Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem, most kozelebb szalltam vizre. Lehetoseget kaptam egy jo baratomon keresztul a kormanyostol, hogy a tegnaptol hetfoig tarto punkosdi regatta egyik resztvevo versenyhajojat segithetek athajozni Fonyodrol Foldvarra az indulas elott. Hat nem kis elmeny.. Eleve nem sima, hanem versenyhajo, tehat nem lassu. 11mOD-osztalyban rendszeres aranyermes hajo. Szel is hatszel volt nagyjabol, kozepes eros, ugyhogy iden eloszor vettek elo a spinnakert, aminek megnyertem a kotelhuzasat. Napsutesbol indultunk, aztan jott az eso, es vegul napsutesben kotottunk ki. Aztan ha mar egyszer, akkor maradtam veluk estere, kicsit meghajtottuk az estet Foldvaron. A hajon aludtunk, es tegnap jottem haza.
Csak ajanlani tudom mindenkinek hogy probalja ki ha teheti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi