Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz bitpork #53209 üzenetére

    A dohány mint növény, természetes. Az, hogy a dohánylevél elszárad, az is természetes. A véletlen szülte erdőtüzek is természetesek. Ha ilyenkor elég a száraz dohánylevél, az is természetes.
    Az, hogy az ember direkt megszárítja a dohánylevelet, és ebből papír segítségével tüzet rak a szájában, és a füstöt nem megemészti, lenyeli, feldolgozza, hanem kifújja másokra, az nem természetes.
    Meg a sok műanyag, meg bármilyen feldolgozott termék, meg az emberi tevékenység 99%-a sem természetes, persze. Ilyenkor jönnek elő mindig az alkohollal, az étellel, meg mindenfélével, csak hogy a dohányzást mint tevékenységet megindokolják, vagy inkább megmagyarázzák, vagy mi is a jó szó...De alapvetően nem ez a téma.
    A marhát nyersen vagy sütve rágcsálni az a táplálkozást mint alapvető létszükségletet hivatott támogatni. De a füst szívása melyik létszükséglet?
    Én is elszívtam eddig életemben kb 100 szál cigarettát, meg vagy 10 szivart. De mindezt összesen kb. 8 év időtartamban, kb. havonta 1-1 szálat valami viccesnek tűnő alkalommal. Egy jó ideje viszont már csak az az okádék íz meg szag emléke van, amit minden ilyen alkalom után éreztem, meg a szórakozóhelyeken kötelező vágnivaló füst utáni ruházat és haj szaga...
    Mindenkinek van valami kínja, nekem az időjárás, meg ez. Ja, félreértés ne legyen, aki 50 km-re tőlem szívja, az tegye, nem érzem, de ha én is arra vagyok kötelezve, hogy szagoljam, szívjam, akkor nem tetszik. Márpedig egy 64 lakásból álló háztömb egyetlen erkélyen álló füstokádóját is érezni fogja jószerével mindenki körülötte.

  • EQMontoya

    veterán

    válasz bitpork #53209 üzenetére

    Lehet, hogy a legelő marhát kéne rágni és nem meg sütni? :U

    Tatárbeafsteak a neve.
    Vigasztaljon a tudat, röfit nem eszünk nyersen. :)

Új hozzászólás Aktív témák