Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Nem emlékszem...lehet hogy még nem. Anno kapásból kettőt vettem, mert a mostani konfiguráció volt a cél, és szerintem azonnal be is lőttem mindkettőt.
Na majd akkor így indulok el, előbb a csatoltat lenyomom, és megnézem úgy hogy viselkedik. Aztán ha nem változik, akkor megpróbálom megcserélni.
Köszi egyelőre.Vitamin: érdekes ez, volt már erről máshol is, itt is sok vita. Nekem ott kezdődik, hogy hogy kell elképzelni egyes vitaminokat? Kristályos? Por alakú? Színes, fehér? Hogy állítják elő? Szintetikusan színtiszta vegyipar? Hogy mennyi az egészséges szervezet számára ajánlott átlagos beviteli mennyiség? Nem a maximum, nem a minimum. És hogy az az asztalra kiöntve hogy néz ki? Hogy a C-vitaminnak legalább 1 grammnak kell lennie, és az mondjuk egy negyed kockacukornyi fehér por lenne az asztalra kiszórva? És hogy hogyan kerül hordozóra/-ba? Hogy egyáltalán egy pezsgőtablettában milyen formában lehet jelen? Illetve hogy mi van, ha mindenből a sokszorosát szedné be az ember? Mondjuk 1000 meg 10000 mg-os cévitaminból 5-6-ot, hogy egész biztos elég legyen. Vagy ugyanezt bármely másikból. A szervezet honnan tudja, hogy neki mennyire van szüksége? Vagy hogy egyes nem génkezelt, nem növényvédőszerrel telített növényekből nagy mennyiségben kinyerhető vitaminok növény formájában történő fogyasztásával lehet-e túladagolni?
Ilyesmik.
Szóval ha minden nap megiszom egy multi pezsgőtablettát, akkor legalább ne ártson, ha esetleg semmit nem is használ. Placebónak jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest