem.Talán placebó,fene se tudja...
-
BlacKSouL
addikt
Más téma: vajon ezek a multivitamin pezsgőtabletták érnek bármit azon kívül hogy néha nem víz ízű vizet öntök magamba? Vagy esetleg hogy ezek a sók a vesekövet erősítik?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Akkor keresztbe át kell konfigurálni mindkettőt. Mert a wlan csak ott elérhető ahol most az első számú van. Tehát nem elég csak fizikailag megcserélni őket.
És elképzelhető hogy ettől megjavul? Vagy esetleg ebből kiderül hogy az egyik hibás?(Mondjuk elsőre beállítani se volt olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, és akkor még volt kéznél egy laptop is. Az elsőt ugyanis könnyű beállítani a tyúkbéllel rákötött pc-ről. De a másikat eleve wifin keresztül kellett, laptopról. Nemtom telefonról menni fog-e
Majd megpróbálom azért ) -
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Van, amiben mi vezetünk. Pl. a bolti és szolgáltatási árakban.

-
BlacKSouL
addikt
Apró bosszantó jelenségre keresem a megoldás.
Van 2 db Asus router párba kötve úgy, hogy az egyik a fő, a másik meg a repeater. A gondom az, hogy a telefonom a fő routerhez mindig csak kb. 40-50 másodperc után csatlakozik. Pontosabban csatlakozik ő gyorsan, de kb. ennyi ideig nincs rajta net. Bármit csinálok, addig maximális "térerő" mellett is minden úgy viselkedik, hogy nincs interenet elérése. Aztán bejön és onnantól OK.
A repeaterhez amikor csatlakozik, abban a másodpercben azonnal van net is. És bármi más routerre, vagy AP-re vagy bármire csatlakozik a telefon, azonnal van net.
A beállítások közt túrva nem találtam semmit, amivel ez magyarázható lenne, se a telefonban, se a routerben. Más eszközzel mostanában nem tudom kipróbálni, mert nincs kéznél. Csatornában a környéken nem nagyon van más aki ugyanazon lenne. Ja és 2,4-es, mert hiába tudja a telefon is, a router is, mintha 5G-n sose csatlakozna egyik sem, pedig a router hibridre van állítva.Ötletek?
Ja igen. Ha a két router között áthaladok, vagyis a távolság miatt átvált egyikről a másikra, akkor a jelenség ugyanaz. A repeaterre váltáskor folyamatosan van net, a visszaváltáskor ismét várni kell.
-
Olvasom, hogy egyre reálisabb célokat tűz ki az ország vezetése, most pl. már Szlovákiát akarjuk utolérni, nem Ausztriát.
Azért ilyenkor kínomban röhögök, hogy ennyi év alatt ezt sikerült elérnünk, bravó, de jók vagyunk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PR-Telecom
- Milyen routert?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szóval kitüntetett jelzővel illetünk egy valamit ami nem az ami
ha kicsit fancybbre vágysz extrajó húsokkal akkor mészársteak a 12-ben.