Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Viszlát #55512 üzenetére

Nem emlékszem...lehet hogy még nem. Anno kapásból kettőt vettem, mert a mostani konfiguráció volt a cél, és szerintem azonnal be is lőttem mindkettőt.
    Na majd akkor így indulok el, előbb a csatoltat lenyomom, és megnézem úgy hogy viselkedik. Aztán ha nem változik, akkor megpróbálom megcserélni.
    Köszi egyelőre.

Vitamin: érdekes ez, volt már erről máshol is, itt is sok vita. Nekem ott kezdődik, hogy hogy kell elképzelni egyes vitaminokat? Kristályos? Por alakú? Színes, fehér? Hogy állítják elő? Szintetikusan színtiszta vegyipar? Hogy mennyi az egészséges szervezet számára ajánlott átlagos beviteli mennyiség? Nem a maximum, nem a minimum. És hogy az az asztalra kiöntve hogy néz ki? Hogy a C-vitaminnak legalább 1 grammnak kell lennie, és az mondjuk egy negyed kockacukornyi fehér por lenne az asztalra kiszórva? És hogy hogyan kerül hordozóra/-ba? Hogy egyáltalán egy pezsgőtablettában milyen formában lehet jelen? Illetve hogy mi van, ha mindenből a sokszorosát szedné be az ember? Mondjuk 1000 meg 10000 mg-os cévitaminból 5-6-ot, hogy egész biztos elég legyen. Vagy ugyanezt bármely másikból. A szervezet honnan tudja, hogy neki mennyire van szüksége? Vagy hogy egyes nem génkezelt, nem növényvédőszerrel telített növényekből nagy mennyiségben kinyerhető vitaminok növény formájában történő fogyasztásával lehet-e túladagolni?
    Ilyesmik.
    Szóval ha minden nap megiszom egy multi pezsgőtablettát, akkor legalább ne ártson, ha esetleg semmit nem is használ. Placebónak jó?

Új hozzászólás Aktív témák