Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Nem emlékszem...lehet hogy még nem. Anno kapásból kettőt vettem, mert a mostani konfiguráció volt a cél, és szerintem azonnal be is lőttem mindkettőt.
Na majd akkor így indulok el, előbb a csatoltat lenyomom, és megnézem úgy hogy viselkedik. Aztán ha nem változik, akkor megpróbálom megcserélni.
Köszi egyelőre.Vitamin: érdekes ez, volt már erről máshol is, itt is sok vita. Nekem ott kezdődik, hogy hogy kell elképzelni egyes vitaminokat? Kristályos? Por alakú? Színes, fehér? Hogy állítják elő? Szintetikusan színtiszta vegyipar? Hogy mennyi az egészséges szervezet számára ajánlott átlagos beviteli mennyiség? Nem a maximum, nem a minimum. És hogy az az asztalra kiöntve hogy néz ki? Hogy a C-vitaminnak legalább 1 grammnak kell lennie, és az mondjuk egy negyed kockacukornyi fehér por lenne az asztalra kiszórva? És hogy hogyan kerül hordozóra/-ba? Hogy egyáltalán egy pezsgőtablettában milyen formában lehet jelen? Illetve hogy mi van, ha mindenből a sokszorosát szedné be az ember? Mondjuk 1000 meg 10000 mg-os cévitaminból 5-6-ot, hogy egész biztos elég legyen. Vagy ugyanezt bármely másikból. A szervezet honnan tudja, hogy neki mennyire van szüksége? Vagy hogy egyes nem génkezelt, nem növényvédőszerrel telített növényekből nagy mennyiségben kinyerhető vitaminok növény formájában történő fogyasztásával lehet-e túladagolni?
Ilyesmik.
Szóval ha minden nap megiszom egy multi pezsgőtablettát, akkor legalább ne ártson, ha esetleg semmit nem is használ. Placebónak jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- High-End Ryzen 9 7900 Workstation / Gamer Base 64GB DDR5, 2TB Gen4 SSD, 850W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest