Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
-
válasz
trialboj
üzenetére
Ez ha jol sejtem, akkor a regi iPhone fele Marimba csengohang feldolgozasa.
YT-on rengeteg kulonfele verzio keszult ezzel az alappal. Tobbek kozott nekem is egy ilyen Marimba csengohangom van, kicsit atdolgozva, ugyan nem valami trendi mai zenere, de ez valt be nekem, lassan 5-6 eve biztos ez a csengohangom.
-
válasz
trialboj
üzenetére
Applikációhoz itt a lista, amivel lehet fizetni: [https://nemzetimobilfizetes.hu/applikaciok]
A Parkl és Simple alkalmazásokhoz be kell regisztrálni egy bankkártyát, mert közvetlenül onnan vonja le a parkolási díjat, a Vodafone Esay Rider pedig a havi Vodafone-os telefonszámlához csapja hozzá a díjat. (Ezeket használom, a többiről nem tudom mi a teendő.) -
FehérHolló
veterán
válasz
trialboj
üzenetére
Biztos vagy benne?
4k felvétel 30Hz-en az kb. 1 GB/s adatforgalom. Egy combosabb SSD is csak a felét tudja ennek írásban. Akadozni fog, mint a dadogós kisfiú versmondáskor.
Ha on-the-fly tömöríted, akkor meg izmos proci kell hozzá és sok+gyors RAM.Bocs, de feltételezem, hogy az ingyenes felvevőprogi mellé nem társul erre alakalmas célhardver.
-
Tim82
félisten
válasz
trialboj
üzenetére
A paypass-t kötelezően be kell vezetnie minden hazai banknak. Kártyatársasági előírás mind a VISA, mind a Mastercard részéről.
A banknak nem kötelessége jelezni, hogy te olyan még létező, de nem lemondott szolgáltatásért fizetsz, amit nem használsz. Ezt neked kell követned.
A banki tájékoztatási kötelezettség általában annyit jelent, hogy a honlapjukon módosulnak a mindenki számára (így számodra is) hozzáférhető hirdetmények. Személyre szóló email/sms/hívás csak extrém esetben lesz ilyesmiről, mert annak költsége van a bank számára. Megint csak neked kell követned a dolgokat.
Valószínűleg azt fogják mondani, hogy - hacsak nincs náluk több tíz milliós bankbetéted stb. - hogy sajnáljuk, de nem tudunk feltétlenül jobbat ajánlani.
Egyébként jóreggelt a kapitalizmus világában!

-
Gabeee
tag
válasz
trialboj
üzenetére
Ne is haragudj, 4,5 M dollárral lecsúsztál a második helyre, én 2 éve 5,5 M dolcsit örököltem Togóból. Ez volt a levél tartalma (a vezetéknevet megváltoztattam):
"Dear family of Hxxx,
Pardon my intrusion into your privacy. I am Barrister Mathew E. Williams, attorney to late Mr. R.Hxxx, an Independent Contractor in Lome-Togo.
On the 1st of June 2012, my client, were involved in a terrible car accident with his entire family while visiting our neighboring country on vacation. Note: that I contact you in this matter based on the fact that you bear the same surname with my late client after going through your profile on Facebook. I need your assistance urgently in claiming the fund valued US$5.5 Million, left behind by my late client. The Financial institution where the fund was deposited issued me a naotice to provide the next of kin or have his account confiscated.
Best Regards,
Mathew E. Williams,Esq."
Még őrzöm a levelet a spam mappában, ha röhögni akarok, néha elolvasom.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
trialboj
üzenetére
Tekintve hogy az volt az eredeti kérdés, hogy ha azonos tömegű járművel ütközöm, akkor a fékezés, vagy a gyorsítás a hasznosabb, én azt hittem hogy ez nem egy olyan kérdés amin gondolkodni kell.
Ha az autók tökéletesen rugalmasan ütköznének, akkor az nyer aki gyorsabban megy, mert a másik fog "lepattanni róla", de mivel gyűrődő zónák vannak, ezért ép ésszel a lassítás, vagyis a minél kisebb elnyelni való mozgási energia a fontos. Hiába mész ugyanis 200-al egy szemből állóra fékezett autónak, és ő elpattan rólad vagy 100 méterre, és te csúszol tovább alig lendületet vesztve, ha közben az a valami amiben addig ültél az összes elnyeletett mozgási energia nagysága miatt a negyedére nyomódik össze. Szóval a lendületmegmaradás értelmében te nyertél, a szembejövőnek szakadtak le a belső szervei, csak közben téged egy konzervdoboz gyűrt magába az energiamegmaradás értelmében. [link] Vagy: [link] -
parandroid
félisten
válasz
trialboj
üzenetére
Bizonyos kultúrákban ez sztenderd eljárás. Már nem fizikai megfontolásból, hanem mert mindenki nagyon bátor, és neki senki ne mondja, hogy lassítson, de mindenki térjen ki az útjából. A logikád egyébként ott bukik meg, hogy ha mindenki erre játszik, akkor mindenki gyorsít, és még nagyobb sebességkülönbség adódik össze. Amúgy is a sebességnél jóval fontosabb a tömeg, ezért szeretik a városi anyukák az eszúvéket.
Szóval tessék csak a fékbe taposni, azzal jár jobban mindenki.
p
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
trialboj
üzenetére
Én sokáig egy olyan helyi moziba jártam ahol gyakori volt hogy a filmet fejjel lefelé indították el és leléptek kávézni (3x történt meg), hát ott mind a hang mind a kép ramaty volt, a 3d beköszöntével a legfosabb szemüvegekben néztük a filmeket, amik full homályosak voltak. Szóval persze, függ a mozitól.
-
Winner_hun
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
FH kartacsnak igaza van.