Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Arra celoztam, hogy annyira keves szabadsaguk van evente, hogy csoda ha valahova eljutnak.
-
válasz
bobsys
üzenetére
Előfordul az ilyesmi. Pl. én ma is éjfélkor értem haza, miután hétvégén is dolgoztam, mert a főnököm bevállalt egy két hónapos melót két hétre. Ilyenkor mindenki dolgozik, mint állat. Viszont megvan az éves target 15%-a, csak ebből a melóból, és még csak január harmadik hete van, ergo azért bónuszosztásnál az ilyen dolgoknak lesz szerepe. Persze, akinek családja van, az jó, ha ki tud maradni az ilyenekből, ha akar.
-
bobsys
veterán
Nincs itt ilyen, hogy 40 ora / het, nem szabalyozza sem Florida allam sem szovetsegi torveny. A fair labor act csak annyit mnd, hogy a non-exempt embereknek jar tulora penz. Non-exempt meg a melos, az irodai munkak azok exempt (exempt from overtime) kategoria. Lehet, hogy amerika vezeto gazdasag, de ugy nem nehez ha szinte zero munkavallaloi vedelem van
-
concret_hp
addikt
na igen itthon ilyen 70-80Kért már elég jó magánoviba tud járni a kölök, ami meg ~200Ł, 2 gyereknél ez 2000Ł különbség. persze tudom, hogy a többségnek esélytelen havi 2x 70-80K-t kifizetni 2 gyerek ovijára, de most nem erről van szó
az amcsi turistákat én azért annyira nem sajnálom, az átlag európai se megy évente oda nyaralni, szóval 1-1

bobsys: nincs olyan, hogy heti 40 vagy akárhány óra a munkaidő?
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys
üzenetére
Erre nekem miert ez a szam jutott elsore az eszembe...
Nem irigyellek benneteket. Esmein mondja mindig ha egy amerikai turistat latsz legy nagyon kedves hozza, lehet csak egyszer teheti meg a nyaralast eleteben. Remelem talalsz valamit a szerzodesben, normalis helyen ilyet nem tehetnek meg
-
bobsys
veterán
Fel oraja jott haza a feleseg es azota tajtekzok. Reggel volt valami ossz meetingjuk, a ceg bevallalt egy melot (par hettel ezelott irtak ala), a vilag egyik legnagyobb cegenek eladtak a softwareuket. Kozoltek, hogy akkor most ezert elvarjak mindenkitol a heti 50 ora melot, csak ugy, mert azt mondtak. Most keresem a munkaszerzodeset a gepen.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Ez igy van. Csak a bolcsi/bebiszitter/childminder havi 1300-1500 font Londonban
6 hetig jar a fizud 90%-a, majd a 39. hetig heti 139 font. Ez kb 9 honap. 9 honap utan meg 3-mat otthonmaradhatsz, de nem jar semmi erte.
Nehany cegnel van extended maternity, nalunk is, de ekkor be kell vallanod , hogy 1 even belul visszamesz minimum 3 honapra dolgozni. Ebben az esetben az elso 14 hetben jar a 90%-os fizu, utana a 39. hetig ~139/het.
Emellett nem lehet dolgozni, mert elveszik ez a penz, kiveve 10 keep in touch napot az egesz idoszak alatt.Nagyjabol tisztaban vagyok a magyar viszonyokkal is: Elso fel ev fizu 70%-a, Utana a gyerek ket eves koraig a fizu 70%-a vagy 13x ezer ( ez minimalberhez van valahogy kotve) nettoja, amelyika kevesebb, a 3. evben 28500 nettoja.
Plusz otthon a gyes stb mellett azt hiszem a gyerek egy eves koratol lehet dolgozni, nem veszik el a gyes vagy hogy hivjak. Szoval kapod azt is. -
concret_hp
addikt
egyébként nem teljesen erre reagálva, de mostanában azt számoltam, hogy ahhoz, hogy kisgyerekkel kint legyél Londonban v bárhol NY-EUban, ahhoz vmi iszonyat jól kell keresni, mert amíg egyedül v ketten kint vagytok és a lakhatás sokkal drágább az még adhat ki jó matekot, de a kisgyerekkel járó költségek + bevétel kiesések sokkal komolyabbak, mint BP-n mondjuk.
szülés után mennyi lét ad ott az állam az anyáknak ha lehet kérdezni és mennyi ideig? én pl most tudtam meg, hogy ami itthon van a gyerek fél éves koráig v meddig (meg ne kérdezzétek hogy hívják), az nincs is capelve, szóval ha anyuka egész jól keres, akko' az is sok

-
tildy
nagyúr
válasz
Pttypang
üzenetére
Igen,ehen.
A lakas 1500 font rezsivel, a kaja 200-300 font, munkabajara per fo 140, ezenfelul fizetem a 250 fontos betegbiztositast, hogy a kovetkezo gyermekem ( ha minden jol megy augusztus vegen) normalis korulmenyek kozt tudjam megszulni. Ez mar kb a kaja araval folotte van annak, ha csak egyikunk keres.Mint irtam kismamakent az ember nem pattog.
-
Ehenhaltatok volna, ha kilepsz, mert elviselhetetlennek tartod munkakorulmenyeket? Ahogy olvastam, nem volt elviselhetetlen, csak nem olyan jo, mint korabban. Azert az egy picit mas. Ha valaki pl megfagy a munkahelyen, akkor akar terhes, akar nem, otthagyja es kesz. Vagy visz be maganak radiatort, hiszen a megfelelo korulmenyek biztositasa a munkavallalo feladata.. oh nem is.
-
-
parandroid
félisten
-
EQMontoya
veterán
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Az Olasz azért jó, mert még a Spanyolból, Portugálból kapásból ért valamennyit, de minimális rágyúrással már elég sokat.
A némettel meg az a baj, hogy szerintem borzalmasan oktatják.
Mikor később rájöttem, hogy pl. a szavak névelőjére meg többesszámára van szabály, pedig velem évekig magoltatták azokat, akkor vissza akartam menni a középiskolába mészárolni. Pedig amúgy alapvetően pacifista vagyok.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Ígyis úgyis különtanár meg pluszpénz lesz, de akkor csekkolok valami spanyol tanárt, csak nem nehéz 3. nyelvet tanulni, bár az angol piskóta volt.. 10 évnyi netb*szás után.
-
concret_hp
addikt
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
én a spanyolra mennék rá https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_languages_by_number_of_native_speakers
-
K1nG HuNp
őstag
-
K1nG HuNp
őstag
17 vagyok, van egy felsőfoku angolom, a németet viszont gyűlölöm.. barátnőm olaszul tanul, első ránézésre nem rossz, de ahogy hallottam olaszországon kívül máshová nem nagyon kell. Mit érdemes második nyelvnek választanom ezek tükrében? Francia?
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nálunk a fejlesztők nagy részének kivételével az összes entertainmentmes kollégát elküldték. Teszteloket is, miközben a projekteken hiány van jo tesztelokbol.
Szóval az egész részleg ment a levesbe, több senior szintén lévő kollegaval együtt. Nem a tudasukkal volt baj. Hanem hogy nem tudták olyan jó ajánlatot kapni cégen belül, mint ami az addigi poziciojuk volt. En szerencsére pár hónappal korábban leleptem más projektre, amit picit bánok, szep kis végkielégítés lehetett volna .Feherhollo, Esmein másfél éve csinált ieltst 8.5 os eredménnyel.
-
FehérHolló
veterán
Van esetleg valakinek friss tapasztalata angol felső vagy német közép nyelvvizsgákkal?
Melyiket érdemes mutogatósdi célból? (képzési elő-/kimeneti feltétel, állami cég)Csak CEFR nem nagyon érdekel, mert egyrészt túl gyorsan évül el, másrészt bárkit meg tudok győzni róla élőben, hogy tudom a szintet.
-
válasz
Pttypang
üzenetére
Sajnálom is az illetőt, mert csakis saját maga tehetne elsőként az ügyért, de igaz nem is panaszkodik az állása miatt, de magában tudom hogy kikéri magának, de kérem, akkor tegyen ellene, képezze magát, bár azt tudom, hogy az anyagi és családi háttere nem a legjobb, sőt!
Mindegy, én is váltottam majd 3 éve, és itt is jó fél éve még 70.000 Ft-tal kerestem kevesebbet, elmondhatom, hogy anyagilag viszonylag jó helyre kerültem, most már elmondhatom, hogy Pest annyira nem alternatíva, mert ahhoz legalább nettó 100-al kellene többet keresnem, hogy egyáltalán elgondolkozzak rajta, ott sem fenékig tejfel az élet. -
Persze, bárkit bármikor.. akkor miért nem fejleszti magát, szerez piacképes tudást, ahogy (#56168) peterkeT is írta?
Engem is elüthet bármikor egy busz, mégis ki merek lépni az ajtón. Lépjen ki a konfortzónából és az energiát, amit nyavajgásra fordít, mondjuk valamilyen értelmes ismeret megszerzésére is dobálhatja.
Nagyon sablon szöveg, de ugyan már, senkit se érdekel, ha valaki úgy panaszkodik, hogy nem akar rajta rövid/hosszú távon változtatni..
Itt a topicban is x év után azért elvándorolt még a legszívósabb panaszkodó is másik munkahelyre, nem olyan nagyon lehetetlen ez.
Persze ha valaki arra vár, hogy a panaszkodást hallva valaki felajánl neki egy bőrkanapés állást, ahol csak üldögélnie kell és kész, akkor az megint sokat elárul a világképéről. -
parandroid
félisten
Szerintem ott a munkavállaló képességeivel, képesítésével komoly bajok vannak már abban az esetben is, ha olyan helyen dolgozik, ahol bármikor leépíthetik. Azért a 2008-as válságon már túl vagyunk, amikor tényleg komoly visszavágások voltak több szektorban is, jelen pillanatban sokkal inkább jellemzőbb a szakképzett munkaerőhiány minden területen. Persze ha valaki nem rendelkezik piacképes tudással, az megint más kérdés, de ezen azért hosszabb távon (sőt, a lehető legrövidebb távon) gyakorlatilag mindenkinek a saját jól felfogott érdeke kellene, hogy legyen a változtatás.
p
-
válasz
Pttypang
üzenetére
Hidd el, bárkit, bármikor kirúgnak, én láttam már ilyet, létszámleépítés, egyéb ok...
A tanulás sincs ingyen, bár igaz, lenne ilyen-olyan lehetőség, ezt nem tisztem eldönteni, hogy mit csinál, mit nem.
UI: Azért sajnálom max, mert így gondolkozik, hogy jó ahol van, de közben meg marhára nem, azzal egyetértek, hogy nem tud ugrálni, de valamilyen szinten tehetne ellene.
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ell kell sajatitanod a leszaras muveszetet. Ami nem a te problemad, azon teljesen felesleges kattogni, megvan a magad dolga is nemde? Az o szaruktol szenvedjenek ok

-
-
-
válasz
Pttypang
üzenetére
Hát no, jobban teljesítünk, vagy mi.
Sokan örülnek hogy van munkahelyük, nem hogy azt mondják, hogy kilépnek, és 1-2 napon belül elhelyezkednek máshol...
Mondjuk én is ismerek olyat, aki irodában dolgozik, fűtött helyen, de az idei béremelése 0 Ft, hiába emelték 15%-kal a minimálbért, így most majdnem minimálbéren van, mint irodai dolgozó, kész vicc, ja és a mellette ülő friss diplomás meg közmunkával van ott, ennyire jó a helyzet.
UI: Szóval inkább elül 1 fűtött helyen (nyilván ez azért szempont), mert egyszerűen normálisabb helyet vagy talál, vagy nem, meg ha talál is, akkor is ki biztosítja őt arról, hogy nem küldik el egyik pillanatról a másikra, és akkor aztán lesheti. Szörnyű ez a bizonytalanság, nyilván akinek van 1 kis félretett pénze könnyen van, de akinek nincs, az nem ugrálhat csak úgy. -
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Te azon idegesited fel magad hogy mas mirol beszel? Ouch.
-
EQMontoya
veterán
Napi Magyarisztán: büfében mondja a kiscsaj, hogy bkv-n hozta be reggel a hősugárzót, mert hiába panaszkodik, hogy fázik, a cégtől nem kap. Ez mennyire szánalmas már.
-
-
e=mc²
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Most gondold el, hogy mennyi panaszkodast hallgatnank ha ugy a "normal korulmenyek kozott" november kozepetol februar kozepeig ez igy lenne. Mondjuk akkor is meglepeskent erne az utak takaritasaert felelosoket, hogy telen ho, jeg, esetleg nemi sar is jut az utakra.
-
Tegnap este beültünk csapatosan egy kis beszélgetésre. Ami egy részben arról szólt hogy milyen hideg van, és milyen jegesek az utak. Elég nagy poén, de sokaknak tényleg csak most esik le hogy január, az egyenlő a téllel.
-
concret_hp
addikt
ha kiküldtek egy elégedettségi kérdőívet a melóhelyemen és a felénél többre a lehető legnegatívabban nyilatkoztam, akkor ideje elhúznom a csíkot ugye?

-
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Szerintem nem minden régióban lehet megkukkerolni. http://www.crunchyroll.com/attack-on-titan
De ha vki tud mást akkor én is szívesen veszem az információt
-
K1nG HuNp
őstag
-
K1nG HuNp
őstag
Az attack on titan free? Ha igen akkor hol tudnám a netem végignézni a sorozatot?
-
htc07
addikt
-
-
Na, megvolt a szerver-csere..?

-
trialboj
őstag
Leejtettem/kiesett a zsebemből a telefonom. Ez az első jelentősebb balfaszkodásom, és rettenetes érzés. Szuper szerencsétlenül esett le, és pont ott sérült ahol az érzékelők kapcsolódnak szóval egy világító téglával maradtam.
Nem is a telefon értéke a fájó, mert azelenyésző, hanem hogy évekig képes voltam vigyázni rá, ennél sokkal de sokkal veszélyesebb helyzeteket élt túl, 20-30kmph esések bringával erdőben, és karcolás nélkül megúszta (nem úgy mint én). Most meg a leg banálisabb helyzetben kiesik a zsebemből mikor lehajolok : (.
Egyáltalán nem vagyok rákattanva, de akkor is fura érzés, hogy jó ideig nincs okos telefonom, annyi minden hasznos dolgokra is lehet használni, hogy attól mert visszaváltok átlagos telefonra, még mindig úgy érzem hogy nem tudom majd elérni a fontos információkat.
tanulság, ne vedd le a zselés burkolatot a telefonodról, akkor sem ha úgy gondolod, hogy te aztán biztosan tudsz rá vigyázni anélkül is... , ja a másik meg hogy ne kerüljön 200k+ba a teló, mert egy infarktus könnyen elvihet fiatalon is

-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
újabbakról már azt írják beszédhang ellen is egész jók.
sima zártból mi a tuti jó szigetelős?
-
parandroid
félisten
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Blokkol minden kinti zajt, és csak azt engedi be elektronikus szűrés után, amit előre megmondta neki, hogy be kell engedni. Tipikusan munkavédelmi rendszereknél szokták így az állandó erős zajokat kiszűrni, és a beszédhangot átengedni. De hasonlót használnak sportlövők, vadászok is. Munkavédelemhez sosem vettünk a cégnek, mert méregdrága (meg igazából csak a zajcsillapítás volt a cél, viszonylag kevés volt a hivatalos napi beszélgetés, hogy érdemes legyen ilyesmibe beruházni), egy vadász/sportlövő kolléga ellenben vett magának ilyesmit, ő szerette is nagyon.
Viszont ezek a tökéletes külső hangszigetelés miatt jókora darabok, ebből adódóan elég nagyok, és nehezek is.
Szerk.: Ha fülhallgatót keresel pl. zenehallgatáshoz, ami kizárja, amit ki szeretnéd, hogy zárjon (forgalom, háttérzaj, kutyaugatás, fúrókalapács, asszony nyafogása), de pl. a beszédet meg átengedi, az vagy parasztvakítás, vagy űrtechnológia, és az ára is ahhoz mért.
p
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Van belőle jó is, de én inkább valami jó hangszigetelőset vennék.
Aktív zajvédős monoton, kvázi állandó spektrumú zaj ellen jó. (irodai háttérzaj nem ilyen)
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Aktívan hogyan lehet a hang ellen védekezni?
-
concret_hp
addikt
aktív zajvédős fülessel van valakinek tapasztalata? tényleg jók már vagy még mindig marketing rizsa?
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Angol gyartmanyt keress, azok elegge orrcsavarosak - colemans stb
Hozzajuk kepest az univer lenyegeben cukros viz

-
válasz
EQMontoya
üzenetére
én vezettem most úgy 1000 km-t jó kis román utakon, hóban, sirály volt.
Ha másra nem is volt jó ez a hét, de a driftelési képességeim valószínűleg fejlődtek.A Bukerestben való vezetést pedig északtól függetlenül ajánlom mindenkinek, jobb mint egy gokartozás, tényleg.

-
parandroid
félisten
Köszi a tippeket, Koch, Univer sajna nem játszik, ahogy privátban is jött az infó, ezek felbontáskor még csak-csak jók, de pár napon belül már harmatgyengék. Most valami Schamel fedőnevű cuccot sikerült találni, ennek az extra scharf változata eddig jónak tűnik (kicsit jobb az erős univernél), a kérdés, hogy pár nappal a felbontás után mennyire butul majd le...
Házi torma a nyerő, ez tiszta sor, csak hát én reggelire-vacsira szeretek egy-egy csipetnyi lórúgós tormát fogyasztani a szendvicskémhez, a házi meg megint nem olyan, hogy elteszi az ember, az is frissen jó, szóval mindig megcsinálni, az sem igazán működik.
p
-
Lortech
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Boltban nem tudok igazán erős ecetes tormát. De hiperekben általában lehet találni torma gyökeret, azt ha frissen lereszeled (már maga a reszelés is ütős
), nem mosod át és nem higítod, akkor elég bitang. Víz, ecet, cukor, só és kész.
Hm, meg is jött a kedvem egy jó kis tejfölös torma mártáshoz valami főtthússal. -
válasz
parandroid
üzenetére
Matula lányának a kertjéből. Mondjuk, az Zalában van.

-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Én nem rég ettem univer reszelt tormát és az eléggé adta

-
parandroid
félisten
Mittomén, lehet, hogy XIII, most ez így annyira nem megy fejből. Valami ilyesmi. Neveket személyiségi okokból nem közlök, de nem a der Bleki.
Ja, amúgy Bleki, élelmiszeripari kérdésem lenne, te ebben általában otthon vagy *: melyik a legdurvább, szembe könnyet szöktetős, taknyot-nyálat összefolyatós ecetes, reszelt torma a hazai (de akár nemzetközi) piacon. Most vagy én lettem bohó ifjúkorom óta ellenállóbb, vagy már a torma sem az igazi, de valahogy csak nem lelek rá az igazi élményre, akármit veszek, folyton csak a csalódás, szinte bármelyiket tudom enni magában, kiskanállal, ez meg így nem az igazi...

* Ha esetleg valaki más is tudja a választ, ne tartsa magában!
p
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Ki az V. kerületi topikbeli panaszkodó?
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
akko' legyen lusta panaszkodni is

-
-
NoLF
veterán
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Nagyon egyszeru, el kell koltozni oda, ahol tetszik. Panaszkodni mindenki tud. Emberek megis laknak pl Ojmjakonban es Dohaban is, pedig egyik sem embernek valo kornyezet - de ha csak panaszkodni tudnak, akkor ok is ott maradnak. Vagy akar megszokjak, es boldogok ott, ahova szulettek.
-
K1nG HuNp
őstag
A klasszikus zenét ki kedveli? Sosem tudtam értékelni, de egy ilyentől bezzeg libabőrös leszek: [arrival to earth]
-
K1nG HuNp
őstag
KI a f*szom szereti a telet és miért? Miért nem lehet csak a hegyekben hó? Aztán aki hóra vágyik menjen oda a téli fűtése árából..

-
tildy
nagyúr
Vegre szakad Londonban a ho.

-
válasz
concret_hp
üzenetére
Szerencsére személyi sérülés nem történt, hogy idézzem a klasszikus Markos-Nádast...

-
K1nG HuNp
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Hát én ma megszívtam a könyvtárban... nem volt elég a diák meg a személyi, még kellett a lakcím is egy beiratkozáshoz

-
concret_hp
addikt
van valakinek új személyije? rá van nyomtatva az adószám vagy chipről lehetne leolvasni?
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang
üzenetére
Akkor te valamit vagy rosszul csinálsz, vagy nagyon xs-es méretet vettél.
Az én sálam valahogy így néz ki hordva (kattintva több kép):
Kihúzva majd' 50 centi, ha hátul felhúzom a fülem fölé, elöl meg az orromra, még akkor is kényelmesen takarja a nyakamat.
Ma amúgy nem volt hideg (0 és 2 fok között mozgott valahol), viszont szépen havazott végig, szóval a sál maradt a nyakamban, helyette felvettem a csuklyát, hogy ne legyen tiszta víz a fejem.
p
-
Spet
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Amikor rózsaszínt kap a fekete helyet!

-
válasz
parandroid
üzenetére
Egyebkent nem fedi rendesen a fülemet, ahogy tapasztaltam, de majd próbálgatom. Az a baj, hogy akkor meg a torkommal lenne gond.
-
Spet
addikt
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Hát ha jól kimosod, akkor kicsi az esélye. (hacsak nem olyan allergén anyag van benne, ami rád hatással van)
De ha a prémium márkák, akik pl. Bangladeshben meg egyéb nem feltétlen tisztább környezetben készíttetik a termékeiket, akkor ennek is megkellene lépnie azt a mércét.
-
parandroid
félisten
-
válasz
parandroid
üzenetére
Én találkoztam a jelenséggel, pedig erre valami jó ötlet tényleg jöhetett volna. Most is mire hazaértem, beleheltem az egészet és utána meg ugye ha kcisit lehúzod hogy orrodat kifújd pl, akkor a füledet már el is kapja a hideg, az meg teljesen nedves a párától..
-
K1nG HuNp
őstag
El se hiszem hogy 13 éve jött ki az Underground 2.... [link] A mai napig nem értek egy szót se a számból, de libabőrős leszek tőle
A riders on the stormot be se mertem linkelni 
-
chungee
addikt
Estét!
Ilyeneket hol találok még

-----> ( ° ͜ʖ °)
-
K1nG HuNp
őstag
Vajon mit kaphatok el egy ebayes kínai 300ft-s kendőtől? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), nem mosod át és nem higítod, akkor elég bitang. Víz, ecet, cukor, só és kész.