Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Persze a sajátom majdnem szándékos törés áldozata lett, mindennek oka hogy a céges sim csak simán eldobálja a hálózatot, esetleg a 3G-t, vagy csak nem akarja felismerni a telefon a sim-et. Viszont ha resetelem, vagy kiszedem, és újra beteszem a két sim-et, akkor rendben van a dolog. Mindez egyre aggasztóbb, mióta dual sim-es lettem. Bár értéke nem nagy a készüléknek, úgy 2 éve rendeltem, 60k körül fájt matt fóliával és tokkal védem (sérülésmentes), de ennél többet telefonért nem szeretnék kiadni, mert feleslegesnek érzem.
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Jelenleg egy kőkori htc 8x-et használok, de milliószor esett már le parkettára, betonra, tegnap épp a sárba, és bírja. Pedig nem is valami extra IP akárhány mindenálló kütyü, még csak nem is Gorilla-glassos. De már a korábbi tapasztalatom is az volt, hogy a telefonok jelentős része agyonüthetetlen.
Jah, nem használok semmilyen tokot, nem szeretem őket.
Viszont egy Lumia 930on gondolkodom, az tesztek alapján is eléggé össze van rakva és nem túl nagy tepsi. A mostani 50k körüli ára pedig már nem olyan vészes.
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Thumbs up, en is igy jatszom - barmikor veszek egy masikat ha voltam olyan hulye es elhagytam leejtettem osszetortem atmwntem rajta autoval stb
Epp egy kollegamat akarom valahogy ravenni hogy ne vegyen 400 fontos telefont mert az autoja is annyiba kerult, de eleg nehez az ugy
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi