- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondolom, ez nem vígasztal, de pénteken én is lezúztam a Nexus 4-est a betonra - szépen ki is csorbult egy újabb csücske, de ezúttal úgy, hogy vág.
Ez van, ezek fogyóeszközök...
@PeterkeT: Nem igazán észleljük itt ezt. Nyoma sincs az égbolton. Viszont ma láttunk nagy rendszerellenes tüntetést, ami miatt le volt zárva a fél város - de fogadjunk, hogy ezt nem írta meg az index.
Amúgy furcsa népségek ezek a spanyolok, így három nap után azt kell, hogy mondjam, elég idegesítőek és bunkók sokszor.
És üvöltenek. Ma az egyik étteremben konkrétan megfájdult a fülem, komolyan, elképesztő az a hangerő, amit 20 spanyol tud produkálni egy zárt térben, szimultán beszélve. -
válasz
parandroid
üzenetére
Persze a sajátom majdnem szándékos törés áldozata lett, mindennek oka hogy a céges sim csak simán eldobálja a hálózatot, esetleg a 3G-t, vagy csak nem akarja felismerni a telefon a sim-et. Viszont ha resetelem, vagy kiszedem, és újra beteszem a két sim-et, akkor rendben van a dolog. Mindez egyre aggasztóbb, mióta dual sim-es lettem. Bár értéke nem nagy a készüléknek, úgy 2 éve rendeltem, 60k körül fájt matt fóliával és tokkal védem (sérülésmentes), de ennél többet telefonért nem szeretnék kiadni, mert feleslegesnek érzem.
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Jelenleg egy kőkori htc 8x-et használok, de milliószor esett már le parkettára, betonra, tegnap épp a sárba, és bírja. Pedig nem is valami extra IP akárhány mindenálló kütyü, még csak nem is Gorilla-glassos. De már a korábbi tapasztalatom is az volt, hogy a telefonok jelentős része agyonüthetetlen.
Jah, nem használok semmilyen tokot, nem szeretem őket.
Viszont egy Lumia 930on gondolkodom, az tesztek alapján is eléggé össze van rakva és nem túl nagy tepsi. A mostani 50k körüli ára pedig már nem olyan vészes.
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Thumbs up, en is igy jatszom - barmikor veszek egy masikat ha voltam olyan hulye es elhagytam leejtettem osszetortem atmwntem rajta autoval stb
Epp egy kollegamat akarom valahogy ravenni hogy ne vegyen 400 fontos telefont mert az autoja is annyiba kerult, de eleg nehez az ugy
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Attól függ, hogy esik, és van-e rajta schock absorber tok, illetve valami kőkemény védőfólia. Persze ettől meg elveszíti a méltóságát, és az eleganciáját, szóval nincs jó megoldás. Illetve de: mentés felhőbe, backup a pc-n, és olyan készülék (vagy annyi fölös pénz), amire csak vállat vonsz, és veszel egy újat, ha megreccsen.
p
-
Lortech
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem, most kozelebb szalltam vizre. Lehetoseget kaptam egy jo baratomon keresztul a kormanyostol, hogy a tegnaptol hetfoig tarto punkosdi regatta egyik resztvevo versenyhajojat segithetek athajozni Fonyodrol Foldvarra az indulas elott. Hat nem kis elmeny.. Eleve nem sima, hanem versenyhajo, tehat nem lassu. 11mOD-osztalyban rendszeres aranyermes hajo. Szel is hatszel volt nagyjabol, kozepes eros, ugyhogy iden eloszor vettek elo a spinnakert, aminek megnyertem a kotelhuzasat. Napsutesbol indultunk, aztan jott az eso, es vegul napsutesben kotottunk ki. Aztan ha mar egyszer, akkor maradtam veluk estere, kicsit meghajtottuk az estet Foldvaron. A hajon aludtunk, es tegnap jottem haza.
Csak ajanlani tudom mindenkinek hogy probalja ki ha teheti. -
tildy
nagyúr
Ket napos vadiuj telefont kiejteni a babakocsin levo telotartobol a betonra: priceless. Sajnos raadasul emocionalisan is kemenyen megvisel a dolog, most kuncsoroghatok a htc-nel, hatha cserelnek valami kisebb osszegert bodyt. Vagy elhetek egyutt a balfaszsagommal es szembesulhetek vele minden nap.

-
concret_hp
addikt
mi a historikus oka annak, hogy minden második programozós példában a "foo" és a "bar" stringek szerepelnek példaként?

-
parandroid
félisten
Hm, @ még nem jelentkezett be, remélem még nem kapott gutaütést a szállodaablakon behömpölygő fekete füstfelhő miatt...
Mindeközben azt is hasonlóan csak remélni tudom, hogy Bleki sem Rijekába ugrott le a hosszú hétvégére...
p
-
törölt tag
válasz
Viszlát
üzenetére
Amúgy ezt magamon is észrevettem, hogy én is másokkal majdnem, hogy többet foglalkozom, mint magammal.
Én embertípus függőnek számítok? A bunkókkal nem foglalkozom a normális tisztességes emberekkel igen? Amúgy, kit érdekel honnan származik? Amit felmutat az az érdekes. -
NoLF
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Persze en is meghokolok, megjegyzem magamban vagy a tarsamnak, hogy nezma miaziste' de ennyi, utana nem foglalkozom vele. Es elvarom hogy velem kapcsolatban is igy jarjon el mindenki, ugyanis semmit nem tudnak rolam, semmi kozuk hozzam (az ismeretleneknek)
Viszlat: ennyi ev utan eleg konkretan kristalyospdik, hogy mennyire masok otthon az emberwk, s ez pl eleg hatarozottan feltunt, mennyot foglalkoznak masnak a dolgaval, sajat eletuk helyett.
7: igen, volt, ebben is lesz. Valoszinuleg elutes vagy sietseg miatt, s nem azert, mert nyelvujitok

-
-
Racecam
nagyúr
Teljesen egyetértek, annyi kiegészítéssel, hogy én pl. azért magamban megállapítom, hogy ez hülye, anyám, ilyen nincs stb. Nem húzom fel magam, csak a saját értékítéletem, benyomásom, hülyeségem, balfaszságom tükrében "értékelem" a látottakat, amúgy leszarom.

Mindenki azt csinál amit akar, amíg úgy csinálja, hogy nekem, vagy másoknak nem árt. -
EQMontoya
veterán
A riosnak valamilyen különleges tulajdonsága, hogy csak hétköznapokon késő délután illetve kora este frissíthető?
Más racionális érvet nem találok...
-
NoLF
veterán
De miert?
Ok en is felhoztam itt az elozo nyelvtani jelenseget, mint duhito korulmenyt, de inkabb csak kukacoskodasnak szantam.
De mi ertelme barmivel is foglalkozni, ami konkretan fizikailag, mentalisan, moralisan, erkolcsileg, stb nem hoz teged semmilyen kellemetlen, kenyelmetlen helyzetbe? Mindenki azt csinal, amit akar. 50 ev mulva lehet te csinalsz majd olyat ami masokat megnevettet/idegesit. Attol meg csinalni fogod... Az emberek (otthon foleg) tul sokat foglalkoznak olyasvalakikkel, akikhez semmi kozuk.
De tenyleg, budos a sminkje? Megutott a konyokevel mikozben szelfizett? Vagy te majd megmondod neki 20 (30, 40, 19, 56, tokmindegy) evesen, hogy mit csinaljon? Miert?
Megvaltoztatod? Nem fogod. Senki vagy. O is az. Hangya, porszem. O ugy boldog ahogy. Te boldogabb lennel ha nem latnad? Menj maskor, menj massal, menj masfele.
Erdemes feltenni a kerdeseket neha

-
Nem kell hozza fullos okostelefon, hogy fogalma se legyen a hasznalatarol.
Ma bekerdezte egy ismeros, hogy a telefonjat fel kene tolteni, hogy tudna. Rakerdeztem, hogy miert, ja nincs rajta penz es nem tudja, hogy kell feltolteni.
Evek ota okostelefont hasznal, kozepkategoriasat de feltoltokartyas es mindig anyu toltotte a kartyajat. ¬_¬
20 ev koruli, lassan az eletbe kilepo szemelyrol van szo. -
törölt tag
Én egy dologtól akadok ki; buszon egy 70éves öreg nő 2méter vastag sminkkel 20centis körömmel + s6-al. Ok ez még nem halűálos, de ami utána következett.
Nekiállt szelfizni
-
ToBeY
nagyúr
Sok ismerősőnél tapasztaltam hogy megveszi a fulloos okostelefont,de fingja sincs hogya kéne azt használni.
Tegnap is felhívott egy haverom este 10kor,hogy Iphone-on van-e whatsapp nevü app?Az már nem jutott eszébe,hogy megnézze esetleg appstore-ba(vagy nem tudom hogy hívja az apple az alkalmazás bótját) -
törölt tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Bocsi!
Esetleg kaphatunk több képet? Próbáltad már szétszedni? -
BlacKSouL
addikt
Tehát ha 8:30-ra akarok a Kelenföldi parkolóban lenni, legeslegkésőbb 8:45-re, akkor mindegy merre megyek, van rossz, meg rosszabb útvonal. Rövid vagy gyors nincs.
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Reggel a nullás ugyanúgy halál. Szerintem arra menj, amerre kedved van, és vagy szerencséd lesz, vagy nem. Én még sosem variáltam túl, BP-n általában érzésre vezetek, nagyjából irányba állva, de azért a biztonság kedvéért bekapcsolt navival, ami le van ugyan némítva, de néha azért jó megerősítésként rápillantani. Nem kell ezt túlkomplikálni, csak a cél legyen meg, meg előre nézd meg nagyjából, hogy az hol is van (nálad gondolom, ez nme probléma, valószínűleg 3 hete különböző útvonalakat memorizálsz
) a többi már csak szerencse/türelem kérdése.p
-
BlacKSouL
addikt
Akkor azt mondjátok, reggel jobban megéri azt a +25-30 kilométert, ha körbemegyek M31 - M0 - mittudoménmerre? És akkor ott hol menjek le M0-ról?
Gmaps aszondja Tétény - Budafok - Albertfalva...
De nemtom, nekem az a vonal nagyon idegen. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
és @-nak is: Köszi!
Akkor megcélzom ezt, gondolom ott már nagyon nem lehet eltéveszteni, pláne ha felrakom Moha bá-t a műszerfalra

Még az odautat kell kitalálnom, M3 felől jövök, M0-t terveztem eredetileg, de most úgy nézem, hogy távolságban már elég sokat spórolok, ha nem kerülöm körbe a várost, hanem kivételesen keresztülmegyek rajta. Vagy reggeli csúcsban nem szerencsés? M3 -Hungária -Rákóczi-híd -Etele út a térkép szerint legrövidebb. -
Racecam
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ahogy @ mondja.

Mindkét oldalon ingyenes, őrzött parkoló van, ahol a plázákhoz hasonlóan egy elektronikus papír alapú kártyával tudsz parkolni. (Bejárati sorompónál megkapod, ha végeztél (akármikor), leolvastatod az automatánál és akkor kifelé kinyílik a sorompó.)
De ha éppen akkor dolgoznék, beállhatnál hozzánk a DBR járműtelepre is. De pénteken éjszakára megyek...

-
concret_hp
addikt
bírom az olyan arcokat akik a kis papírszuzukijukkal nem adják meg az elsőbbséget, aztán nem értik mi a probléma, legközelebb remélem egy kamion elé kanyarodik ki

-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Most adtak át egy vadi új P+R parkolót, valószínűleg ez az - én még nem voltam ott. De, hogy tudd, a környéken a parkolás nem fizetős, tehát igazából bárhol megállhatsz, akár az őrmezői, akár a kelenföldi oldalon.
-------------------------------
Más téma: Madridban mit érdemes megnézni egy hétvége alatt? Elcsíptem egy - három napos ünnephez képest - relatíve olcsó repjegy-akciót most hétvégére.
A választás szempontja az volt, hogy Magyarország úgy 800 km-es körzetében mindehol esni fog az eső egy ciklon miatt, szóval ezt a ciklon-zónát akartam elhagyni; Madridban elvileg napsütés és 20-25 fok lesz.
-
BlacKSouL
addikt
Kellene nekem pénteken reggeltől (kb. 8:30-tól) a Kelenföldi pályaudvarnál egy jó parkoló, ahol vagy kb. este 8-ig, vagy akár másnap délelőttig ott tudom/merem hagyni a kocsit. Ez lenne az? Vagy van valami jobb alternatíva? Fő cél, hogy péntek este vagy szombat reggel a pályaudvarra érkezve viszonylag közel legyen.
Köszi. -
Sonja
nagyúr
Kissé mérges vagyok.
Most hívott egy hölgy a Samsungtól, hogy a javításra leadott Samsung telefonomról kitöltsünk egy kérdőívet. Mondom micsoda?!
Ez valami közvéleménykutatás vagy mi?!
Azt mondja, hogy nem, hanem amit leadtam Samsung A5-ös készüléket javításra, arról kérdezzen! WTF?!
Mondom nekem soha nem is volt semmilyen Samsung mobilom, tehát nem is adtam le javíttatni se.
Mondja, hogy az én nevem meg telefonszámom van megadva!
Elnézést kért és letette. Valaki visszélt a nevemmel és telefonszámommal?! 
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pttypang
üzenetére
Persze, tőlem mindenki ott bagózik ahol akar. Csak én ne érezzem. Tőlem jöhet a fölöttem 10 kilométerre elszálló ukrán légideszantos hadosztály csapatszállító repülőjéről is, csak ne jöjjön be a nyitott szobám ablakán. A hetediken...
Amúgy légvonalban van 100 méterre egy 2x2x2 sávos derékszögű kereszteződés lámpával. Még buszok is közlekednek. És az a füst meg valahogy nem jön fel odáig. Vagy feljön, de nincs szaga...Az egyetlen amit még érezni, az a környező, magasabb dombokon lévő családi házak fatüzelésből eredő füstje - különösen ősszel és télen - ami hozzánk lejön a völgybe. Meg a bagó. Ami lefelé is, meg felfelé is száll, meg oldalra, meg mindenhova. Vagy én vagyok olyan mint a cápa, hogy 1000 km-ről megérzem a vércseppet a tengerben.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na mindegy, a lényeg, hogy kurva kellemetlen, mikor friss levegőt akarok beengedni a szobába néha, de ahelyett bagószag, fafüst, kipufogógáz, meg mittudoménmi jön be. De főleg a bagó. És ezek megmaradnak. 30 perc múlva is érezni a szobában, nem a friss hársfavirág meg akácvirág illatot, merthogy egyébként rengeteg akác és hársfa van a környéken. (Nem most, hanem majd ha már lesz vagy 20 fok) -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Az se biztos, hogy az erkelyen bagozik valaki, ha az utcan az erkelyek alatt cigiznek es csak felszall hozzad a fust, akkor mit mondasz? Az utcan se lehessen ragyujtani? Sot, akkor mar gyalogolni se, mert az meg hangosnak tunik majd, miutan javaslatodra betiltottak a gepjarmuvek kozlekedeset.
Aztan jon az aramszolgaltato beperelese, mert serti a fuled a vezetekekben folyo aram hangja?
Igen, direkt hasznalok ilyen sarkositott peldat, mert az a kis fust johet barhonnan. En kinyitottam délután az ablakot es a haz alatt dohanyzoktol feljott a fust az ablakomhoz a harmadikra.. De ennyi erovel az autok kipufogogaza miatt is reklamalhatnal

-
-
EQMontoya
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Lökhárítót inkább kábelkötegelővel szoktak javítani.
Valahogy így -
gaborbol
őstag
Most hivott agy ugyfel a textilgyarbol, hogy cryptowall kirakta a decrypt utmutatot a szallitamanyozasi manager monitorara

-
BlacKSouL
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
A dohány mint növény, természetes. Az, hogy a dohánylevél elszárad, az is természetes. A véletlen szülte erdőtüzek is természetesek. Ha ilyenkor elég a száraz dohánylevél, az is természetes.
Az, hogy az ember direkt megszárítja a dohánylevelet, és ebből papír segítségével tüzet rak a szájában, és a füstöt nem megemészti, lenyeli, feldolgozza, hanem kifújja másokra, az nem természetes.
Meg a sok műanyag, meg bármilyen feldolgozott termék, meg az emberi tevékenység 99%-a sem természetes, persze. Ilyenkor jönnek elő mindig az alkohollal, az étellel, meg mindenfélével, csak hogy a dohányzást mint tevékenységet megindokolják, vagy inkább megmagyarázzák, vagy mi is a jó szó...De alapvetően nem ez a téma.
A marhát nyersen vagy sütve rágcsálni az a táplálkozást mint alapvető létszükségletet hivatott támogatni. De a füst szívása melyik létszükséglet?
Én is elszívtam eddig életemben kb 100 szál cigarettát, meg vagy 10 szivart. De mindezt összesen kb. 8 év időtartamban, kb. havonta 1-1 szálat valami viccesnek tűnő alkalommal. Egy jó ideje viszont már csak az az okádék íz meg szag emléke van, amit minden ilyen alkalom után éreztem, meg a szórakozóhelyeken kötelező vágnivaló füst utáni ruházat és haj szaga...
Mindenkinek van valami kínja, nekem az időjárás, meg ez. Ja, félreértés ne legyen, aki 50 km-re tőlem szívja, az tegye, nem érzem, de ha én is arra vagyok kötelezve, hogy szagoljam, szívjam, akkor nem tetszik. Márpedig egy 64 lakásból álló háztömb egyetlen erkélyen álló füstokádóját is érezni fogja jószerével mindenki körülötte. -
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pttypang
üzenetére
Nem, mert a trágyaszag természetes. Büdös, de természetes. Ganajoltam én gyerekkoromban nagyanyáméknál minden állatot. Ráadásul az egyik nagyanyám a TSZ-től 800 méterre lakik (bár már nincs azóta TSZ), ami nem távolság, mert "a szél messzire viszi a szagot"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont kétségtelenül nem voltam gyerek pl. az 1400-as években Közép-Amerikában ahol a füstölő dohány is legfeljebb akkor volt természetes, amikor a villámgyújtotta erdőtüzek átterjedtek a vaddohány mezőkre...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- OTP Bank topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De nemtom, nekem az a vonal nagyon idegen.

Most hívott egy hölgy a Samsungtól, hogy a javításra leadott Samsung telefonomról kitöltsünk egy kérdőívet. Mondom micsoda?!
Ez valami közvéleménykutatás vagy mi?!
Mondom nekem soha nem is volt semmilyen Samsung mobilom, tehát nem is adtam le javíttatni se. 
De szerencsére kertesben lakom