- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
A dohány mint növény, természetes. Az, hogy a dohánylevél elszárad, az is természetes. A véletlen szülte erdőtüzek is természetesek. Ha ilyenkor elég a száraz dohánylevél, az is természetes.
Az, hogy az ember direkt megszárítja a dohánylevelet, és ebből papír segítségével tüzet rak a szájában, és a füstöt nem megemészti, lenyeli, feldolgozza, hanem kifújja másokra, az nem természetes.
Meg a sok műanyag, meg bármilyen feldolgozott termék, meg az emberi tevékenység 99%-a sem természetes, persze. Ilyenkor jönnek elő mindig az alkohollal, az étellel, meg mindenfélével, csak hogy a dohányzást mint tevékenységet megindokolják, vagy inkább megmagyarázzák, vagy mi is a jó szó...De alapvetően nem ez a téma.
A marhát nyersen vagy sütve rágcsálni az a táplálkozást mint alapvető létszükségletet hivatott támogatni. De a füst szívása melyik létszükséglet?
Én is elszívtam eddig életemben kb 100 szál cigarettát, meg vagy 10 szivart. De mindezt összesen kb. 8 év időtartamban, kb. havonta 1-1 szálat valami viccesnek tűnő alkalommal. Egy jó ideje viszont már csak az az okádék íz meg szag emléke van, amit minden ilyen alkalom után éreztem, meg a szórakozóhelyeken kötelező vágnivaló füst utáni ruházat és haj szaga...
Mindenkinek van valami kínja, nekem az időjárás, meg ez. Ja, félreértés ne legyen, aki 50 km-re tőlem szívja, az tegye, nem érzem, de ha én is arra vagyok kötelezve, hogy szagoljam, szívjam, akkor nem tetszik. Márpedig egy 64 lakásból álló háztömb egyetlen erkélyen álló füstokádóját is érezni fogja jószerével mindenki körülötte.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest