-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
-
Scholes9
nagyúr
válasz
RockHaRD #14621 üzenetére
Sztem kizárt. Nálam 550-es Corsair lazán viszi húzott 950-el, sőt MSI Gaming 290-et is vitte, ami ugye eszik szépen, bár akkor már volt hangja a tápnak is rendesen, de megbirkózott vele. Nekem addig fagyott a gép míg nem adtam elég feszt a procinak, azóta hibátlanul működik 😊
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
RockHaRD #13240 üzenetére
Attól függ, hogy neked mi a gondod. A legtöbb embernek az okozza az akadást, hogy a LOD betölti a textúrát, de ahhoz törölni kell a VRAM-ból a nem használt adatokat. Ez azért gond, mert a DirectX API-val maga a törlés a VRAM-ban egy nagyon drága folyamat, tehát biztosan akadni fog, ha erre kényszerül a motor. A DisableLoadingMip beállítást kell megkeresni, és azt átírni 1-re. Ilyenkor nem tölti be a magasabb felbontású textúrákat a kisebb objektumokra, és ezzel kevesebbszer kell törölni a VRAM-ból is.
-
Locutus
veterán
válasz
RockHaRD #13128 üzenetére
Amikor itthon még járt hozzá, akkor webshopban ki is volt irva azokhoz a kártyákhoz. Én is igy vettem a 980-at két ünnep között.
A geforce.com azt irja, hogy amíg a készlet tart, és beváltás jan 31-ig. Szóval elméletileg megtehetik, hogy idén már nem adtak semmihez... -
Szinyák
őstag
válasz
RockHaRD #13100 üzenetére
Hali.
Nálam is g1.-en van a memóriára vigyázz hynix ramok vannak rajta azok elvileg nem bírják annyira mint a samsung ramok ,nekem +300 ig sikerült stabilan futtatni utána nem érdemes kínozni!! Csinált furcsa anomáliákat firestrike.-ban pl: zöld pöttyök ,csíkok ilyenkor vissza kell venni belőle és úgy tesztelni folyamatosan.. Ha sikerül belőni minden megy rajta Valley stb Utána Furmark.-kal is érdemes egy jó kört futatni ,mert ott a hőfokot tudod szépen megnézni és ha ott se dob ki akkor elvileg stabil és mehetnek a több órás gémek.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
RockHaRD #13100 üzenetére
970 ugye?
szerintem sok lesz a gpu elsore, de hatha, illetve jatek ala azert vissza kell venni a kimaxolt tesztes eredmenyek alá belott ertekekbol, ha nem, ugy is majd szepen kidobalnak a jatekok es akkor latod.
illik kulon kitesztelni a gpu t es a memoriat, de 250-et el fog birni, max nyomsz egyet kulon is, ha dobna.
de, melegebb lesz, baja lvileg nem lesz, ertelmet en nem latom az emelesnek, kiveve, ha valamiert buziskodik a boost 62 vagy 72 fok korul, akkor +6 vagy +12mV adasaval ez kikuszobolheto es elvileg az alapfesz se maszik el.jah, 980 G1-em nem csinalja ezt a hulyeseget, amit pl. dave msi 980-a es a 970 g1-em csinal(t).
(#13101) Asbee: 90-100 fok felett már nem eröltetném a kártyát... egyébként limites is lesz tőle
(#13102) helkis: én nézem minden kártyánál az ASIC Q-t, egyértelmű választ/eredményt nem kaptam, azzal, hogy alacsaony, vagy magas volt az ASIC. annyi talán, hogy eggyel magasabbat boostolt a jobb asic, de azt se mindig.
A biosos dolgok érdekelnének, nézegettem és hát a feszültséges rész elégboncsolult lett, illet a ventilátor az állitgatások miatt, illetve a boost lépcső dobálás miatt van gondolom, hogy ilyen részletezett. A TDP-t meg simán ki kell itt is tolni a megfelelő sorokban...
(#13105) westlake: haha ugyan ezeket akartam még kérdezni
-
SSJPeter
őstag
válasz
RockHaRD #13096 üzenetére
Szvsz ilyen leírás nem létezik, mert ez kártyáról kártyára változik...ki kell tapasztalni egyénileg, hogy kinél mi a stabil beállítás.
Itt alább vannak a csúszkákról képek, (de csak példának) amúgy is ez egy MSI kártya...mondjuk annyi csak a különbség, hogy a Gigánál +112%-os power limitet is be lehet állítani.
Azért én nem ilyen durva tuningal indítanék, mint amit az alábbi linken látni lehet, legalább is ami a memóriákat illeti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest