- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Power outage.
-
Winner_hun
félisten
Hogy van angolul az áramszünet? Google a blackout-ot hazudta nekem de rákérdezett az eladó (angol) hogy mit jelent ez a szó..
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én ugyanígy voltam vele, de nekem tegnap valamiért tetszettek, de komolyan. Imponált, ahogy megfeszülés nélkül elnyomják a legalább olyan képességű belgákat. Willmots panaszkodott is érte, hogy nem akartak játszani az olaszok, hát hm, akkor hogyan vertek két gólt nekik, ziccerből?
ui: elnézést az offért, egyébként

-
Lortech
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Nyilván, eredményorientált játék ez is. Én egyetértek teljes mértékben, de hidd el, a játékosok is aláírják előre, ha edzőbá akármilyen megalázó stratégiával továbbjuttatja őket a csoportkörökből.
Az olaszok is meggyőző védekezéssel kettővel verték a "nagy esélyes" belgákat. Nyilván ha a törökök ellen is ennyit mutatnak (a csehek), akkor joggal esnek majd ki. -
Lortech
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Azért ennél bonyolultabb a foci, és ezt az edzők is tudják. A csehek látszólag beszari focit játszottak, de ha beleálltak volna, nagyobb eséllyel kaptak volna 2-3-at, mint hogy találnak egy gólt, így viszont majdnem sikerült egy x nekik, ami spanyolok ellen sokat ért volna.
-
Viszlát
addikt
Nem feltétlenül. Legalábbis nekem már önmagában az is nagy élmény, hogy nemzetközi tornán láthatom a válogatottat. Ezen felül az meg különösen tetszett, hogy nem beszari focit játszottunk mint például a csehek tegnap, a csapat nagy része fegyelmezetten hozta azt amit tud és ez igenis nagy dolog. Az meg végképp bónusz, hogy győztünk is, ráadásul két góllal, ráadásul a második az vérprofi kontra volt klasszis befejezéssel.
Aki ezekután csak károgni tud, azt csak sajnálni lehet két másodpercig aztán nem foglalkozni tovább vele.
-
lenox
veterán
Nem kell fikazni, en meg sosem lattam ilyen jo magyar csapatot foci eb-n.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
nem ez volt, csak a többi nem érdekelt. Ez meg elvileg igen. De mégis volt vagy fél óra, hogy közben a telefonomat nyomkodtam, annyira uncsi volt...
-
attól még gyenge meccs volt, gyenge ellenfél ellen, és mákunk is volt az első perces kapufa és a kiállítás miatt. Igazából egy 10 emberrel játszó, ilyen szétesett csapat ellen egy normális, játszani tudó csapatnak még vagy négyet kellett volna vágni, ehelyett ott bénáztak, aztán egy ziccerkontra csak összejött.
-
rossz ez a meccs...
-
BlacKSouL
addikt
Namost várjunk, mert két eset van. Van olyan, hogy a munkáltató a munkaszerződésbe beleírja, hogy a munkavállaló havi munkabére a próbaidő alatt x összeg, a próbaidő letelte utántól xy összeg. Ekkor nincs kérdés. De ezt az interjún kötelesek közölni, ellenkező esetben a normál ügymenet van. Alapvetően ha egy munkahely felvesz x havi bérért, akkor ha a munkaszerződésben nem rendelkeznek másképp az előzetes egyeztetés alapján, akkor a próbaidő letelte után nem történik semmi különös, mivel a próbaidő első hónapjától már a teljes bért kapja. És akkor az alaphelyzet van, hogy telik az idő, teljesítesz, és érdeklődsz.
Pusztán a próbaidő letelte egyéb kitétel nélkül nem jogosít béremelésre (mert miért jogosítana?) alaphelyzet a próbaidő alatt is már a teljes bér, és a speciálisabb eset amikor a próbaidőre csak rész-összeget adnak. -
Visszatérve az emelésre, a fönököm mondja, hogy elvileg próbaidő után kellett volna emelni, na erről nem tudtam, mindegy, szerintem arról kellett volna papírnak lennie.
UI: Sok pénz, kemény 13.300 Ft nettóban, nem is tudom mire költsem hirtelen, venni kéne pár Ferrarit, vagy Porschét
-
-
parandroid
félisten
Nekem mindig akkor akartak több pénzt adni, amikor felmondtam.
Persze hamar belátták, hogy annyit úgysem 'tudnak' (ez külön jó poén egyébként) adni, mint amennyit az új helyen keresnék, szóval elbúcsúztunk. A legutolsó munkahelyen meg ugye eleve úgy mentem be a főnökhöz, hogy ebből emigráció lesz, úgyhogy meg sem próbálkozott emeléssel, hanem ő gratulált elsőként. 
p
-
BlacKSouL
addikt
Az attól is függ, mennyi volt a "próbaidő". Hivatalos 3 hónap, vagy nemhivatalos sok. Rutinos rókák akiknek nincs vesztenivalójuk rögtön első nap megkérdezik mikor volt a legutóbbi bérfejlesztés, és mikor lesz a következő
Mondjuk ha látványosan van mit neked köszönni, akkor lehet nyomulni jobban, ha csak úgy ott vagy, akkor is lehet, csak üveges tekintettel merednek majd rád. Azért illik legalább 1 évet zökkenőmentesen eltölteni egy helyen. Persze vannak olyan helyek, ahol az emberhez "b.sznak" mindig valamennyit csak úgy... de ez vagy ritka, vagy sokat kell nyalni érte. -
Spet
addikt
Ha már béremelés: mikortól érdemes benyújtani/kérni a főnökségnek az igényt? Most telt le a próbidőm fixáltak, otthon meg mindenki mondta, hogy na akkor kérjem. Nem lett felajánlva így nem kértem, de azért itt megkérdem

-
Spet
addikt
Van ott minden féle (kínai, thai, mexikói, kifőzde, gány). Menü ha jól emlékszem 1000 Ft-tól indul (hiszen pláza na meg én ritkán járok arra, még ha Bp-s őslakos vagyok), de van még ugyebár metró aluljárós hamburgeres, gyrosos, illetve a körúton a környékén még pár hely, ahol érdemesebb körbenézni mit mennyiért adnak. Vagy keresel kici kinait ocon, aki nagy adagban méri a kuty... kacsa húst.

-
Megeszek én bármit, jó azért ne főzelék legyen, na meg árban is inkább 1.000 Ft alatt gondoltam, azaz max 1 menü fér bele, nem étterem árakban gondolkozom (igaz ma is egy Étteremből hozok kaját, kemény 600 Ft-ért, és minőség ok, meg a mennyiség pláne)
UI: azaz egy szendvics is megfelel, ha nagyon finom, de akár menü is lehet, vagy egy második féle, csak legyen tartalmas
-
Westendben melyik a jó kajálda ? Holnap eltévedek a nagyvárosba, és bekukkantok oda is, kb dél magasságában enni kéne ott valamit, na meg szétnézek.
-
Kecsegtetnek itt 20.000 Ft-os béremeléssel, igaz én nem kértem, szóval így jól hangzik, na majd kiderül, ha papírt kell aláírnom.
Szép napot mindenkinek, lesz ma olyan fülledt idő.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha a királyi mezitlábas posta helyett értelmes futárszolgálattal küldik (dhl, ups), akkor ez bizony előfordulhat.
-
-
-
NoLF
veterán
Ez most komoly, hogy torolve lett egy hsz ismet, aminek felfogasa egy minimalis szurkeallomannyal rendelkezo embernek nem okoz gondot?
-
törölt tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm elmentettem

-
Winner_hun
félisten
-
törölt tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem tudom már szerkeszteni

Itt van valaki aki tudja törölni? Ilyen esetben kinek kell írni, ha nincs topikgazda? -
törölt tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem tudtam, hogy van Próba topik is. Köszi!
-
válasz
parandroid
üzenetére
Ezt nehezen értem, mivel logikusan ott előrébb járnak a prevencióban. Bár lehet csak ott inkább megtehetik, itthon meg az anyagiak miatt is leteszik sokan (vagy rosszul gondolom). Persze stílusos, és menő dolog (volt), nekem valahogy összetartozik a 60-70-80-as évek filmjeivel, de nem tudnám magam rávenni hogy dohányozzak, és arra költsek a töménytelen mennyiségű összeget. [link]
-
De, persze, rossz helyen lakom, de egyelőre ez van.
bármilyen vasbeton épületben durván hangos, ha fúrnak. Ilyen szempontból mindegy, hogy panel, vagy helyben betonozott az épület szerkezete. És minden 2 emeletnél magasabb modern épület vasbeton vázzal épül, általában csak a közfalak vannak téglából. -
-
lenox
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem is. Viszont szokott lenni nagyobb kocsit kiszolgalo allas csak dizel pisztollyal es nagyobb atfolyassal.
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
Az osszes auto, busz, teherauto gyartot meg toltoallomast keszitot ossze kene hangolni, ami kb lehetetlen.
Szerintem azert vastagabb csak a dizel csove, hogy tobb naftat kuldjon a tankba? Buszt teherautot ne tartson annyi ideig megtankolni. De lehet, hogy nem ez az oka, csak akcios volt a vastagabb cso amikor kijottek a dizel motorral. -
gaborbol
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
De igy van csak forditva. A dizel csove vastagabb, igy a benzines kocsiba nem megy bele, viszont forditva egyszerubb a muvelet.
500 euro meg nem is sok, haverom novere is eloadta ugyan ezt csak o nem vette eszre csak 2 kilometer mulva amikor megallt alatta a lo. Na ott volt kar rendesen.
-
-
kraftxld
félisten
Yeah, ma vettem egy ket oras 500 euros lecket Wurzburg mellett aminek a cime az volt: "Hogyan tankoljunk benzint dizeles kocsiba" nem esett jol, de hatha kifizeti a biztosito.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(majd akkor derül ki, hogy tényleg az az ember leszek akit terveznek, hogy legyek

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)