- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Driver/win10 gond,sajnos én is küzdök vele.10böl 3 inditásnál eljátsza,komplett random söt van amikor hiába dugom át akkor se találja meg,elvileg a fastboosthoz van köze de nálam pl nem oldotta meg a problémát hogy kikapcsoltam a legujabb win10 frissités óta van jelen a probléma.Több kártyával is elöjött,970-1080....
-
-
trufa12
addikt
-
Odin89
csendes tag
Sziasztok!
GTX 750ti-ről szeretnék váltani GTX960 vagy GTX970 kártyára.
A váltás az assassin's creed unity miatt szükséges. 960-ra meg van a pénzem, de a 970-re még nem.
Melyik lenne a legolcsóbb 970-es? Boltban szeretném megvenni a 3 év garancia miatt.
Illetve olvastam erről a 3,5GB ram problémáról. Ezzel kapcsolatban yz érdekelne, hogy az unity is belassul emiatt? Vagy van erre már megoldás? -
Szinyák
őstag
dettó a szitu ,nekem is ugyan ezeket a jelenségeket produkálja még a táp is majdnem ugyan az egy ezer éves Corsair TX650.-el hajtom lehet a táp csere egy modernebbre megoldaná a problémát, de nem hiszem ezért nem veszek másik tápot ,hogy kipróbáljam, mert ha ugyan ezt csinálja akkor ki dobtam az ablakon a pénzt ..
-
smallmer
őstag
az mindegy, hogy mekkora mert még nincsen gépház, azt majd úgy választom, hogy beférjen. igazából vizezni nem szeretnék, a hang annyira nagyon nem zavar, szerintem üresben egyik sem hangos (ha nem jól gondolom szóljatok
) ha játszok akkor meg mindegy
igazából most a minőség és teljesítmény alapján kell választanom -
Szinyák
őstag
Nálam is hasonló a helyzet FC4 alatt menüben ,átvezető videók alatt illetve bf4 Menü.-ben van cicergés. Corsait 650TX ezer éves darabbal hajtom pedig . Máshol sehol nem hallottam még, pedig végig nyomtam minden tesztprogramot sok játék is direkt fent van ilyen célra . Ezért nem küldöm vissza nem látom értelmét . Lehet visszafele kapnék egy rosszabb példányt. Inkább egy jó 750.-es moduláris táppal próbálnám ki . Nincs v.kinek egy eladó jó mod tápja ?
Üdv,
Szinyák -
szasanyi
félisten
Rendelni kell, nem személyes megvenni így ha valóban nagyon gázos elállhatsz 14 napon belül. Van itt tapasztalat erről is bőven, sőt még a pofátlan verzióra is de ez valóban jó lehetőség olyat esetre. Persze a pénzedre fél hónapod várnod kell ilyen esetben, de még az is jobb mint bosszankodni egy "sz@r" VGA miatt.
ingalls: másik konfigba nem próbáltad? Mivel a jelenséget hw környezet befolyásolhatja lehet, hogy nem minden gépben annyira zavaró.
-
Nem mindegyik, de pl az enyém tartalmaz tücsköt (+pár fórumtárs G1-e is - nem követtem az eseményeket, hogy végül megtartották-e őket, vagy visszaküldték a boltba). Nem vészesen, 90FPS körül kezdenek ébredezni Diablo3-ban, a koncert élményidex alatt válik teljessé - itt már SzVSz zavaró a hangmagasság is (Játék alatt enyhe zümmögés, élményindex alatt éles cicergés).
A többi gyártó karijai ugyanúgy ciripelnek, ahogy elnéztem a visszajelzéseket. SzVSz ha nem zavaró a dolog, (=nincs éles hang normál használat alatt), akkor nem kell megijedni tőle,nem fog hamarabb halni a kártya. Én inkább tartok az ASUS hiányos VRM-hűtésétől és soványra szabott powerlimitjétől.
-
"i5 4670K @4,2 GHZ proci gondolom elég hozzá..." -> Ideális
A vacillára megoldás: G1. Egyedüli hátránya, hogy a pénztárnál kell egy picit mélyebben kaparászni a tárcában, máskülönben jobb hűtés, elegáns backplate, magasabb gyári tuning és ha ablakos házad van: világítós Windforce felirat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest