Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Racecam
nagyúr
BKV

-
-
BlacKSouL
addikt
Nálunk meg olyan az e-p itt melóban, hogy az 1/1-ből a tizede érezhető, illetve sima flash-es speedtest nem is indul flash hiánya miatt, a beta flashmentes oldalon meg mintha elindulna, de nem indul el. Annyit lát, hogy dajcse telekom, meg finding optimal server, de ez utóbbi szerintem összezavarta és meghótt.
Szóval ez mi? e-micropenis?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gondoljatok már másokra, akiknek nem fussa, és ne mutogassatok e-péniszt mert még megbántjátok a topik maradékát

-
ToBeY
nagyúr
Erősebb géppel megvan az e-pénisz faktor.
(úgy tűnik C2D kevés az 500-as nethez)
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Magyar.
-
gaborbol
őstag
-
Boldog nőnapot kívánok, egy örök klasszikussal.
-
lenox
veterán
-
válasz
PindurAnna
üzenetére
Akkor van fizetett pihenőidőd míg a helyszínen bejárod és lejegyzeteled

-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, amig ott van lehet kisergetni, meg nem engedni, hogy bizonyos maganteruletre bemenjen. Elmenni viszont engedni kell, illetve igen, megvadolhatod buncselekmeny elkovetesevel, es mondhatod, hogy azert fogtad le, csak mikor o hivja ki a rendort es teged vadol meg azzal, hogy szemelyi szabadsagaban korlatoztad, akkor bajban leszel, ha nem tudod mutatni, hogy pl. mit lopott el. Es ezt amugy nem a levegobe mondom, egy volt kollegamat meg is vadoltak igy, pedig csak szoban mondta az illetonek, hogy ne menjen el, amig vissza nem jon. Az illeto elinternetezgetett egy irodahazban, ahol a kornyeken volt 10 masik ember, akik lattak is, hogy senki nem tartja fogva, nyitva minden ajto, de a feljelentes utan a kommando fogta el a kollegamat (mondjuk az is egy kulon tortenet), es vagy 2 honapig volt elozetesben, mire kiengedtek. Nyilvan perelt utana, de az a ket honapon nem segit.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Ezt a szívást...Debrecen összes bölcsődéjét, óvodáját, iskoláját megkaptam ma, hogy csináljam meg a az új leltár címkéket. Persze külön épületenként, emeletenként, helységenként.
Természetesen fogalmam sincs melyik helység hol található az intézményekben

-
Viszlát
addikt
Jogos a felvetes, de az or nem fog le senkit, elzart teruletrol kontrollaljak a bejaratot es az ajtokat. Ha mondjuk a delikvens nekiall torni-zuzni, akkor kihivjak a rendorseget. Vagy ha nekiall hozongeni, akkor valoszinuleg kaptam volna meg egy hivast, hogy menjek le, de ez a ficko csak leult es vart. Mondjuk lehet ha tudta volna, hogy ram kell varnia akkor nem lett volna ilyen nyugodt, nem volt tul derult az arca amikor meglatott...
-
parandroid
félisten
Tech-szférában, sőt, szerintem banki területen is, ahol az ipari és üzleti kémkedés reális veszély, szerintem általános gyakorlat, hogy a ki- és belépésnél, illetve általában az egész benntartózkodás során a kapcsolattartó személy felügyelete alatt kell állni, és nem mászkálhat az illető kísérő nélkül. Hogy milyen rendészeti jogköre van egy privát biztonsági szolgálatnak, az jó kérdés, de szerintem feltartóztathatja, és visszatarthatja a delikvenst, amíg nem tisztázódik, hogy miért is lófrál egyedül, és hogy ezt ki igazolja neki - főleg, ha nincs erre feljogosító belépőkártyája. Nyilván ha igazolják, akkor ok, ha nem, akkor a rendőrség érkezéséig ugyan nem megy sehova, és ez szerintem még csak nem is illegális.
p
-
lenox
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
o alairta belepeskor, hogy milyen feltetelekkel lephet be es milyen szabalyok vonatkoznak ra.
Igen, ezt mondom, hogy ez semmis.
Illetve mast is mondok, megpedig, hogy szemelyi szabadsag korlatozasa buncselekmeny, ami alol csak spec esetekben van felmentes, pl. ha buncselekmeny elkoveteseben tetten erik az illetot. De mindegy, ha beszelgetessel ott lehetett birni, akkor nem erdekes, csak ha el akarna menni, es az or lefogna, akkor az mar buncselekmeny.
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Ez valoban egy eleg durva eset, bar abszolut nem veszem magamra, mert nem ez a jellemzo. Idiotak mindenhol vannak, az itteni jobbik itt is kitermelte/osszefogta ezeket, de nekem is ez volt az elso ilyen elmenyem.
(#52264) lenox: ha arra gondolsz, hogy nem tudta elhagyni az epuletet korulbelul 10 percig, akkor azt o alairta belepeskor, hogy milyen feltetelekkel lephet be es milyen szabalyok vonatkoznak ra. Szemely szerint nem erzem tulkapasnak.
-
lenox
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Egy szerzodes ervenyessegenek eleg sok feltetele van, pl. egy olyan, hogy szemelyes szabadsagodrol lemondsz, amig valaki ala nem ir valamit az nyilvan semmis. Olyat lehet esetleg kikotni, hogy kulonben karteritest fizetsz, es ha elmesz, es igazolni tudja a kart az ellenfel, meg eletszeru is (ami nyilvan nem, meg a kart sem tudna igazolni), akkor esetleg fizetni kene, de a valosagban ha nem tudnad mutatni, hogy ellopott az illeto ezt vagy azt akkor kb. nem lenne semmi. Illetve ha eroszakot probalna az or alkalmazni, akkor szerintem bezarnak.
-
-
tiv83us
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Autopalya kicsit mas, mert ott mindenki belovi a cruise controlt, en foleg varosrol beszeltem. De jah, itt nem nagyon van jobbra tartas, mesz ahol mesz, elvileg lassabb forgalomnak itt is jobbra kene tartania, viszont nem tilos jobbrol elozni, ha valaki nem huzodik le.
-
válasz
parandroid
üzenetére
"could you please close the door? from the other side..."

-
válasz
Viszlát
üzenetére
Heh. Érdekes egy hozzáállás.
(#52249) fokukac: életem legmegrázóbb élménye volt, amikor béreltünk kocsit és a Miami reptérről kifelé -hát na be kell vallani- városnéző nyugdíjasba kapcsoltunk. Ennek folyományaként mögénk állt egy rendőr és levillogott. Én meg , lévén minden papíromat a csomagokkal a kocsi hátuljába tettem, kiugrottam h előveszem. Gyorsan farkasszemet néztem két pisztolycsővel és volt pár perc magyarázkodás. Azzal engedtek el hogy nem leszek hosszú életű akár turista vagyok akár nem.
-
Viszlát
addikt
Megvolt palyafutasom legrovidebb interjuja, nagyjabol 23 masodpercig tartott.
Titkarno bekiserte a fickot, bemutatkoztam neki, megkerdezte, hogy milyen nev ez, kozoltem, hogy Hungarian, majd felallt es azt mondta, hogy ot nem fogja kerdezgetni egy kocsog bevandorlo es kiviharzott.

-
válasz
tiv83us
üzenetére
én Kaliforniában és Nevadában vezettem úgy 1000 km-t, és az volt a benyomásom, hogy mindenki pont annyival ment, amennyivel lehetett, és mindenki beállt egy sávba, és ott ment, míg oda nem ért, ahova ment. Semmi jobbra tartás, vagy ilyesmi. Csak a hülye ká európaiak előzgettek

Mondjuk hozzá kell tenni, hogy LA környékén 4-5 olyan jelenetet láttunk, hogy a rendőr igazoltatott, és a csávó már meg volt bilincselve, esetleg a földön feküdt, és hasonlók, tehát van szigor rendesen. -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hala a jo egnek. Bar a mentalitas igy is messze all a magyar autosoketol, de itt mar 16 evesen millios kocsikat vezetnek egyesek, de egy par ezer dollaros Civic is kepes elszallni jo messzire.
Na meg a felnottek kozott is van jocskan idiota, foleg ugye a speed bikeok. (Nehany allamban a sityak sem kotelezo...).Egyebkent itt az autosok ket allatfajba sorolhatoak be altalaban.
1. Legalabb 5-10mp/h-val atlepi a sebesseghatart
2. Legalab 5-10mp/h-val lassabban megy a sebessehatarnalOlyan nincs, hogy valaki a 35-os tablanal 35-tel menjen. Vagy 42, vagy 20.
-
EQMontoya
veterán
-
bobsys
veterán
Mi a cime annak a topicnak ahova a vicces beszolasokat gyujtik?
-
tildy
nagyúr
Na bookolhatok genius barba, esmeintol orokolt iphone 6-om ( mert ugye a htc miert is adna ki marciusban az uj telojat.... ) random mod kikapcsol 20-40%-os akkutoltottseg mellett, es azt mutatja lemerult. PEdig nem. Csak hard restart segit.
-
-
válasz
parandroid
üzenetére
Majd átcsempészik neked.
Kis témaváltás ->
Csak nekem gondolkodik sokat mostanaban a ph a lapcsalad minden oldalan, minden reszlegnel, forum, uj hsz, cikkek, etc. ? -
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Van, aki már írt. Mondjuk én sajnos nem tudom meghallgatni, mert a GEMA nem engedi, hogy a zenekar által a saját youtube csatornájukra feltöltött klipet lejátsszam.
p
-
BlacKSouL
addikt
Poénkodunk? Poénkodunk?
Aztán a kedves vezetőnek írtatok-e már mozgalmi dalt, mi? Nem? pár hónap és fogtok...
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Szerintem invertalni kene az egeszet, meg a kozepso savot kihagyni, ugyis total ures, minek az oda, akkor maris jobban erezheti magat a kedves Allampolgar.
Meg ha mar magyar regio, akkor azokat forintban szamoljuk, nem holmi ojroban, akkor maris sokszorosan lelepjuk oket. -
-
válasz
parandroid
üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
Most nem azért mondom, de szerintem ez már most tényleg kurvasok eső. És ne mondja azt senki, hogy ennyi kell a földekre. Már minden de tényleg minden víz alatt úszik, és ez nem is Alföld. Már nem hogy munkagéppel nem lehet a földre menni, de már a madarak se tudnak leszállni.
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nalunk ilyen gond nincs. Csak es kizarolag 4 evszakost lehet kapni. Ha kifejezetten nyari kell akkor tudnak hozni eszakrol $250-$300 darabjaert
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ne is mondd, kéne a Minire valami nyári papucs, előre félek tőle, hogy már megint mennyit kell utánaolvasgatni. Aztán lehet, hogy megint a nagyon tudományos 'rábökök az első nem-noname márkára' módszerrel fog menni a dolog, a télit is így kapta, egész jól sikerült beleválasztani, Firestone Winterhawk lett. Szerencsére kisautó, gyerekméretű cipőt hord, nem kerül egy kisebb vagyonba az átgumizás.
p
-
-
BlacKSouL
addikt
Ha van egy GoodYear UltraGrip 7+ téligumim, amivel az elmúlt 7 évben teljesen meg voltam elégedve, akkor a cserénél érdemes-e váltani más márkára, vagy feltételezve, hogy a gyártó nem csinált egyre rosszabb gumikat, a most futó UG9 ugyanolyan jó vagy még jobb lesz rá? Anno ezt akkori tesztgyőztes mivolta miatt vettem meg, az bejött. De pl. a nyári Conti PremiumContact 5-ben úgy csalódtam, hogy jól tapad, nem csúszik ugyan, viszont 1 év alatt annyit kopott, hogy 5 évesnek néz ki. Ugyanakkor ha jól rémlik többedik éve a TS850 viszi a prímet téliben. Vagyis téliben meg jók.
Nem gondolnám, hogy bármelyik márka 2009-es modelljénél rosszabb lenne bármiben is a 2016-os, de mittudomén.Már ha az ADAC-nak még részben hiszünk.
Szóval váltsak vagy ne?
-
Tisza cipo oldalan korbeneztem, vicces, hogy nem irnak semmit a termekeknel kb, csak h mennyire kitunsz vele a tomegbol es egy elit reteg tagja vagy, ha megveszed, ellenben legalabb random elfelejtettek szokozoket tenni... Vicces.
-
-
-
EQMontoya
veterán
Van B variáció, mégpedig hogy az ilyen nagy céges asztaloknál ezt kalkulálja, és:
-Előre jelzi
-Esetleg a bevételből ad ilyenkor.Mert szerintem a nagy céges fogyasztások általában nem eredményeznek borravalót, ugyanis nem hiszem, hogy el tudják számolni. Azt pedig valahol megértem, hogy olyan esetben nem szívesen adnak zsebből a megjelenők, amikor kvázi "kötelező" volt ott megjelenniük, még akkor sem, ha egyébként elégedettek voltak a kiszolgálással.
-
NoLF
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Relativ. Altalaban szoktak adni, de ilyen magy asztaloknal valtozo - altalaban ceges buli vagy vmi hasonlo az osszejovetel lenyege, ugyhogy a meghivottak nagy resze ugye 'ingyen' zabal es iszik, miert adna. A cegtulaj meg soher, miert adna. Amikor a fonok kifizette, emlitettem neki hogy nincs szervizdij a szamlan es hogy a bankkartyaolvason hol az opcio a jattra, mert az est folyaman annyiszor emlitettek milyen franko minden, gondoltam hagynak valamit. Hat egy kezfogast es nagy mosolyt kaptam is

Ilyenkor mondom en hogy szepen ratesszuk a szervizdijat amit kifizetnek a ceges kartyaval es jonapot. De nem, a fonokunk szerint a mi ettermunkben sosem lesz service charge.
A konyha meg nekem ugat, hogy nem jattoltam. Mondom hogy a nullabol nem tudok leadni semmit, ha lenne annyi eszunk vegre hogy rategyuk a magy asztalolra a szervizdijat mint mindenutt masutt bristol kozpontjaban, akkor jutna mindenkinek. 10% eseten 150 font 'kotelezo' jattbol azert jutna valami. De ezt epp csak lassan 2 eve hajtogatom, eredmenytelenul... Sebaj.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Kollégám 2.3.6-tól 4.1-ig (vagy 4.2.1-ig, nem emlékszem már, melyik volt az utolsó hivatalos Android rá) simán frissítgette, elhasalás nélkül.
Persze lehet ez a kivétel. A Galaxy S széria modelljei szerintem nagyon jó telefonok, a TouchWiz volt, ami hátrány régen.
Nem mintha Nexusokat nem nyírt volna ki a Google a hivatalos frissítéseivel - 1st gen Nexus 7 és Lollipop, anyone?
-
-
-
válasz
parandroid
üzenetére
Te egy sytem error vagy
A Nexus S-szel én másfél évig navigáltam, és tök jól működött.
Sőt, apám még a mai napig is használja, pedig hány éves is, több mint 4.Abban igazad van, hogy a galaxy-kra kár szót vesztegetni.
-
EQMontoya
veterán
Tezsvírem, azon gondolkodtál, hogy amit a hálózaton által viszel, az nem csak az az adat, amit Te megkapsz?

Az, hogy Neked annyi sebességed van network rétegben, az egy dolog, arra még rá fog jönni tcp-s, esetleg ssl-es (ha titkosítottan megy) és mindenféle alkalmazásrétegből származó overhead. Tehát az elvi maximum egyébként sem érhető el.
Persze ezen túl közel sem biztos, hogy akár a hálókábeleden, akár a hálókártyádon ténylegesen át tud mászni a gigabit.
Annyira pedig a vasad sem erős, gondolom, SSD nincs benne. Egy HDD pedig ugyan szekvenciális írásban tudhat 60 megánál többet, de pl. nem feltétlen 100% töredezettségmentesített és fut róla az OS. A Windows pedig valamiért szereti használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha már gruppen legyen lözépút is 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(úgy tűnik C2D kevés az 500-as nethez)

Lehet nem szélirányba lakok?