- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
A dohány mint növény, természetes. Az, hogy a dohánylevél elszárad, az is természetes. A véletlen szülte erdőtüzek is természetesek. Ha ilyenkor elég a száraz dohánylevél, az is természetes.
Az, hogy az ember direkt megszárítja a dohánylevelet, és ebből papír segítségével tüzet rak a szájában, és a füstöt nem megemészti, lenyeli, feldolgozza, hanem kifújja másokra, az nem természetes.
Meg a sok műanyag, meg bármilyen feldolgozott termék, meg az emberi tevékenység 99%-a sem természetes, persze. Ilyenkor jönnek elő mindig az alkohollal, az étellel, meg mindenfélével, csak hogy a dohányzást mint tevékenységet megindokolják, vagy inkább megmagyarázzák, vagy mi is a jó szó...De alapvetően nem ez a téma.
A marhát nyersen vagy sütve rágcsálni az a táplálkozást mint alapvető létszükségletet hivatott támogatni. De a füst szívása melyik létszükséglet?
Én is elszívtam eddig életemben kb 100 szál cigarettát, meg vagy 10 szivart. De mindezt összesen kb. 8 év időtartamban, kb. havonta 1-1 szálat valami viccesnek tűnő alkalommal. Egy jó ideje viszont már csak az az okádék íz meg szag emléke van, amit minden ilyen alkalom után éreztem, meg a szórakozóhelyeken kötelező vágnivaló füst utáni ruházat és haj szaga...
Mindenkinek van valami kínja, nekem az időjárás, meg ez. Ja, félreértés ne legyen, aki 50 km-re tőlem szívja, az tegye, nem érzem, de ha én is arra vagyok kötelezve, hogy szagoljam, szívjam, akkor nem tetszik. Márpedig egy 64 lakásból álló háztömb egyetlen erkélyen álló füstokádóját is érezni fogja jószerével mindenki körülötte.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eredeti játékok OFF topik
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mesterséges intelligencia topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- Asus -TP501UAK - Visszahajtható Érintőképernyős - 15,6" -i5-7200U -8GB-128GB-SSD-512GB-HDD
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- 2db - EVGA NVIDIA GeForce GTX 780 Ti 3GB GDDR5
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest