- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Klikkvadasz, hangulatkeltesnek jo. Ezer sztorit lehetne mondani az ellenkezojerol, de a konkluzio maximum az lehet, hogy sehol sem jo. De ha mar muszaj akkor szemelyes tapasztalat alapjan 10-bol 10x Magyarorszagot valasztanam.
Amugy ez a fizetes emlegetese csak nekem mokas? Ugy elkepzelem ahogy a kis orvostanoncunk x evig gurcol, hogy megszerezze az orvosi diplomajat, fogalma sincs rola mennyit fog keresni, majd amikor mar papirral a kezeben foallasu orvos lesz, akkor a fejehez csap, hogy hu bakker, hat ez nekem keves.

-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Betegnek mindenhol szar lenni. Bár ha én most belegondolok, hogy az utóbbi egy évben mennyit jártam orvoshoz, ráadásul úgy, hogy még beteg sem voltam, tisztára úgy tűnne, hogy bele vagyok buzulva az egészségügyi rendszerbe. És a hónap végére még van egy szemészeti időpontom (csak úgy, mert már évek óta nem voltam szemésznél, csak optikusnál, aki hülyén nézett rám, hogy de hát oda egy-kétévente muszáj menni), és kéne keresni egy ortopéd dokit, hogy nézzen rám igy egy-másfél év futás után, hogy minden rendben van-e.
Szóval arra akartam kilyukadni, hogy otthon mindig hülyének néztek (a dokik is), amikor megelőző jelleggel akartam menni orvoshoz, itt meg akkor néznek hülyének, ha nem teszem... Nekem ez a rendszer őszintén szólva jobban tetszik.
p
-
BlacKSouL
addikt
Most akkor hol szarabb betegnek lenni? [link]
-
-
-
K1nG HuNp
őstag
Ez a Csíki sör mizéria szimplán ingyenreklám volt nekik úgylátom.. "Tiltott Igazi Sör" néven mennek tovább

-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Link?
-
Winner_hun
félisten
A WC-ben matató 403-as macska kinek az ötlete volt?
-
FehérHolló
veterán
Amikor a linkedin ötödszörre dobja fel Ricky Hudi-t potenciális ismerősként, te pedig legszívesebben letagadnád...

-
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Ket egyforma tomegu auto 50-nel egymasnak megy, akkor mindketto 50-et lassul. Ha mindketto 71-gyel megy, de az egyik ketszer akkora tomegu, akkor a nagyobb tomegu csak 47-et lassul, a kisebbik meg 94-et (gyok2-bol kerekitek en is).
De valoban, nem egymassal kell versenyeztetni a sebesseget meg a tomeget, mert abban gondolom mindenki egyetert, hogy lassitani kell, amennyire csak lehet, csak azt akartam hangsulyozni, hogy a tomeg az baromi fontos, ugye az 50-es esetnel maradva a dupla tomegunek mar csak 33-at kell lassulnia. Mondjuk a kisebb tomegu meg sziv, de en onzo vagyok, minden elonyt magamnak akarok. -
válasz
concret_hp
üzenetére
Ha jó az idő, a tömeg lemegy a térre...

-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Akkor az #56470-et nem tudom, hogy kell ertelmezni. Mert szerintem felteve, hogy valami normalis gyurodozonas, legzsakos, viszonylag modern kocsiban ulsz, a legfontosabb a tomege, mivel csak ettol fugg, hogy mekkora sebessegvaltozast kell kibirnod frontalis utkozeskor.
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
szerintem egyértelműen lassítani kell.
ha álló tárgynak ütközök, akkor jobb ha lassan megyek.
ha 2 autó frontális ütközéséről van szó, kisebb a csattanás, ha az egyik áll (lásd előző pont)
ha a két autó azonos sebességgel halad egymás felé, tömegüktől függetlenül kisebb a csattanás, ha lassabban mennek.ezekből szerintem következik, hogy fékezni kell, de nem csattanni még jobb egyébként

-
BlacKSouL
addikt
De még mindig a tömegekkel játszotok, miközben a kérdés arra vonatkozott, hogy a sebesség növelése, vagy csökkentése a jobb, ha azonosnak vesszük a tömeget. Ha m1=m2, akkor a képlet ezen része a sebességre vonatkozó eredeti kérdés szempontjából mindegy. A tömeget menet közben nem tudod változtatni, se a sajátodat, se a szembejövőt, csak a saját sebességedet. Ergo ha már az úton vagy és vezetsz, akkor ismét mindegy a tömeg. (Maximum az a kérdés merülhet fel, hogy ha jön szembe egy 3 tonnás autó, meg egy 850 kilós, és valamelyiknek mindenképp neki kell mennem, akkor melyiket válasszam...)
Az okfejtés elment abba az irányba, hogy arra a kérdésre, hogy gyorsítsak vagy fékezzek-e, hogy jobban megússzam a balesetet, jelenleg az a válasz, hogy vezess tankot, mert az még a kamionnál is nagyobb tömegű.

-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
De az megvan akkor, hogy a ketszeres tomegunek fele a sebessegvaltozasa?
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
ez így igaz, de akkor valójában nem a tömeg számít, csak pár olyan tényező ami tipikusan pozitívan korrelál a tömeggel

-
gaborbol
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Azert ez is erdeks, mert munkatarsamnal volt betores es vittek el oreg core2 duo Dell laptopot, a biztosito meg $600-ra kartalanitotta oket.
Masik baratom meg osszecsukta( sajat hibajabol) a 13 eves mazda 3-mat amit hasznaltan $4000 korul arulnak hasonlo parameterekkel, a hivatalos kereskedoi ertekbecsles $3200-re tartotta.
$8000-et fizetett neki a biztosito amitol majdnem seggreultem. -
lenox
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hat nekem ez egy bukasnak tunik fizikabol, mert nekem a lenduletmegmaradas azt jelenti, hogy a lenduletvaltozasok osszege nulla, tehat amennyivel valtozik az egyiknek, ugyanannyival a masiknak, csak ellentetes iranyba, ha egyforma a tomeguk, akkor ez a sebessegvaltozasukrol is elmondhato, tehat nincs olyan, hogy az o sebessegvaltozasa nagy, a tied meg kicsi, mivel egyforma.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
trialboj
üzenetére
Tekintve hogy az volt az eredeti kérdés, hogy ha azonos tömegű járművel ütközöm, akkor a fékezés, vagy a gyorsítás a hasznosabb, én azt hittem hogy ez nem egy olyan kérdés amin gondolkodni kell.
Ha az autók tökéletesen rugalmasan ütköznének, akkor az nyer aki gyorsabban megy, mert a másik fog "lepattanni róla", de mivel gyűrődő zónák vannak, ezért ép ésszel a lassítás, vagyis a minél kisebb elnyelni való mozgási energia a fontos. Hiába mész ugyanis 200-al egy szemből állóra fékezett autónak, és ő elpattan rólad vagy 100 méterre, és te csúszol tovább alig lendületet vesztve, ha közben az a valami amiben addig ültél az összes elnyeletett mozgási energia nagysága miatt a negyedére nyomódik össze. Szóval a lendületmegmaradás értelmében te nyertél, a szembejövőnek szakadtak le a belső szervei, csak közben téged egy konzervdoboz gyűrt magába az energiamegmaradás értelmében. [link] Vagy: [link] -
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hat ha ez igy van, akkor nyilvan igy korrekt, nyilvan nem lattam az ajtot, de egy uvegkar 1000 euroert az lehet sok is meg keves is. Mondjuk nalam is van 1000 euronal dragabb uvegajto, de egy szockos felig uveg mezei ajtonal az egesz ajto olcsobb. Csak mondjuk olyat azert megneznek, hogy ha pl. szamlan 200 euro kiszallasi dij van, a csavo meg azt irja a website-jan, hogy ingyenes, de nyilvan sajat ismereteimbol indulok ki.
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Pont azert fontosabb a tomeg, mert annak a jarmunek lesz a kisebb a sebessegvaltozasa, amelyiknek nagyobb a tomege. Nem az autot kell megallitanod vallal utkozeskor, hanem a sajat tested lassulasat kell kibirni, amiben a tested tomege nem egy valtozo, viszont a lassulasod igen. Mondjuk ha bejon a gerenda szemben akkor mindegy.
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
De itt nem (is csak, és főleg nem feltétlenül) a mozgási energiáról van szó, hanem annak elnyeléséről. Nyilván számit az ütközés rugalmassága, meg autóknál főleg a gyűrődési zónák is (felhasznált anyagok, tervezés, passziv biztonsági felszerelés, ütközés pontos szöge, meg még egy csomó minden), de azért gondolom te is inkább ülnél a 30-cal poroszkáló X5-ösben, mint a 80-nal belerohanó Smartban, nem?
p
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Amúgy is a sebességnél jóval fontosabb a tömegnekem miért 1/2 * m * v^2 ugrik be, mint mozgási energia?

-
parandroid
félisten
Gondolom nem fizetett a biztositó, merthogy nem a kötvényben meghatározott káresemény történt (tipikusan vihar-, tűz-, jégkár, stb.), ezért passzolták az ismert károkozónak, hogy téritse meg ő. Közben az üvegestől gondolom megvan a számla, amin ott az összeg, szóval innét elég sima ügy...
p
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Marmint ha veszit. Mert amugy nekem nem vilagos, hogy ha van biztositas, es a biztosito fizet, akkor a kar rendezve van, tehat megegyszer elkerni a penzt az lehuzas, es illegal nyilvan.
-
parandroid
félisten
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Nem az üveg kerül ennyibe, hanem a munkadij (kiszállás, szállitás, óradij, áfa, miegyéb). Megteheti, hogy nem fizet, de per lesz belőle. Hogy a végén be tudják-e hajtani rajta, azt nem tudom, de hogy az adott országban (illetve szerintem D-A-CH területen) sufa-listára kerül, és az életben többet sem bank nem áll szóba vele, sem egy nyavalyás albérletet nem fog tudni kivenni, az is biztos.
p
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nincs valami szerv akár itthon akár ott akivel meg lehetne nézetni, hogy nem 1000eur egy buzi ajtóüveg?
-
parandroid
félisten
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Igen, németek ezért kötnek mindenre biztositást. Gondolom a saját biztositójuk nem akart fizetni, ilyenkor jönne a képbe a személyi felelősségbiztositás, ami errefelé kb mindenkinek van. Egyik ismerősünk laptopját lökte le a szomszéd kislány az asztalról, kijelző törött, de semmi gond, mert a szülők biztositója megállapitotta, hogy valami párszáz EUR a kár, és fizetett. Valami öreg (talán még Pentium M-es) kommersz Sony laptop volt, csak azért háborodtak fel, mert kb 5 éve valami 1000 EUR-ért vették, és hogy miért nem azt az árat fizeti a biztositó.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
-
K1nG HuNp
őstag
Ausztriai sielés alatt egyik ismerősöm nekiment egy üvegajtónak a szálláson aminek a felé közelebb eső oldala betört. Az eset véletlen volt, felvétel készült róla. Kiszámláztak 1000! eurot. Ilyenkor mivan? Ez komoly?
-
Winner_hun
félisten
-
Viszlát
addikt
15 perce bámulom a Win10 telepítő "This won't take long" képernyőjét... Kellett nekem bevállalni az installt.

-
Tim82
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Nem talalok 4 honapnal fiatalabb - Se OS X, Se MAC topikot
(Valóban, mindegyik régebbi 4 hónapnál, de azért még ma is van mindegyikben friss hozzászólás.)
Én bedobnám még a Külső merevlemezek topikba is a kérdést.
Üdv, Winner -
trialboj
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Én mos csak elméletben játszottam, nekem ilyen helyzetben, reflexszerűen a fékezés jön.
De akkor az igaz, hogy két azonos autó közül azt éri a kisebb lassulási erő amelyik gyorsabban megy, mert az eltarolja a másikat?
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nincs vindoz, de szetnezek az oldalon, thx. Egyelore vegre tudja irni a Time Machine, majd kiderul..
Thx! -
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Most néztem meg próbaképpen az én WD Passportomat az AIDA64-gyel, és a Storage menüponton belül az ATA fülön mutatja a serial számot.
Jah, hogy OSX... Pfff, nincs a közeledben valahol egy windowsos gép? Ahogy nézem, ios-re van AIDA, osx-re nincs.
Valahol ebben az irányban keresgélnék, a diagnosztikai programok között, mindenesetre.
p
-
tiv83us
veterán
Helle-bello,
Long time no see!

Lenne egy kis OS X problemam, illetve be szeretnem regisztralni a WD Passport Ultra kulso vinyomat.
DE! A vinyo hatuljarol lekopott a Serial Number, es mar orak ota kutatok terminal parancsok utan, amibol talaltam is dogivel, de egyik sem listazza le a S/N-t.
Nem talalok 4 honapnal fiatalabb - Se OS X, Se MAC topikot - ugyhogy esetleg valaki tudna itt segiteni?Ha nem is a megoldasban, de esetleg megtalalni valami frissebb OS X topikot?
Sajnos a WD haldoklik es ahhoz, hogy online el tudjam intezni, kene a S/N.Elore is koszi

ps: A Googliban es a YT-n is szetkerestem mar az agyam.
-
parandroid
félisten
válasz
trialboj
üzenetére
Bizonyos kultúrákban ez sztenderd eljárás. Már nem fizikai megfontolásból, hanem mert mindenki nagyon bátor, és neki senki ne mondja, hogy lassítson, de mindenki térjen ki az útjából. A logikád egyébként ott bukik meg, hogy ha mindenki erre játszik, akkor mindenki gyorsít, és még nagyobb sebességkülönbség adódik össze. Amúgy is a sebességnél jóval fontosabb a tömeg, ezért szeretik a városi anyukák az eszúvéket.
Szóval tessék csak a fékbe taposni, azzal jár jobban mindenki.
p
-
trialboj
őstag
Néztem ezt a videót és azon gondolkodtam, hogy frontális ütközésnél biztos hogy a fékezés a legjobb megoldás?
Abból kiindulva, hogy pl mikor kézzel el akar karatéjjozni egy téglát, és sikerül akkor minimális erő hat vissza a kezedre, de ha nem ütsz elég erőset, akkor az összes mozgási energia visszahat, és lehet el is törik egy csontod.
Na most ha jön szembe egy autó, és tegyük fel nem lehet kikerülni, akkor ha te 50 re lelassítasz, de ő 90 el neked jön, (és mindkét autó azonos súlyban van) akkor ő fog eltarolni téged, és az a 40 kmh különbség téged visszafele lök, míg őt csak jelentősen lassítja.
Nem tudom hogy érthető-e ez a kérdés. Persze nem életszerű körülményeket vázoltam, de csak kíváncsi vagyok hogy igazam van-e.
-
e=mc²
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Errol eszembe jutott a vicc, hogy mikor lesz Magyarorszagon jo vilag.
"Majd ha a négy nyelven beszélő rendőr felsegíti a munkában megfáradt cigányt a miskolci mágnesvasútra, amelyen gazdag közalkalmazottak és tisztességes vállalkozók utaznak a korrupció miatt elítélt politikusok tárgyalására."
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
kutyát nem érdekli a kopasz feje, van elég politikusunk is, gázt tudunk neten is rendelni, minek ez a hercehurca
-
Azért ma is kimaxoljuk a dolgot : nem elég, hogy Putyin miatt le van zárva a fél város, a kék metró megint kigyulladt, és nem jár.
Kéne még ide egy olimpia.... először egy átlagos hétköznapot kéne megtanulni rendesen lebonyolítani, de tényleg.

-
válasz
parandroid
üzenetére
ez nem csak Zalában van ám így, hanem Pesten is, a mellékutcákban.
Mostanában a főbb utcákban is... -
K1nG HuNp
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
mer'?
-
kraftxld
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Na, közben válaszolok is, Zalakarosi fürdő pipa, bár dobtam egy hátast a jegyárakon. Plusz elég fura, hogy akármilyen fürdőbe megyünk a kaja az valami hihetetlen béna. Itt is kb kutyahúsos hambi örök áron, szerencsére előbb láttam ahogy kihozzák másnak, úgyhogy lemondtam róla.
Ma Kehidakustyán-ban voltunk, ez kisebb fürdő volt, de belépő is olcsóbb, plusz szinte alig voltak, így az ifjúság is kitombolta magát.
Este elkorcsolyáztunk a Zalacsányi Vadászcsárdába, tényleg jó kajálda, a rókagombás vaddisznópörim juhtúrós galuskával elég jól adta
A közlekedési helyzet meg nagyon durva volt, kb 15 percbe tartott kijutni a szállás parkolójából, olyan jégpáncél képződött a parkolóban, visszafelé meg ilyen 50-el jöttem a főúton, a ködtől alig lehetett látni.
Holnap megnézzük a vonatokat a Keszthelyi kastélyban, aztán tipli haza. -
concret_hp
addikt
ez a linkedin ez kiváló mókázásokra ad lehetőséget, rájöttem...

-
NoLF
veterán
Nem is ertem miert gondoltam, hogy nem fognak elkerni 5 eurot egy 0,33as sorert San Marino tetejen a var mellett... viszont emelle kedves kiszolgalas, es 4 fajta ropogtatnivalo jart (kis kekszek, hatalmas szinezetlen izesitetlen magozatlan olivabogyok, chillis porkolt kukorica es sos mogyoro), wifi is van, es 10 centtel olcsobb a benzin literje mint barmely iranyban 2 kilometerrel odebb, olaszorszagban. Persze itt sem beszel senki egy mukkot sem angolul, de meg a parkolonak is kulon wifihotspotja van

-
válasz
parandroid
üzenetére
A Balaton-felvidéken azért jókat lehet kirándulni egész évben. (Szigligeti vár, Badacsony, Sümeg, Hegyestű, kőtenger, Tihany, Füred, stb.)
Persze, időjárás-függő.
És a fürdős program tényleg jó, Kehida, pl. -
parandroid
félisten
Arra próbáltam célozni, hogy nem a hardver a szűk keresztmetszet, és még csak nem is a szoftver, inkább a user.
kraftxld: Sok minden nincs arra, de ha már ott vagytok, egy séta a Balaton-parton jó program lehet (van fasza a játszótér a kikötő előtti parkban, meg lehet hattyúkat etetni). Sétahajózás ilyenkor nyilván nincs, hogy korizni lehet-e, azt ilyen messziről nem tudom. A kastély mindenképp megér pár órát, meg mögötte, a volt laktanya területén van egy vasútmodell-kiállítás, állítólag jó, mi évek óta nem bírtunk odaérni... Hévízena tófürdő ugye egyértelmű, más ott úgysincs, ha kevésbé gyógyvízre vágyasz, akkor Kehidakustányban van egészen jó fedett fürdő is. A zalacsányi Vadászcsárda meg tényleg jó hely. Ami még érdekes dolog a környéken, az a sümegi vár, elvileg egész évben nyitva, de télen nyilván kevésbé látványos ez is, meg programokat sem szerveznek. A szigligeti vár egy kicsit kisebb, de az utóbbi években azt is nagyon szépen helyretették, nyitvatartásról itt semmit nem tudok. Ugyancsak nincs messze Tapolca, ez igy álmos kisváros, viszont a tavasbarlang elég egzotikus program (barlangi csónakázás).
Minden hangulat és időjárás függvénye egyébként, nagy vonalakban ezek vannak, plusz a szokásos Zalakaros, ami az ország egyik legnagyobb fedett fürdője. Nyáron azért több lenne a lehetőség, a Balaton, és a Kisbalaton körül azért elég jó programokat, látnivalókat lehet találni.
p
-
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Amig az XP volt a meno, addig en is PC-t hasznaltam. Az utana levo Windows ezzel a metro rendszerrel...fos.
OS X foervah'!

-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ezen a téren volt már pár gép a kezem alatt, ProBook/EliteBook vonalról jöttem át az E6520->E6430->E6440 szériába. Persze a 30-as sorozat után a 40-es nem volt olyan robosztus, de megszoktam hogy jóval könyebb, és még mindig a régi iskolát követi. Nekem mindkettő i5-ös/8Gb ram/256Gb SSD/1Tb HDD/HD 4600 IGP/HD+. Egyik dokkolón pihen, 32"-es fHD Smart TV rádugva, és asztali gépként használom, másik dokkoló nélkül szintén asztaliként, de azt heti szinten viszem valamerre. Barátnőmnek E6420-asa van, ő még 6910p-vel kezdte, utána E6400->E6320 gépecskéi voltak, nem hiszem hogy egyhamar lecseréli a mostanit.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
E6440 tényleg jó cucc, az enyém elég fullos is (256 ssd, i7mq, 16g, tisztességes vidkari), szeretem. Asszonynak is valami hasonlót fogunk most vadászni, max nem ennyire elborult konfiggal.
kraftxld: Zalacsányban van egy bitang jó vadászcsárda, az megér 1-2 ebédet/vacsit. Árban is teljesen vállalható.
-
kraftxld
félisten
Hévíz / Keszthely környékén tud valaki valami jó kis családi programot a héten?
Amit találtam hirtelen a neten az elég gyér (kb nulla), aztán ránk szakadt egy üdülési jog az egyik családtagtól, és ezt használjuk épp fel. -
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nem ertem. Az agyadramenes es a frissites/eros hardver hogy fugg ossze? Ha agyadra megy, nem mindegy, milyen eros a hw? Vagy hogy jon-e ra frissites?
-
parandroid
félisten
válasz
kraftxld
üzenetére
Mondjuk én fiatal sem vagyok, meg az iphone-om is vagy 3-4 éves modell (a konkrét példány is elmúlt már 2 éves), de az android nekem is az agyamra ment napi szinten, szóval én sem szívesen vennék olyasmit. És igen, ismerem, a Nexus 7 még mindig az elsők között kapja a frissítéseket, és korától függetlenül még mindig potens hardver.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még akkor is ha migráns chili 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...kettő is van.